Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün bende deneyeyim şu fincanda yapılanlardan bakalım nasıl olacak hilalacim.tadını kontrol ederek mi ayaralıyorsun canım

Ayşe'cim internetim gitti kusura bakma ..

Kızlar yaklaşık 40 dk eşimle birlikte bisiklet sürdük dışarda o kadar yoruldum ki anlatamam. Size bir göz atayım dedim ama yorgunluktan parmaklarım bile tutmuyor. Kaçıyorum şimdi dinleneyim biraz. Akşama görüşürüz. :16:

Ayy ne güzel olmuştur Ebru ..
En özendiğim şeylerden birisi ama az kaldıı ..

Menum:

Kahwalti
pEynirli tost
pastirmali yumurta
maydonoz
sut

Oglen
1 tabak kisir :21:
yarim simit :17:

Aksam
(acikirsam) bir bardak sut

Su ve yesil cay herzamanki gibi ..

Gönül'cüm gerçekten kısıra simit olmamış ama akşam telafi eder sanırım.

dukan browniiiiiiiiii :56::56::56::56::56::56: götürr hilalimm götürr :1: :1:

Ayy mutluluktan uçuyorum resmen yapıp yapıp yedikçe ..

menümü yazayım hemen

sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek

akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero

40 dk plates

Son düzenleme:
Kızlar size ne anlatacağım :1:
İki geceden beri rüyamda yeni bir hayattaki ufuk hocayı görüyorum.
İlk gece ben bir yere uğruyorum spor salonu diye birden ufuk hoca oradan çıkıyor aa sen mi geldin diye :1:
Yalnız benim halimi göreceksiniz üstümdeki eşofmanlar o kadar mı güzel durur incecik bir şey kalmışım tam fıstık olmuşum :1:
( Bu arada o kadar fıstık olupta eşofmanlarla görünmek pek hoşuma gitmedi neyse )
Sonra ben koşu bandına çıkıyorum, başlıyorum koşmaya.
Koşmak ne resmen depar attırıyorum.
O sırada şişmanlar falan da girdi hepsi bana gözlerimi dikmiş bakıyor nasıl koşuyor ya öyle diye.
Resmen yiyecek gibi baktılar bana ama pek havalıydım :60:

Dün sadece Ufuk hocayla ben vardım ama resmen adam bana işkence yaptı.
Hadi koş hadi durmak yok derken bitti ..
Ayrıca ilk rüyayı gördüğüm gece 5 mil yürümüştüm dün 2 mil acaba rüyalar ona göre mi oluyor :60:

İlk gece ben bir yere uğruyorum spor salonu diye birden ufuk hoca oradan çıkıyor aa sen mi geldin diye :1:
Yalnız benim halimi göreceksiniz üstümdeki eşofmanlar o kadar mı güzel durur incecik bir şey kalmışım tam fıstık olmuşum :1:
( Bu arada o kadar fıstık olupta eşofmanlarla görünmek pek hoşuma gitmedi neyse )
O sırada şişmanlar falan da girdi hepsi bana gözlerimi dikmiş bakıyor nasıl koşuyor ya öyle diye.

Ayrıca ilk rüyayı gördüğüm gece 5 mil yürümüştüm dün 2 mil acaba rüyalar ona göre mi oluyor :60:

hilalcim çok hoşsun ya,:16: çok takıyorsun kafana belliki rüyana bile girmiş.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- 1 domates
- Bir parça peynir
- Marul - maydanoz

Akşam :

- 7 -8 köfte
- 2 kornişon turşu
- 2 minik dukan brownii

Sıvı :

- 2 litre kadar su

Spor :

- Leslie ile 3 mil
- 20 dakika yürüyüş.

slm arkadaşlar ..öncelikle kendimi tanıtayım.boyum 160 cm. kilom 76. iki çocuk annesi sınıf öğretmeniyim.diyet serüvenim kendimi bildim bileli devam ediyor.burda olmak yalnız olmadığımı bilmek benim için .bu da bana güç veriyor.bi kaç gün önce diyetisyene gittim.onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyoum ama motivasyon düşüyo sık sık.en azından şu on kilodan kurtulmak istiyoum bu yaza kadar.

bugün ki menüm şöyle

sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin

ara
1rendelenmiş tarçınla pişirilmiş elma

öğle
1 parça tavuklu enginar yemeği
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz
iki kaşık z.yağlı taze fasulye

ara
1 elma, 1 armut,limon kabuğu rendeledim. iki kuru kayısıyı doğradım.bol tarçın gülsuyu ekledim ..sonra da yedim..adet dönemimdeyim de:))

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek

şimdilik bu kadar..bu kadarla kalmayı düşünüyorum..bişi yemeyim artık bu saatten sonra dimi.sadece yoğurdumu yemedim belki ayran yapar içerim gece..

hilalcim çok hoşsun ya,:16: çok takıyorsun kafana belliki rüyana bile girmiş.

Ama ilk sabah nasıl bir havayla uyandım anlatamam sana ya kendimi bildiğin Angelina Jolie falan zannettim ama etkisi çabuk geçti :1:

slm arkadaşlar ..öncelikle kendimi tanıtayım.boyum 160 cm. kilom 76. iki çocuk annesi sınıf öğretmeniyim.diyet serüvenim kendimi bildim bileli devam ediyor.burda olmak yalnız olmadığımı bilmek benim için .bu da bana güç veriyor.bi kaç gün önce diyetisyene gittim.onun verdiği diyeti uygulamaya çalışıyoum ama motivasyon düşüyo sık sık.en azından şu on kilodan kurtulmak istiyoum bu yaza kadar.

bugün ki menüm şöyle

sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin

ara

öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz

ara
1 elma, 1 armut,limon kabuğu rendeledim. iki kuru kayısıyı doğradım.bol tarçın gülsuyu ekledim ..sonra da yedim..adet dönemimdeyim de:))

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek

şimdilik bu kadar..bu kadarla kalmayı düşünüyorum..bişi yemeyim artık bu saatten sonra dimi.sadece yoğurdumu yemedim belki ayran yapar içerim gece..

Hoşgeldin aramıza ..
Elbet diyetisyen kontrolünde olduğundan o daha iyi biliyordur ama meyveler çok fazla geldi bana .
Bu arada ben kuralları yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

meyveler normalde ara öğünde bir adet.ama dediğim gibi adet dönemindeyim tatlı yememk için akşam üstü arasında fazla yedim.kesmedi bi tane.akşam arasındaki 1 meyvemi yemicem artık..
okudum ve anladım kaptanım:42:.

meyveler normalde ara öğünde bir adet.ama dediğim gibi adet dönemindeyim tatlı yememk için akşam üstü arasında fazla yedim.kesmedi bi tane.akşam arasındaki 1 meyvemi yemicem artık..
okudum ve anladım kaptanım:42:.

Hoşgeldin o zaman aramıza biraz kendinden bahseder misin bize ?
76 kgsın hedefin nedir ?
Adın ne nerede oturuyorsun ?
neler yapıyorsun ?
Hilal bu arada ben ..

güle güle kullan canım çok güzel hepside :1: :1:

tesekkur ederim elmaliturtam :16:

menümü yazayım hemen

sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek

akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero

40 dk plates

Gzel bir menu afiyet olsun canim ..

:9::9:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- 1 domates
- Bir parça peynir
- Marul - maydanoz

Akşam :

- 7 -8 köfte
- 2 kornişon turşu
- 2 minik dukan brownii

Sıvı :

- 2 litre kadar su

Spor :

- Leslie ile 3 mil
- 20 dakika yürüyüş.

Browni hmmm afiyet olsun spor da menude cok guzel artik benimde sporuma baslamam lazim
ne zinde oluyorum sporumu yapinca ..

Dun kabinde kiyafetleri denerken farkettimde popom ck guzel sekkilenmis :nazar:gogus kismimda fena deil ama yan kisim ve karin bolgesi
cirkin ve sekilsiz gorunuyor napabilirim ki bunun icin :44:

bugün ki menüm şöyle

sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin

ara

öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz

ara

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek

Dolu dolu bir menu afiyet olsun ...

Bu arada yenisin sanirim hosgeldin ben GonuL;;...

Browni hmmm afiyet olsun spor da menude cok guzel artik benimde sporuma baslamam lazim

Dun kabinde kiyafetleri denerken farkettimde popom ck guzel sekkilenmis :nazar:gogus kismimda fena deil ama yan kisim ve karin bolgesi

Normal mekikle yan mekik iyi olur sanırım Gönül'cüm ..

bugün ki menüm şöyle

sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin

ara

öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz

ara

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek

hoşgeldin canım :16:

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

hoşbulduk gönülcüm saolasın..yeniyim evet..inşallah kendime de size de faydalı olabilirim ..

hilalcim ilk kekimi yaptım mikrodalgada 3 dk da hazır ohhh miss.biraz tadı az olmuş ama yine de güzel nasıl güzelde kabarmış.salı günü malzemeler gelince ilk işim dukanella yapmak olacak.keklerin üstüne sürerim ohhh mis misss

Hoşgeldin o zaman aramıza biraz kendinden bahseder misin bize ?
76 kgsın hedefin nedir ?
Adın ne nerede oturuyorsun ?
neler yapıyorsun ?
Hilal bu arada ben ..

hilalcim ve diğer arkadaşlarım saolun sıcak karşılamanız için..
adım reyhan.44 yaşındayım..belki de bi çoğunuzun annesi ya da ablası sayılırım.bir oğlum bir kızım var..oğlum 20 yaşında ünv.kazandı ama bursayı sevmedi bıraktı bölümü de iyiydi elektronik müh.yarım dönem durup geri geldi.bu yıl gene girdi sınava.fena değil sonuç.inş.ikincide istediği yeri kazanır..kızım 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor.aynı okulda ben de öğretmenim.eşimden boşandım iki yıl kadar oldu.çocuklarımla beraber yaşıyoruz.stresli zamanlarımda herşeyi, kendimi ve maalesef diyeti de koyveriyorum.buna engel olmak için arkadaşlara ihtiyacım var.bu meseleyi yani diyet konusunu okuldaki ya da çevremdeki arkadaşlarla paylaşmayı sevmiyorum.ama burada konuşmaktan hoşlanıyorum.
benim hedefim en az 60 kg.55 olsam çok daha iyi ama 60 kiloda fazla durmuyo ben de.60 a bi inebilsem diyorum önce.sonra belki 55 te olur..

Ayşe'cim internetim gitti kusura bakma ..

Ayy ne güzel olmuştur Ebru ..
En özendiğim şeylerden birisi ama az kaldıı ..

Gönül'cüm gerçekten kısıra simit olmamış ama akşam telafi eder sanırım.

Ayy mutluluktan uçuyorum resmen yapıp yapıp yedikçe ..

:1: :1: reklamdaki gibi mi :52::52::52::52::52:

menümü yazayım hemen

sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek

akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero

40 dk plates

ayyyyyyyyyyy bende biraz önce senin özel soslu davugundan yaptım çok güzel oldu :56::56:

:60: malum oldu sana herhal sen zayıfladıkca etrafındaki şişmanlar catır catır catlıyorlar demek kii :1: :1:

Son düzenleme:

bugün ki menüm şöyle

sabah
1 dilim t.b.ekmek
1 parça yağsız peynir
nane maydonoz
2 zeytin

ara

öğle
1 dilim ekmek
1 ayran
maydonoz

ara

akşam
bir tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
taze soğan
1 dilim ekmek

hoşgeldinn bu arada tarcınla pişirilmiş elma nasıl oluyor yaw :26::26:

tesekkur ederim elmaliturtam :16:

Gzel bir menu afiyet olsun canim ..

:9::9:

benim en sorunlu bölgelerim yanlarım ben sana link atarım canum yan yaglar ve göbek içüüüün birazdan onları yaparsan bişi kalmaz bence bende çok etkili oldular cünkü :1: :1:

Back
X