Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mrb canım. Hoşgeldin aramıza. Ben Ebru.

Kızlar malum misafirim var. Geçmişi okuyayım dedim. Okudum ama alıntı çok zor olacak uzun zaman alacak.

Herkesin menüler afiyet olsun. Birçoğu güzel olmuş. Hilal'cim rüyana bayıldım çok hoşsun yaaaa :60:

Menümü yazıp çıkmam gerekiyor. Öpüyorum hepinizi :16:

Gönül'cüm kayınvalidemi sormuşsun. Kendileri hayatından gayet mennun. Herşey yolunda anlayacağınız.

Bu arada yarın kızımı 23 Nisan gösterilerine götüreceğim. Okuldaki arkadaşları ve onların velileri ile birlikte olacağız. Büyük ihtimal akşama kadar gelemem. Haberiniz olsun merak etmeyin sakın. :16:

Bu arada canımız çok sıkkın Maçı kaybettik :14:

saol ebrucum hoşbulduk.inşallah yarın hava yine bi 23 nisan klasiği yapmaz yağmur yağmaz da çocukların hevesi gursağında kalmaz.ben de sınıfımı 2 aydır gösteriye çalıştırıyorum..1 .sınıf..saçlar yapılacak falan.tuvaletler giyecekler bi hevesliler bi heyecanlılar sormayın:)

Ne diye nasil bahsettin kiz :1:
ya hani gecen gün ben eşim para verdi diye kızgındım,send ebeni rahatlatan bi cvp vermiştin ya.. ondan bahsettim..
oda: " vay be, içim gitti şimdi " dedi :9: seni çaya cagırdı sonra :60:

Kız yine mi bıraktın Dukanı ..
Dukana başlama bari artık tek yöntemde kal vücudun ne yapacağını şaşırıyor ondan buna zıplayıp durdukça

Bence de olmazz ..
Dün neler yedin bakalım sen ?

evet ya, bosverdim dukan artık :60:

neler yedim dün, sabah rutin kahvaltı,ikindide 5 6 sıkım çiğköfte işte... akşamda 1 bardak ayran içtim..

Hilalcim diyelim ki ben dukana başlıcam.öncelikle bi hafta kadar atak evresini yapıcam.peki bu atak evresinde bu dukan ekmeğinden yiyebilecekmiyim?sana zahmet olmazsa bana atak evresi için bi günlük liste yazabilir misin?

ya hani gecen gün ben eşim para verdi diye kızgındım,send ebeni rahatlatan bi cvp vermiştin ya.. ondan bahsettim..

neler yedim dün, sabah rutin kahvaltı,ikindide 5 6 sıkım çiğköfte işte... akşamda 1 bardak ayran içtim..

Hadi bakalım inşallah böyle iyi olur Melek ..
Hilalcim diyelim ki ben dukana başlıcam.öncelikle bi hafta kadar atak evresini yapıcam.peki bu atak evresinde bu dukan ekmeğinden yiyebilecekmiyim?sana zahmet olmazsa bana atak evresi için bi günlük liste yazabilir misin?

Tabiki ataktada yiyebilirsin Reyhan Abla..
Ben genel bir liste yazayım o zaman sana ..

Sabah :

- Yumurta
- Peynir
- Süt
- ekmek veya krep

Öğle :

- Et tavuk balık
- yoğurt

Akşam :

- Öğle ile aynı şekilde ..

İstersen yulaf kepeği hakkınla kek poğaça ne istersen de yapabilirsin atağa uygun tariflerle ..

Gunaydin tum haftamiz guzelliklerle umutlarla sevinclerle dolu dolu olsun ins :12::16:

Saolsun mutim yakin olsam kesin gelirdim tesekkurumu iletirsin icmis kadar oldum :16:

Benim icin yogun birgun olacak evi toparlayip cikicam,
sac boyasi almam lazim, aksamada musterim ve misafirim var ..

Misafirim hamile ve meshur kisirimdan istedi cani cekmis :16:
Dun yedim ve bugun yine kisir:27: yememeye caliscam yersemde cok cok az yerim ..

Simdilik gidiiyorum :54:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar
günaydın ayşe...

Saolsun mutim yakin olsam kesin gelirdim tesekkurumu iletirsin icmis kadar oldum :16:
olur canım iletirim :16:
Benim icin yogun birgun olacak evi toparlayip cikicam,
sac boyasi almam lazim, aksamada musterim ve misafirim var ..

Misafirim hamile ve meshur kisirimdan istedi cani cekmis :16:
Dun yedim ve bugun yine kisir:27: yememeye caliscam yersemde cok cok az yerim ..

Simdilik gidiiyorum :54:

kolay gelsin gönül :1:

günaydın kızlarrrrr hayırlı olumlu bi hafta diliyorum....

bu sabah tartıldım 66 çıktım yine 3gündür aynı değişen bişi yokk takıldığım kilolar sanırımmm
nasıl aşağı çekicem ibreyi bilemiyorumm offf

kızlarrr merhaba,

ben sizin sessiz takipçinizim 1-2 haftadır. tebrik etmek istedim hepinizi, çok azimlisiniz herbirinizin ayrı ayrı maşallahı var. ben de 4. takımdaydım geçen yaz ayrıldım. böyle takım ruhu görmedim maşallah :nazar:

şuanda hamileyim, temmuzda doğumum olacak inşallah ondan sonra yeriniz olurda beni kabul edersiniz aranıza diye şimdiden hayaller kurmaktayım.

özendim ayoll Allah nazarlardan saklasın :16:

inş. canım...
senden eşime bahsettim. " o hanımı eve çaya cagır" dedi :9:

afiyet olsun,kaynanan nasıl?

irade zamanla kazanılan bişi mujgancım.. sende basarırsın inş. :34:
aminnnn insssssss bir zamanlar bendede mevcuttu amme velakin simdi nerelere saklandi bilemiyorum,geri gelmesini bekliyorum

Kız yine mi bıraktın Dukanı ..
Dukana başlama bari artık tek yöntemde kal vücudun ne yapacağını şaşırıyor ondan buna zıplayıp durdukça

Hİç sorma turtam ya benim yanımdayken hiç durmuyor amacı bana yedirmek ben istemiyorum diyebilirim ama o acıktım sen yemezsen yemem deyince yiyorum tabi ..

Bence de olmazz ..
Dün neler yedin bakalım sen ?

Saat geç oldu Turtam ..

Biz sana liste yaparım Mumu'cum :1:
Bence de listelere bağlı kalma çok sıkıyor insanı onun yerine yasaklarını belirle sabah güzel bir kahvaltı yap bir öğününde sebze bir öğününde et tamamdır işte ..

Alacağız inşallah canım ..

Kendimiz yapıyoruz Reyhan'cım ( Doğru söyledim dimi ) benim kurtarıcılarım kendileri, abur cubura bayılıyorum onlarsız yapamıyorum ama saolsun Dukan hep yediriyor hem kilo verdiriyor.

Benim oda arkadaşım başta biliyorsunuz ..
ben dukan tariflerini yapsam varya onunda ... cikaririm :1::1:
kızlarrr merhaba,

ben sizin sessiz takipçinizim 1-2 haftadır. tebrik etmek istedim hepinizi, çok azimlisiniz herbirinizin ayrı ayrı maşallahı var. ben de 4. takımdaydım geçen yaz ayrıldım. böyle takım ruhu görmedim maşallah :nazar:

şuanda hamileyim, temmuzda doğumum olacak inşallah ondan sonra yeriniz olurda beni kabul edersiniz aranıza diye şimdiden hayaller kurmaktayım.

hosgeldiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

hayirli haftalar olsun hepinize bacilar.

ben oglanlari birakip geldikten sonra attim kenimi yataga 11 de kalkip kahvaltimi yaptim sonra ,cok uykum vardi sabah namazindan sonra uyuyamamistim 1 saat sonra geri almaya gitcem ,böyle oluncada hic bisey anlamiyom günden

kızlarrr merhaba,

teşekkürler canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

kızlarrr merhaba,

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin...
farkındayız takipçimiz oldugunun... :9:
teşekkür ederiz.. :16:

Back
X