• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maaşallah maşallah benim nazarım değmez zaten:)
iyi iyi muhabbet lazım severim ben,yoksa çekilmez:)
yalnız ben daha bu sitenin düzenini çözemedim bikaç gün saçmalayabilirim kusura bakmayın artık:)

Çözersin çözersin merak etme ..
Bir şey takılırsa aklına sor gitsin bize ..

Buyumussun tabi ki, hemde en guzel cagindasin :nazar:
Ama ewlilik yapacak kadar buyumedin daha :20::1

Bu arada EBRU nun ozleme sen gittin gideli kacamak yapan olmadi yorumuna cok guldum :60: :60:

Özlem görmedi sanırım onu, ooo hem yiyor hem zayıflıyor yaaaa takılayım azcık dedim :16:

1 kg veremezsem hiç mi kaçamak yook ? :26:
Tamam anlaştık ama sadece pudingten 1 tane yerim olur mu küçücük kaplara yaptım ..

Tamam o zaman yarın sadece 1 kase puding. Ama onun haricinde 1kg veremezsen başka en ufak kaçamak yok + spor var. Uyar mı?

Hilal 22 yasindaydi demi :44:
Cocuk sayilmaz artik ben onun yasindayken nisanliligi da sayarsam 4 senelik ewliymisim :31::ssz:
lafın gelişi cocuk dedim conem..
yoksa eşşek kadarlar yani :60:

Ben o zaman hedef kilonu ve başlangıç kilonu not alıyorum.
Bol paylaşımda bulunursan 2 hafta sonra listemizdesin.
Motive için tam yerindesin ..
Konuş konuş tam zamanıı ..

ok anlaştık..bu arada çok doğalsınız ya bayıldım yorumlara,böyle evde kız kıza toplaşmış muhabbet eder gibi hissettim okurken:)

öyleyiz buketcim.. bazı günler +18 mevzuları görürsen korkma sakın :9:
Şey o zaman ben az daha bekleyeyim :1:
bekle bekle...

1 kg veremezsem hiç mi kaçamak yook ? :26:
Tamam anlaştık ama sadece pudingten 1 tane yerim olur mu küçücük kaplara yaptım ..
peşin kaçamk vaar, gelin :1:
maaşallah maşallah benim nazarım değmez zaten:)
iyi iyi muhabbet lazım severim ben,yoksa çekilmez:)
yalnız ben daha bu sitenin düzenini çözemedim bikaç gün saçmalayabilirim kusura bakmayın artık:)

olur öyle vakalar buketcim...

Gönül'cüm zaten çok düşündüm o konuda, biz bu sene evlilik düşünüyorduk ama çok ciddi sorumluluk. Aslında sorumluluktan çok ailesiyle de konuşmam falan gerektiğinden dolayı çekindim.
O yüzden 2 sene beklemeye karar verdik bu da Ankara'ya çıkarsa tayini çok rahat olacak ..

Ama cidden haklı yahu özlemin kaçamakları düşününce ..

Nedense hiç zorlanmadım hayal etmekte yalnız burada 7-8 köpek bir arada gezer her yerden çıkabilirler.
Bir de onlar çıkarsa yarın eksi 3-5 kg çıkardık :1:

:60: ayy ben köpekleri severi hilalim genelde onlar beni görücne kaçar üstlerine dogru koşan 70 kiloluk bir hatun görünce tırsıyolar tabi :60: :60: :60: :60:

ayy nihayet
maşallahınız var oku oku hızınıza yetişemedim
güya bir ceee deyip çıkacaktım
muhabbetlere bayıldım

özlem gelmiş hoşgelmiş
nasılsın özlem durumlar nasıl?

yeni bir arkadaşımız katılmış
buketçik hoşgeldin
ben semiha...
pkunduğu gibi yazılır
yazıldığım gibi okunurum :27:

:60: ayy ben köpekleri severi hilalim genelde onlar beni görücne kaçar üstlerine dogru koşan 70 kiloluk bir hatun görünce tırsıyolar tabi :60: :60: :60: :60:

Turti öldürcen bigün sen beni gülmekten, sen nasıl bişeysin yaaaaa :60::60:

ayy nihayet
muhabbetlere bayıldım

özlem gelmiş hoşgelmiş

buketçik hoşgeldin
ben semiha...
pkunduğu gibi yazılır

Hoş geldin ortim. Sende de espri bol biraz ciddi yapıyosun ama demek yazıldığı gibi okunuyosun :60::60:

Seni bir hafta nasıl tutarım bilemiyorum ki. Yarın eğer 1 kilo verirsek Hilal cumartesi istediğin herhangi bişeyi yiyebilirsin. Miktarını yarın ayarlarız olurmu. Ama 1 kg şartı var. Eğer veremezsen haftaya kaçamak yok. Anlaştık mı?

Ok canım Daha çok işin var yani. İnşallah ilk girişinde kazanırsın.

Ben Sağlık teknikeriyim canım. (Tıbbi sekreter) Doktor değilim yani.

evet zor günler bekliyr beni:) teşekkür ederim:)

Gönül'cüm zaten çok düşündüm o konuda, biz bu sene evlilik düşünüyorduk ama çok ciddi sorumluluk. Aslında sorumluluktan çok ailesiyle de konuşmam falan gerektiğinden dolayı çekindim.
O yüzden 2 sene beklemeye karar verdik bu da Ankara'ya çıkarsa tayini çok rahat olacak ..

Ama cidden haklı yahu özlemin kaçamakları düşününce ..

Nedense hiç zorlanmadım hayal etmekte yalnız burada 7-8 köpek bir arada gezer her yerden çıkabilirler.
Bir de onlar çıkarsa yarın eksi 3-5 kg çıkardık :1:

:69: :69: :nazar:
Kesinlikle cok buyuk sorumluluk Hilal cim hem maddi hemde manewi yonden ...
Ben ne olursa olsun kucuk yasta yapilan ewlilikleri onaylamiyorum aksi halde cok yipratici oluyor,
en mantiklisi bayanin we erkegin okuyup ekonomik ozgurlugunu eline alip olgun yasta yapilan ewlilikler ..

Allah im tum birbirini sewen gonulleri tamamina erdirsin icinde sewdiceginle seni de :nazar:

Turti öldürcen bigün sen beni gülmekten, sen nasıl bişeysin yaaaaa :60::60:

:1: gıymet bilen ellerde altın gibi işlenirimm ebruucumcum :60: :60: :60: :60:(ay inş. ismini yanlış hatırlamıyorumdur :60:) ama gıymetimi bilen yok :60: :60:

ayy nihayet
muhabbetlere bayıldım

özlem gelmiş hoşgelmiş

buketçik hoşgeldin
ben semiha...
pkunduğu gibi yazılır

o benim için geçerli dğeil tabi sana semiha kim onamı atcaz mesajları diye sormuştum hatırlarsan :60: :60:

:1: gıymet bilen ellerde altın gibi işlenirimm ebruucumcum :60: :60: :60: :60:(ay inş. ismini yanlış hatırlamıyorumdur :60:) ama gıymetimi bilen yok :60: :60:

azcık daha bekle turtam.dahada değerlenirsin o zaman :52:

o benim için geçerli dğeil tabi sana semiha kim onamı atcaz mesajları diye sormuştum hatırlarsan :60: :60:

aynen öyle olmuştu...

sarayıda üstüne yapak mı ? :60:

olur valla :60:
senide sehzademle evlendiririm. nede olsa zengin koca istiyordun sen :60: :60:
sen para kazanmaya iyi alıştın bu sıralar
aferin iyi gidiyorsun...
sagol :1:

:69: :69: :nazar:
Kesinlikle cok buyuk sorumluluk Hilal cim hem maddi hemde manewi yonden ...
Ben ne olursa olsun kucuk yasta yapilan ewlilikleri onaylamiyorum aksi halde cok yipratici oluyor,
en mantiklisi bayanin we erkegin okuyup ekonomik ozgurlugunu eline alip olgun yasta yapilan ewlilikler ..

Allah im tum birbirini sewen gonulleri tamamina erdirsin icinde sewdiceginle seni de :nazar:
maddi sorumluluk,kesinlikle...
evlenince alırız dedik ama sadece yazları alıyoruz maddi destegi :60:
meraba semiha memnun oldum doğru okudum inş:)

sen herkese merhaba dedin, bana demedin ya..
beni begenmedin mi yoksa buket :1:

Son düzenleme:
Back
X