ayyy inan betul bende elime o kitabi almistim dun gece ama daha sonra charles dickens'ın büyük umutlar kitabina basladim :)
hayatim gormedim kitaba basladim yazini kusura bakma :26:
Stephen King in kitaplarini hic okumadim hep korkuyu cagristiriyor bana ama polisiye romanlari da varmis okumak lazim cok surukleyici olduklari kesin
gozlerime inanamiyorummmm![]()
Ben severim canim ve cok ayirmam bayici olmadiktan sonra politik ve polisiye okumam gerisi kabulum :)
Sanırım grubun büyük bir çoğunluğu kitap okuyor. Kitap okuyanlarada kitap okumayada bayılırım. Bende Dan Bronwn'un Kayıp Sembol isimli kitabını okuyorum.
Uyumuyorum canım saa 8'de kalktım burdayımda Su'yun eklediği programı izliyorum Canan KARATAY'ın. Sende izle mutlaka güzel bir program.
Kayip sembolu bende okumustum bu Dan amca ayni tip kitaplar yaziyor genelde sir perdeleri heyecanli gidiyor. Bu arada sonlarda Canan hnm ile
diyetisyenler kapisiyormus ekledikten sonra koydum ama yararli baya izlemek lazim
Canan hocayı izlemekten kahvaltıyı unuttum. Gerçekten güzel program olmuş. Ama en çok dikkatimi çeken şey hareket azlığı. Her zamanki gibi yiyoruz aslında ama çok hareket etmediğimiz için yediklerimiz kalıyor bizde.
Evet spor olmayan hafta ayni kiloda kaliyorum.
Bunlar da kinderlerden biriktirdigim sirinleerr ve been :))
Bunlara ilaveten bir de guclu sirinim var:))
Cok tatlisin hayatim :) ve cok zayif duruyorsun bence.
Semiha; Kızının resmine baktım, arkasından bir de Ebru'nun kızının resmine baktım sevdiceğime telefon etmek üzereyim çabuk gel çocuk istiyorum ben diye![]()
Semihanin kiza da bittim Ebrunun kizada ben burada deli cikiyorum resimlere bakinca esime dedim bizim grubun cocuklari cok guzel kesin benimkide guzel olacak hadi yapalim :))