• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

...........................

Son düzenleme:
......................

Son düzenleme:
...........................

Son düzenleme:
Buket bu arada buraya her gün yazdığımız mesajların sayısını o gün mesaj listesi yapacak arkadaşa ( bu sırayla oluyor ) atıyoruz ..
Bugünkü mesajlar ysfmir'e atılıyor ..
00.00'dan 00.00'a kadar sayıyoruz mesajlarımızı ..

Ayy ben de çok güldümm ..
Kız ne yaptıysan adama kendi adını bile unutturmuşsun.
HOş biz sırrını biliyoruz da :60:

$1322069838_yavrum_benim.gif Sırrım söylenmez,yaşanır :23: :60: :60:

Hilal ben pizzanin soguk halini daha cok sewerim dogru ifade edememisim anla iste :D

hani bakmıyordun oraya sen..
bide bitti diyo :60:

evet nişanlamıssın sen hemen cocukları :1:

Hilal 22 yasindaydi demi :44:
Cocuk sayilmaz artik ben onun yasindayken nisanliligi da sayarsam 4 senelik ewliymisim :31::ssz:

valla ya önemli olan vermek degilmiş kiloyu korumakmış şimdi anladımmm offf

Ozlemo korkunun ecele faydasi yok bacim, naptin kilo aldin mi yoksa :29:

Son düzenleme:
Buket bu arada buraya her gün yazdığımız mesajların sayısını o gün mesaj listesi yapacak arkadaşa ( bu sırayla oluyor ) atıyoruz ..
Bugünkü mesajlar ysfmir'e atılıyor ..
00.00'dan 00.00'a kadar sayıyoruz mesajlarımızı ..

merabalar arkadaşlaar ben de aranıza katıldım bugün ve çok mutluyum:)

Hoş geldin canım. Ben Ebru :16:

slm kızlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız bekimmmm
beni arkadaşlar gelmiş onlarda hoş gelmişler
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Hoşgeldin canım. Özlettin kendini. Bu arada sen gittin gideli kimse kaçamak yapmıyor :60:

hım :44::44:
pizza aromalımı (şaka şaka :9::9:)
iyi dayanıyorsun benim iştah taban yaptı bu aralar bu izin son bulmalı yoksa kilo alcam :53::53:

aaa bu arada begen butonu varrrr
:46::46::46::46::46::46::46:[/QUOTE]

Kilo almamışsındır umarım. Almadan dön biranönce. Yoksa şeytanları gösteririz sana :60:

çok teşekkür ederim kuralları okudum şimdi,uyum sağlarım ben uyumlu insanım:) tıp öğrencisiyim gündüz hastanedeyim mesajlarımı yorumlarımı akşam yaparım burda fazlasıyla.. hep birlikte birbirimizi motive edicez ve hedeflerimize ulaşıcaz inanıyorum:)

Bende sağlıkçıyım Buket. Bende Konya'da bir hastanede çalışıyorum. Ama aşağıda dersane demişsin. Onu anlamadım. Ne dersanesi?

BU sefer cidden iyi dayanıyorum, tek nedeni yarın cuma olması yoksa Ebru bile beni tutamazdı :1:

Aman dikkat et kilo alma Özlemcim, yazık bu kadar emeğe ..

Nasıl tutamıyorum yaaaa ağlarım bak. Seni benim tutmam lazım. Ama allahtan yarın cuma :60:

iyiyim canım saol özledim sizleri yaaaa
sizsiz diyet köftesiz hamburger gibi :53::53::53:
valllaaa

:14::14::14:
benim kızım yok ki oğluşum var
:1::1::1::1::1:

eh işte idare eder bide hastalandı yavrum çok şükür atlattık
dönüşümüz muhteşem olacak inş. ...

Geçmiş olsun canım. Bu arada facebookta profil resmindeki sen misin? Eğer sensen çok zayıf görünüyorsun.

Ben o zaman hedef kilonu ve başlangıç kilonu not alıyorum.
Bol paylaşımda bulunursan 2 hafta sonra listemizdesin.
Motive için tam yerindesin ..
Konuş konuş tam zamanıı ..

ok anlaştık..bu arada çok doğalsınız ya bayıldım yorumlara,böyle evde kız kıza toplaşmış muhabbet eder gibi hissettim okurken:)

Şey o zaman ben az daha bekleyeyim :1:

Hilal ben pizzanin soguk halini daha cok sewerim dogru ifade edememisim anla iste :D

Hilal 22 yasindaydi demi :44:
Cocuk sayilmaz artik ben onun yasindayken nisanliligi da sayarsam 4 senelik ewliymisim :31::ssz:

Tamam o zaman göndereyim ben hemen sanaa ..
21 yaşındayım canım ama yine de büyümüşüm dimi :17:

Kilo almamışsındır umarım. Almadan dön biranönce. Yoksa şeytanları gösteririz sana :60:

Nasıl tutamıyorum yaaaa ağlarım bak. Seni benim tutmam lazım. Ama allahtan yarın cuma :60:

Ne zamandır şeytan göstermiyorduk kimseye dimi gösteririrz tabi :1:

Yarın cuma ama haftaya cumaya kadar ne yap ne et tut beni olur mu ?
Fotoğrafını çıkarıp odama mı assam ki

[Bende sağlıkçıyım Buket. Bende Konya'da bir hastanede çalışıyorum. Ama aşağıda dersane demişsin. Onu anlamadım. Ne dersanesi?[/B][/I][/COLOR]

TUS dershanesine gidiyorum..memnun oldum bu arada:) siz de mi hekimsiniz?

Ben o zaman hedef kilonu ve başlangıç kilonu not alıyorum.
Bol paylaşımda bulunursan 2 hafta sonra listemizdesin.
Motive için tam yerindesin ..
Konuş konuş tam zamanıı ..

ok anlaştık..bu arada çok doğalsınız ya bayıldım yorumlara,böyle evde kız kıza toplaşmış muhabbet eder gibi hissettim okurken:)

Masallah de kiz nazara gelmeyelim sonra, sac basa girermisiz artik :60: :60:

Seni bir hafta nasıl tutarım bilemiyorum ki. Yarın eğer 1 kilo verirsek Hilal cumartesi istediğin herhangi bişeyi yiyebilirsin. Miktarını yarın ayarlarız olurmu. Ama 1 kg şartı var. Eğer veremezsen haftaya kaçamak yok. Anlaştık mı?

[Bende sağlıkçıyım Buket. Bende Konya'da bir hastanede çalışıyorum. Ama aşağıda dersane demişsin. Onu anlamadım. Ne dersanesi?[/B][/I][/COLOR]

TUS dershanesine gidiyorum..memnun oldum bu arada:) siz de mi hekimsiniz?

Ok canım Daha çok işin var yani. İnşallah ilk girişinde kazanırsın.

Ben Sağlık teknikeriyim canım. (Tıbbi sekreter) Doktor değilim yani.

Buyumussun tabi ki, hemde en guzel cagindasin :nazar:
Ama ewlilik yapacak kadar buyumedin daha :20::1

Bu arada EBRU nun ozleme sen gittin gideli kacamak yapan olmadi yorumuna cok guldum :60: :60:

slm kızlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız bekimmmm
beni arkadaşlar gelmiş onlarda hoş gelmişler
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

hoşgeldin yvrmmmm :60:

Ben de bir süredir çok dizi izliyorum ama başlayınca bırakamıyorum o yüzden bir süre yeni diziye başlamak istemiyorum onun yerine değişik filmler izlesem iyi olabilir ..

Kız sen gelirsen o pizza kesin bizim midemize iner :1:

Yaa sorma hiç sorma :1:

:60: valla inerdi hilalim sonrada başlardık yurdun etrafında koşturmaya yarın cumaaaa diye :60: :60:

çok teşekkür ederim kuralları okudum şimdi,uyum sağlarım ben uyumlu insanım:) tıp öğrencisiyim gündüz hastanedeyim mesajlarımı yorumlarımı akşam yaparım burda fazlasıyla.. hep birlikte birbirimizi motive edicez ve hedeflerimize ulaşıcaz inanıyorum:)

en azından meslegin hareketli verirsin kısa sürede kanımca yaşında genç çünkü :1:

Son düzenleme:
Seni bir hafta nasıl tutarım bilemiyorum ki. Yarın eğer 1 kilo verirsek Hilal cumartesi istediğin herhangi bişeyi yiyebilirsin. Miktarını yarın ayarlarız olurmu. Ama 1 kg şartı var. Eğer veremezsen haftaya kaçamak yok. Anlaştık mı?

1 kg veremezsem hiç mi kaçamak yook ? :26:
Tamam anlaştık ama sadece pudingten 1 tane yerim olur mu küçücük kaplara yaptım ..

maaşallah maşallah benim nazarım değmez zaten:)
iyi iyi muhabbet lazım severim ben,yoksa çekilmez:)
yalnız ben daha bu sitenin düzenini çözemedim bikaç gün saçmalayabilirim kusura bakmayın artık:)

Buyumussun tabi ki, hemde en guzel cagindasin :nazar:
Ama ewlilik yapacak kadar buyumedin daha :20::1

Bu arada EBRU nun ozleme sen gittin gideli kacamak yapan olmadi yorumuna cok guldum :60: :60:

Gönül'cüm zaten çok düşündüm o konuda, biz bu sene evlilik düşünüyorduk ama çok ciddi sorumluluk. Aslında sorumluluktan çok ailesiyle de konuşmam falan gerektiğinden dolayı çekindim.
O yüzden 2 sene beklemeye karar verdik bu da Ankara'ya çıkarsa tayini çok rahat olacak ..

Ama cidden haklı yahu özlemin kaçamakları düşününce ..

:60: valla inerdi hilalim sonrada başlardık yurdun etrafında koşturmaya yarın cumaaaa diye :60: :60:

Nedense hiç zorlanmadım hayal etmekte yalnız burada 7-8 köpek bir arada gezer her yerden çıkabilirler.
Bir de onlar çıkarsa yarın eksi 3-5 kg çıkardık :1:

Back
X