- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bugün kü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin yeşilik
öğlen etli türlü cacık
ikindi yarım kase nesfit çok acıkmışım
akşam 1 kase mercimek çorbası
kızlar merhaba bugün kü menüm
öğlen etli türlü cacık
Bende bir fincan yeşilçay yapayım kendime. Ohh mis gibi içeyim.
Aşağıda kankimi gördüm. Hoşgeldin canım benim. Özledim seni göremiyorum uzun zamandır.
Gönül daha iyi bilir ama kızılın üzerine bu olmaz. Yaparsan eğer turuncu olur saçların. Bırak iyice açılsın kızıl. Ondan sonra boya.
Menüm:
Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt
Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero
45 dk. zumba + 100 mekik
2 lt. su + 2 fincan yeşilçay
Menüm:
Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt
Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero
45 dk. zumba + 100 mekik
Gönül daha iyi bilir ama kızılın üzerine bu olmaz. Yaparsan eğer turuncu olur saçların. Bırak iyice açılsın kızıl. Ondan sonra boya.
ya kızlar öyle asırı kzıl degil ya
Beyaz tene yakışmasına yakışır bal köpüğü ama kızılın üstüne bu renk tutmaz daha turuncumsu bir renk çıkar ortaya heralde ..
sagol
Afiyet olsun aslı'cım çok güzel olmuş ..
Ben de yapayım bir yeşil çay ..
Yine aynı şeyi dedik
Afiyet olsun hayırlı olsun atağın ..
Canım yaaa sen atak yapmıyormuydun? Bu zero nerden çıktı? Bu arada dürüm dukan dürümümü? Afiyet olsun canım. Çok soru sordum![]()
ebrunun kadar degiller,turuncu olmaz herhalde.. bayagı aktı boyası...
sagol
evet dukan dürüm canım..
zero izinli dukanda
menüm ataga gayet uygun şekercim![]()
![]()
ebrunun kadar degiller,turuncu olmaz herhalde.. bayagı aktı boyası...
sagol
evet dukan dürüm canım..
zero izinli dukanda
menüm ataga gayet uygun şekercim![]()
![]()
Eline sağlık Gönül'cüm ..
benimde menüm
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir
ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma
akşam
sarımsaklı yogurtlu haslanmıs brokoli ve karnıbahar
1 dilim kepek ekmegi
1,2 saat sonrada 1 nescafe içicem
spor da: 40 dk yürüyüş
eline saglık cnmm
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
kesim burda 7.5 bazı yerde 5 lira... kestireyim kuaförde ama istedigim gibi kesmiyorlar ya
boyayı ben evde yapsam hangi marka önerirsin gönül? saçlarım belimdne 1 karıs yukarıda.2 tüp yetermi?
ay gaza geldim yapayım bende
yulaf degil,yulaf kepeği gönülcüm.. oda günde 2 kasık atakta 1.5
30 liraya bulsam hergün boyatırım ebru
cok gür degil ama incede degil :44:
2 tüp alıcam inş.
Eki Görüntüle 392826
Kızlar şu saç rengi çok hoş.. bal köpüğü yazıyor nette.. (çok anlamam sac renklerinden)
ama sacımda su an kızıl var, evde bu rengi tutturamam ki? :44:
bird eben beyaz tenliyim, yakışırmı bana?
Menüm:
Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt
Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero
45 dk. zumba + 100 mekik
Benim yulafim toz seklinde degil yari ogutulmus gibi iri taneli bu uygun mudur ki bilemedim simdi:44:
Bana gel sen istedigin gibi keserim saccagizlarini
Saclarin belinden bir karis yukarda cokta gur degilse 2 tup yeter o zaman, dip boyan cok cikti mi bilmiyorum yapacagin renkte onemli sacin hangi kismindan boyamaya baslayacagina ..
olurda yetmez olursa boyan iyice yedir durulamaya 5 dakka kala BIR avuc suyla elini islat sacina yedirki boyanmayan yerler varsa esitlensin 10 dakika oyle beklet sonra durula ..
Ben musterilerime ve kendime wella kullaniyorum wella koleston kaliciligi ve canliligi cok daha guzel .. tabi loreal de iyi ..
70 lira aslinda boya icin cok degil kuaforun kullandigi markada cok onemli
kaliteli boya fiyata yansir tabi kalitesiz boyada ayni sekilde ..
Evde yapilan uygulamalarda sac yanabiliyor yanlis boya secilebiliyor, kuaforden kuafore degisebilir ama
kuafordeki sonuclar cok daha dogal cunki birkac rengin karisimiyla elde ediliyor cok detayli konular iste ..
Bu sac rengi guzel ama sende kizillik varsa kirmizi yansimalarin olur kizil kapanmaz..
Bu tur renklerde profesyonel sonuc almak icin kuaforu oneririm canim ..
Oh ohh afiyet olsun zerolar durumler daha ne olsun ya
kızılın stüne bu renk tutmaz canım.önce kızılı açaman lazım.boya konusundan epey tecrübeliyim.1,5 sene içinde her renge boyadım denemediğim pembe ve mavi kaldı benimEki Görüntüle 392826
Kızlar şu saç rengi çok hoş.. bal köpüğü yazıyor nette.. (çok anlamam sac renklerinden)
afiyet olsun güzel olmuş canımkızlar merhaba bugün kü menüm
öğlen etli türlü cacık
Menüm:
Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt
Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero
45 dk. zumba + 100 mekik
çok güzel olmuş canım afiyet olsunbenimde menüm
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir
ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma
akşam
sarımsaklı yogurtlu haslanmıs brokoli ve karnıbahar
1 dilim kepek ekmegi
1,2 saat sonrada 1 nescafe içicem
spor da: 40 dk yürüyüş
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 tane kıymalı dukan ekmek ( Nefis olmuştu tuttum bunu )
- 1 bardak kefir
- Minik parça peynir
Ara :
- Limonlu maden suyu
Akşam :
- Ciğer
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- 20 dakika yürüyüş
Menum;
Kahwalti
2 yumurtadan sahanda yumurtali ispanak (anacim menu isimlerim pek bir uzun olmaya basladi)
2 siyah zeytin
1 yesil sogan
Oglen
1 yesil elma (disardaydim)
Aksam
1 ispanakli krep tahilli undan
3 tavuk kofte (yulafla yapilmis)
Yesillik
1 bardak ayran
AAAAyyy cok mu oldu ne az ogun yapinca yediklerim artiyor mu ne dersiniz kizlar ?
Su 3 lt olur yesil cay 4 bardak
Şişşttt bahane bulma canım. Ben şuan senden öndeyimBen tickera bakarım
Afiyet olsun canım.
Eki Görüntüle 392826
Ne demek efenim gorevimiz
Valla super bir menu onceden kacamaklarin oluyordu yanlis hatirlamiyorsam artik menu isini oturrttun gibi turtacim yaniliyorm uyum
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
kızılın stüne bu renk tutmaz canım.önce kızılı açaman lazım.boya konusundan epey tecrübeliyim.1,5 sene içinde her renge boyadım denemediğim pembe ve mavi kaldı benim
afiyet olsun güzel olmuş canım
afiyet olsun melekcim.güzel olmuş menün benimde kepeğim gelseydi bugün zorlandım
çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Afyet olsun canım güzel
harika hilalcim
dukan olmamış ama güzel canım
benim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.
nerdeyse hiçbirşey yememişsin tabi zorlanırsın![]()
pembe ve mavimikızılın stüne bu renk tutmaz canım.önce kızılı açaman lazım.boya konusundan epey tecrübeliyim.1,5 sene içinde her renge boyadım denemediğim pembe ve mavi kaldı benim
afiyet olsun güzel olmuş canım
afiyet olsun melekcim.güzel olmuş menün benimde kepeğim gelseydi bugün zorlandım
ya dedim ama görmedin sanırım..melekcim ben tüm markaları denedim.koleston çok çabuk aktı bende hiç memnun kalmadım.loreal güzel özellikle sıvı olanı.ama ben en çok syoss dan memnun ladım ve paletteden.ikiside kesinlikle akmıyor renk değiştirmiyor.altın karamel rengi harikadır 4-5 ay kullandım.ve diplerle uclar arasında fark olmuyor renkler eşit dağılıyor syoss ve palettede.diğer markalarda dipler fark ediyordu eşit olmuyordu açık renklerde
ilk günler bas agrısı,halsizlik normal..bol bol su içmeyi unutma..benim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.
bu bir savaşşşşşşşşş kızımmmmmm al gardınıı![]()
saçında kızıl varsa eğer canım parana kıyıp bir kuaföre gitmen lazım ki kuaför bile bal köpüğü için tutar garantisi veremez akacağını söleyecektir oda yani
evet canum iyice oturdu menülerim birde şu regl dönemim geçsede canım tatlı istemese bu kadar
saol cnm ben ünideyken saçlarım sapsarıydı en altında da pembeler vardı![]()
![]()
1 simitten bişi olmaz kahvaltıda canum akşamı hafif tutarsın evet canının çektiği şeylerden çok kısıcna birden saldırıyorsun o yüzden cok da kısmamak lazım :26::26:
Dun ve bugun msjlar bana atiliyor gulcin ..
Hadi ataginiz hayirli olsun
Evde boyamaya neden cesaretin yok
Salma oyle hemen kendini arada oluyor iste ..
Diger ogunlerine dikkat et oglen ve aksam ekmek yeme toparlamis olursun..
Icmemeye calissan turticim diyetisyenim ozellikle diyet urunleri onermemisti bana ..
Tatli krizlerim icin kuru incir kuru kayisi kuruyemis yesil elma bi olcude rahatlatiyo beni ..
saol canım
tamam semiha saol
bak bunda hiç birşey yok simit gayet masum çünkü içinde yağ yok sadece susamları tehlikeli ara öğün olarak bile veriyo doktorlar yarısını
sıkma canını gün içinde ekmek tüketmezsen dengelemiş olursun
Allah yardım etsin evlilik para ister
hersey gönlünce dilediğin gibi olur inşallah canım
bu liste zaten dukan da atak olmamış gönül mesela ıspanak olmaz atakta zeytin olmaz meyva hiç olmaz
ama akşam için yulaf ve köfte tamamdır
Gönüle atılıyor canım. Herkes sölemiş ama bende alıntılamıştım
Aynen canım. Ben öyle yapıyorum yasak olmayınca canında çok çekmiyor. Sen bugünü unut yine kaldığın yerden devam.
Bence dukan olmamış diyecektim ki bütün otoriteler olmamış demiş zaten
Afiyet olsun kızlar menüler harika olmuş. Eğer bende Hilal gibi az yiyebilsem şimdiye mezun olmuştum.
Bu arada Turticim seni geçmişim. Senin hedefe ulaşmana 8,4 kg var benim 8 kg
desteginiz icin tesekür ederim kizlar,aslinda SIKILMAK tan ve saldirmaktan ziyade böyle iste bi yere gidince olmuyor,kimisi evden tasiyor ama ben okadar kasamiyorum kendimi,evet yarin kaldigim yerden devam edicem ama karatayla degil yine 3 ögün yiycem ara ögün yapmadan vede aksam en gec 19da bitiricem yeme isini su ceyil cay onlari söylemeye gerek yok zaten ama kendimi diyet psikolojisine sokmuycam herseyden yiycem az az,cünkü böyle diyetleri yapinca yasam boyu sürdürmek gerekiyor ama ben okadar iradeli degilim yani ömür boyunca bir külah dondurmaya bir dilim pastaya hasret yasayamam bana göre degil ,o yüzden diyetimi ne yiyosam onlarla birlikte sürdürmek istiyorum,ne kadar verimli olur bilemiyorum ama zamaninda yapmistim suyumu güzel iciü aksamda 18den sonra yemyince cikolatamida yeyip kilomuda vermistim ama simdi metom ne durumda yine olurmu bilemiyorum,deneyip görücez artik,ama su varki karatay la 1 hafta gecirdim ve gercekten güzel bir nefis terbiyesi oldu ins böyle devam ederim yarin yine eltiyle bulusucam kahvaltiyi disarda yapmam gerekecek..
bende kurallı diyetlerden cok sıkılıyorum...
canım,ıspanak,zeytin ve elma olmamış.. atakta sebze meyve yok...
ya gönül sen kuaförsün bilirsin
evde her yeri eşit renk olmayacakmıs gibi geliyor. kuaförde pahalı ya.. saclarım uzun oldugu için... gecen gittim 70 lira para verdim çüşş ya
afiyet olsun
canim bende poset kulllaniyorum gayette memnunum,suan portakalli ve zencefilli yesil cay iciyorum cok begendim tadini bide doganin ekinezyali cayini cok seviyorum
Yok yok suçlu hissetme eski zamanları düşünsene ..
Benim de yeşil çayım bitti poşet aldım şimdilik sen poşet kullanıyorsun değil mi etkisini görüyor musun ?
Bu arada doğadanın elma kromlu form çayı çıkmış ondan da aldım da fazla içmem ondan.