Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün benim asıl niyetim temizlik yapmaktı. Ev leş gibi. Ama kuaförden sonra saçlarım o kadar güzel oldu ki kıyamıyorum şimdi toplayıp temizlik yapmaya. Bu nedenle evi olduğu gibi bırakıp kızımıda alıp gezmeye çıkıyorum. Hem yavrumda açılmış olur biraz. Yeni düştü ateşi. Öğle yemeğimi yedikten sonra çıkıyorum sanırım akşama ancak gelirim. Çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. Hatta durun gitmeden bir fotoğraf ekleyeyim. Yeni saçlarımı görün. :9::9:

İyi yapmışsın aman boşver toplanır temizlenir yine Ebru ..
Saçlarınla bir salın, bakalım nasıl olmuşş .

Deryacim bazi sabahlar muz ve sutle kahvalti yapiyordum zaten bence cok farkli degil
Bilmem ki:26:
1/3 bardk sut
yarim muz azicik da bal yemis oldum ..

Hilalcim evet ya koruma donemi cok zor geliyor
Dun arkadasim da dedi, ben 2-3 kg veriyorum ama sonra hemen geri aliyorum
E dedim koruma donemi denen bir sey var :60:

Aman 55i görmüşüm nasıl korurum ki.
Ben aslında 52 falan olsam da alma payı mı bıraksam :1:

vee biraz ara werdim yoruldum ya :33:
kendime bi tanecik hamur actim uzerine kawrulmus ispanaklari dizdim biraz peynir dizdim o sekilde acik olarak pisirdim
we dinlenirken bir bardak cayla afiyetle yedim :56: nede guzel anlatiom demi afedersiniz kizlar cani ceken olabilir :1:

Aaa hamur yiyor bir de anlatıyor tabi kaptan benim gibi olunca hepimiz böyle olduk dimi :60:

61lere kadar düşmüştüm ammaaaaaa sonra nolduysa 68leri yine gördümm temmuzdada düğünüm var bakalımmm oy oyyyyyy:53:şimdi tartılmadım bilmiyorummm :17:67-66 falandırrr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdi biraz vereyim tartıya öyle çıkcamm
inanamıyorum yaaa ciddisin sen ,ne zaman oldu nişan filan o zamanlar yoktu demi :nazar: maşallah çok sevindim sende artık karışıcaksın evliler kervanına ohh oh ,ver bakalım sen bu kilocukları temmuza ne kaldı ,:35:

vee biraz ara werdim yoruldum ya :33:
kendime bi tanecik hamur actim uzerine kawrulmus ispanaklari dizdim biraz peynir dizdim o sekilde acik olarak pisirdim
we dinlenirken bir bardak cayla afiyetle yedim :56: nede guzel anlatiom demi afedersiniz kizlar cani ceken olabilir :1:
afiyet olsun

Mümkünse beni dee :1:
Bugün daha iyiydim ama dolaba sığmayınca deli oluyorum bir de çikolata da alıveriyorum üst dolaba saklıyorum şimdi onları :60:

:1: çikolata almaaaa :20:

Kızlar bugün benim asıl niyetim temizlik yapmaktı. Ev leş gibi. Ama kuaförden sonra saçlarım o kadar güzel oldu ki kıyamıyorum şimdi toplayıp temizlik yapmaya. Bu nedenle evi olduğu gibi bırakıp kızımıda alıp gezmeye çıkıyorum. Hem yavrumda açılmış olur biraz. Yeni düştü ateşi. Öğle yemeğimi yedikten sonra çıkıyorum sanırım akşama ancak gelirim. Çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. Hatta durun gitmeden bir fotoğraf ekleyeyim. Yeni saçlarımı görün. :9::9:

cik tabi ya korkma ew isi kacmaz gunun tadini cikar kizinla birlikte:16:
minik kusuna da gecmis olsn kiyamam :29:

evet canım o kadar hırslıyım ki anlatamam ,eşimi ikna etsem bir koşu bandı almak istiyorum ama sanırım bu ay olmaz sonraki ay için uğraşayım biraz :27: ,melekte gaza gelmiş olur ne güzel birlikte zayıflarız rakibemle

bi ara bende niyetlenmistim kosu bandina 500 euro ciwariydi benimki bugun yarin derken iyice unutturdu bakiyomda :1:
bu arada hosgeldin ben Gonul..

Evet bu haftanın yorumları gelsin bakalım ..

*** 13. Takım 247. Etap *** 2.inci:46::46::nazar::71::71:

Aysecig: ( 56.8 / 55.6 / 1.2 / 2.11 % )
Betüld: ( 61.9 / 62.2 / -0.3 / -0.48 %)
Eski_bir_masal : ( 62.5 / 60.8 / 1.7 / 2.72% )
Fefilifa: ( 75.7 / 75.2 / 0.5 / 0.66 % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / 55.6 / 0.6 / 1.07 % )
LaydLiNe: ( 76.6 / 75 / 1.6 / 2.09 % )
Mutedeyyin: ( 68.7 / 68.3 / 0.4 / 0.58 % )
Semiha ( 64.1 / 64.0 / 0.1 / 0.16 % )
TadLi : ( 61.0 / 60.7 / 0.3 / 0.49 % )
Ysfmir: ( 59.1 / 59.2 / -0.1 / -0.17 % )

13. Takım Ortalaması : 0.92 %

Gülçin ; Menülerin artık daha düzenli ve bunun sonucunu bu hafta aldın umarım bu şekilde gider. Şok diyetlere hayır diyoruz ..

Betül ; Kaçamakçı kzı demeyi düşünüyorum artık sana, bol kaçamaklı bir haftaydı umarım önümüzdeki hafta bunun telafisi olur.

Elif ; Bu hafta çok ciddi anlamda katılım problemin vardı Elif, bu konuda bas bas herkesi uyarıyorum ama lütfen dikkat bu son uyarılarım, kilo konusunda bence ideal bir kilo verdin güzeldi ..

Su ; Kaçamakların oluyor ama bu kaçamakları vücut algılayamıyoe bence normalde çok az yediğinden, biraz daha düzenli menüler olsa bence daha güzel olacak ..

Ebru ; Bu hafta aslında vücudu şaşırtmanın ne güzel sonuçlar verdiğini gördük, çok güzel oldu her zamanki gibi harika gidiyorsun.

Melek ; Bildiğin eziyet çektin bu hafta ama normale dönmekle en iyisini yaptın, artık senden pek bir kaçamak beklemiyorum bilinçlendiğini düşünüyorum.

Semiha : Bu hafta senin de paylaşımların çok azdı Semiha, umarım düzelir bu hafta çünkü son uyarılarım.
Ve katılım azaldıkça verilen kilonun da genellikle düştüğüne inanıyorum ben ..

Gönül ; Bu hafta sporunu daha az yapman bence iyi oldu birden çok yüklendiğinde sonrası için problem olabilirdi diye düşünüyorum menülerinde genel olarak güzeldi ama sende de paylaşım azalması vardı ..

Derya ; Bu hafta senin zihin sporlarının önemini görmüş olduk, ben de yapmaya çalışacağım artık ..

Umarım bol katılım ve verilen güzel kilolarla güzel bir hafta geçiririz. :71::71::71:

haklisin hilalko pazartesi sali dan sonra toparladim demi :29:
dikkate aliyorum uyarini tabiiki buralardan ayri dusmek hic iyi gelmiyor bana :1:

bu arada ozlem_19 tekrar donucek mi sonucu nne oldu iki haftasi doldu sanirim demi ?

İyi yapmışsın aman boşver toplanır temizlenir yine Ebru ..
Saçlarınla bir salın, bakalım nasıl olmuşş .

Aman 55i görmüşüm nasıl korurum ki.
Ben aslında 52 falan olsam da alma payı mı bıraksam :1:

Aaa hamur yiyor bir de anlatıyor tabi kaptan benim gibi olunca hepimiz böyle olduk dimi :60:

aslinda hic yemicektm de o kadar boregin arasinda patateslisinden, ispanakli, peynirlisine kadar
hadi bitanecik yiyim nefsim korelsin dedim :1:

cok oburum ben ya :26:

$SL270006.webp$SL270009.webp$SL270016.webp$SL270018.webp

Kızlar işte saçlarımın yeni hali.

afiyet olsun

:1: çikolata almaaaa :20:

Alacağım kadar aldım 2 ay almasam olur diye düşünüyorum arada yiyorum zaten telafi edecek şekilde ..
Bir de hep küçük çikolata almaya çalıştım.

haklisin hilalko pazartesi sali dan sonra toparladim demi :29:
dikkate aliyorum uyarini tabiiki buralardan ayri dusmek hic iyi gelmiyor bana :1:

bu arada ozlem_19 tekrar donucek mi sonucu nne oldu iki haftasi doldu sanirim demi ?

Teşekkür ederim Gönül'cüm dikkate aldığın için :16:

Özlem 2 hafta sonra dönerim dedi aslında onu da bekledim 2 haftalıktı izni diye tekrar listeyi düzenlemek için.
Önümüzdeki hafta da bekleriz ondan sonraki hafta da paylaşımları iyi olursa inşallah Turta, File ve ayyıldızı listeye almayı düşünüyorum.

Aaakedeşler ben cıkayım, bulasıkları yıkayıp, yemek yapıcam.
sonra oglanı yatırıcam filan filan :1:

görüşürüz tekrar...

üff daha yemek yapmadım :1:

kalkayım da yapayım bari..
Kolay gelsin, ben de şimdi yiyorum bir daha yer miyim bilmiyorum.
Bezelye duruyordu ne zamandır dolapta gi yüksek diye yemiyordum dedim yiyyeyim de bitsin artıkk ..

Ebruu çook beğendim ya çok güzel olmuşşş .
Ne olur bir an önce iyice zayıfla, şu saç rengiyle incecik bir vücut ne kadar harika olacak ..

Gule gule kullan saclar gur olunca daha bi guzel gorunuyor:nazar:

bu arada kalkiyim islere kaldgi yerden dewam :ssz: opuldunuz :54:

Aaakedeşler ben cıkayım, bulasıkları yıkayıp, yemek yapıcam.
sonra oglanı yatırıcam filan filan :1:

görüşürüz tekrar...

Görüşürüz kızlarr ..

Ben de yemeğimi yiyorum sonra biraz kitap okurum midem rahatlar arkasından pilatesss ..
Selülitsavara başlayayım diyorum bakalım ..
Bu arada bugün sevdiceğim geldiğinde beraber aldığımız çok dar olan pantalona baktım normal oldu ..

Kİzlar ben cikiyorum
Anneannemle yorganciya gidecejmisiz :1:

Kolay gelsin, ben de şimdi yiyorum bir daha yer miyim bilmiyorum.
Bezelye duruyordu ne zamandır dolapta gi yüksek diye yemiyordum dedim yiyyeyim de bitsin artıkk ..

Ebruu çook beğendim ya çok güzel olmuşşş .
Ne olur bir an önce iyice zayıfla, şu saç rengiyle incecik bir vücut ne kadar harika olacak ..

Çok teşekkürler Hilal'cim. Sevindim beğenmene. Bende bayılıyorum bu renge. İnşallah biran önce zayıflarım:16:

Gule gule kullan saclar gur olunca daha bi guzel gorunuyor:nazar:

bu arada kalkiyim islere kaldgi yerden dewam :ssz: opuldunuz :54:

Teşekkürler Gönül'cüm.

Kİzlar ben cikiyorum
Anneannemle yorganciya gidecejmisiz :1:

Görüşürüz Betüll ..

Çok teşekkürler Hilal'cim. Sevindim beğenmene. Bende bayılıyorum bu renge. İnşallah biran önce zayıflarım:16:

Teşekkürler Gönül'cüm.

Çok güzel bir renk gerçekten, taşımak cesaret işi çok dikkat çekiyor ama görünce çok beğeniyorumm ..

Görüşürüz Betüll ..

Çok güzel bir renk gerçekten, taşımak cesaret işi çok dikkat çekiyor ama görünce çok beğeniyorumm ..

Evet canım gerçekten çok dikkat çekiyor ve birçok kişi senin gibi düşünüyor ama bana normal geliyor. Sanırım ben çok alıştığım için öyle geliyor. Yaklaşık 10 yıldır saçlarım kızıl. Ama genelde evde kendim boyuyordum. Adana'da kuaföre boyatıyordum ama bu kadar kırmızı olmuyordu. Son iki defadır böyle boyatıyorum çok hoşuma gitti. Hastanede görmen lazım yaşlı teyzeler bile soruyor saçın güzel olmuş hangi renk diye

Evet canım gerçekten çok dikkat çekiyor ve birçok kişi senin gibi düşünüyor ama bana normal geliyor. Sanırım ben çok alıştığım için öyle geliyor. Yaklaşık 10 yıldır saçlarım kızıl. Ama genelde evde kendim boyuyordum. Adana'da kuaföre boyatıyordum ama bu kadar kırmızı olmuyordu. Son iki defadır böyle boyatıyorum çok hoşuma gitti. Hastanede görmen lazım yaşlı teyzeler bile soruyor saçın güzel olmuş hangi renk diye

Cidden çok güzel çünkü, benim de bir ara kızıldı ama koyu bir kızıldı onu da çok beğeniyordum aslında ama sevdiceğim beğenmiyor :1:
Hiç değiştirme bence diğer resimlerdekinden çok daha kırmızı çok daha güzel olmuş.

Cidden çok güzel çünkü, benim de bir ara kızıldı ama koyu bir kızıldı onu da çok beğeniyordum aslında ama sevdiceğim beğenmiyor :1:
Hiç değiştirme bence diğer resimlerdekinden çok daha kırmızı çok daha güzel olmuş.

Çok şanslıyım ben yaaaa eşimde bayılıyor kızıla Allahtan o seviyor yoksa zor olurdu bana :9: Özellikle o istiyor kızıl boyat diye :16:

Ama Yalan dünya dizisinden sonra tuhaf olmaya başladım kızıl konusunda :60::60::60:

Çok şanslıyım ben yaaaa eşimde bayılıyor kızıla Allahtan o seviyor yoksa zor olurdu bana :9: Özellikle o istiyor kızıl boyat diye :16:

Ama Yalan dünya dizisinden sonra tuhaf olmaya başladım kızıl konusunda :60::60::60:

Belki sevdiceğim kıskançlıktan da yapıyor olabilir aslında, dikkat çekiyor diye :60:

Aaa ben izlemiyorum ne var ki kızılla ilgili ?

Bu arada şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır diye bir kitap okuyorum çok beğendim.

Back
X