afiyet olsun canım çok güzel olmuş
ben de daha iyi bekliyordum ama aslında en iyisi cumaya kadar tartılmamak net sonuç içn ama moralimi bozmayacağım tabi.
Canım rom u bilmiyorum ama bence en güzeli vanilya aromalı olan
kızlaaaaaaaaaaar nasılım ebru şallı modee maskemleayyyyyyyyy koptummmm yaaa cok gözelim bunu twitterada koycam asansörümde görsün beni bütün errörlerimle sevsin
Eki Görüntüle 398289
yok ya kimseye bişi olmamış dumandan zehirlenenler varmış yani duman taa anadolu yakasından görülüyor öyle böyle değil yanüü
ayy evet hilalim birde sarımsak atıyorum pişirirken tavaya o kaa güzel oluyor ki
Yavrular naber
gecmise bi gozatiyimm
ben bir banyoya girip geliyorum bebekler
Çok hoşuma gitti bu şekilde görünmemiz
Allah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
Cİnsiyeti belli mi ?
Ben muhtemelen o zamanlar olmam ama artık yerime gelirsin.
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin...
farkındayız takipçimiz oldugunun...
teşekkür ederiz..
teşekkürler canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Hoşgeldin canım. Hep bekleriz seni misafirimiz olursun şimdiden. İnşallah bizler mezun olduktan sonra grup yine aynı düzen devam eder. Bu arada inşallah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.
benim menüm
sabah
küçük dilim dukan ekmek
peynir,salatalık
öğlen
1 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
akşam
dukan kabak dolması şuan pişiyor
ohh al al resmini çek biz de göreliiiiiiiim
:60 valla ben rüyada bile affetmiyorum götürüyorum iki gündür hapur hupur rüyamda
saol cnm
yok kız ya ben bjkliyim ama iddia oynamıştık da gs yenilcek diye ondan sevindirik oluyorum zaten bizi yendiniz size gıcıgım siz daha iyi futbol oynadınız ama fener cok ballıydı neticede 3 puanı aldılar
benim de bugun kü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates - salatalık
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
biraz badem
akşam
gene soslu davukkkkkk
1 dilim ekmek
salata
1 bardak zero
spor : 2 saat
evett bulsanda cok pahalı oldugu için alamıyorsun ya marketlerde organik gıda bölümleri var bir kilo mercimek 15 lira ben nasıl alayım millet 800 900 lirayla cocuk okutup ev gecindiriyor bnlar dalga gecer gibi fiyat koyuyor organik gıdalara
bu arada kızlar bizim burda tekstil fabrikasında yangın cıktı sabah 8 30 dan beri söndüremediler ay içim bayıldı itfaye ambulans sesinden halen durmadı uleeeeeeeeeeen
kızlaaaaaaaaaaar nasılım ebru şallı modee maskemleayyyyyyyyy koptummmm yaaa cok gözelim bunu twitterada koycam asansörümde görsün beni bütün errörlerimle sevsin
Eki Görüntüle 398289
Nefis mücadeleme yardım edin kızlar ..
Çikolatalı pasta
Sarma
Poğaça
Kurabiye
mercimek sarması ve hepsi çok güzel duruyorr ..
Oda arkadaşım getirdi
Çikolatalı pasta
Sarma
Poğaça
Kurabiye
Oda arkadaşım getirdi
çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için, inşallah ben gelene kadar hepiniz mezun olursunuz :) bebişimin cinsiyeti kız bu arada
aman Allahımsınavın büyük hilalcim.benimde canım feci dondurma istiyor
Bu kız tam dayaklık. Bekle geliyorum Hilal'cim.
Allah bağışlasın ne güzell ..
Bekleriz her zaman buraya ..
Sınav ki ne sınav ama atlatırım dimi ben bunu ?
Hayır bir de bitmeyecek ki şimdi duracak onlar dolapta.
Ayşe'cim ne zaman gelecek malzemelerin.
Dondurma yapalım beraber 17:
Sana teslim ediyorum Ebru'cumm
salı günü gelecek canım.dondurmayı seveceğime sanmıyorum bu konuda çok seciciyim maraş ve magnum dışında hiç biri kesmez hilalcim
ama sütlü muhallebi yapacağım.mısır nişsatasıda serbestmiş seyir döneminde
Sen onu bitti say canım.
Ayşe'cim çok zayıflamasan da acayip inceltiyor ben geçen hafta 200 gram vermiştim ama inceldiğim çok belli ..
Vanilyayı deneyeceğim canım da romu da merak ettim.
Öldürdün beni turtam ama ne güzel gözlerim var öylee ..
Ben de sosumun içine katıp fırında deneyeceğim bakalım ..
Hoşgeldin Gönül'cüm ..
Çikolatalı pasta
Sarma
Poğaça
Kurabiye
Oda arkadaşım getirdi
Afiyet olsun Ayşe'cim. Tam dukancı oldun.
Oyy kuzum benim yaaaaa. Beşiktaş bizim maçta oynayamadıki. Ama dünki maçta gerçekten oynayan bizdik ama gitti 3 puan. Kazansaydık zaten şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Artık diğer maça. Bu arada kızlar ben biraz değil oldukça fazla futbol meraklısıyım.
Afiyet olsun Turti'cim. Ben sadece kahveyle zeroyu beğenmiyorum menülerinde . Onun harici çok güzel.
Onlarında organik olup olmadığının garantisi var mıki? Ben inanmıyorum %100 organik gıda yok dünyada artık. Birçoğunun genetiğiyle cartıyla curtuyla oynadılar. Kıyamet yakın zaten bunlar böyle uğraştıkça.
İnşallah kimseye zarar gelmemiştir.
Sen bayağı zayıflamışsın turticim yaaaa. Maşallah gözlerde yakıyor. Orjinal dimi?
bencede dövelim yada sen telefon numarasını ver pepeyi dinletelim
Dolabı açınca ister istemez görüyorum ama sorun değil başarabilirim Ebru'cum kendimi gerçekten çok iradeli görüyorum bir süredir.
saol canımbende koptum resmime her yere koycam onu face twitter
bencede dövelim yada sen telefon numarasını ver pepeyi dinletelim
saol canım evet orjinal
ben de futbola fena meraklıyım maçlara giderim küfür ederim pes iddaa oynarımkötü kocalar gibiyim
Maşallah canım benim.
Böyle seni daha çok sevdim
Ben sadece küfür etmem canım. Onun haricinde benimde pek farkım yok. Eğer çocukluğumda kız futbol takımı olsaydı şuan kesin yıldız bir futbolcuydum
Ama şunu unutma erkekler futboldan anlayan ve seven kızlara bayılır. Sana büyük bir koz.
Maşallah canım benim.
Böyle seni daha çok sevdim
iyi aksamlar kizlar, menümü yazayimda daha bisey yemiyeyim :)
sabah
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
salatalik
sekersiz cay
ögle
3 firin köfte( dün firinda patatesli yapmistim ,köftelerini aldim)
1 dilim ekmek
bir kase yogurt
yemekten sonra bir cay kasigi esmer sekerle yapilmis türk kahvesi
aksam
4-5 kasik bulgurlu kiymasiz ispanak
köfteli yemegin biberleri hahah
salata
bir kase yogurt
bir dilim ekmek
suana kadar 1 litre su
bir kupa yesil cay
suyumu anca 1.5 litreye tamamlayabilirm
bakma bende küfürü kız kıza gittigimiz izledigimiz maçlarda ederim yoksa erkek arkadaslarımın yanında edemem zatü de yaaaaaaaaaaa ebrumcumcum futboldan anlıyorum pes oynuyorum ofsaytı biliyorum niye hala yalnızım o zamaaaan:84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?