kızlar yazdığınız herşeyi okudum maşallah yani ne çok yazmışsınız hatta ben okurken sayfalar arttı ama şu an hepsine cevap verecek güç bulamadım kendimde.
Aklımda kalanları yazayım.
Adcım benim mesajlarda çok gümbürtüye gidiyor cevap alamadığım çok oluyor insanların vakti olmuyor ya da arada kaynıyor ben takmayıp tekrar tekrar ve tekrar yazıyorum bıktırana kadar :kedi:
acıbibercim dondurma mı haftada bir gün yenecek ve sadece kilo verirsen ödül olarak şutarafagitti
patborim bekliyoruz analizlerimizi heyecanla.
şişgocum kesin şişginliktir kızlar ben galiba ilk reglimi oldum öğlen bir lekelenme oldu ama gerisi yok şimdilik. 10.5 ay + 9 ay= 19.5 ay sonra ben böyle iyiydim.
dosbam doktora git evet ihmal etme, muhtemelen havalardan gecikmiştir.
karamanlım daha iyi olmana sevindim demek ilaçlar yapıyordu baş ağrını.
nereusun, melzeyitim, emirelim, jojelcim, tırtılım, melankolim opuyorumnanaktansizleri de öptüm.
Aklımda kalanları yazayım.
Adcım benim mesajlarda çok gümbürtüye gidiyor cevap alamadığım çok oluyor insanların vakti olmuyor ya da arada kaynıyor ben takmayıp tekrar tekrar ve tekrar yazıyorum bıktırana kadar :kedi:
acıbibercim dondurma mı haftada bir gün yenecek ve sadece kilo verirsen ödül olarak şutarafagitti
patborim bekliyoruz analizlerimizi heyecanla.
şişgocum kesin şişginliktir kızlar ben galiba ilk reglimi oldum öğlen bir lekelenme oldu ama gerisi yok şimdilik. 10.5 ay + 9 ay= 19.5 ay sonra ben böyle iyiydim.
dosbam doktora git evet ihmal etme, muhtemelen havalardan gecikmiştir.
karamanlım daha iyi olmana sevindim demek ilaçlar yapıyordu baş ağrını.
nereusun, melzeyitim, emirelim, jojelcim, tırtılım, melankolim opuyorumnanaktansizleri de öptüm.