Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hic cekinme her msjinda bir pozitif ileti gonderebilirsin bana hc sikayetci olmam acikcasi cokta memnun kalirim :)))

Bu arada ebru, sen, ben wariz kimsecikler kalmadi topikte isgal ettik :1:
Kalabalik oldukca hosuma gidiyor benim:16:

Bizim çene açılınca durmuyor zaten. Bugün çekemiyorum kimseyi :60:
Aslında kendimi çok çekici hissediyorum ama :60:

:17::17: Gönül göreceksin halimi odada, kahkaha üstübe kahkaha patlatıyoruz.
Sus artık ya her lafınla gülüyorum diyor ama birden de pek resmi olabiliyorum :60:

Allah mı söyletti kız nişanlına diyee :17:
Ona bir şey anlatmama gerek kalmıyor konuşurken yapacağımı yapıyorum hele keyfim yerindeyse benzetmelerime çok gülüyor ..

Senden bitanede bana lazım Hilal şöyle yakınlarımda. :9:

Aklımda merak etme. Bende saçlarıma şekil verememekten çok muzdarip olduğum için (Bu konuda çok beceriksizim) saç şekilleri ile ilgili topikleri okuyordum. Güzel videolar var. Umarım bir gün becerebilirim. :9:

Ne güzel ki şekil verilebilecek bir saçın var.
Geçen seneydi sanırım yemeğe gideceğiz maşa yaptırdım biraz geç geldim söyledim maşa yaptırdığımıda.
Kuaför ve buluşacağımız yer arası 20 dakika gittim.
Hani saçlarına maşa yaptıracaktın diye bir bakışla karşılaştım ..

Hic cekinme her msjinda bir pozitif ileti gonderebilirsin bana hc sikayetci olmam acikcasi cokta memnun kalirim :)))

Bu arada ebru, sen, ben wariz kimsecikler kalmadi topikte isgal ettik :1:
Kalabalik oldukca hosuma gidiyor benim:16:

Kız bas kahkahayı, benim kaç gündür canım sıkkın gibiydi pek belli etmemeye çalıştım ama bu akşam biraz burada biraz odada her şeye güldüm, biraz da dalga geçtik derken keyfim yerine geldi ..

Dimi ya bence de kalabalık olması çok etkiliyor.
Paylaşım düşünce ben çok etkileniyorum ..

:17::17: Gönül göreceksin halimi odada, kahkaha üstübe kahkaha patlatıyoruz.
Sus artık ya her lafınla gülüyorum diyor ama birden de pek resmi olabiliyorum :60:

Allah mı söyletti kız nişanlına diyee :17:
Ona bir şey anlatmama gerek kalmıyor konuşurken yapacağımı yapıyorum hele keyfim yerindeyse benzetmelerime çok gülüyor ..

AAaaa nisanlin demisim farkinda olmadan, Allah soyletti demekki :16::16:

Ewt tahmin edebiliyorum hilalcim snn bu hallerini :9:

Bizim çene açılınca durmuyor zaten. Bugün çekemiyorum kimseyi :60:
Aslında kendimi çok çekici hissediyorum ama :60:

Senden bitanede bana lazım Hilal şöyle yakınlarımda. :9:

Bulunduğumuz yerden kovarlar bizi susun diye kesin :1:
Bir kere minibüste ne konuşuyorsak nasıl güleceğim gülemiyorum üstüne üstlük hala espiri yapmaya çalışıyorum adamın üstüne düşüyordum ama yok tutamıyorum sonra inmiştim yolda :60:

Ne güzel ki şekil verilebilecek bir saçın var.
Geçen seneydi sanırım yemeğe gideceğiz maşa yaptırdım biraz geç geldim söyledim maşa yaptırdığımıda.
Kuaför ve buluşacağımız yer arası 20 dakika gittim.
Hani saçlarına maşa yaptıracaktın diye bir bakışla karşılaştım ..

Kız bas kahkahayı, benim kaç gündür canım sıkkın gibiydi pek belli etmemeye çalıştım ama bu akşam biraz burada biraz odada her şeye güldüm, biraz da dalga geçtik derken keyfim yerine geldi ..

Dimi ya bence de kalabalık olması çok etkiliyor.
Paylaşım düşünce ben çok etkileniyorum ..

Yaaaa var Hilal'cim de kendi başıma bişey yapamıyorum. Düzleştiremiyorum maşa yapamıyorum. Çok fazla makyaj yapan bir insanda değilim. Saçlarım için sürekli kuaföre gitmem gerekiyor. Artık kendim bişeyler yapabilmek istiyorum. Başkalarının şaçlarına her türlü şekli verebilirim, her türlü örebilirim çok becerikliyim ama kendi saçıma bişeyler yapamıyorum. Deli oluyorum.

AAaaa nisanlin demisim farkinda olmadan, Allah soyletti demekki :16::16:

Ewt tahmin edebiliyorum hilalcim snn bu hallerini :9:

Valla nasıl hoşuma gitti ki sorma keyfim iyice yerine geldi :17:

Ayy iyiki varsınız siz yaa ..

Yaaaa var Hilal'cim de kendi başıma bişey yapamıyorum. Düzleştiremiyorum maşa yapamıyorum. Çok fazla makyaj yapan bir insanda değilim. Saçlarım için sürekli kuaföre gitmem gerekiyor. Artık kendim bişeyler yapabilmek istiyorum. Başkalarının şaçlarına her türlü şekli verebilirim, her türlü örebilirim çok becerikliyim ama kendi saçıma bişeyler yapamıyorum. Deli oluyorum.

Ebru'cum saçların çok gür ondan olabilir mi kii ..
Ben başkasına hiç yapamam başkasına yyapabiliyorsan cidden beceriklisin demek ki ..

Valla nasıl hoşuma gitti ki sorma keyfim iyice yerine geldi :17:

Ayy iyiki varsınız siz yaa ..

Ebru'cum saçların çok gür ondan olabilir mi kii ..
Ben başkasına hiç yapamam başkasına yyapabiliyorsan cidden beceriklisin demek ki ..

Evet canım yaaa saçlarım gerçekten hem uzun hem de çok. Zaten kollarımı belli bir süre yukarı kaldırınca felaket yoruluyor. Ama karar verdim bende öğreneceğim bu saç işini. Yapanların benden bir fazlalıkları yok. Onlar yapabiliyorsa bende yapabilirim.

selam kızlar
ben geldim
bu sabah eşimi işe gönderdim
biraz yataım dedim
hemen eve geri döndü
bende korktum
acaba birşey mi oldu diye
arıza varmış işyerinde
çalışma yokmuş
fırsattan istifade dün gezemediğimiz için
bugün çıktık dışarı
ne güzeldi öyle avm ler
kimsecikler yok
sessiz sakin
alışveriş yapalım dedik ama
ben yine kendime birşey beğenip alamadım
nasıl olsa zayıflayacağım
ödül olur bana diye :):):)
yemeğimizi yedik döndük eve..

sen de bir beden küçük alsaydın canım ben öyle yapmıstım hedef koyuyordum şu tarihe kadar buna sıgıcam diye çok güzel oluyor :1: bir de o tarihten önce girebiliyorsan içine ahrika :60: :60:

Çok güzel bir kitap, beğenerek okumuştum ..
Hatta biz de sevdiceğimle okumuştuk ..
evet gercektende harika bi kitap...
Ne anlatacağım size :60:
Oda arkadaşım kilo almış.
Bugün bir pantalonunu giydi, fermuar kapanmıyor.
Zar zor kapattı ama yanlardan çıktı.
Dedim bak dikkat et yoksa toparlayamazsın.
Tamam bana dikkat et olur mu dedi ..
Bilgisayardayım baktım çaktırmadan çerez yiyecek ama nasıl gördüysem direk gördüm :60:
Öhöm öhöm yaptım ..
Bundan yesem olmaz mı şundan yesem az bundan diye sayıyor baktım :60:
Uff sen de hemen fark ediyorsun dedi.
Kızlara uzaktan bile sakinn diye sesleniyorum sen dibimdesin bırak onu dedim :60:
:60: kötü kedi şerafettin :60:
hakkaten hee :60: olsun canum sen beni de geçersin bu azimle :1: :1:

:1: beraber veririz :1:

Evet canım yaaa saçlarım gerçekten hem uzun hem de çok. Zaten kollarımı belli bir süre yukarı kaldırınca felaket yoruluyor. Ama karar verdim bende öğreneceğim bu saç işini. Yapanların benden bir fazlalıkları yok. Onlar yapabiliyorsa bende yapabilirim.

Öğren öğren bize de göster hatta yaptığın modelleri ..
Melek'in bir maşa anısı vardı kas yapmıştı maşa yapana kadar :1:

evet gercektende harika bi kitap...

:60: kötü kedi şerafettin :60:

Ayy ya niyeymiş iyiliğini düşünüyorum simitleri mi çıksın sonra aaa :1:

Oda arkadaşımın 2 saat süren diyeti sona erdi.
Yok bir daha sana diyet dedim :60:
Baktım fare gibi ona buna elini atıyor.
Kalktım yemek koydum yanına ekmek bir de çikolata koydum :60:
Çok anaç gördüm kendimi ya :60:

Oda arkadaşımın 2 saat süren diyeti sona erdi.
Yok bir daha sana diyet dedim :60:
Baktım fare gibi ona buna elini atıyor.
Kalktım yemek koydum yanına ekmek bir de çikolata koydum :60:
Çok anaç gördüm kendimi ya :60:

Yazık kıza ama kilo alacak iyice. Bu saatte yemek mi olur. Bende eşime sardım bu aralar. Geceleri yatmadan yemek yemeye başladı. Kızıyorum artık bende. Bende onu diyete sokacağım. Göbek aldı başını gidecek. Dur demek lazım. :60::60:

Son düzenleme:
Yazık kıza ama kilo alacak iyice. Bu saatte yemek mi olur. Bende eşime sardım bu aralar. Geceleri yatmadan yemek yemeye başladı. Kızıyorum artık bende. Bende onu diyete sokacağım. Göbek aldı başını gidecek. Dur demek lazım. :60::60:

Ayy sokma ya iyice yiyesi geliyor insanların :1:

baya anaçsın gerçekten verdiği 100 grmıda 500 grm olarak geri alacak şimdi :60: :60: yesin de büyüsün :60: :60:

Baktım ben veremiyorum ona aldırayım dedim :60::60:

Back
X