suan gozumun onunde yiyor amaaan allahhhiiimmmmmmm o peynirleriiii birr sunuyor bir sunuyooorrr mmmmhhh anlatamam
bi yandanda colasini yudumluy
zombimisin kızııııııııım
gunaydın canlarımm yarın tartılıyorum ve atak evresını bıtırıyorumm
Bizden başka kimse yok takımda. Çok uykucu bir takımımız var ya
selamm kızlar
dün yoğun bir gündü eşim evdeydi,arkadaşa gittim derken dolu dolu geçti.dün atağım bozuldu ama abatmadım kesinlikle
menüm
sabah,
2 yumurtadan omlet
öğlen sonu
yarım kase kısır
3 çataL pasta
akşam bişey yemedim canım da istemedi.sabah dayanamayıp tartıldım 600 gr vermişşim 2 günde.ama dün bozduğum için atağa 3 gün daha devam edeceğim ben
selam kizlar,nasilsiniz bakalim..
ben bu hata hic evde kalamadim :) o yüzden cok fazla giremedim takima..
bu sabah oglanalri biraktiktan sonra ani bi kararla doktora gittim ve anlattim 3 senedir sürekli kilo alip veridigmi artik kendi basima devam edemedigimi ve yardima ihtiyacim oldugunu,burdaki sistem cok farkli,kadin diyetisyen icin recete verdi bana aradim randevu icin ama hastasi varmis ariycak sonra beni..ama nasil olcak bilemiyorum trdeki gibi mi olacak internet sayfasinda yaziyonormalde 5 randevu oluyomus bu 5 randevu icnde zayisliyabilcemmiki benherneyse gidince görücez bakalim
ona katılıyorum canım kesinlikle.ben süt grubu ürünlerini yağsız almıyorum kesinlikle mesela.
Menum
Kahwalti
4 dilim sucuktan yumurtali omlet
Yarim krep
iki zeytin
domates salatalik
Ikindi
Eki Görüntüle 395092
Protein agirlikli beslenmek beni cok tutuyor aksama acikirsam 1 bardak sut icerim
Su 3 lt
yesil cay 4 fincan
18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin - 50
eski_bir_masal - 46
UZAYIM - 33
tadLi - 18
ladyline - 17
Mumu85 - 5
ucukmavi-?:44:
Elmali turta -?:44:
file76 -?:44:
MENÜM
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği
Peynir,yeşil biber
Yeşil çay
ARA
1 avuç kuru üzümlü leblebi
ÖĞLEN
1 Dilim çavdar ekmeği
Kaynamış yumurta
Domates,salatalık
Peynir,salça
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Közlenmiş patlıcan,biber, domates
1 kase yoğurt
mARgarita pizza yapiyorum kizlar
Yaşasınnnnnnnnnnnn yarın cuma. Ben çok heyecanlanıyorum yaaaa cumaları.
Aynen sorma. Bide geçen hafta ben verememiştim,acaba yine mi veremedim diye heyecanlanıyorum.
Yemezsin sen yemezsinHele ki yarınki kilon söz konusu olunca yemezsin. Çok canın çekerse yarın sabah tartılıktan sonra biraz yersin.
Gönül sus artık yoksa pizza siparişi vereceğim
Suçuda senin üstüne atacağım.
Bu arada yarın kilo verirsem kızlar pizza yiyeceğim haberiniz olsun şimdiden söyleyeyim
kızlar bu dukan zararlı falan diyorlar ama diyetten önceki beslenme şeklimiz ne kadar doğru.ben kendi adıma yazayım,cipsler,kekler,hamur işleri,çikolatalar,kızartmalar vs.vs.hepsini bir güzel yiyordum bunları yediğimizde ne oluyor peki.ben harfiyen uymuyorum zaten süt ürünlerini yağlı kullanıyorum.seyir dönemine geçtiğimde sebzelere de ağırlık vereceğim.sonra yavaş yavaş meyvelere başlayacağım.protein+sebze+meyve üçlüsünden bir zarar geleceğinş düşünmüyorum.eğer bunlar zarar veriyorsa ben diyetten önce yediklerimle hangi hastalıklara yakalanırdım bilmiyorum
menün gayet iyi haitce.. için rahat olsunTeşekkür ederim Gönülcüm.Ben şuan o kadar tokum ki acaba çok mu abartmışım bugün menüyü diye düşünüyordum.Yorumun iyi geldi. bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek:44:
kendine eziyet etm eartık gönülmARgarita pizza yapiyorum kizlar
ee yapmayak mı o zaman :44:Melek'cim ben bugün bu yazıyı bizim doktorada okudum oda böbreklere zarar vereceğini söyledi. Bende şaşırdım.
Yaşasınnnnnnnnnnnn yarın cuma. Ben çok heyecanlanıyorum yaaaa cumaları.
kızlar bu dukan zararlı falan diyorlar ama diyetten önceki beslenme şeklimiz ne kadar doğru.ben kendi adıma yazayım,cipsler,kekler,hamur işleri,çikolatalar,kızartmalar vs.vs.hepsini bir güzel yiyordum bunları yediğimizde ne oluyor peki.ben harfiyen uymuyorum zaten süt ürünlerini yağlı kullanıyorum.seyir dönemine geçtiğimde sebzelere de ağırlık vereceğim.sonra yavaş yavaş meyvelere başlayacağım.protein+sebze+meyve üçlüsünden bir zarar geleceğinş düşünmüyorum.eğer bunlar zarar veriyorsa ben diyetten önce yediklerimle hangi hastalıklara yakalanırdım bilmiyorum
Sorma turtam yahu ..
Hadi bakalım hayırlı olsun semine ..
Uyku deme ya uyuyamıyorum
5te yattım 7.30 da kalktım ..
Gayte güzel dengelemişsin afiyet olsun ..
İnşallah güzel sonuçlar alırsın ..
Her diyet hakkında mutlaka oluyor bu konuşmalar.Dukanı çok savunamam açıkçası çok araştırmadım ama karatay kadar sağlıklı bir diyet için bile çıktı bu haberler ben takmıyorum ..
Ben de duruma göre takılıyoruma arada yağlı arada light.
Çok güzel olmuş afiyet olsun ..
Eline sağlık Hatice ..
Bir de mümkün olursa yarınki listeyi sabahtan yayınlar mısın ?
Kızlar herkes bu akşam mesaj sayılarını atarsa sevinirim.
İzinli yazılacak arkadaşlar olabilir ya da uyarı alacak.
Çok güzel olmuş afiyet olsun Hatice ..
Yemeyeceksin ama değil mi?
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.
Hatice ben inanıyorum vereceğine çok güzel gittin ama olur da veremezsen bir tahlil falan yaptır bence.
afiyet olsun Ebru'cum ye tabi ..
Kesinlikle aynı fikirdeyim o yediklerimizden daha zararlı olamaz hiç bir diyet.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
- Biraz peynir
Öğle :
- Izgara köfte ( yalnız biraz yağlı gibiydi.)
Akşam :
- Hardal soslu tavuk
Sıvı :
- 1.5 litre su ( gece 3 olur o )
- Bitki çayını bundan sonra içerim
- 1-2 şişede maden suyu içerim
Nasıl dayanıyorsun canım yaaa o kadar az uykuyla. Hayatımda en önemli bir yeri vardır uykunun. Maşallah çok düzenli.
Ohhh beeee izinde çıktı kaptandan.
Bu arada kayınvalidem geliyor yarın. Güya sürpriz yapacakmış bana ama benim haberim var
Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün yine. Atakta kaçıncı günün senin bugün. Kaç kilo gidecekti hesaplara göre?
Ebru'cum isteyerek olmuyor ki ben geçen sene de böyle bir dönem yaşamıştım.
İnsan uyumak istiyor.
Yorgun hissetmiyorum ama uykunun rahatlatıcı bir etkisi var adam akıllı dalgın bir şekilde uyumak istiyorum o uyuduğum kısa uykular da uyku gibi değil zaten.
Hak ettin sen o kadar düzenli menülere arada izin olur tabi ..
Aaa ne kadar kalacakmış?
Hangi şehirden geliyor?
3 veya 4 gün oldu Ebru'cum ama bana hesaplamadı Dukan amca.
Onun hesabına göre zayıfmışım
menün gayet iyi haitce.. için rahat olsun
kendine eziyet etm eartık gönül
ee yapmayak mı o zaman :44:
1. sıfır yağ oldugu için,zararlı olabilir...
2. uzun süre protein alımı,dikkat edilmedigi sürece hastalıga yol acar.
yeterli su tüketilmediginde zehirlenme yapabilir.
3. meyvelerde olan bazı vitaminler belirli bir dönem alınmayınca, dişte beyazlıklar, saç dökülmesi ortaya cıkabiliyor.
Önerim:
seyirde sebzeye agırlık vermek
yagısz süt ürünü tüketmemek
bol su + spor...
Canım devam ederse bu durum bir doktora git derim. İnşallah biran önce düzelir.
Kayınvalidem İzmir'den geliyor canım. Normalde aramız çok iyidir. Şimdiye kadar (4 yıldır) hiç sorun yaşamadık. Ama 4 ay önce ayağım kırıldığında gelmesini istemiştim. Bazı önemsiz olayları bahane ederek gelmedi. Sebebini bilmiyorum ama yardıma muhtaç olduğumuz bir dönemde bize yardımcı olmadı. Bende için için çok kırıldım. Eşimde biliyor böyle olduğunu kısacası nasıl davranacağımı kestiremiyorum. Can sıkıcı bir durum anlayacağınız.
İnşallah sende güzel vereceksin.
Yemezsin sen yemezsinHele ki yarınki kilon söz konusu olunca yemezsin. Çok canın çekerse yarın sabah tartılıktan sonra biraz yersin.
Gönül sus artık yoksa pizza siparişi vereceğim
Suçuda senin üstüne atacağım.
Bu arada yarın kilo verirsem kızlar pizza yiyeceğim haberiniz olsun şimdiden söyleyeyim
kıyamaaammmm. eşim karşımda tatlıları götürürken de bende senin halinde oluyorum.istemeden yutkunduğum oldu
Yemeyeceksin ama değil mi?
[/I]
1. sıfır yağ oldugu için,zararlı olabilir...
2. uzun süre protein alımı,dikkat edilmedigi sürece hastalıga yol acar.
yeterli su tüketilmediginde zehirlenme yapabilir.
3. meyvelerde olan bazı vitaminler belirli bir dönem alınmayınca, dişte beyazlıklar, saç dökülmesi ortaya cıkabiliyor.
Önerim:
seyirde sebzeye agırlık vermek
yagısz süt ürünü tüketmemek
bol su + spor...
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
- Biraz peynir
Öğle :
Akşam :
- Hardal soslu tavuk
Sıvı :
Ebru'cum isteyerek olmuyor ki ben geçen sene de böyle bir dönem yaşamıştım.
İnsan uyumak istiyor.
Yorgun hissetmiyorum ama uykunun rahatlatıcı bir etkisi var adam akıllı dalgın bir şekilde uyumak istiyorum o uyuduğum kısa uykular da uyku gibi değil zaten.
Hak ettin sen o kadar düzenli menülere arada izin olur tabi ..
Aaa ne kadar kalacakmış?
Hangi şehirden geliyor?
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
- Biraz peynir
Öğle :
Akşam :
- Hardal soslu tavuk
Sıvı :
Canım sabah okulda olacağım.Bugün öğlene kadar elektrik yoktu. Yarın bir aksilik olmassa sabahtan listeyi yapar gönderirim.Bir sorun olursa ki inşallah olmaz. haberin olsun.
Eline sağlık Hatice ..
Bir de mümkün olursa yarınki listeyi sabahtan yayınlar mısın ?
Kızlar herkes bu akşam mesaj sayılarını atarsa sevinirim.
İzinli yazılacak arkadaşlar olabilir ya da uyarı alacak.
Çok güzel olmuş afiyet olsun Hatice ..
Hatice ben inanıyorum vereceğine çok güzel gittin ama olur da veremezsen bir tahlil falan yaptır bence.
.
Afiyet olsun canım.Yine proteinin dibine vurmuşsunMenümü yazayım ..
Sabah :
- 1 yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
- Biraz peynir
Öğle :
Akşam :
- Hardal soslu tavuk
Sıvı :
:Canım devam ederse bu durum bir doktora git derim. İnşallah biran önce düzelir.
Kayınvalidem İzmir'den geliyor canım. Normalde aramız çok iyidir. Şimdiye kadar (4 yıldır) hiç sorun yaşamadık. Ama 4 ay önce ayağım kırıldığında gelmesini istemiştim. Bazı önemsiz olayları bahane ederek gelmedi. Sebebini bilmiyorum ama yardıma muhtaç olduğumuz bir dönemde bize yardımcı olmadı. Bende için için çok kırıldım. Eşimde biliyor böyle olduğunu kısacası nasıl davranacağımı kestiremiyorum. Can sıkıcı bir durum anlayacağınız.
benimde uykum problemli.kızım öğlen uykusuna geç yatttığı için gece yatması 11-12 arası oluyor.o yatınca hemen yatmak istemiyorum kendime zaman ayırmak istiyorum film izliyorum kitap okuyorum vs.yatmam 3 ü buluyor.tabi kızım gece de uyanıyor süt istiyor o zamanda bölünüyor uykum sabahta 7 de ayakta ama alıştı bünyem uykusuzluğa
her zamanki gibi harika canım.kepeğim gelmiş merkeze eşim aldırmış gönderecek eve bekliyorum sabırsızlıkla.tavuk pişirdim yanına lavaş yapacağım.diğer aldığım malzemlerde saı günü gelecek
ben proteini severim zaten önceden de yumurtamı yerdim, bir öğünümde de etli yada tavuklu bir yemek olurdu.şimdi de aynı benim içim rahat dukanda.etcil bir insanım ben
Gecen hilal cumadan sonra dukan lahmacun yada pizza yapicam diyordu taa o gunden beri aklimda
peynirleri sooooyle sune suneeeee oghhhhhh, valla pizza yapmak bana farz oldu
Yemedim yemedim
Dukan ekmegini yiyim senin
afiyet olsun cok guzel olms ..
benimde uykum problemli.kızım öğlen uykusuna geç yatttığı için gece yatması 11-12 arası oluyor.o yatınca hemen yatmak istemiyorum kendime zaman ayırmak istiyorum film izliyorum kitap okuyorum vs.yatmam 3 ü buluyor.tabi kızım gece de uyanıyor süt istiyor o zamanda bölünüyor uykum sabahta 7 de ayakta ama alıştı bünyem uykusuzluğa
her zamanki gibi harika canım.kepeğim gelmiş merkeze eşim aldırmış gönderecek eve bekliyorum sabırsızlıkla.tavuk pişirdim yanına lavaş yapacağım.diğer aldığım malzemlerde saı günü gelecek
Canım sabah okulda olacağım.Bugün öğlene kadar elektrik yoktu. Yarın bir aksilik olmassa sabahtan listeyi yapar gönderirim.Bir sorun olursa ki inşallah olmaz. haberin olsun.
İnşallah yarın sabah şu kilo vermeme sıkıntımı da yenerim.olamzssa bende doktora gitmeyi düşünüyorum.
Afiyet olsun canım.Yine proteinin dibine vurmuşsun
ben proteini severim zaten önceden de yumurtamı yerdim, bir öğünümde de etli yada tavuklu bir yemek olurdu.şimdi de aynı benim içim rahat dukanda.etcil bir insanım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?