- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aynısının tıpkısı canım ..
Off dayanamadım kalktım 2 tane o yaptıklarımdan 1 tanede çikolata yedim ..
Bu hafta sana hiç karışmayacağım Hilal'cim. Bakalım sonuç ne olacak. Ama karışmıyorum diyede abartma sakın.
Ben kalamar ve midye hiç yemedim Hilal'cim. Bilmiyorum tatlarını inan ki.
Hoş bulduk Ebru'cum. İnan ki herkesin isimlerini biliyorum. Ege'nin güzel bir şehri tabi Ama ben memleketim olan Aydın'ı hiç bir yere değişmem. Küçük olabilir ama benim memleketim ya orası, o yüzden Aydın daha bi güzel geliyor bana.
Ben Buca'dayım Ebru'cum.
Hoşbulduk Betül'cüm, adaşım. Bilmem seçebilir miyim acaba?
Hoşbulduk Gönül'cüm...
Ben Aydın'ıda çok severim Aydın'lılarıda. Hatta Didim'e bayılırım. Bizimkilerde Yeşilyurt'talar. Ama Buca'da arkadaşlarımız var sık gider geliriz. Tekrardan çok sevindim tanıştığımıza
Şimdi madem yoğun istek var 13. takımın fıstıkları bu hafta hangi yaptıklarıyla öne çıkmış bir de dışarı dan seyreden birinin gözüyle görün bakalım.
Bu hafta en iradeli Hilal'di.O kadar çok sabretti ki maşallah oda arkadaşının onca sürprizlerine göğüs germek zorunda kaldı. Tabi burada Ebru'nun telkinlerini göz ardı edemeyiz.
En kaçamakçı Betül'dü.
En istikrarlı bir şekilde devam eden Ebru'ydu. Zaten sonuçları da bütün takım eşrafı tarafından biliniyor, görülüyor.
Diyet mağduru Melek'ti. Hiç kaçamak yapmamasına rağmen bir de kilo aldı. Daha önce yaptığı şok diyetlerin sonucuydu sanırım.
En misafir mağduru GÖNÜL'dü. Maşallah bu hafta o kadar çok misafir ağırladı ki doktor randevusu almayı bile ihmal etti. Ama yaptıklarını yemedi ve bu gün çok güzel bir sonuçla listedeki yerini aldı Ona kocaman bir tebrikler
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
Çok güzel gözlemlemişsin, çokta güzel yazmışsın. Tebrikler
Ozlem asagida adini goruyorum, bu hafta ne alemde kilo durumun verebildin mi cnm ?
Keske durumun musait olsada girebilseydin bu hafta listeye ..
Ebru kocasina bayagi detayli sofralar hazirliyor heralde gelemedi daha
Yemek hazırlandı, yenildi, yalan dünya seyredildi. Yatmadan öncede gruba bir bakıldı
Rica ederim. Gerçekten o kadar uzun bir süredir takip ediyorum ki sizi Gönül'cüm Evimden biri gibi oldunuz. Senin eşine yapıp da yemediğin ama gece kalkıp da yediğin gözlemeleri, Meleğin eşiyle arasında olan iddiayı, Betül'ün ne kadar çok kaçamakçı olduğunu(inşallah alınmazsın Betül'cüm), Ebru'nun Hilal'e hiç göz açtırmadığını her bir şeyinizi biliyorum ben.
Gerçekten çok iyi gözlemlemişsin. Demek ki dışardan da çok iyi görünüyoruz.
ayyy ay ben de 25 yaşındayım ama bir everemedim kendimi gitti
he bu arada aklıma gelmişken Ebru sormuştun ya seni nasıl gaza getirebiliriz diye
abimin düğününde de ablamın dğününde de zayıfladım 58 kiloydum
kendi düğünümde 55 olcam inş bundan eminim :)
hatta ilk tanışma istemeye geldikleri günde de
bu işleri hızlandırabilsek benim rejim de hızlanacak
Yok canım yaaaa ben vazgeçtim seni gaza getirmekten. Senle başedemem ben. Bugün yalan dünya'da bir espiri vardı. Bilmem kimin kızı diyetisyene gitmişte diyetisyen bir ayda 8 kilo almış diye.
Betül PRODUCTION sunar...
Şok şOK ŞOK.. FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞ..
Evet sayın seyirciler, bir son dakika haberi ile karşınızdayız bugün.
Adeta Osmanlının son dönemlerindeki gibi dağılma tehlikesi geçiren 13. takıma ne oldu ?
Yaprak dökümünü yaşayan 13. takımın kaptanı Hilal Ali Rıza Bey gibi kalp krizi mi geçirecek?
Ne olacak bu listenin hali, kuş kadar kaldı?
gibi sorular günlerdir diyet camiasının gündemini meşgul ediyor. 13. takımda yaşanan izin ve ayrılmalar hat safhaya ulaştı. En son takımın kaçamakçısı Betül' ün de izne ayrılmasıyla ekibin sayısı iyice azaldı. Bu durumun sebeplerini araştırmaya yönelen ekibimiz inceleme yaparken şok bir haber yakaladı.
Gruba yeni katılan yesılkubbe nickli Betül'ün, izne ayrılan kacamakcı betülün klonu olduğu anlaşıldı. Takımdan izine çıkarılmayı kendine yediremeyen Betül sahte bir kimlikle sahalara dönmeyi planlıyordu ama ekibimizce foyası meydana çıkarıldı..
Betül savunmasını şu şekilde yaptı :
Bu hafta da kilo veremeyeceğimi anladığım an, hazırlıklara başladım. yeni bir nickname alıp takımın beni fark etmesini sağladım. Böylece yarışmaya katılmak isteyenler başlığından çağırılmayı beklemeden işimi garantiye almış oldum. Herkes beni bir anda benimsedi, çok mutluydum. Baş döndürücü, özendirecek lezzetlerle Hilal'i yoldan çıkaracak, intikamımı alacaktım.. Olmadı, pişmanım..
Evet sayın seyirciler, son dakika haberlerini okudunuz, esen kalın, zayıf kalın..
Koptum Betül koptum. Çok hoşsun yaaaaa