Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay terbüyesize bak yaaaaa kaç yaşındasın kızımmmmmmmm sen ya bende kimi istediysem oluyorda uzun olmuyor sorun o akrep burcuyum kızım ben cekimim tavan yapmısta itiş gücüm de kuvvetli sanırsam gelen geldigi gibi kaçıyor valla ahahahaha

Taşıyamıyorlardır seni. Ağır geliyorsundur belki

Koptum ben burda yaaaaaa. Ay turtim sen çok yaşa emi sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Taşıyamıyorlardır seni. Ağır geliyorsundur belki

Koptum ben burda yaaaaaa. Ay turtim sen çok yaşa emi sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün

ağır geldiğim kesin canım heleki 10 kilo vermeden önceki halim kesin agır geliyorumdur zaten bir tane nakliyeci bulacam sonunda ancak o taşır beni

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş. Ama su çok az olmuş. Suyunu artırman lazım bence.

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime

Eee hadi nerde kaldin artik ekle su resimleri

benim menüm

sabah

küçük dilim dukan ekmek
peynir,salatalık

öğlen

1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık

akşam

dukan kabak dolması şuan pişiyor

Menuler gayet guzel eyfiyet olsun

Kızlar tatlılarda rom aroması kullanan var mı aranızda ?
Tadı nasıl güzel oluyor mu ?

Rom un tadini sewmiyorum tiramisuda kullaniliyor ozellikle ..

kızlaaaaaaaaaaar nasılım ebru şallı modee maskemle ayyyyyyyyy koptummmm yaaa cok gözelim bunu twitterada koycam asansörümde görsün beni bütün errörlerimle sevsin

Eki Görüntüle 398289

Heeyt be su guzellige bak masallah, bu guzellige yanasmiyorsa o asansorcuden bir nane olmaz anacim

Hosbuldum findigim

Nefis mücadeleme yardım edin kızlar ..

Çikolatalı pasta
Sarma
Poğaça
Kurabiye
mercimek sarması ve hepsi çok güzel duruyorr ..
Oda arkadaşım getirdi

Anacim su kizin cektigi iskence nedir ya

Ayy ne kadar dolu dolu geldi bu menu bana

Menum

Kahwalti
sahanda peynirli pastirmali yumurta
2 s. zeytin
Maydonoz
1 bardak sut

Oglen
cikolatali sut yaninda iki minik cikolata (daha siz cikolata dedikce kuduruyom burda)

Aksam
1 Kase kisir

SU 3 lt yesilcay 3 fincan

Rom un tadini sewmiyorum tiramisuda kullaniliyor ozellikle ..

Anacim su kizin cektigi iskence nedir ya

Ben de tiramisu bir de kahveyle güzel oluyor diye duydum bir de ben rom içmedim hiç o yüzden bilemiyorum normal rakıya benziyor mu tadı?

Hiç sorma ya hiç ..
Ama iradem tavan bu sıralarda ..
Bir de arkasından incir tatlısı çıktı benim en sevdiğim tatlılardandır ama yemedim.

Menum

Kahwalti
2 s. zeytin
Maydonoz
1 bardak sut

Oglen
cikolatali sut yaninda iki minik cikolata (daha siz cikolata dedikce kuduruyom burda)

Aksam
1 Kase kisir

Gönül'cüm bu hafta çok şımarmaya başladın gibi geliyor bana artık dur desek nasıl olur ?

Menum

Kahwalti
2 s. zeytin
Maydonoz
1 bardak sut

Oglen

Aksam
1 Kase kisir

Gönül'cüm menünün olmayan kısımlarını biliyosun. Artık toparlamamız lazım. Yoksa Hilal sürecek bizi takımdan

Turta cok guzelsin kiz masallah baktikca baktim resmine

saol tadluuuuuuum o senin gözelliğin yogurt bana yakışıyor demek ki limonluydu birde

Raki gibi cok agir ve keskin tadi ..

Ben cok simardim bu hafta kisir diye diye kisiri yedirdiniz sira brownilerde bilmiyom nasil olacak

Gönül'cüm menünün olmayan kısımlarını biliyosun. Artık toparlamamız lazım. Yoksa Hilal sürecek bizi takımdan

ben bol kaçamak yaparken iyiydiniz laf edemiyordum şimdi tüm odunları alırım elime

Raki gibi cok agir ve keskin tadi ..

Ben cok simardim bu hafta kisir diye diye kisiri yedirdiniz sira brownilerde bilmiyom nasil olacak

Kız yazmasam mı ki ben ne yapsam ki ama menüm tam olmuyor o zaman da bilemedim :26:

ben bol kaçamak yaparken iyiydiniz laf edemiyordum şimdi tüm odunları alırım elime

Kız yazmasam mı ki ben ne yapsam ki ama menüm tam olmuyor o zaman da bilemedim :26:

Yaz canım yaaaz . Sen bakma Gönül'e.

Bu arada gün gelir devran döner diyomuşum

Bi zamanlar ben kızıyordum size. Benide yoldan çıkardınız

Suc sizde degil benim kudurasim var, kizlar ne dersiniz bu hafta kacamak haftasi olsun mu
Hilal napar bizi artik hic dusunemiyom

Muti hadi artik paylas su aldiklarini catladim iki saattir nickin asagida

Muti hadi artik paylas su aldiklarini catladim iki saattir nickin asagida

Hilal in oda arkadasida katilsin yarisa ya hem o ne oldu hilal, bi ara diyete baslamisti

O yarım günlüktü Gönül
O katılsa var ya gruba eline aldığını atarım çöpe

Yaz canım yaaaz . Sen bakma Gönül'e.

Bu arada gün gelir devran döner diyomuşum

Bi zamanlar ben kızıyordum size. Benide yoldan çıkardınız

Ben yola geldim amaaa

Suc sizde degil benim kudurasim var, kizlar ne dersiniz bu hafta kacamak haftasi olsun mu
Hilal napar bizi artik hic dusunemiyom

Kız sizi var yaaaaa
Ben burada neleri yemiyorum baksanaa ..
Neyse yiyin siz yiyin ben çıtır halimle gezerken siz ne giysek de kapatsak fazlalıkları diye bakarsınızz

sen gel ben sana yogurayım,tavandanda düşmez hem
oooo Melekçim spor tablon süper olmuş,ayrıca afiyet olsun.

sagol hatice...
teşekkürler
oh sefan olsun,bende türkiyeye gelince atacam kendimi carsilara :)
inş. canım
kaynanasıyla iyi gecinen gelinlere alısık degiliz de... seni fitillemeye calısıyoruz
Ohh ne güzel .Al tabii Melek'cim al . Hakettin çoktan. Alda bizede göster. Hadi bakalım iyi gezmeler.

valla bayadır bişiler almamıştım iyi oldu
afiyet olsun,abartmamışsın gayet ii bence...
ohh götürrr
kesinlikle dogru...
bende önceden kalori sayardım şimdi protein
benim menüm

sabah

küçük dilim dukan ekmek
peynir,salatalık

öğlen

1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık

akşam

dukan kabak dolması şuan pişiyor

oh oh ne güzel... afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…