Iyi etmissin ebru sanada afiyet olsun bizim aklimiza dusurup senin yememen olmazdi zaten hehehhe
Ben cikayim ayip olmasin iyi geceler bebekler hilal burger yemeye gidiyim deme sakin hemde bu saatte hadi optm
Kızlar bugün mesajlar Betül'emi atılıyordu?
Hazır valla
Kuzum onu eğitemezsin.
hep tembihliyorum olmaz de diye.
Ama beraber yiyeceğiz ya ondan dünden razı
Dimi ben yaramazlık yapabilirim, ben ufağımmm kiiii
Yeme yeme ben de kuş burnu ile bastırıyorum isteğimi, bu arada kuş burnu insülini dengeliyormuş yeme isteğini engelleyebiliyormuş.
Tabii sen küçüksün ama yemek yeme konusu dışındaki bütün konularda yaramazlık yapabilirsini ama yeme konusunda cık cık yapamazsın
Iyi etmissin ebru sanada afiyet olsun bizim aklimiza dusurup senin yememen olmazdi zaten hehehhe
Ben cikayim ayip olmasin iyi geceler bebekler hilal burger yemeye gidiyim deme sakin hemde bu saatte hadi optm
Evet Ebru'cum ..
müteyle turtada burda nie hiç konuşmuyonuz gız özlemediniz mi beni bakim.... mütecim çok güzel zayıflamışsın maşşallah...
ama büyümem lazımmm
Yarın smart yiyeyim bari de büyüyeyim
ben geldimmm nasılsınız canlarım ne var ne yok bizim gümrükteki paket takılacak malesef moralmen çöktük maddi olarakta bize artı paraya mal olacak şans işte... Ama bu kadar bunalım olunca kesin birşey oluyor....
ben geldimmm nasılsınız canlarım ne var ne yok bizim gümrükteki paket takılacak malesef moralmen çöktük maddi olarakta bize artı paraya mal olacak şans işte... Ama bu kadar bunalım olunca kesin birşey oluyor....
benim de bugün kü menüm
sabah 2 yumurta
5 yesil zeytin
peynir
kaşar
öğlen : 1 tabak mercimek yemeği
1 kase yogurt
akşam : 1 adet sütlü nescafe
spor da 2 saat
Boyun uzasa bari
Kaçamağa her daim bahanesi hazır cimcimenin
Yaaaa boy deyince aklıma geldi. Benim nerdeyse bu yaşıma kadar hep süt ve süt ürünleriyle aram kötü oldu ama ona ragmen allahtan boyum uzun. Eğer kalsiyuma kalsaydı şimdiye cüce olurdum.
aileden gelen genlerede bağlı tabikide Ebrucum...
Boyun uzasa bari
Kaçamağa her daim bahanesi hazır cimcimenin
Yaaaa boy deyince aklıma geldi. Benim nerdeyse bu yaşıma kadar hep süt ve süt ürünleriyle aram kötü oldu ama ona ragmen allahtan boyum uzun. Eğer kalsiyuma kalsaydı şimdiye cüce olurdum.
benim de bugün kü menüm
sabah 2 yumurta
5 yesil zeytin
peynir
kaşar
1 kase yogurt
spor da 2 saat
Canlarım ben kaçıyorum artık. Yapmam gereken işler var vakit daha geç olmadan onları halledeyim. Bebişimin sütünü içirip yatırayım geç kaldı. Hepinizi öpüyorum kocaman. Şimdiden iyi geceler herkese
benim de bugün kü menüm
sabah 2 yumurta
5 yesil zeytin
peynir
kaşar
1 kase yogurt
spor da 2 saat
Canlarım ben kaçıyorum artık. Yapmam gereken işler var vakit daha geç olmadan onları halledeyim. Bebişimin sütünü içirip yatırayım geç kaldı. Hepinizi öpüyorum kocaman. Şimdiden iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?