Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün mesajlar Betül'emi atılıyordu?

Iyi etmissin ebru sanada afiyet olsun bizim aklimiza dusurup senin yememen olmazdi zaten hehehhe
Ben cikayim ayip olmasin iyi geceler bebekler hilal burger yemeye gidiyim deme sakin hemde bu saatte hadi optm

Tamam Gönül'cüm oturuyorum yerim de ..
Görüşürüzzz ..

Tabii sen küçüksün ama yemek yeme konusu dışındaki bütün konularda yaramazlık yapabilirsini ama yeme konusunda cık cık yapamazsın

Iyi etmissin ebru sanada afiyet olsun bizim aklimiza dusurup senin yememen olmazdi zaten hehehhe
Ben cikayim ayip olmasin iyi geceler bebekler hilal burger yemeye gidiyim deme sakin hemde bu saatte hadi optm

Sanada iyi geceler iyi eğlenceler canım. Sende bu haftaki kaçamak sayını doldurdun. Başka yapma olurmu

Evet Ebru'cum ..

Teşekkürler canım.

ben geldimmm nasılsınız canlarım ne var ne yok bizim gümrükteki paket takılacak malesef moralmen çöktük maddi olarakta bize artı paraya mal olacak şans işte... Ama bu kadar bunalım olunca kesin birşey oluyor....

ama büyümem lazımmm
Yarın smart yiyeyim bari de büyüyeyim

Boyun uzasa bari

Kaçamağa her daim bahanesi hazır cimcimenin

Yaaaa boy deyince aklıma geldi. Benim nerdeyse bu yaşıma kadar hep süt ve süt ürünleriyle aram kötü oldu ama ona ragmen allahtan boyum uzun. Eğer kalsiyuma kalsaydı şimdiye cüce olurdum.

benim de bugün kü menüm

sabah 2 yumurta
5 yesil zeytin
peynir
kaşar

öğlen : 1 tabak mercimek yemeği
1 kase yogurt

akşam : 1 adet sütlü nescafe

spor da 2 saat

Hoşgeldin Su'cum ..
Kötü olmuş gerçekten.
Duruma göre değişiyor mu Gümrükte takılması ?

Hoşgeldin canım yaaaa. Hayırlısı olsun bakalım. Umarım biran önce düzelir problemler. Nasıl gidiyor kaçamak yapmıyorsun dimi?

benim de bugün kü menüm

sabah 2 yumurta
5 yesil zeytin
peynir
kaşar

1 kase yogurt

spor da 2 saat

Afiyet olsun turticim. Bide şu nescafeden vazgeçsen hayatın o kadar güzel olur ki anlatamam. Ben kendimi daha dinç hissediyorum şuan.

aileden gelen genlerede bağlı tabikide Ebrucum...

Canlarım ben kaçıyorum artık. Yapmam gereken işler var vakit daha geç olmadan onları halledeyim. Bebişimin sütünü içirip yatırayım geç kaldı. Hepinizi öpüyorum kocaman. Şimdiden iyi geceler herkese

aileden gelen genlerede bağlı tabikide Ebrucum...

Haklısın canım babamın boyu uzundur. Allahtan annemize çekmemişiz. Annem kısa boylu. Üç kardeşiz aralarında şuan en kısaları benim. En küçüğümüz en uzunumuz.

Boyumun da uzamasını istemiyorum ki hiç artık.
Çok memnunum halimden ..
ama bence de en önemli olan şey genetik.
Genetik şanslıysak çok kötü beslenmedikçe boy iyi oluyor.

benim de bugün kü menüm

sabah 2 yumurta
5 yesil zeytin
peynir
kaşar

1 kase yogurt

spor da 2 saat

Aştın valla aştın kendini turtam.
Harika sonuçlar bekliyorum bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…