- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
benimde ya... valla meger sebzeyi ne cok severmişimayyyy melek canım sebze çekiyoo canım oyüzdenn atağı bitirmeyi düşünüyorumm....
hadi bakalımmmm tekrar devam ozamannn
selamm kızlar
dün yoğun bir gündü eşim evdeydi,arkadaşa gittim derken dolu dolu geçti.dün atağım bozuldu ama abatmadım kesinlikle
menüm
sabah,
2 yumurtadan omlet
öğlen sonu
yarım kase kısır
3 çataL pasta
akşam bişey yemedim canım da istemedi.sabah dayanamayıp tartıldım 600 gr vermişşim 2 günde.ama dün bozduğum için atağa 3 gün daha devam edeceğim ben
Günaydın Kızlar...
Yarn cuma...
Bugün dikkat edelim... İnş. eksi cıkarız ....
Saçını görünce yorum yapacağım canım. Gözleme hiç olmamış ama hiç. Kızdım şimdi sana.
Yürüyüş yapamıyorum ama akşamları buraya yazmadığım için tabii bilemeyeceksiniz. Yaklaşık 20 dakika mekik + yer hareketi yapıyorum. Yarın kayınvalidem geliyor ziyarete. O kıza bakar ben yürümeye başlarım inşallah.
Kilona çok sevindim canım. Kızınada geçmiş olsun. Keşke kalabilseydin ama zaten gelecekmişsin. Burdan kopma olurmu. Yoksa biliyorsun kilo vermek yerine alıyoruz.
gunaydın canlarımm yarın tartılıyorum ve atak evresını bıtırıyorumm
Gunaydin herkeseee
coktaaaan uyandim amaa biraz islerim vardi ancak girebildim
ayyyy melek canım sebze çekiyoo canım oyüzdenn atağı bitirmeyi düşünüyorumm....
hadi bakalımmmm tekrar devam ozamannn
benimde ya... valla meger sebzeyi ne cok severmişim
evet öyle daha iyi olur senin için ayşe...
selam kizlar,nasilsiniz bakalim..
ben bu hata hic evde kalamadim :) o yüzden cok fazla giremedim takima..
bu sabah oglanalri biraktiktan sonra ani bi kararla doktora gittim ve anlattim 3 senedir sürekli kilo alip veridigmi artik kendi basima devam edemedigimi ve yardima ihtiyacim oldugunu,burdaki sistem cok farkli,kadin diyetisyen icin recete verdi bana aradim randevu icin ama hastasi varmis ariycak sonra beni..ama nasil olcak bilemiyorum trdeki gibi mi olacak internet sayfasinda yaziyonormalde 5 randevu oluyomus bu 5 randevu icnde zayisliyabilcemmiki benherneyse gidince görücez bakalim
görüşürüz funda...ben de kahvaltıya kaçıyorum yumurtam olmustur herhalsonra da spora gidicem akşama görüşürük bebekler
hayırlısı olsun müjganselam kizlar,nasilsiniz bakalim..
bu sabah oglanalri biraktiktan sonra ani bi kararla doktora gittim ve anlattim 3 senedir sürekli kilo alip veridigmi artik kendi basima devam edemedigimi ve yardima ihtiyacim oldugunu,burdaki sistem cok farkli,kadin diyetisyen icin recete verdi bana aradim randevu icin ama hastasi varmis ariycak sonra beni..ama nasil olcak bilemiyorum trdeki gibi mi olacak internet sayfasinda yaziyonormalde 5 randevu oluyomus bu 5 randevu icnde zayisliyabilcemmiki benherneyse gidince görücez bakalim
evet kızlar durmak yok tola devamaslında daha da uzatacağım atağı 5 gün kadar, ama dolaptaki sebzeler yeşillikler bozulacak eşimde gelemiyorki yesin adam atak bitince 2 gün pro 2 gün sebze şeklinde yapsam daha mı iyi olar melekcim
inş. güzel sonuç alırsın canım
görüşürüz funda...
hayırlısı olsun müjgan
1+1 yada 5+5 yada 2+2.. hiçbiri farketmiyor,sonuc aynı...
ama sıkılmaman acısından 1+1 daha iyi...
işleri vardır.. bende artık erken kalkmaya calsııyorum. önceden 11 12 de kalkardım. şimdi saati 9.30 a kuruyorum. öyle kalklıyorum
ayy benimde biticek bugün ama belki yarn 1 saf pro daha yapabilirim...
günaydın gönülcüm...
seviyorum seni
eve tya.. ben akşam sadece yogurt yada süt içmeyi düşünüyorum...
selamm kızlar
dün yoğun bir gündü eşim evdeydi,arkadaşa gittim derken dolu dolu geçti.dün atağım bozuldu ama abatmadım kesinlikle
menüm
sabah,
2 yumurtadan omlet
öğlen sonu
yarım kase kısır
3 çataL pasta
akşam bişey yemedim canım da istemedi.sabah dayanamayıp tartıldım 600 gr vermişşim 2 günde.ama dün bozduğum için atağa 3 gün daha devam edeceğim ben
günaydınnnnnnnnnnn canım ben regl oldugum için pek umutlu değilim amma bakalım
hmm anladım canım inş. bakarda sen de rahatlarsın biraz
günaydın bebek tickerini yenilesenee kızzzzz gözükmüyor
günaydın tadluuuuuuuumm
ben de kahvaltıya kaçıyorum yumurtam olmustur herhalsonra da spora gidicem akşama görüşürük bebekler
selam kizlar,nasilsiniz bakalim..
amaaaaannnnnnnnn bu memeleket deli edecek beni sonunda,
az önce kadin aradi neymis efendim önce bagli oldugum sigortaya gitcekmisim,sigortamin anlasmali diyetisyenleri varmis da oraya gitmem lazimmis yoksa kendim ödiycekmisim ha ben sizin
evet canim bu senin butcen icin daha hesapli, kadina durduk yere kizma simdi
Bagimsiz calisan diyetisyene gidersen hepsini cebinden odersin sigortandan geri alamazsin
anladım canım
görüşürüz funda...
hayırlısı olsun müjgan
1+1 yada 5+5 yada 2+2.. hiçbiri farketmiyor,sonuc aynı...
ama sıkılmaman acısından 1+1 daha iyi...
Bende seniii seviireemm mutiiim
Kisir hadi gene neysede pasta olmasa cok iyi olurmus..
olan olms artik afiyet olsn ..
[/COLOR
anladım canım
canım 3 çataldı pasta zaten yarım dilim kadar bile değildi yani.
bak şimdi ya bana hiçte sağlıksız bir diyet gibi gelmedi açıkcası kafam karıştı
valla ne bileyim canim insanin kafasi cok karisiyor ama bide su var yaglari tamamen cikarmak iyi degil aslinda vücudun aglikli yalgra ihtiyaci var ne bileyim iste
Afiyet olsun Ayşe.Ne güzel kilo vermişsin. İnşallah bende vermişimdir.Pasta ve kısır yiyince akşam yemeyerek dengelemeye çalışmışsın sanırım.selamm kızlar
menüm
sabah,
2 yumurtadan omlet
öğlen sonu
yarım kase kısır
3 çataL pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?