Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

suan gozumun onunde yiyor amaaan allahhhiiimmmmmmm o peynirleriiii birr sunuyor bir sunuyooorrr mmmmhhh anlatamam
bi yandanda colasini yudumluy

kıyamaaammmm. eşim karşımda tatlıları götürürken de bende senin halinde oluyorum.istemeden yutkunduğum oldu

kızlar bu dukan zararlı falan diyorlar ama diyetten önceki beslenme şeklimiz ne kadar doğru.ben kendi adıma yazayım,cipsler,kekler,hamur işleri,çikolatalar,kızartmalar vs.vs.hepsini bir güzel yiyordum bunları yediğimizde ne oluyor peki.ben harfiyen uymuyorum zaten süt ürünlerini yağlı kullanıyorum.seyir dönemine geçtiğimde sebzelere de ağırlık vereceğim.sonra yavaş yavaş meyvelere başlayacağım.protein+sebze+meyve üçlüsünden bir zarar geleceğinş düşünmüyorum.eğer bunlar zarar veriyorsa ben diyetten önce yediklerimle hangi hastalıklara yakalanırdım bilmiyorum

zombimisin kızııııııııım

Sorma turtam yahu ..

gunaydın canlarımm yarın tartılıyorum ve atak evresını bıtırıyorumm

Hadi bakalım hayırlı olsun semine ..

Bizden başka kimse yok takımda. Çok uykucu bir takımımız var ya

Uyku deme ya uyuyamıyorum
5te yattım 7.30 da kalktım ..

Gayte güzel dengelemişsin afiyet olsun ..

İnşallah güzel sonuçlar alırsın ..

Her diyet hakkında mutlaka oluyor bu konuşmalar.Dukanı çok savunamam açıkçası çok araştırmadım ama karatay kadar sağlıklı bir diyet için bile çıktı bu haberler ben takmıyorum ..

ona katılıyorum canım kesinlikle.ben süt grubu ürünlerini yağsız almıyorum kesinlikle mesela.

Ben de duruma göre takılıyoruma arada yağlı arada light.

Menum

Kahwalti
4 dilim sucuktan yumurtali omlet
Yarim krep
iki zeytin
domates salatalik

Ikindi
Eki Görüntüle 395092

Protein agirlikli beslenmek beni cok tutuyor aksama acikirsam 1 bardak sut icerim

Su 3 lt
yesil cay 4 fincan

Çok güzel olmuş afiyet olsun ..

18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ
Mutedeyyin - 50
eski_bir_masal - 46
UZAYIM - 33
tadLi - 18
ladyline - 17
Mumu85 - 5
ucukmavi-?:44:
Elmali turta -?:44:
file76 -?:44:

Eline sağlık Hatice ..
Bir de mümkün olursa yarınki listeyi sabahtan yayınlar mısın ?
Kızlar herkes bu akşam mesaj sayılarını atarsa sevinirim.
İzinli yazılacak arkadaşlar olabilir ya da uyarı alacak.

Çok güzel olmuş afiyet olsun Hatice ..

mARgarita pizza yapiyorum kizlar

Yemeyeceksin ama değil mi?

Yaşasınnnnnnnnnnnn yarın cuma. Ben çok heyecanlanıyorum yaaaa cumaları.

Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.

Hatice ben inanıyorum vereceğine çok güzel gittin ama olur da veremezsen bir tahlil falan yaptır bence.

Gönül sus artık yoksa pizza siparişi vereceğim

Suçuda senin üstüne atacağım.

Bu arada yarın kilo verirsem kızlar pizza yiyeceğim haberiniz olsun şimdiden söyleyeyim

afiyet olsun Ebru'cum ye tabi ..

Kesinlikle aynı fikirdeyim o yediklerimizden daha zararlı olamaz hiç bir diyet.

Teşekkür ederim Gönülcüm.Ben şuan o kadar tokum ki acaba çok mu abartmışım bugün menüyü diye düşünüyordum.Yorumun iyi geldi. bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek:44:

menün gayet iyi haitce.. için rahat olsun
mARgarita pizza yapiyorum kizlar
kendine eziyet etm eartık gönül
Melek'cim ben bugün bu yazıyı bizim doktorada okudum oda böbreklere zarar vereceğini söyledi. Bende şaşırdım.
ee yapmayak mı o zaman :44:
Yaşasınnnnnnnnnnnn yarın cuma. Ben çok heyecanlanıyorum yaaaa cumaları.

1. sıfır yağ oldugu için,zararlı olabilir...
2. uzun süre protein alımı,dikkat edilmedigi sürece hastalıga yol acar.
yeterli su tüketilmediginde zehirlenme yapabilir.
3. meyvelerde olan bazı vitaminler belirli bir dönem alınmayınca, dişte beyazlıklar, saç dökülmesi ortaya cıkabiliyor.

Önerim:

seyirde sebzeye agırlık vermek
yagısz süt ürünü tüketmemek
bol su + spor...

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- 1 dilim dukan ekmek
- Biraz peynir

Öğle :

- Izgara köfte ( yalnız biraz yağlı gibiydi.)

Akşam :

- Hardal soslu tavuk

Sıvı :

- 1.5 litre su ( gece 3 olur o )
- Bitki çayını bundan sonra içerim
- 1-2 şişede maden suyu içerim

Nasıl dayanıyorsun canım yaaa o kadar az uykuyla. Hayatımda en önemli bir yeri vardır uykunun. Maşallah çok düzenli.

Ohhh beeee izinde çıktı kaptandan.

Bu arada kayınvalidem geliyor yarın. Güya sürpriz yapacakmış bana ama benim haberim var

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün yine. Atakta kaçıncı günün senin bugün. Kaç kilo gidecekti hesaplara göre?

Ebru'cum isteyerek olmuyor ki ben geçen sene de böyle bir dönem yaşamıştım.
İnsan uyumak istiyor.
Yorgun hissetmiyorum ama uykunun rahatlatıcı bir etkisi var adam akıllı dalgın bir şekilde uyumak istiyorum o uyuduğum kısa uykular da uyku gibi değil zaten.

Hak ettin sen o kadar düzenli menülere arada izin olur tabi ..

Aaa ne kadar kalacakmış?
Hangi şehirden geliyor?

Canım devam ederse bu durum bir doktora git derim. İnşallah biran önce düzelir.

Kayınvalidem İzmir'den geliyor canım. Normalde aramız çok iyidir. Şimdiye kadar (4 yıldır) hiç sorun yaşamadık. Ama 4 ay önce ayağım kırıldığında gelmesini istemiştim. Bazı önemsiz olayları bahane ederek gelmedi. Sebebini bilmiyorum ama yardıma muhtaç olduğumuz bir dönemde bize yardımcı olmadı. Bende için için çok kırıldım. Eşimde biliyor böyle olduğunu kısacası nasıl davranacağımı kestiremiyorum. Can sıkıcı bir durum anlayacağınız.

bende böyle yapacağım cnm.

Geçen sene gitmiştim bu durumu yaşadığımda ilaç vermişti hatta sonra dozlarını arttırmıştı uyku ilaçlarının buna rağmen uyuyamamıştım.
Çok gergin dönemlerimde oluyor heralde.

Aran iyi olmamış olsa belki önemsemezsin ama hayal kırıklığına uğratmış seni.
Yine de bence şimdiye kadar problem yaşamamışsınız büyüğümdür deyip gayet iyi davran.

İnşallah sende güzel vereceksin.

İnşallah bakalım Ebru'cum ..

Yemezsin sen yemezsin Hele ki yarınki kilon söz konusu olunca yemezsin. Çok canın çekerse yarın sabah tartılıktan sonra biraz yersin.

Pizzayi yaptim getirdim simdi benimkisine alican mi diyor yok yookk yok yoook dedim son bi dilim kaldi
yesene dio hayir ye bitir cabuk dedim yiyemem ya sistim dio, bikac dilim isirip birakti ama ben o bir dilimiii kuslara koyucam balkona

Gecen hilal cumadan sonra dukan lahmacun yada pizza yapicam diyordu taa o gunden beri aklimda
peynirleri sooooyle sune suneeeee oghhhhhh, valla pizza yapmak bana farz oldu

Katiliyorum ..
uzunca bir donem sirf protein diyeti yapmak bobrekleri yorabilir ama
sonradan meyvesi olsun sebzesi olsun ekleniyor bunlardan karbonhidratlar aliniyor yulaftan ekmegine varana kadar yapiliyor
ee boyle olunca neden zararli olsun ki

Gazetelerin dikkat cekme politikasi olabilir ..

Yemeyeceksin ama değil mi?

[/I]

Yemedim yemedim

gecen bi zayiflama blogunda okumustum atak surecinde adamin dislerinde beyazlama olmus
neyden kaynaklandigi anlasildi simdi

Dukan ekmegini yiyim senin
afiyet olsun cok guzel olms ..

benimde uykum problemli.kızım öğlen uykusuna geç yatttığı için gece yatması 11-12 arası oluyor.o yatınca hemen yatmak istemiyorum kendime zaman ayırmak istiyorum film izliyorum kitap okuyorum vs.yatmam 3 ü buluyor.tabi kızım gece de uyanıyor süt istiyor o zamanda bölünüyor uykum sabahta 7 de ayakta ama alıştı bünyem uykusuzluğa

her zamanki gibi harika canım.kepeğim gelmiş merkeze eşim aldırmış gönderecek eve bekliyorum sabırsızlıkla.tavuk pişirdim yanına lavaş yapacağım.diğer aldığım malzemlerde saı günü gelecek

Canım sabah okulda olacağım.Bugün öğlene kadar elektrik yoktu. Yarın bir aksilik olmassa sabahtan listeyi yapar gönderirim.Bir sorun olursa ki inşallah olmaz. haberin olsun.
İnşallah yarın sabah şu kilo vermeme sıkıntımı da yenerim.olamzssa bende doktora gitmeyi düşünüyorum.

Afiyet olsun canım.Yine proteinin dibine vurmuşsun

:
Kırgın olsan da mecburen iyi karşılarsın. Belki gelince kırgınlığında geçer.

ben proteini severim zaten önceden de yumurtamı yerdim, bir öğünümde de etli yada tavuklu bir yemek olurdu.şimdi de aynı benim içim rahat dukanda.etcil bir insanım ben

Aghh lawasi pek severim
bugun yulaf tozundan aldim artik rahatca hilal in ekmeklerinden durumlerden hamburger ekmekciklerinden yaparim sonraaa
pizzaaaa lahmacun falan

sebze meyve reyonunda arkami dondum bir baktim kavunnnn canim cok istedi alicaktm seker orani aklima geldi hemen
iki gundur aklimdan karpuz geciyor eve donerken ugrayip alacaktim ondan da vazgectim
cilek aldim yarindan sorna yicem cilegimi sonra karpuz sezonuna gecerim

Son düzenleme:
ben proteini severim zaten önceden de yumurtamı yerdim, bir öğünümde de etli yada tavuklu bir yemek olurdu.şimdi de aynı benim içim rahat dukanda.etcil bir insanım ben

bende severim et urunlerini o yuzden dukan bana sicak geldi
Allah izin verirse hftaya dukan pizzami yapinca tavuk haslicam toz biberle harmanlayip pizzama eklicem
bak ince dogranmis ette cok guzel olur aslinda

Dukanından yap kendine Gönül

Ayy bugün farklı bir şey istemedi canım açlık hissim vardı sürekli ama sanırım bugünkü gerçek açlıktı çünkü canım abur cubur falan istemedi doymak için ne olursa tarzındaydım.

Gerçekten kötü uyku düzensizlikleri.
Ben de hiç yorgunluk ve uykusuzluk hissetmiyorum ama gerginliğim çok artıyor ona sinir oluyorum.

Hayırlı olsun kepeğin ne güzel gelsin de karşılıklı güzel güzel şeyler yapalım.

Zorlama kendini HAtice'cim iyi kötü biliyorum zaten sadece müsait olursan iyi olur.
Bence yarın gerçekten güzel bir sonuç göreceksin içimden nedense 700-800 gram geçti.
Bir ara Su vardı burada ilaç kullanmaya başlayınca harika kilo vermişti

İçim dışım protein oldu gıdaklayacakmıyım mööleyecek miyim bilemedim
Bu arada sevdiceğim kilo mu alıyorum derdinde hala
Yediklerine dikkat ediyor ama işin sırrını saf proteini söylemedim zaten fiziği çok güzel proteini bol alıp az daha kas yapmasın diye

Ben de seviyorum ama bazen uzun sürünce sıkılıyor bu sever sıkılmadım bakalım daha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…