- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
Kızlar bir dukan şokella yaptım göreceksiniz nefis olduuu![]()
Hilaaal cok giciiikksiiiiiiiiiiiiiin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hilaaal cok giciiikksiiiiiiiiiiiiiinsende sokellaa varsa bizdede nutella var ne olmus yaaani
![]()
Benimkisi kilo aldırmıyor ama kaçamak değillll![]()
BU dukan cigima ozel birsey kesin![]()
gönül o zaman, fırsat bulunca kuaföre gidip hem kestirip,boyatayım.. sonrada ben devam ederim, dedigin gibi..En saglikli olani saci gormek canim benim tavsiyem ilk asama icin kuafore gitmen..
Duruma gore gerekiyorsa onceki rengi kustururlar dip ve uclardaki renk farki fazlaysa ona gore islem yaparlar kuafore gitmen bal kopugu renk icin
daha garantili bir secim olur ..
Sonrasinda cikan dipler icin hazir raf boyalardan alip evde kendin boyarsin isin daha kolay olur ..
Durumu yarin bende denemek isterim
Evet ebru saclarin cok saglikli ve gur gorunuyor rengide cok hos masallah
Basinin agrimasi cok normal cok az yemissin, afiyet olsun ..
Iki gundur hilal in o kekleri aklimdan cikmiyor :26:
Evet canim yediklerimize dikkat etmek saglikli yasam icin gerekli aslinda o yuzden gobek bolgesinde yaglanmalar
asiri kilo alimlari oluyor ee haliyle de turlu turlu hastaliklar bas gostermeye basliyor,
saglikli yasam demek bana gore bagimlisi oldugumuz seyleri tamamen hayatimizdan cikarmak degil
(tabi en guzeli uzak durmak ama bu herzaman mumkun olmuyor) neyi ne zaman ne olcude yiyecegimiz cok onemli..
Diyet sonrasi ideal kiloya ulastik sonra nasilsa kilo verdim deyip herseye saldirmaya baslarsak bir al bir ver yapariz
bedenimizde mahwolur,
uzun lafin kisasi suan dikkat ettigin unsurlari yasam sekli haline getirmeye calis ..
Sakin seytana uyyum deme
Gecenlerde sut almistim yogurt yapmak icin birazinida ictim
Yogurdum cok guzel oldu onceden tutturamiyordum Melek in dedigi sekidle mayaladim bu sefer cok guzel oldu
Birazinida sutlac yaptim valla bir kasik kadar aldim dolapta gordukce icim gidiyor bi guzel gorunuyor anlatamam ama yemedim yemicem cumaya kadar kalirsa
ve cuma kilo verebilirsem o zaman biseyler dusunuruz![]()
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.benimde menüm
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir
ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma
akşam
sarımsaklı yogurtlu haslanmıs brokoli ve karnıbahar
1 dilim kepek ekmegi
1,2 saat sonrada 1 nescafe içicem
spor da: 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım. güzel olmuş.MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
Afiyet olsun.kızlar merhaba bugün kü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin yeşilik
öğlen etli türlü cacık
ikindi yarım kase nesfit çok acıkmışım
akşam 1 kase mercimek çorbası
Afiyet olsun Melekçim.Menüm:
Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt
Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero
45 dk. zumba + 100 mekik
2 lt. su + 2 fincan yeşilçay
Afiyet olsun Ayşe.Az yemişsin.benim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.
İyi geceler Ebru.Canlarım benim ben kaçıyorum artık. Uzanıp biraz keyif yapacağım.Herkese iyi geceler. Kocaman öpücükler![]()
Bilgi için teşekkürler Hilal bilmiyordum. Kendimi zorlamadan yapmaya çalışırım. Ben şu dukanı tam oturtamadım. Şuan için sizin yazıklarınızdan fikir sahibi oluyorum.tam olarak anladığım zaman bende aranıza katılırım.Afiyet olsun Hatice.
Sayılmaz mı kız o kadar yorulmuşsundur.
Uzun dönem dediğim canım hani 1-2 ay yapılabilir ama sürekli sporu bu şekilde yapmamalıymışsın hızlı yavaş şeklinde neydi bir adı vardı onun.
Kalp sistemini bozabilirmiş.
Başla başla tabi pek güzel dukan![]()
Rahat dur HilalKızlar bir dukan şokella yaptım göreceksiniz nefis olduuu![]()
Katılıyorum Gönül
Hilaaal cok giciiikksiiiiiiiiiiiiiinsende sokellaa varsa bizdede nutella var ne olmus yaaani
![]()
gönül o zaman, fırsat bulunca kuaföre gidip hem kestirip,boyatayım.. sonrada ben devam ederim, dedigin gibi..
sagol, bilgilerin cok işime yaradı
sınırlı izinli oldugunu biliyorsun degilmi hilal?
ayrıca bu tür tatlılar duraklamada yapıyor,cok fazla yeme...
Bilgi için teşekkürler Hilal bilmiyordum. Kendimi zorlamadan yapmaya çalışırım. Ben şu dukanı tam oturtamadım. Şuan için sizin yazıklarınızdan fikir sahibi oluyorum.tam olarak anladığım zaman bende aranıza katılırım.
Rahat dur Hilal. Bak dukanı bizde yok gerçeğine el atabiliriz.
Biliyorum biliyorum melek ama çok yemem zaten ..
Bekleriz tabi Hatice seni de dukana ..
Tamam tamam sustum ben![]()
kızlar bende çıkıyorum. Herkese iyi,mutlu geceler.![]()
Tabiki öyle şekerim.
Yarın öbür gün de çikolata şeklinde kalıplara yapacağım ..
gönül o zaman, fırsat bulunca kuaföre gidip hem kestirip,boyatayım.. sonrada ben devam ederim, dedigin gibi..
sagol, bilgilerin cok işime yaradı
sınırlı izinli oldugunu biliyorsun degilmi hilal?
ayrıca bu tür tatlılar duraklamada yapıyor,cok fazla yeme...
Ay nasil canim cekti anlatamam, sen yap ve yalniz ye bakalim aliriz ifadeni
En dogru karar canim ..
fAYDAli olduysa ne mutlu bana rica ederim canim
Iyi geceler hatice ..
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. güzel olmuş.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun Melekçim.
Afiyet olsun Ayşe.Az yemişsin.
İyi geceler Ebru.
Bilgi için teşekkürler Hilal bilmiyordum. Kendimi zorlamadan yapmaya çalışırım. Ben şu dukanı tam oturtamadım. Şuan için sizin yazıklarınızdan fikir sahibi oluyorum.tam olarak anladığım zaman bende aranıza katılırım.
Katılıyorum Gönül
Hadi kizlar iyi geceler herkese, Allah rahatlik versin msj sayilarinizi atmayi unutmayin![]()
iyi gecelerrrrrr kızlar...
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. güzel olmuş.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun Melekçim.
Afiyet olsun Ayşe.Az yemişsin.
İyi geceler Ebru.
Katılıyorum Gönül
Hadi kizlar iyi geceler herkese, Allah rahatlik versin msj sayilarinizi atmayi unutmayin![]()
iyi gecelerrrrrr kızlar...
En saglikli olani saci gormek canim benim tavsiyem ilk asama icin kuafore gitmen..
Duruma gore gerekiyorsa onceki rengi kustururlar dip ve uclardaki renk farki fazlaysa ona gore islem yaparlar kuafore gitmen bal kopugu renk icin
daha garantili bir secim olur ..
Sonrasinda cikan dipler icin hazir raf boyalardan alip evde kendin boyarsin isin daha kolay olur ..
Durumu yarin bende denemek isterim
Evet ebru saclarin cok saglikli ve gur gorunuyor rengide cok hos masallah
Basinin agrimasi cok normal cok az yemissin, afiyet olsun ..
Iki gundur hilal in o kekleri aklimdan cikmiyor :26:
Evet canim yediklerimize dikkat etmek saglikli yasam icin gerekli aslinda o yuzden gobek bolgesinde yaglanmalar
asiri kilo alimlari oluyor ee haliyle de turlu turlu hastaliklar bas gostermeye basliyor,
saglikli yasam demek bana gore bagimlisi oldugumuz seyleri tamamen hayatimizdan cikarmak degil
(tabi en guzeli uzak durmak ama bu herzaman mumkun olmuyor) neyi ne zaman ne olcude yiyecegimiz cok onemli..
Diyet sonrasi ideal kiloya ulastik sonra nasilsa kilo verdim deyip herseye saldirmaya baslarsak bir al bir ver yapariz
bedenimizde mahwolur,
uzun lafin kisasi suan dikkat ettigin unsurlari yasam sekli haline getirmeye calis ..
Sakin seytana uyyum deme
Gecenlerde sut almistim yogurt yapmak icin birazinida ictim
Yogurdum cok guzel oldu onceden tutturamiyordum Melek in dedigi sekidle mayaladim bu sefer cok guzel oldu
Birazinida sutlac yaptim valla bir kasik kadar aldim dolapta gordukce icim gidiyor bi guzel gorunuyor anlatamam ama yemedim yemicem cumaya kadar kalirsa
ve cuma kilo verebilirsem o zaman biseyler dusunuruz![]()
afiyet olsun hilal süper olmuşMenümü yazayım ..
Sabah :
- 1 tane kıymalı dukan ekmek ( Nefis olmuştu tuttum bunu )
- 1 bardak kefir
- Minik parça peynir
Ara :
- Limonlu maden suyu
Akşam :
- Ciğer
- 1 bardak ayran
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- 20 dakika yürüyüş
çok olmamış gayet güzel az yemekte metoyu yavaşlatıyo kilo duruyo gayet iyi gönül afiyet olsunMenum;
Kahwalti
2 yumurtadan sahanda yumurtali ispanak (anacim menu isimlerim pek bir uzun olmaya basladi)
2 siyah zeytin
1 yesil sogan
Oglen
1 yesil elma (disardaydim)
Aksam
1 ispanakli krep tahilli undan
3 tavuk kofte (yulafla yapilmis)
Yesillik
1 bardak ayran
AAAAyyy cok mu oldu ne az ogun yapinca yediklerim artiyor mu ne dersiniz kizlar ?
Su 3 lt olur yesil cay 4 bardak
sen verirsin ebru iradene hayranım masaşllahKorkma canım yaaaa. Bende bu hafta sanki çok kilo verecekmişim gibi hissediyorum kendimi. İnşallah öyle olur. 6 lı rakamlara az kaldı. En son 3 yıl önce görmüştüm tartıda 6 yı.
turtam sahalara tam gaz dönmüş afiyet olsunbenimde menüm
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir
ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma
akşam
sarımsaklı yogurtlu haslanmıs brokoli ve karnıbahar
1 dilim kepek ekmegi
1,2 saat sonrada 1 nescafe içicem
spor da: 40 dk yürüyüş
bravo ebrucum takımımızın gururlarından biri afiyet olsunMENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
ana ne pahalıymış öyle bizim burda saç yıkama kesme fön 2 lira saç boyama da 10- 20 arası saç boyuna göre ama ben hiç boyatmadım bir iki tel beyazımdan başka bişeyi yok saçımın o da fark edilmiyo bile boyatırsam beyazı çoğalırmış zaten benim de hiç niyetim yok
kesim burda 7.5 bazı yerde 5 lira... kestireyim kuaförde ama istedigim gibi kesmiyorlar ya
boyayı ben evde yapsam hangi marka önerirsin gönül? saçlarım belimdne 1 karıs yukarıda.2 tüp yetermi?
ay gaza geldim yapayım bende
yulaf degil,yulaf kepeği gönülcüm.. oda günde 2 kasık atakta 1.5
30 liraya bulsam hergün boyatırım ebru
cok gür degil ama incede degil :44:
2 tüp alıcam inş.
yakışır canım güzel olur rengi de çok tıttum bende mi denesem neEki Görüntüle 392826
Kızlar şu saç rengi çok hoş.. bal köpüğü yazıyor nette.. (çok anlamam sac renklerinden)
ama sacımda su an kızıl var, evde bu rengi tutturamam ki? :44:
bird eben beyaz tenliyim, yakışırmı bana?
afiyet olsunkızlar merhaba bugün kü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin yeşilik
öğlen etli türlü cacık
ikindi yarım kase nesfit çok acıkmışım
akşam 1 kase mercimek çorbası
dukan sana da hayırlı olsunMenüm:
Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt
Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero
45 dk. zumba + 100 mekik
2 lt. su + 2 fincan yeşilçay
az yemişsin canımbenim menüm
sabah
peynirli omlet
öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt
akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt
ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.
afiyet olsun yürüyüş masallah çok iyi olmuşMerhabalar. Bugün arkadaşlarla çarşıya gittik. ancak gelebildim.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
kaynamış yumurta
salça,peynir
yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLE
1 simitin %75
1 kase yoğurt
AKŞAM
2 şiş kuşbaşı ızgara
salata
ayran
Spor olarak 5 ten 9:30 a kadar mağazlarda gezmeyi sayabilir miyiz.çok yoruldum.Birazdan yürüyüş haricinde yaptığım hareketleri yapıp yatarım.
ne iştah kabartıcıKızlar bir dukan şokella yaptım göreceksiniz nefis olduuu![]()