canım ben maraşlıyım ,göçmenlik yok ,şuan ankarada ikamet ediyorum .adım medineayyıldızım merhaba.
çok merak ettim nerelisin.ben yeni üyeyim.
adım ceren.
bursadayım.
sende göçmenlik varmı
hoşbulduk canım sağolasınbu kız acıkmış mı
sonlara dogru içindeki şeytan cıkmışşş
tebrikler canım
canım hem hoşgeldin hemde tebriklerrrrr
vay vayyy tebrikler canım
darısı bizlereeeee
canım sende hoşgeldin tebriklerrrrr
olsun sen daha güzel kilolar vermişsin zamanında olucaktır duraklamalar ,önemli olan sonuca bakmak canım ,ben emzirmesem hepsi gidicek puf bir kilom var ,bir haftadır spor yapıyorum 6 cm belden incelmişim zaten ,kollardan verdim biraz ,haftada 3 kere yarımşar saat yürüyorum ,yediklerimin düzeni pek olmuyor malesef sütümün az olacagını düşündügümde yiyorum şuan tek gögüs emziriyorum cünküKızlar size dün söyleyemedim, tartılmadım dedim ama perşembe günü tartılmıstım ve 68.8 cıkmıstım.
Bugün ise 68.1
Gecen haftaya göre cok degil ama perşembe günü gördüğüm rakama göre ( dünkü kaçamaklara göre :18:) ii oldugundan cok sevindim
Başlangıç: 86
Gecen hafta: 68.3
Bu hafta: 68.1
Bu hafta giden: -200
Toplam giden: 17.9
30'dan sonra hilalim en iyisi
sırf yemek konusuluyor galiba sizin odada biz de öyleydik sabaha kadar yemek yerdik kızlarla üşenmez gecenin bir yarısı kısır yapardık patates kızartırdık
ayy hadi sana da iyi geceler hilalim
sevgili rakibem ben 2 gündür giremedim kızım biraz huzursuzdu biraz emme sorunu filan yaşadık ,yediklerimede çok dikkat edemedim ama spor yapıyorum ,unuttum sanma sakın canım ,düzenli girmeyi çok istiyorum ,kızlar sizide takip etmek bana morel veriyor azim veriyor ,bende yarın tartılacagım aslında şimdi tartıldım ama daha içtigim sular gitmedi
Geçen haftaki kilom : 75
Bu haftaki kilom : 74,6
Az oldu ama idare eder.
Oda arkadasinda senden geri kalmaz hilal
Yalniz tepkiside cok iyimis uyanik insanlari oldum olasi sewerim hhehehhehe
tadlı arkadaşım hoşbulduk.eee artık azıcık zayıflayınca çıtır anne der artık.
ben listede olmıycam ama yazayım yinede kendimi motive etmek için
geçen hafta: 83.8
bu hafta: 82.9
900 gr mı yollamışım.
ayrılırken hiç üzülmedim.
darısı diğer kilocukların başına.
Ben de bildirimimi yapayim artik
Gecen hafta: 60.7
Bu hafta: 59.5
Ben cok sewindim wallacok sukur 5'li rakamlari gordum artik
geçen hafta : gögüs :99 bel:94 kalça:107 kilo : 68.5 gr
bugün gögüs:98 bel:88 kalça:104 kilo: 67.4 gr
toplam verilen kg :1.1 kg
bu kız acıkmış mı
sonlara dogru içindeki şeytan cıkmışşş
günaydın..
ve kilom..
geçen hafta:59.2
bu hafta:?sizce mezun oluyormuyummmmmmmmmmm
Kızlar size dün söyleyemedim, tartılmadım dedim ama perşembe günü tartılmıstım ve 68.8 cıkmıstım.
Bugün ise 68.1
Gecen haftaya göre cok degil ama perşembe günü gördüğüm rakama göre ( dünkü kaçamaklara göre :18:) ii oldugundan cok sevindim
hoşgeldin Ceren.
bende Semiha
bende Bursadanım.
inanırmısınız dün bende Berradan duyduğumu yazacaktım.
senin kızında aynıymış
dün kahvaltıda onu zorladım biraz ye diye.
oda bana
"yemicem işte sonra senin gibi şişko olmak istemiyorum" dedi
Dimi, o kadar sıvıdan sonra, iyide + cıkmadım..
Birde arayı sıkıstırdım görmedin sanırım
dün bayagı bi kaçamagım oldu :44:
günaydın kızlar
akşam burdaki muhabbetler çok iyi geldi ya
süperdik...
bugünde çok mutluyum.
dün bahsetmiştim tartımın pili bitik galiba diye
koştum hemen pil aldım geldim
evet bitikmiş doğru tahmin ettim...
ama yinede beni sevindirdi..
geçen haftaki kilom 64
bu haftaki kilom 63,2
Artık alıntılayamadıklarımı akşam eve gidince hallederim ama turta seni yazmadan geçemeyeceğim. Bak ne diyorum canım benim bekar bir kardeşim var
Maşallah yaaaaa çok güzel olmuş. Tam çıtır çıtırsın.
EVET arkadaşlar artık mezun oluyorum bugünlerde gelirmiş..çok değişik hissettim kendimi..bir şeyi başarabilmek insanı nasılda mutlu ediyormuş..
geçen hafta 59.2
bu hafta :58.1
57 olana kadar aranızda olacağım..sadece listeden çıkacağım....
evet şükürki - hiç çıkmadık.
tam 1 ay oldu benim aranıza katılalı.
kendimi hiç kasmadım şimdiye kadar.
1 ayda 3 kilo iyi diye düşünüyorum kendimce ama yanlış mı düşünüyorum ki...
Zilleri takti ciki ciki yapti, dondu dolandi soyle bi bakti
Kendi aklinca hakliiii delii mi neee
:119::119::119::119:
akşamki misafirlikte çok zayıflamışsın dediler..ikramlardan yemedim yarın önemli gün dedim..olsun ye bişey olmaz yersin yersin yemem dedim..yine kısır kek sarma dolu tabak getirdi arkadaş ısrarla yersin dedi.yemem dedim yemedim şaşkın şaşkın yüzüme bakıyorlar..dediğini yaptı diye..ne ilginç insanlar işte böyle zayıfladım dedim..6 dan sonra su dışında bişey tüketmedim yemem dedim inanmadınız dedim.ye bişey olmazlar insanı ne hale getiriyor bakın dedim..hemen ee ne yaptın nasıl yaptın demeye başladılar..briside ee bişey vermemişsinki 5 kilo hadiya dedim bunu söyleyende genç kız ..iki çocuk ve ikside sezeryan ve yaş 40 dedim öyle ha deyince kilo verme zamanı geçti benim için oldukça önemli bir 5 kilo dedim..neyse kısaca böyle..
kızım hasta doktora gideceğiz..öğleden sonra mesaj sayımlarını eklerim eksik olnalar da gönderirse sevinirim..
şimdilik hoşçakalın..
TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM..BU HAFTA MEZUNİYETİM ŞEREFİNE 1. OLUCAZ SANIRIM..
nasılda kendime mal ettim ya..:18:
Hilal gelince takımıyla gurur duyacak..
Bugun yogun olacak benim icin, oysaki ben kahwaltimi bile etmedim
Disari we ew islerim war ...
Simdi kalkmam lazim ancak hallederim, regl imden dolayi agrimda var cnm hcbisey yapmak istemiyyyyy
Kızlar altta ismimi göreceksiniz hep takipteyim ama yazmam zor oluyor. Neden yazmıyor diye düşünecekler için açıklama yapayım dedim. İçim gidiyor ama alıntı yapamıyorum.
Cerencim senin sorunuda akşam eve gidince cevaplarım canım
Birden bire sustu herkes. Aşağıda Hilal'cimi görüyorum. Hoşgeldin canım. Umarım güzel sonuçlar yazarsın
Kİzlar merhabaaa
Kac gundur giremiyorum nasilsinizz
Guzel kilolar verilmis tebrik ederimm
Benim kilo ayni malesef
Net paketim bitti
Yolda fln giremiyorum eve gelince de abimlerleryim zaten
Yarin yoklar ama ben de evde olmayabilirim kac gundur abimler var diye eve geldim hep icim sisti
Ama aksam veya sabah mutlaka gelirim
Kaynatalim biraz ozledim sizii
kızlar ben sabah kahvaltısını 7 bucukta yapıyorum ve uyumam 9 bucugu buluyor şu saatte normalde uyuyor olmam gerekiyordu ama başım agrısı birazdan yatıcam ,ben akşama kadar yatıorum ve aralarda sadece su içiyorum ,akşam yemegimi 6 bucukta yiyorum ondan sonra kuruincir,dut,pekmezli cevizli sucuk( cerezlik olan )bunları yiyorum sonra elma portakal yiyorum ,yani bana ek olarak tavsiyeleriniz neler ,süt olsun diye yani çok abanmıyorum tatlıya filan ama incir ve şu sucuk çok güzel süt yapıyor,helva yiyordum kestimve sütümde azalma var ,napıcamı bilmiyorum , gece oturuyorum kızım uyanıkken ve 3 kuru incir ve yine elim kadar sucuk yiyorum
EVET arkadaşlar artık mezun oluyorum bugünlerde gelirmiş..çok değişik hissettim kendimi..bir şeyi başarabilmek insanı nasılda mutlu ediyormuş..
geçen hafta 59.2
bu hafta :58.1
57 olana kadar aranızda olacağım..sadece listeden çıkacağım....
Kızlar size dün söyleyemedim, tartılmadım dedim ama perşembe günü tartılmıstım ve 68.8 cıkmıstım.
Bugün ise 68.1
Zilleri takti ciki ciki yapti, dondu dolandi soyle bi bakti
Kendi aklinca hakliiii delii mi neee
:119::119::119::119:
akşamki misafirlikte çok zayıflamışsın dediler..ikramlardan yemedim yarın önemli gün dedim..olsun ye bişey olmaz yersin yersin yemem dedim..yine kısır kek sarma dolu tabak getirdi arkadaş ısrarla yersin dedi.yemem dedim yemedim şaşkın şaşkın yüzüme bakıyorlar..dediğini yaptı diye..ne ilginç insanlar işte böyle zayıfladım dedim..6 dan sonra su dışında bişey tüketmedim yemem dedim inanmadınız dedim.ye bişey olmazlar insanı ne hale getiriyor bakın dedim..hemen ee ne yaptın nasıl yaptın demeye başladılar..briside ee bişey vermemişsinki 5 kilo hadiya dedim bunu söyleyende genç kız ..iki çocuk ve ikside sezeryan ve yaş 40 dedim öyle ha deyince kilo verme zamanı geçti benim için oldukça önemli bir 5 kilo dedim..neyse kısaca böyle..
öteki gögsünü emmiyor mu* cocularında böyle tuhaf yönleri oluyorolsun sen daha güzel kilolar vermişsin zamanında olucaktır duraklamalar ,önemli olan sonuca bakmak canım ,ben emzirmesem hepsi gidicek puf bir kilom var ,bir haftadır spor yapıyorum 6 cm belden incelmişim zaten ,kollardan verdim biraz ,haftada 3 kere yarımşar saat yürüyorum ,yediklerimin düzeni pek olmuyor malesef sütümün az olacagını düşündügümde yiyorum şuan tek gögüs emziriyorum cünkü
Melek bence çok iyi bildiğin işkence çekerkenkinden çok az değil ki ..
Kaçamakları kaçırdım ben sanırım Melek ..
Kİzlar merhabaaa
Kac gundur giremiyorum nasilsinizz
Guzel kilolar verilmis tebrik ederimm
Benim kilo ayni malesef
Net paketim bitti
Yolda fln giremiyorum eve gelince de abimlerleryim zaten
Yarin yoklar ama ben de evde olmayabilirim kac gundur abimler var diye eve geldim hep icim sisti
Ama aksam veya sabah mutlaka gelirim
Kaynatalim biraz ozledim sizii
aynı kilodayız canım bende 67,3 haftaya kadar bakalım kim daha çok vermiş olacak kapışalım :) işe yarar belkide ne dersincanım ben maraşlıyım ,göçmenlik yok ,şuan ankarada ikamet ediyorum .adım medine
hoşbulduk canım sağolasın
olsun sen daha güzel kilolar vermişsin zamanında olucaktır duraklamalar ,önemli olan sonuca bakmak canım ,ben emzirmesem hepsi gidicek puf bir kilom var ,bir haftadır spor yapıyorum 6 cm belden incelmişim zaten ,kollardan verdim biraz ,haftada 3 kere yarımşar saat yürüyorum ,yediklerimin düzeni pek olmuyor malesef sütümün az olacagını düşündügümde yiyorum şuan tek gögüs emziriyorum cünkü
Hilal, biliyorsun uzuuun süredir dikkat ediyorum ama dün gece ipin ucu kaçtı..
Birden ne oldugunu anlamadan hersyee saldırdım yani.. :44:
sonrada tabi basım agrımaya,midem bulanmaya basladı.cok korkuyordum bugünü etkileyecek diye...
ama burda kim paylastı bilmiyorum da, hani yedikleriniz kilo aldıracak diye pişman olmayın falan yazıyordu.
dün dedim ne olacak bunlardan, kilo almam yarına falan, pozitif düşündüm. bi baktım önceki gün 68.8 iken bugün 68.1 cıktım
o kadar yemeye 69 bile cıkabilirdim
neyse sımarmayayım, bir daha gece kaçamak yapmayayım
Pek pozitif düşünceli gördüm takımımızı, maşallah maşallah ..
Ama sen yine de yapma artık ..
Valla gurur duydum Semiha'cım ..
Ayy regl zamanında benim de hiç bir şey yapasın gelmez ..
Birileri meraktan ayrılamıyor muymuş buradan
Hoşbuldum Ebru'cumm ..
0.4 kg
60.4üm ..
Hadi bakalım abinler gitsin de gel Betül ..
Kızın gece uyumadığından mı gündüz uyuyorsun Medine'cim ?
Yok bu hafta llimitim doldu...(hatta uzun bi süre)
Artık yapmam bu kadar büyük kaçamakları..
Nasıl yedim o kadar seyi ben :44:
Hilal ben korkmaya başladım. Konuşalım bir ara bu konuyu
Meraktan çatlarım zaten cuma günü burda olmazsam
Kızlar altta ismimi göreceksiniz hep takipteyim ama yazmam zor oluyor. Neden yazmıyor diye düşünecekler için açıklama yapayım dedim. İçim gidiyor ama alıntı yapamıyorum.
Cerencim senin sorunuda akşam eve gidince cevaplarım canım
Yıldırımdayım bende..
İnş. bende atanabilirim,haziranda alım olacakmıs ama bakalım.. cok az alıyorlar kk öğreticliğine..
hoşgeldin Ceren.
bende Semiha
bende Bursadanım.
inanırmısınız dün bende Berradan duyduğumu yazacaktım.
senin kızında aynıymış
dün kahvaltıda onu zorladım biraz ye diye.
oda bana
"yemicem işte sonra senin gibi şişko olmak istemiyorum" dedi
Günaydın bugün beni solladın.ben azcık yatayım demiştim...
ortim tebrikler.
süper gitmiş bu hafta.tebrikler...
Medine tebrikler...
gizemli Derya.
çabuk söyle bakalım...
neyse kıslar bende kaçar kuzey bey uyandı oynamaktanda sıkıldı bira kucama alıyım bi sağ bi sol yürüyüş niyetine
*** 13. Takım 248. Etap ***
Aysecig: ( 55.6 / 55.5 / 0.1 / 0.18 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı..
Betüld: ( 62.2 / 62.2 / 0.0 /0.0 %)
Eski_bir_masal : ( 60.8 / 60.4 / 0.4 / 0.66 % )
Fefilifa: ( 75.2 / / / % )
Hayattanazicik: ( 55.6 / / / % )
LaydLiNe: ( 75.0 / 74.6 / 0.4 / 0.53 % )
Mutedeyyin: ( 68.3 / 68.1 / 0.2 / 0.39 % )
Semiha ( 64.0 / 63.2 / 0.8 / 1.25 % )
TadLi : ( 60.7 / 59.5 / 1.2 / 2.03 % )
Ysfmir: ( 59.2 / 58.1 / 1.1 / 1.86 % ) Mezuniyetini istiyor.
13. Takım Ortalaması : %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?