- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Benim gözüm dönüyor ya markete girince![]()
Valla ya..
Eşime 50 lira harcarım dedim 70 lira harcadım cıktım

Biri beni durdursuuuun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gözüm dönüyor ya markete girince![]()
Kızlar bugün benim asıl niyetim temizlik yapmaktı. Ev leş gibi. Ama kuaförden sonra saçlarım o kadar güzel oldu ki kıyamıyorum şimdi toplayıp temizlik yapmaya. Bu nedenle evi olduğu gibi bırakıp kızımıda alıp gezmeye çıkıyorum. Hem yavrumda açılmış olur biraz. Yeni düştü ateşi. Öğle yemeğimi yedikten sonra çıkıyorum sanırım akşama ancak gelirim. Çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. Hatta durun gitmeden bir fotoğraf ekleyeyim. Yeni saçlarımı görün.![]()
Deryacim bazi sabahlar muz ve sutle kahvalti yapiyordum zaten bence cok farkli degil
Bilmem ki:26:
1/3 bardk sut
yarim muz azicik da bal yemis oldum ..
Hilalcim evet ya koruma donemi cok zor geliyor
Dun arkadasim da dedi, ben 2-3 kg veriyorum ama sonra hemen geri aliyorum
E dedim koruma donemi denen bir sey var![]()
vee biraz ara werdim yoruldum ya
kendime bi tanecik hamur actim uzerine kawrulmus ispanaklari dizdim biraz peynir dizdim o sekilde acik olarak pisirdim
we dinlenirken bir bardak cayla afiyetle yedimnede guzel anlatiom demi afedersiniz kizlar cani ceken olabilir
Valla ya..
Eşime 50 lira harcarım dedim 70 lira harcadım cıktım
Biri beni durdursuuuun![]()
inanamıyorum yaaa ciddisin sen ,ne zaman oldu nişan filan o zamanlar yoktu demi61lere kadar düşmüştüm ammaaaaaa sonra nolduysa 68leri yine gördümm temmuzdada düğünüm var bakalımmm oy oyyyyyyşimdi tartılmadım bilmiyorummm
67-66 falandırrr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdi biraz vereyim tartıya öyle çıkcamm
afiyet olsunvee biraz ara werdim yoruldum ya
kendime bi tanecik hamur actim uzerine kawrulmus ispanaklari dizdim biraz peynir dizdim o sekilde acik olarak pisirdim
we dinlenirken bir bardak cayla afiyetle yedimnede guzel anlatiom demi afedersiniz kizlar cani ceken olabilir
Mümkünse beni dee
Bugün daha iyiydim ama dolaba sığmayınca deli oluyorum bir de çikolata da alıveriyorum üst dolaba saklıyorum şimdi onları
Kızlar bugün benim asıl niyetim temizlik yapmaktı. Ev leş gibi. Ama kuaförden sonra saçlarım o kadar güzel oldu ki kıyamıyorum şimdi toplayıp temizlik yapmaya. Bu nedenle evi olduğu gibi bırakıp kızımıda alıp gezmeye çıkıyorum. Hem yavrumda açılmış olur biraz. Yeni düştü ateşi. Öğle yemeğimi yedikten sonra çıkıyorum sanırım akşama ancak gelirim. Çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. Hatta durun gitmeden bir fotoğraf ekleyeyim. Yeni saçlarımı görün.![]()
evet canım o kadar hırslıyım ki anlatamam ,eşimi ikna etsem bir koşu bandı almak istiyorum ama sanırım bu ay olmaz sonraki ay için uğraşayım biraz,melekte gaza gelmiş olur ne güzel birlikte zayıflarız rakibemle
Evet bu haftanın yorumları gelsin bakalım ..
*** 13. Takım 247. Etap *** 2.inci
Aysecig: ( 56.8 / 55.6 / 1.2 / 2.11 % )
Betüld: ( 61.9 / 62.2 / -0.3 / -0.48 %)
Eski_bir_masal : ( 62.5 / 60.8 / 1.7 / 2.72% )
Fefilifa: ( 75.7 / 75.2 / 0.5 / 0.66 % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / 55.6 / 0.6 / 1.07 % )
LaydLiNe: ( 76.6 / 75 / 1.6 / 2.09 % )
Mutedeyyin: ( 68.7 / 68.3 / 0.4 / 0.58 % )
Semiha ( 64.1 / 64.0 / 0.1 / 0.16 % )
TadLi : ( 61.0 / 60.7 / 0.3 / 0.49 % )
Ysfmir: ( 59.1 / 59.2 / -0.1 / -0.17 % )
13. Takım Ortalaması : 0.92 %
Gülçin ; Menülerin artık daha düzenli ve bunun sonucunu bu hafta aldın umarım bu şekilde gider. Şok diyetlere hayır diyoruz ..
Betül ; Kaçamakçı kzı demeyi düşünüyorum artık sana, bol kaçamaklı bir haftaydı umarım önümüzdeki hafta bunun telafisi olur.
Elif ; Bu hafta çok ciddi anlamda katılım problemin vardı Elif, bu konuda bas bas herkesi uyarıyorum ama lütfen dikkat bu son uyarılarım, kilo konusunda bence ideal bir kilo verdin güzeldi ..
Su ; Kaçamakların oluyor ama bu kaçamakları vücut algılayamıyoe bence normalde çok az yediğinden, biraz daha düzenli menüler olsa bence daha güzel olacak ..
Ebru ; Bu hafta aslında vücudu şaşırtmanın ne güzel sonuçlar verdiğini gördük, çok güzel oldu her zamanki gibi harika gidiyorsun.
Melek ; Bildiğin eziyet çektin bu hafta ama normale dönmekle en iyisini yaptın, artık senden pek bir kaçamak beklemiyorum bilinçlendiğini düşünüyorum.
Semiha : Bu hafta senin de paylaşımların çok azdı Semiha, umarım düzelir bu hafta çünkü son uyarılarım.
Ve katılım azaldıkça verilen kilonun da genellikle düştüğüne inanıyorum ben ..
Gönül ; Bu hafta sporunu daha az yapman bence iyi oldu birden çok yüklendiğinde sonrası için problem olabilirdi diye düşünüyorum menülerinde genel olarak güzeldi ama sende de paylaşım azalması vardı ..
Derya ; Bu hafta senin zihin sporlarının önemini görmüş olduk, ben de yapmaya çalışacağım artık ..
Umarım bol katılım ve verilen güzel kilolarla güzel bir hafta geçiririz.![]()
İyi yapmışsın aman boşver toplanır temizlenir yine Ebru ..
Saçlarınla bir salın, bakalım nasıl olmuşş .
Aman 55i görmüşüm nasıl korurum ki.
Ben aslında 52 falan olsam da alma payı mı bıraksam
Aaa hamur yiyor bir de anlatıyor tabi kaptan benim gibi olunca hepimiz böyle olduk dimi![]()
afiyet olsun
çikolata almaaaa
![]()
haklisin hilalko pazartesi sali dan sonra toparladim demi
dikkate aliyorum uyarini tabiiki buralardan ayri dusmek hic iyi gelmiyor bana![]()
bu arada ozlem_19 tekrar donucek mi sonucu nne oldu iki haftasi doldu sanirim demi ?
Eki Görüntüle 364803 Eki Görüntüle 364804 Eki Görüntüle 364805 Eki Görüntüle 364806
Kızlar işte saçlarımın yeni hali.
Kolay gelsin, ben de şimdi yiyorum bir daha yer miyim bilmiyorum.üff daha yemek yapmadım
kalkayım da yapayım bari..
Eki Görüntüle 364803 Eki Görüntüle 364804 Eki Görüntüle 364805 Eki Görüntüle 364806
Kızlar işte saçlarımın yeni hali.
Gule gule kullan saclar gur olunca daha bi guzel gorunuyor
bu arada kalkiyim islere kaldgi yerden dewamopuldunuz
![]()
Aaakedeşler ben cıkayım, bulasıkları yıkayıp, yemek yapıcam.
sonra oglanı yatırıcam filan filan
görüşürüz tekrar...
Kolay gelsin, ben de şimdi yiyorum bir daha yer miyim bilmiyorum.
Bezelye duruyordu ne zamandır dolapta gi yüksek diye yemiyordum dedim yiyyeyim de bitsin artıkk ..
Ebruu çook beğendim ya çok güzel olmuşşş .
Ne olur bir an önce iyice zayıfla, şu saç rengiyle incecik bir vücut ne kadar harika olacak ..
Gule gule kullan saclar gur olunca daha bi guzel gorunuyor
bu arada kalkiyim islere kaldgi yerden dewamopuldunuz
![]()
Kİzlar ben cikiyorum
Anneannemle yorganciya gidecejmisiz![]()
Çok teşekkürler Hilal'cim. Sevindim beğenmene. Bende bayılıyorum bu renge. İnşallah biran önce zayıflarım
Teşekkürler Gönül'cüm.
Görüşürüz Betüll ..
Çok güzel bir renk gerçekten, taşımak cesaret işi çok dikkat çekiyor ama görünce çok beğeniyorumm ..
Evet canım gerçekten çok dikkat çekiyor ve birçok kişi senin gibi düşünüyor ama bana normal geliyor. Sanırım ben çok alıştığım için öyle geliyor. Yaklaşık 10 yıldır saçlarım kızıl. Ama genelde evde kendim boyuyordum. Adana'da kuaföre boyatıyordum ama bu kadar kırmızı olmuyordu. Son iki defadır böyle boyatıyorum çok hoşuma gitti. Hastanede görmen lazım yaşlı teyzeler bile soruyor saçın güzel olmuş hangi renk diye
Cidden çok güzel çünkü, benim de bir ara kızıldı ama koyu bir kızıldı onu da çok beğeniyordum aslında ama sevdiceğim beğenmiyor
Hiç değiştirme bence diğer resimlerdekinden çok daha kırmızı çok daha güzel olmuş.
Çok şanslıyım ben yaaaa eşimde bayılıyor kızıla Allahtan o seviyor yoksa zor olurdu banaÖzellikle o istiyor kızıl boyat diye
Ama Yalan dünya dizisinden sonra tuhaf olmaya başladım kızıl konusunda![]()