Kızlar size dün söyleyemedim, tartılmadım dedim ama perşembe günü tartılmıstım ve 68.8 cıkmıstım.
Bugün ise 68.1
Gecen haftaya göre cok degil ama perşembe günü gördüğüm rakama göre ( dünkü kaçamaklara göre :18:) ii oldugundan cok sevindim
Başlangıç: 86
Gecen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.1
Bu hafta giden: -200
Toplam giden: 17.9
Cerencim ben Diyanette görev alabilmek için calısıyorum.Kuran kursu ögreticiliği...hoşbulduk canım.
memnun oldum melek.
atanırsın canım inşallah en kısa sürede.
branşın ne canım senin
Zilleri takti ciki ciki yapti, dondu dolandi soyle bi bakti
Kendi aklinca hakliiii delii mi neee
:119::119::119::119:
Ceren aramıza hoşgeldin canım. Alıntı yapmıştım ama olmadı. Ben Ebru. Aşağı yukarı kilolarımız ve boylarımız aynı. Ben yaklaşık 2,5 ayda 11 kilo verdim. Eminim ki sende başarabilirsin. Bu haftaki kilonda iyi gitmiş tebrikler.
melekçim harika kilo vermişsin.,
ne kadar sürede ve ne yaparak verdin bu kilocukları.
sırrını bana da anlat.
tam benim istediğim kilolardasın sen şimdi.bende 83 kiloyum.
EVET arkadaşlar artık mezun oluyorum bugünlerde gelirmiş..çok değişik hissettim kendimi..bir şeyi başarabilmek insanı nasılda mutlu ediyormuş..
geçen hafta 59.2
bu hafta :58.1
57 olana kadar aranızda olacağım..sadece listeden çıkacağım....
hoşgeldin Ceren.
bende Semiha
bende Bursadanım.
inanırmısınız dün bende Berradan duyduğumu yazacaktım.
senin kızında aynıymış
dün kahvaltıda onu zorladım biraz ye diye.
oda bana
"yemicem işte sonra senin gibi şişko olmak istemiyorum" dedi
memnun oldum semiha.
bu kızlar çok fena.
ilerde işimiz var bunlarla.
akşamki misafirlikte çok zayıflamışsın dediler..ikramlardan yemedim yarın önemli gün dedim..olsun ye bişey olmaz yersin yersin yemem dedim..yine kısır kek sarma dolu tabak getirdi arkadaş ısrarla yersin dedi.yemem dedim yemedim şaşkın şaşkın yüzüme bakıyorlar..dediğini yaptı diye..ne ilginç insanlar işte böyle zayıfladım dedim..6 dan sonra su dışında bişey tüketmedim yemem dedim inanmadınız dedim.ye bişey olmazlar insanı ne hale getiriyor bakın dedim..hemen ee ne yaptın nasıl yaptın demeye başladılar..briside ee bişey vermemişsinki 5 kilo hadiya dedim bunu söyleyende genç kız ..iki çocuk ve ikside sezeryan ve yaş 40 dedim öyle ha deyince kilo verme zamanı geçti benim için oldukça önemli bir 5 kilo dedim..neyse kısaca böyle..
kızım hasta doktora gideceğiz..öğleden sonra mesaj sayımlarını eklerim eksik olnalar da gönderirse sevinirim..
şimdilik hoşçakalın..
TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM..BU HAFTA MEZUNİYETİM ŞEREFİNE 1. OLUCAZ SANIRIM..
nasılda kendime mal ettim ya..:18:
kızım hasta doktora gideceğiz..öğleden sonra mesaj sayımlarını eklerim eksik olnalar da gönderirse sevinirim..
şimdilik hoşçakalın..
TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM..BU HAFTA MEZUNİYETİM ŞEREFİNE 1. OLUCAZ SANIRIM..
nasılda kendime mal ettim ya..:18:
Bu arada takim geneli olarak guzelcene kilo wermisiz herkesi tebrik ederim,
we beni tebrik edenlere de cok tesekkur ediyorum efenim
:119::119::119:
akşamki misafirlikte çok zayıflamışsın dediler..ikramlardan yemedim yarın önemli gün dedim..olsun ye bişey olmaz yersin yersin yemem dedim..yine kısır kek sarma dolu tabak getirdi arkadaş ısrarla yersin dedi.yemem dedim yemedim şaşkın şaşkın yüzüme bakıyorlar..dediğini yaptı diye..ne ilginç insanlar işte böyle zayıfladım dedim..6 dan sonra su dışında bişey tüketmedim yemem dedim inanmadınız dedim.ye bişey olmazlar insanı ne hale getiriyor bakın dedim..hemen ee ne yaptın nasıl yaptın demeye başladılar..briside ee bişey vermemişsinki 5 kilo hadiya dedim bunu söyleyende genç kız ..iki çocuk ve ikside sezeryan ve yaş 40 dedim öyle ha deyince kilo verme zamanı geçti benim için oldukça önemli bir 5 kilo dedim..neyse kısaca böyle..
Cerencim ben , 11 mart 2011 den beri diyetteyim ama bunun 6 ayı hiç yapmadım gercekten...
Yavas yavas gitti bu 18 kilo işte...
İlk baslarda kalori sayımı yaptım, 75 e kadar geldim.sonra bi dukan diyeti denedim ( tavsiye etmem,çok sıkıyor insanı ).
sonrada öyle böyle gitti. birde günde 45 yada 30 dk. spor yapıyordum.bu aralar saldım birazcık :44: öyle işte..
abur cubur yok, akşam 8 den sonra bişi yemiyoruz vs..
1 yılda vermişsin odaha güzel.
uzun vadede verilen kilo geri alınmıyor pek.
canım ben bursa merkezdeyim.
inşallah olur canım ataman.
eşimin arkadaşının eşi geçen eylül atandı kurankursu hocalığına.
şimdi de eş durumundan buraya gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?