13. takım 254. etap *** İKİNCİSİ
azrasılam ( 80.5 / 79/ 1.5/1.86 % ) Mezuniyetini istiyor
Elmaliturta: ( 66.9 /66.8 / 0.1/0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 58.0 / 57.8 / 0.2 / 0.34 % )
File76 ( 81.0/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LaydLiNe: ( 71.0 / 70.4 / 0.6/ 0.84 % )
Mutedeyyin: ( 67.4 / 68.1/-0.7 /-1.04 % )
TadLi : ( 58.6 / 57.4/ 1.2 / 2.05 % )
UcukMavi ( 65,0 / 64.3/ 0.7/1.08 %)
UZAYIM ( 67.6 / 67,1/ 0.5 / 0.74 % )
13. Takım Ortalaması : 67 %
Kızlar Öncelikle herkesi tebrik ederim ..
Genel olarak hep dereceyiz ve bu güzel bir şey demek ki istikrarlıyız ..
Turtam ; Bence bu hafta sporunu biraz azaltmalısın ve bol ödem atıcılarla haftaya iyi bir sonuç alacağını umuyorum.
Ebru ; Klasik Ebru menüleriyleydin çok düzenli gittin ve sonucunu da çok güzel aldın tebrik ederim ..
Melek ; Bu hafta bence süt ve süt ürünlerini hiç kullanmamayı bir dene Melek bir de tartılma lütfen hafta içi sıfır kaçamakla devam et, sporunu aksatma bakalım sonuç ne olacak en azından nedenini anlarız.
Gönül ; Sıfır kaçamakla geçirdiğin bir hafta oldu ve sonucunu çok güzel bir şekilde aldın ama sporunu da gözlerim aramıyor değil ufak ufak da olsa ekle bence bu hafta menüne.
Ayşe ; Dukanın sana yarayacağına inanıyorum. Menülerin gayet güzeld, bu hafta, önümüzdeki hafta abur cubur isteğin gelirse de dukan tarifleriyle atlatırsın ve böyle sonuçlarla devam edersin umarım.
,
Hatice ; En taktir ettiğim isimlerden birisin. Gerçekten vücudun direniyor ve ben bunu gördüğümde hep vazgeçmeyi tercih ettim ama sen buna rağmen kaçamaksız ve sporlu bir şekilde devam ettin. Sonucunu da aldın bu yüzdena yrıca tebrik ediyorum seni ..
Umarım haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız kızlar ..
Durmak, vazgeçmek, yavaşlamaz yok.
Hepimiz istediğimiz kilolarda çıtırlar olacağız.
Kodlayalım beyinlerimize inceyiz! inceyiz ! inceyiz !