Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldiiiim we bir asirdir asagidan takip ediyorum yazmis da yazmissiniz masalllahhhhh :52::52:
tabii araya reklamlarda girmedi degil, camasirlari serdim mesela :1:

Herkesin menuleri afiyet olsun cumanin rahatligindan olsa gerek herkes bi guzel kacamaklar yapmis :1:

Cuma günü herkes cozutuyor dimi tabi herkes cozutunca bir şey diyebilecek kalmıyor :1:

Cuma günü herkes cozutuyor dimi tabi herkes cozutunca bir şey diyebilecek kalmıyor :1:

ewet oyle oldu biraz :1:
betul bugun kacamak falan yapma degisiklik olsun kiz hem bak bize seytanciklari gosterecek kimse de yok :1:

Bu arada kisisel yorumlarin icin eline sglik hilalcim ewt iki haftadir iyi gidiyorum demi :nazar:

betul bugun kacamak falan yapma degisiklik olsun kiz hem bak bize seytanciklari gosterecek kimse de yok :1:

Bu arada kisisel yorumlarin icin eline sglik hilalcim ewt iki haftadir iyi gidiyorum demi :nazar:

Ooo benim icin artik cok gec
Az once aksam yemegimi de yedim uzerinize afiyet.. Oglen de zaten kacamakli gecti:))
Pazartesi bomba menulerle aranizda olcam
Aa inanmiyorum betul mu yazmis bunlari diyeceksiniz

Ama illa seytan istiyorsan hem yiyip hem gosterebilirum
O kadar da yuzsuzum:1:

Ooo benim icin artik cok gec
Az once aksam yemegimi de yedim uzerinize afiyet.. Oglen de zaten kacamakli gecti:))
Pazartesi bomba menulerle aranizda olcam
Aa inanmiyorum betul mu yazmis bunlari diyeceksiniz

Ama illa seytan istiyorsan hem yiyip hem gosterebilirum
O kadar da yuzsuzum:1:

ne yedin ne yedin :27:
bu arada cok gecikmeyeceksin anlasilan pazartesi bomba menulerle donecegine gore ..
bak sozunden caymayasin sonra pazartesi dedin bi kerem :1:

sNN blogunun adi neydi cnm bi bakayim ..

bu ARAda takima ikinci bir betul daha gelmis hosgelmis :16:

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun ..
inşallah hep böyle olacak.

ne yedin ne yedin :27:
bu arada cok gecikmeyeceksin anlasilan pazartesi bomba menulerle donecegine gore ..
bak sozunden caymayasin sonra pazartesi dedin bi kerem :1:

sNN blogunun adi neydi cnm bi bakayim ..

bu ARAda takima ikinci bir betul daha gelmis hosgelmis :16:

Söylemesin ben dayanamıyorum sonraaa :19:
Bu arada dukan muffin yapmtım :1:

Bence de soylemiuim :1:
Pazartesi iznim devam edecek ama ben yaparim rejim diye dusunuyorrum

Gonul, Blogum kodadibeetle.blogspot.com

Eline saglik Hilal, afiyet olsun

Olmuyor ya ben yemek yemek istiyorum :14:
Acaba benimde mi biraz zaman ihtiyacım var kii

Nasil yani yemek yiyesin varsa ye Hilal ama izine ihtiyacin yok bence
O degil de hani hep diyoruz ya rejimi , biraktiktan sonra da devam edebileegimiz sekilde yapmak lazim diye
Sen su an bence cok az yiyorsun
Devam edebilecek msn oyle

Çok Sevimli olmamışlar mıııı :17:

$IMG0614A.webp

Alinti cikmamis, kendimi cok tok hissediyorum ya
ondan gonul rahtligiyla yaz dedim :1::1:
neyse cani cekenler olabilir maazallah snn kacamaklar akla zarar oliy, o ekledigin burger resmi haaala aklimda:56:

Insallah canim boyle we daha da iyi dewam edicem :16:

Duygusal aclik olabilir mi seninki hilal ?
Sewdicegine ozlem, gecmiste yasadigin stres falan ..
cogu zaman bende de oluyor da ..

O degil de hani hep diyoruz ya rejimi , biraktiktan sonra da devam edebileegimiz sekilde yapmak lazim diye

Canım normal yemek istemiyorum ki ..
Abur cubur, kek, börek vs ..
Eee onları yiyemiyorum.
Onun haricinde zaten yemeği fazla yiyemiyorum normalde de öyle yani ..

Insallah canim boyle we daha da iyi dewam edicem :16:

Duygusal aclik olabilir mi seninki hilal ?
Sewdicegine ozlem, gecmiste yasadigin stres falan ..
cogu zaman bende de oluyor da ..

Aynen öyle Gönül'cüm aç değilim ama yemek istiyorum.
Çikota cips kola hamur işi gibi şeyler.
Yediğimde daha sakin oluyorum.

Aynen öyle Gönül'cüm aç değilim ama yemek istiyorum.
Çikota cips kola hamur işi gibi şeyler.
Yediğimde daha sakin oluyorum.

Kesinlikle benimkiyle ayni Hilal cim, ac olmadigim halde yemek istiyorum
sanki birseylerin acisini stresini yemeklerden cikariyorum yiyince desarj oluyorum bi newi:ssz:

DUYGUSAL YEME NEDIR ?

Duygusal yeme davranışında kişiyi yemeye yönlendiren şey aslında “açlık” değil, “çözümlenemeyen duygulardır”. Açlık yavaş yavaş gelişir ve midede hissedilir, buna karşılık, duygusal yeme atağı aniden meydana gelir ve özellikle ağızda, “bir şeyler yeme isteği” olarak kendini gösterir.
Duygusal yeme eğilimi olan kişiler baş edemedikleri olumsuz duygularının neticesinde hemen bir şeyler atıştırarak, kendilerini o an için rahatlatırlar. Ancak, çoğu zaman farkına vararak, keyfini çıkararak yenmez bu atıştırmalıklar, tam tersine bir de bakılır ki koskoca bir paket cips bitivermiş, ya da en büyük boy çikolata paketinden geriye bir şey kalmamış! Sorunlarıyla direkt bir biçimde yüzleşmeyen, sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışmayan bu kişilerin yedikleri, adeta bir ağrı kesici görevi görür, ama her ağrı kesici gibi etkileri sadece kısa bir süre içindir! Bir sonraki sıkıntı verici ve baş etmesi güç duyguda, bu kişiler kendilerini tekrar yemekle teskin etmeye çalışır ve bu böyle sürer gider. Duygusal yeme eğilimi olan kişiler, artık bir süre sonra fazla kilolu kişiler haline gelir ve ondan sonraki süreçte baş etmeleri gereken şeyler bir değil birkaç tane olur: İlk etapta kendini gösteren duygular (stres, üzüntü, can sıkıntısı, kzıgınlık vb.) ve yedikten sonra hissedilen pişmanlık, suçluluk, başarısızlık düşünceleri..Bu durum tam bir kısır döngüye dönüşüp, yıllar boyu devam edebilir.

Son düzenleme:
Bak yukardaki alintim aynen benim durumu anlatiyor :ssz: seninkide buna benzer sanirim hilal ..

Back
X