Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tadlı canım montignac harika bir beslenme şekli.kan şekerin düzene giriyor açlık hissin,tatlı isteğin kalmıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
sağlıklı beslenme şekli

Hilal cim bugün mesajları Gönüle atıyoruz sanırım da sen mesajları kime attığımıza dair olan listeyi tekrar paylaşır mısın?Unutuyorum :26: :44:

Son düzenleme:
tadlı canım montignac harika bir beslenme şekli.kan şekerin düzene giriyor açlık hissin,tatlı isteğin kalmıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
sağlıklı beslenme şekli

Nasıl oluyor ki o montignac ?

Hilal cim bugün mesajları Gönüle atıyoruz sanırım da sen mesajları kime attığımıza dair olan listeyi tekrar paylaşır mısın?Unutuyorum :26: :44:
16 - 17 Nisan : TadLi
18 - 19 Nisan : UZAYIM

Yeni listeyi de yapayım canım ..

sağlıklı beslenme şekli

monti sik ve az yemeyi oneriyor bi baska diyet karataydi yanilmiyorsam ogun aralarinda 3-4 saat olmasi taraftari,
kan sekeri seviyesi monti sayesinde cok dalgalanmiyor,
diger diyet seklinde ise yaglarin yanmasi icin ogun arasinin 3_4 saat olmasi gerekiyor buda kan sekerinin dusmesi demek ..

zaten cok yakinlar birbirlerine,bu arada zamainda montide ypamistim ben :1::1: ama ekmek ve yagsiz peynior bulamam zor oluyordu hatta peynir bulamiyordum :))

ben de yaptım ama yağsız peynir kullanmadım normal peynir yedim kg vermem de çok iyiydi.ben süt grubunda ligt şeyleri sevmiyorum yağını azaltıyorlar karbonhidrat miktarını arttırıyorlar.bakn yoğurtlara, peynirlere.kaşarı çok sevdiğimden kasarı ligt alıyorum sadece tost için 100 gr lıgt kasarda 5.5 karbonhidrat var

Mesaj Sayım Lİstesi

20 - 21 Nisan : elmaliturta

23 - 24 Nisan : File 76

25 - 26 Nisan : Laydline

27 - 28 Nisan : Mutedeyyin

30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli

2 - 3 Mayıs : Ucukmavi

4- 5 Mayıs : Uzayım

Mesaj Sayım Lİstesi

oo dogum günü arefemde msj sayıcam :9:

monti sik ve az yemeyi oneriyor bi baska diyet karataydi yanilmiyorsam ogun aralarinda 3-4 saat olmasi taraftari,
diger diyet seklinde ise yaglarin yanmasi icin ogun arasinin 3_4 saat olmasi gerekiyor buda kan sekerinin dusmesi demek ..

Hmm karataya benziyor yanii :26:

Mesaj Sayım Lİstesi

Teşekkür ederim Hilalcim.:16:

canims en montiyi yalnis anlamssin monti az ve sik yeyin demiyor montidede ögün aralari en az 3 ssat olami ve ondada porsiyon siniri yok aslinda monti ve karatay cok benziyor sadece bi kac konu disinda

ben de yaptım ama yağsız peynir kullanmadım normal peynir yedim kg vermem de çok iyiydi.ben süt grubunda ligt şeyleri sevmiyorum yağını azaltıyorlar karbonhidrat miktarını arttırıyorlar.bakn yoğurtlara, peynirlere.kaşarı çok sevdiğimden kasarı ligt alıyorum sadece tost için 100 gr lıgt kasarda 5.5 karbonhidrat var

anladim canim bende monti karatay karisimi biseymi yapsam ne yapsam :1: zaten cok benziyolar sadece karatayda ekmek yok bulgur serbset ve meyve ögünde yeniyor bu 3 kuralla anlasamiyolar montiyle :) bende montiden ekemk kuralini alsam fena olmaz :1:

DOgum gunun ne zaman giiizzz sakin 25 nisan deme :60: sevgili boga :dd

Temel ilke proteinle karbonhidrati karistirmamak hilalcim, ogunlerde bu iki grubu karistirmak yasak
montignac a gore ..

Protein ve karbonhidrati ayri ayri alinca vucud yag depolamiyormusss ..

29 nisan conem :9:
ateşli bir bogayım ben,niye öyle diyosun :60:

29 nisan canım...

ya surda ne kaldı ki.. ne hedef koyabilirim?

2 kg koyarsın Melek ..

DOgum gunun ne zaman giiizzz sakin 25 nisan deme :60: sevgili boga :dd

Temel ilke proteinle karbonhidrati karistirmamak hilalcim, ogunlerde bu iki grubu karistirmak yasak
montignac a gore ..

Protein ve karbonhidrati ayri ayri alinca vucud yag depolamiyormusss ..

Hmm anladım canım mantıklı tabi ..

yok canım montide 3 ana öğün önemli ara öğün tavsiye edilmiyor pek.kurallara uygun şeklide 3 öğünde de doyana kadar yemek serbest.sabah güne meyve ile başlamak tavsiye ediliyor meyveler ya yemekler yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yeniliyor.öğünlerin arasında da en az 3-4 saat olması gerekiyor

29 nisan canım...

ya surda ne kaldı ki.. ne hedef koyabilirim?

canims en montiyi yalnis anlamssin monti az ve sik yeyin demiyor montidede ögün aralari en az 3 ssat olami ve ondada porsiyon siniri yok aslinda monti ve karatay cok benziyor sadece bi kac konu disinda

Ara ogun yasak miydi monti de :44:

29 nisan conem :9:
ateşli bir bogayım ben,niye öyle diyosun :60:

Bende 26 nisan memnun oldum bacim :60: bOgalar cok atesli olur seni cok iyi anliyorum bacim :60:

Back
X