Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

spor : 1,5 saat

çok güzel olmuş canım afiyet olsun.benim bu sporum çok aksadı.şimdi de ayak parmağımda tırnak batması oldu inş. ilerlemez yürümek bile zorlaşıyor.ilk defa doğumdan sonra olmuştu iyileşmesi 2 ayı geçti nerdeyse. şimdi neden oldu yine anlamadım, ilerlemesin diye uğraşıyorum inş. ilerlemeden düzelir:14:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.benim bu sporum çok aksadı.şimdi de ayak parmağımda tırnak batması oldu inş. ilerlemez yürümek bile zorlaşıyor.ilk defa doğumdan sonra olmuştu iyileşmesi 2 ayı geçti nerdeyse. şimdi neden oldu yine anlamadım, ilerlemesin diye uğraşıyorum inş. ilerlemeden düzelir:14:

teşekkür ederim canım geçmiş olsun doktora falan gittin mi? böyle durumlarda tırnagı cekiyorlar diye biliyorum ama :26::26:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım geçmiş olsun doktora falan gittin mi? böyle durumlarda tırnagı cekiyorlar diye biliyorum ama :26::26:

yok cnm gitmedim.bu sabah acımaya başladı görünürde daha bişey yok ama acısından anladım.ilk olduğunda gitmiştim dr a.tavsiye etmedi çekmeyi tırnak çıkana kadar çok zorlanırsın ve düzgün çıkmayabilir demişti.evde yapabileceğim bir kaç şey söylemişti.şimdi onları yapıyorum.

yok cnm gitmedim.bu sabah acımaya başladı görünürde daha bişey yok ama acısından anladım.ilk olduğunda gitmiştim dr a.tavsiye etmedi çekmeyi tırnak çıkana kadar çok zorlanırsın ve düzgün çıkmayabilir demişti.evde yapabileceğim bir kaç şey söylemişti.şimdi onları yapıyorum.

anladım cnm umarım bir an önce geçer

Gelelim zurnanin zurt dedigi yere :27::27:

Hilal: Bu hafta menulerin hosuma gitti, onceden kus kadar yerdin simdi gene iyi terfi ettin
bu sekilde devam et masallah kacamak krizlerinde olmadi bu hafta, farkinda misn kacamak yonunden bu hafta ikimizde dizgindik
gelecek hafta nasil olur bilemem :60:

Muti: menulerin guzel yalniz bazen cok az geliyor bana
wc sorunun varsa benim onerim ogunlerine cig sebze eklemenden yana olur, protein agirlikli beslenebilirsin ama saf pro yapma
vucudunu o kadar kasma, hem alinan kalorilerin enerjiye donusmesi icin bir miktarda karbonhidrat almak gerekli
bunlarida sebzelerden edinebilirsin ...

Turta: kiz bu hafta sporunu azalticaktin sen naptin bakiyim, gene gittin demi,
kilonda fark gormek istersen bana gore yuruyus gibi hafif sporlari dene, bu arada benim regl im bitti seninki bitmedi mi hala ?

Ebru: masallah sen gayet istikrarli gidiyorsun vucudun isin sirrini cozdu bildigin gibi yola aynen devam :13:

Ayse: yeni oldugun icin net yorum yapamicam ama bana gore gayet iyi menulerin ..

Hatice: Kilo vermen sekteye ugrasada masallah sen istikrarli gidiyorsun sporunla menulerinle kacamaksiz haftalarinla tam nnazarliksin bana gore :nazar:

Kendime gelecek olursam ins bu haftaki performansimi haftayada sergilerim, spor konusunda iyice tembellestim birazda
spor eklesem cok guzel olacak :nazar:

Var mi unuttugum biri ??:44:

Hadi bakalim sizin de bireysel yorumlarinizi bekliyoruz kizceler :12::12:

Bugun kahwaltiya gidecektik, 11 de gidicektik ne olur ne olmaz diye hafif kahwaltimi yaptim ben
erken kalktigim icin acikmistimda zaten :1:

Gittigim yerde masayi oyle bi donatmislar ki
kiymali pidelerden patates kizartmalarina kadar :1:
Hadi ye ye ye diyorlar kizlar kusura bakmayin diyetteyim yiyemem dedim
pideyi cok sewerim uzatiyorlar nuh dedim peygamber demedim yani onuda yemedim :60:

Sonra nescafe ikraminin yaninda kekler cikulatali biskuviler sekerlemeler valla agzima zirnik koymadim :nazar::nazar::16:
valla gurur duyyorum bu halimden :32:

Tebrik ediyorum canım harikasın. :46:

Kızlar 2. olmuşuz tebrik ederim hepinizi ..
1. olan takım 8. takım yeni açıldı ve üyeler yeni olduğundan normal olarak kilo ortalamaları çok yüksek o yüzden bizim 2. liğimiz gayet iyi ..

Harikayız takım olarak yaaaaaaaaa :16:

Haftalık Mesaj Sayımları

13 - 14 Nisan Mesaj Sayım Sonuçları:

Eski_bir_masal: 64 - 25
Laydline: 25 - 16
Mutedeyyin: 6 - 4
Uzayım: 8 - 0

UcukMavi: 19 - 10
Tadli: 4 - 15
Mumu85: 7 - 0
Elmalıturta: 13 - 0
File76: 0 - 8

16/04 msj sayim sonuclari

Mumu85 -30
eski_bir_masal - 57
uzayim -26
Mutedeyyin -39
Elmali turta -1
semiha -7
tadLi -40
file76 - 5
ladyline -19
ucukmavi-27

17/04 Nisan msj sayim sonucu

ladyline 16
eski masal 15
aysecig 9
mumu85 5
TadLi 23
Mutedeyyin 16
UZAYIM 7
Turta 18
semiha 0
ucukmavi 0
file76: 0

18 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ

Mutedeyyin - 50
eski_bir_masal - 46
UZAYIM - 33
tadLi - 18
ladyline - 17
Mumu85 - 5
ucukmavi-0
Elmali turta -7
file76 -0

19 NİSAN MESAJ SAYIM LİSTESİ

Mutedeyyin -25
eski_bir_masal -17
uzayim -22
tadLi -21
ladyline - 19
Mumu85 - 8
ucukmavi -21
Elmali turta-5
file76 -0

Kızlar bu haftanın mesaj sayımları bu durumda.
Turtam bu sıralarda paylaşımların düştü farkındasındır daha dikkatli olursan sevineceğim.
Ayşe bildiğim kadarıyla pek girmediğin gün yok ama mesaj sayılarını mı atmadın ki, atmadığında sıfır olarak geçiyor.
Elif'i paylaşım düşüklüğü ve bildirim yapmadığından dolayı izinli yazdım genel olarak durumlar böyle ..

Ellerine sağlık canım.

13. takım 254. etap *** İKİNCİSİ

azrasılam ( 80.5 / 79/ 1.5/1.86 % ) Mezuniyetini istiyor
Elmaliturta: ( 66.9 /66.8 / 0.1/0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 58.0 / 57.8 / 0.2 / 0.34 % )
File76 ( 81.0/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LaydLiNe: ( 71.0 / 70.4 / 0.6/ 0.84 % )
Mutedeyyin: ( 67.4 / 68.1/-0.7 /-1.04 % )
TadLi : ( 58.6 / 57.4/ 1.2 / 2.05 % )
UcukMavi ( 65,0 / 64.3/ 0.7/1.08 %)
UZAYIM ( 67.6 / 67,1/ 0.5 / 0.74 % )

13. Takım Ortalaması : 67 %

Kızlar Öncelikle herkesi tebrik ederim ..
Genel olarak hep dereceyiz ve bu güzel bir şey demek ki istikrarlıyız ..

Turtam ; Bence bu hafta sporunu biraz azaltmalısın ve bol ödem atıcılarla haftaya iyi bir sonuç alacağını umuyorum.

Ebru ; Klasik Ebru menüleriyleydin çok düzenli gittin ve sonucunu da çok güzel aldın tebrik ederim ..

Melek ; Bu hafta bence süt ve süt ürünlerini hiç kullanmamayı bir dene Melek bir de tartılma lütfen hafta içi sıfır kaçamakla devam et, sporunu aksatma bakalım sonuç ne olacak en azından nedenini anlarız.

Gönül ; Sıfır kaçamakla geçirdiğin bir hafta oldu ve sonucunu çok güzel bir şekilde aldın ama sporunu da gözlerim aramıyor değil ufak ufak da olsa ekle bence bu hafta menüne.

Ayşe ; Dukanın sana yarayacağına inanıyorum. Menülerin gayet güzeld, bu hafta, önümüzdeki hafta abur cubur isteğin gelirse de dukan tarifleriyle atlatırsın ve böyle sonuçlarla devam edersin umarım.
,
Hatice ; En taktir ettiğim isimlerden birisin. Gerçekten vücudun direniyor ve ben bunu gördüğümde hep vazgeçmeyi tercih ettim ama sen buna rağmen kaçamaksız ve sporlu bir şekilde devam ettin. Sonucunu da aldın bu yüzdena yrıca tebrik ediyorum seni ..

Umarım haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız kızlar ..
Durmak, vazgeçmek, yavaşlamaz yok.
Hepimiz istediğimiz kilolarda çıtırlar olacağız.
Kodlayalım beyinlerimize inceyiz! inceyiz ! inceyiz !

Teşekkürler Hilal'cim.

o kadar ayrıntıya takılmıyorum ebrucum.vudumuda alıştırmak istemiyorum açıkcası lıgt şeylere,çünkü sürekli devam edemem bu şekilde hayatıma,normale döndüğümde + olarak dönsün istemiyorum.bu hafta güzel sonuç aldım inş. böyle devam eder

Hilal'deki karışıklık sana geçmiş :9:

[TABLE="class: Grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba
[/TD]
[TD]Mekik
[/TD]
[TD]Yan bel
[/TD]
[TD]Bacak
hareketi

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÇARŞAMBA
[/TD]
[TD]30dk
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MENÜM:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek arasına,peynir,domates ve marullu sandviç
Çay

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık pırasalı ıspanak
3 kaşık yogurt

Afiyet olsun Melek'cim. Çok güzel olmuş.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

Senin menülerde harika turticim. Ama neden kilo veremiyorsun anlamadım gitti?

MENÜM

Sabah

1 kase kısır
Domates

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay

MENÜM

Sabah

1 kase kısır
Domates

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Gayet guezl afiyet olsun ebru ..

Ebru'mm :16:
Çok teşekkür ederim o kadar iyi oldu ki özellikle bugün böyle bir şey.
Anlatıyordum ya uyku problemim gerginlikten oluyor diye.
Dün gece saatlerce midem çok kötüydü.
Kan falan da geldi.
Ağrıdan kaç saat ağladım bilmiyorum sonra biraz rahatladım sevdiceğimle konuştuk falan o sakinleştirdi.
Ama o kadar kötüydüm ki yavrum o da ağladı bir ara elimden bir şey gelmiyor ne yapacağım diye.
Her şeyi takmışım kafama baya konuştuk da kilo veremiyorum diye bile ağladım :1:
Saçmalama ne kilosu senin kilon mu var diyor.
Hem 100 kg bile olsan çok güzel olursun falan diye bir sürü konuştu bana :1:
Neyse gecem faciaydı bugün de onun yorgunluğu var üstümde allak bullağım.

..

Ne demek canım benim. Becerebildiysem ve senin işine yaradıysa ne mutlu bana. Bu arada rahatlamanada çok sevindim. İnşallah bidaha bu kadar biriktirmezsin içinde. :16:

Gayet guezl afiyet olsun ebru ..

Teşekkürler Gönül'cüm.

Kızlar yaaaa bana bu hafta 600 gr az gelmişti. Sebebini anladım az önce. Sürpriz bir şekilde regl oldum. En az 5 günüm vardı neden böyle oldu anlamadım. Ama yinede kilo vermeme çok sevindim.

Tam kimse yok diye çıkacaktım ki Hilal'i gördüm. Canım sanırım mesaj listemiz bitmiş. Bendeki listede en son Hatice vardı.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yumurta
3 dilim sucuk
peynir

öğlen
1 bardak süt
az badem

akşam
1 kase yogurt
1 bardak sütlü nescafe
5 tane siyah üzüm
az badem

Afiyet olsun turtam..

Mesajlar kime atılıyor bilmiyorum :44:

Şimdi cıkıyorum kızlar,annemlere gidicem.yarın akşama dogru gelirim.. öptüm hepicinizi... :54:

20 - 21 Nisan : elmaliturta
23 - 24 Nisan : File 76
25 - 26 Nisan : Laydline
27 - 28 Nisan : Mutedeyyin
30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım

Ayy geçmiş olsun Ayşe'cim inşallah düzelir bir an önce zor bir şey.

Gelelim zurnanin zurt dedigi yere :27::27:

Hilal: Bu hafta menulerin hosuma gitti, onceden kus kadar yerdin simdi gene iyi terfi ettin
bu sekilde devam et masallah kacamak krizlerinde olmadi bu hafta, farkinda misn kacamak yonunden bu hafta ikimizde dizgindik
gelecek hafta nasil olur bilemem :60:

Muti: menulerin guzel yalniz bazen cok az geliyor bana
wc sorunun varsa benim onerim ogunlerine cig sebze eklemenden yana olur, protein agirlikli beslenebilirsin ama saf pro yapma
vucudunu o kadar kasma, hem alinan kalorilerin enerjiye donusmesi icin bir miktarda karbonhidrat almak gerekli
bunlarida sebzelerden edinebilirsin ...

Turta: kiz bu hafta sporunu azalticaktin sen naptin bakiyim, gene gittin demi,
kilonda fark gormek istersen bana gore yuruyus gibi hafif sporlari dene, bu arada benim regl im bitti seninki bitmedi mi hala ?

Ebru: masallah sen gayet istikrarli gidiyorsun vucudun isin sirrini cozdu bildigin gibi yola aynen devam :13:

Ayse: yeni oldugun icin net yorum yapamicam ama bana gore gayet iyi menulerin ..

Hatice: Kilo vermen sekteye ugrasada masallah sen istikrarli gidiyorsun sporunla menulerinle kacamaksiz haftalarinla tam nnazarliksin bana gore :nazar:

Kendime gelecek olursam ins bu haftaki performansimi haftayada sergilerim, spor konusunda iyice tembellestim birazda
spor eklesem cok guzel olacak :nazar:

Var mi unuttugum biri ??:44:

Hadi bakalim sizin de bireysel yorumlarinizi bekliyoruz kizceler :12::12:

Eline sağlık Gönül'cüm çok güzel olmuş :16:
Cidden benim menülerim artı bu hafta böyle kaçamaksız gidelim ama hiç yapmadık maşallah ..

Hilal'deki karışıklık sana geçmiş :9:

O da eşini özlüyordur ondandır :1:
Açın halinden aç anlar misali bozuntuya vermemiştim ben :1:

MENÜM

Sabah

1 kase kısır
Domates

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon et yemeği
2 dilim kepek ekmeği

Ara

1 tane kuru incir
2 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Kız yine mi kısır afiyet olsunn ..

Ne demek canım benim. Becerebildiysem ve senin işine yaradıysa ne mutlu bana. Bu arada rahatlamanada çok sevindim. İnşallah bidaha bu kadar biriktirmezsin içinde. :16:

Canım o kadar iyi oldu ki anlatamam sana.
Kafamı toparlayıp yapmam çok zor olacaktı.

Kızlar yaaaa bana bu hafta 600 gr az gelmişti. Sebebini anladım az önce. Sürpriz bir şekilde regl oldum. En az 5 günüm vardı neden böyle oldu anlamadım. Ama yinede kilo vermeme çok sevindim.

Ayy ne güzel bir de regle rağmen vermişsin ben de olacağım inşallah en geç 2 güne ..

off çok kötü
geçmiş olsun
bende bekarken olmuştu
ama dehşet acı vermişti

Afiyet olsun turtam..

20 - 21 Nisan : elmaliturta
23 - 24 Nisan : File 76
25 - 26 Nisan : Laydline
27 - 28 Nisan : Mutedeyyin
30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım

Ayy geçmiş olsun Ayşe'cim inşallah düzelir bir an önce zor bir şey.

Eline sağlık Gönül'cüm çok güzel olmuş :16:
Cidden benim menülerim artı bu hafta böyle kaçamaksız gidelim ama hiç yapmadık maşallah ..

O da eşini özlüyordur ondandır :1:
Açın halinden aç anlar misali bozuntuya vermemiştim ben :1:

Kız yine mi kısır afiyet olsunn ..

Canım o kadar iyi oldu ki anlatamam sana.
Kafamı toparlayıp yapmam çok zor olacaktı.

Ayy ne güzel bir de regle rağmen vermişsin ben de olacağım inşallah en geç 2 güne ..

Evet canım yaaa benda ona sevindim az önce. Geçen ay seninle aynı zamanlarda olmuştuk. Kısır konusuna gelince hala bitmedi. Ne çok yapmışım yaaaa. Dolapta gözüme batıp duruyor. Bende kaçamak yapmak yerine kahvaltı niyetine yiyorum iyi gidiyor. :9:

Son düzenleme:

Geçenlerde eklemiştim Ebru'cum tekrar ekledim şimdi.

Tamam canım not aldım. Ellerine sağlık.

Leslie ile 5 mil yürüdümmm :21:

Ohh ne güzel. Yarında ben bol spor yapacağım. Biliyorsunuz bu yıl 23 Nisan TRT şenlikleri Konya'da. Çocuk ülkesi açmışlar. Yarın oraya kızımı götüreceğim. Ve 23 özel program galasına davetiye ayarladım oraya arkasından pinhani konseri var. Anlayacağınız sabah çıkıp gün boyu gezeceğiz. Güzel spor olacak.:8:

Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Malum misafirim var ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi :16:

Evet canım yaaa benda ona sevindim az önce. Geçen ay seninle aynı zamanlarda olmuştuk seninle. Kısır konusuna gelince hala bitmedi. Ne çok yapmışım yaaaa. Dolapta hala gözüme batıp duruyor. Bende kaçamak yapmak yerine kahvaltı niyetine yiyorum iyi gidiyor. :9:

Regl dönemlerimiz de aynı :1:
İyi yapıyorsun Ebru'cum afiyet olsun ..

Back
X