Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tadlı canım montignac harika bir beslenme şekli.kan şekerin düzene giriyor açlık hissin,tatlı isteğin kalmıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
sağlıklı beslenme şekli
16 - 17 Nisan : TadLiHilal cim bugün mesajları Gönüle atıyoruz sanırım da sen mesajları kime attığımıza dair olan listeyi tekrar paylaşır mısın?Unutuyorum :26: :44:
tadlı canım montignac harika bir beslenme şekli.kan şekerin düzene giriyor açlık hissin,tatlı isteğin kalmıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
sağlıklı beslenme şekli
zaten cok yakinlar birbirlerine,bu arada zamainda montide ypamistim benama ekmek ve yagsiz peynior bulamam zor oluyordu hatta peynir bulamiyordum :))
Mesaj Sayım Lİstesi
16 - 17 Nisan : TadLi
18 - 19 Nisan : UZAYIM
20 - 21 Nisan : elmaliturta
23 - 24 Nisan : File 76
25 - 26 Nisan : Laydline
27 - 28 Nisan : Mutedeyyin
30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım
monti sik ve az yemeyi oneriyor bi baska diyet karataydi yanilmiyorsam ogun aralarinda 3-4 saat olmasi taraftari,
kan sekeri seviyesi monti sayesinde cok dalgalanmiyor,
diger diyet seklinde ise yaglarin yanmasi icin ogun arasinin 3_4 saat olmasi gerekiyor buda kan sekerinin dusmesi demek ..
oo dogum günü arefemde msj sayıcam![]()
Teşekkür ederim Hilalcim.Mesaj Sayım Lİstesi
16 - 17 Nisan : TadLi
18 - 19 Nisan : UZAYIM
20 - 21 Nisan : elmaliturta
23 - 24 Nisan : File 76
25 - 26 Nisan : Laydline
27 - 28 Nisan : Mutedeyyin
30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım
Teşekkür ederim Hilalcim.
yok canım ben karatay yapmıyorum montignac ın temel kurallarını uyguluyorum sadece
30 Nisan mı Melek ?
Ee o zamana hedef koysana sen ..
monti sik ve az yemeyi oneriyor bi baska diyet karataydi yanilmiyorsam ogun aralarinda 3-4 saat olmasi taraftari,
diger diyet seklinde ise yaglarin yanmasi icin ogun arasinin 3_4 saat olmasi gerekiyor buda kan sekerinin dusmesi demek ..
oo dogum günü arefemde msj sayıcam![]()
Hmm karataya benziyor yanii :26:
ben de yaptım ama yağsız peynir kullanmadım normal peynir yedim kg vermem de çok iyiydi.ben süt grubunda ligt şeyleri sevmiyorum yağını azaltıyorlar karbonhidrat miktarını arttırıyorlar.bakn yoğurtlara, peynirlere.kaşarı çok sevdiğimden kasarı ligt alıyorum sadece tost için 100 gr lıgt kasarda 5.5 karbonhidrat var
DOgum gunun ne zaman giiizzz sakin 25 nisan demesevgili boga :dd
Temel ilke proteinle karbonhidrati karistirmamak hilalcim, ogunlerde bu iki grubu karistirmak yasak
montignac a gore ..
Protein ve karbonhidrati ayri ayri alinca vucud yag depolamiyormusss ..
29 nisan canım...
ya surda ne kaldı ki.. ne hedef koyabilirim?
DOgum gunun ne zaman giiizzz sakin 25 nisan demesevgili boga :dd
Temel ilke proteinle karbonhidrati karistirmamak hilalcim, ogunlerde bu iki grubu karistirmak yasak
montignac a gore ..
Protein ve karbonhidrati ayri ayri alinca vucud yag depolamiyormusss ..
29 nisan canım...
ya surda ne kaldı ki.. ne hedef koyabilirim?
canims en montiyi yalnis anlamssin monti az ve sik yeyin demiyor montidede ögün aralari en az 3 ssat olami ve ondada porsiyon siniri yok aslinda monti ve karatay cok benziyor sadece bi kac konu disinda
Ara ogun yasak miydi monti de :44:
29 nisan conem
ateşli bir bogayım ben,niye öyle diyosun![]()