Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunayydiiiiin cok ozledim sizi :5:
Nasilsiniz iki gundur netim gitti fatura falan okey borularin gectigi yerde sorun varmis nasil bir sorunsa anlayamadim gitti :15:
Oglene dogru gelirmis insallah ..

kILO bildirimim icin arkadastan giriyorum birazdanda dr ye gidecez, netim gelince rahat rahat buralarda olurum ins ...

Gelelim kilo bildirimine
Gecen hafta:57.4
Bu hafta 57.1
Giden: 300 gr :nazar::nazar:

sONUC fena degil :1:
Hadi opt HerKESI GORusuruz ..

Nasilsiniz iki gundur netim gitti fatura falan okey borularin gectigi yerde sorun varmis nasil bir sorunsa anlayamadim gitti :15:

kILO bildirimim icin arkadastan giriyorum birazdanda dr ye gidecez, netim gelince rahat rahat buralarda olurum ins ...

Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1

görüşürüz gönülcüm tebrikler giden 300 gr için

Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1

Günaydın Gönülcüm tebrikler.

günaydın kızlar kilom 56.8 inşallah haftaya listeye girerim fazlalıkları veririm de
Gülçin geçen haftadan beri tam ne kadar verdin bilmiyorum ama haftaya kalanı da verip listede olursun inşallah.

hayırlı cumalar hayırlı yarışmalar size kızlar...haftaya ben de olucam inşallah.
ben 2 gün ataktan sonra bu sabah tartıldım inanamadım yahu tam 3 kilo 300gr vermişim.2 gün daha atak yapıcam..peynirli dukan pogaçamı fırına attım.birazdan da yürüyüşe çıkıcam..çok ii geldi bu rakam bana.moralimi düzeltti..:52::52:

Maşallah maşallah ablacım. Harika bir başlangıç. Tebrik ederim. :46:

Günaydın Ebrucum.Sonuçta vermişsin tebrikler canım.:46:

Maşallah maşallah.:nazar: Bir anda diyete başlayınca ne güzel vermişsin.Bunun bir kısmı ödemdir ama olsun.TEBRİKLER.Bir daha ki haftadan itibaren grup yüzdemizi çok yükselteceksin inşallah:46:

Teşekkürler canım. Allah'a şükür verdim ama bu hafta çok bekliyordum. En az bir kg gider diye düşünmüştüm. Sağlık olsun bakalım.

:21::21::21::21::21::21::21:
GEÇEN HAFTA=
67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum:60:)
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Süpersin canım benim. Olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor önemli olan oooo. :46:

Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1

Olsun canım sonuçta gitmiş. Maşallah grubumuza şuana kadar herkes azda olsa kilo vermiş.

kızlar bugün öğleden sonra anca gelirim
okulda şenlik var kızımın
pazar var
herkese kolay gelsin umarım iyi sonuçlar alırız

Günaydın Gönülcüm tebrikler.

Gülçin geçen haftadan beri tam ne kadar verdin bilmiyorum ama haftaya kalanı da verip listede olursun inşallah.

geçen hafta 57.8 dim
bu hafta 56.8
önümüzdeki haftaya 1.5 kilo vermem lazım olurmu bilmiyorum ama başaracağım

günaydın kızlar kilom 56.8 inşallah haftaya listeye girerim fazlalıkları veririm de

Oooo maşallah böyle gidersen haftaya verirsin inşallah Gülçin'cim.

pazar var

İyi eğlenceler canım. Kolay gelsin.

Kızlar 5:36 gibi evden çıktım,10 dk önce geldim.Okulun basket sahasında atış yaptık amma ben yerimde durmadım,kaçan tüm toplara ben gittim.Arabadan müziği yüksek sesle açtık hopladım zıpladım.birde basket sahasının etrafında biraz koştum. bacaklarım ağrıdı.Açık havada spor farklı oluyor sanırım.

Çok iyi olmuş, gerçekten farkediyor.. Evdeki yürüyüş bandında yürüyoruz bazen, bazen de yakındaki parkın yürüyüş parkuruna gidiyoruz, resmen ciğerlerini hissediyosun bi 3km yürüyünce...

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 kase çorba
1 tane çöp tavuk şiş
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara

2 tane kuru kayısı + 1 tane kuru incir

Akşam

1 kase sütlü nesfit
2 tane küçük domates
Yarım dilim tam buğday ekmeği (Yukarda bahsettiğim açlığı bunlarla gidermeye çalıştım ama hala aç hissediyorum kendimi)

2,5 litre su + yeşil çay

Çok güzel olmuş menü, ne çok az ne de fazla..

:60: ayy kiloyu vermek var birde bunu korumakk chikamuu yaww o zamanda yiyemicez kii herşeyi :1:

Ya biz bi verelim, mahrum kalınanlara bi saldıralım, sonra da koriycaz zaten turtii :1::1::1:

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
salatalık
yumurta

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
badem

akşam
ızgara tavuk
yogurt

spor: 2 saat

Maşallah ya nası duruyosunuz bu kadar yemekle, çok güzel.

hayırlı cumalar hayırlı yarışmalar size kızlar...haftaya ben de olucam inşallah.
ben 2 gün ataktan sonra bu sabah tartıldım inanamadım yahu tam 3 kilo 300gr vermişim.2 gün daha atak yapıcam..peynirli dukan pogaçamı fırına attım.birazdan da yürüyüşe çıkıcam..çok ii geldi bu rakam bana.moralimi düzeltti..:52::52:

Aaaaa süpeeer? :1:
Merak ettim de ablacım, dukan testi yaptım yazmışsın, testte atak evresinde tahmini ne kadar vereceğini yazıyor ya hani, kaç demişti sende? Eğer daha az söylediyse ve sen 3,300 verdiysen ben bi düşüniyim bu Dukanı :34:

Günaydın kızlar,

saat 5:30da uyandık kızımla, gece de 1de uyudum, uyku akıyo gözlerimden.
Dün PlayStation'da egzersiz yaptık, resmen çürük gibi ağrıyo her yerim, ne kadar hammışım..:50:

Günaydın kızlar,

saat 5:30da uyandık kızımla, gece de 1de uyudum, uyku akıyo gözlerimden.
Dün PlayStation'da egzersiz yaptık, resmen çürük gibi ağrıyo her yerim, ne kadar hammışım..:50:

Geçen gün bende evin yakınındaki bir parkta yaptım, dışarıya konulan aletlerle. Resmen 3-4 gün ağrıdı bacaklarım. Ama iyi geliyor vücuda. Devam et mutlaka bırakma sakın.

pazar var
Kızına ve sana iyi eğlenceler Gülçin.Görüşürüz.

Bu arada kilom 93'tü 3 gün önce şimdi 92.7 :19:
Şurda 3 gün olmuş.Daha çok erken.Benim dikkat etmeye ve spor yapmaya başlayalı 2. ayım bitiyor 71,300 düm şimdi 66,6 oldum.Ben hipotiroidim sen kolay verirsin merak etme.

Gayet normal bence. Üç gün çok kısa bir süre. Haftaya çok daha iyi bir sonuç alacağına eminim.

İnşallah.. buraya geldiğimde diyete başlayalı 3 gün olmuştu ve 1,5 kilo vermiştim. Şimdi 300 gr görünce şaşırdım :1:

Kızına ve sana iyi eğlenceler Gülçin.Görüşürüz.

Şurda 3 gün olmuş.Daha çok erken.Benim dikkat etmeye ve spor yapmaya başlayalı 2. ayım bitiyor 71,300 düm şimdi 66,6 oldum.Ben hipotiroidim sen kolay verirsin merak etme.

Kilom fazla olduğu için başlangıçta daha fazla gitmesine alıştım sanırım ondan az geldi bana.. :17:

Dün menü paylaşmadım ben şimdi yazıyım bari.

Kahvaltı,

4 çilek, 1 bardak süt ve 1 kaşık yoğurdu blenderda karıştırıp içtim

Öğle,

1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
2 domates
Yeşilçay

Ara

1 fincan şekersiz çay, 3-4 bisküvi

Akşam,

1 kase çorba
3 kaşık bezelye yemeği ( bütün tencere için 2 yemek kaşığı zeytinyağı koymuştum)
1 dilim kepek ekmeği

3 lt su
1 saat egzersiz

gööööönaydııııııııın herkeseeeeee kilomm

$IMG01232-20120427-1055.webp

tam 1 kilo vermişimmmm :32::32::32::32::32:

:14:Bu haftaki kilo bildirimim :14:

:25:Hiç memnun olmadım ama buna şükür. :25:

Geçen hafta : 70.4 kg

Bu hafta :70.2 kg

:17:Giden : 0,2 kg:17:

İnşallah herkes daha güzel kilolar verir.

canım duraklama dönemine giriyorsun sanırım sen bozma moralini sonra bir anda gidiyor zaten biliyorsun

ayyyyyy tebrik ederim ablacımmmmmm senin için çok iyi moral olmuştur bu :1: :1:

:21::21::21::21::21::21::21:
GEÇEN HAFTA=
67,1
BU HAFTA = 66,6
FARK= 0,5
YÜZDE= %0,75
(geçen hafta da 0,5 vermiştim.Ne 0,6 oluyor nede 0,4 hep yarım kilo.evin üç yerinde tartıldım, demek ki sabit veriyorum:60:)
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

almıyorsun ya canım yavas yavas da olsa veriyorsun :1:

Gelelim kilo bildirimine
Bu hafta 57.1

evet bu haftaki kaçamagına ragmen vermişsin tebrik ederim canımmmmm :1: hemen kafana vurim kaçamağı :60: :60:

pazar var

iyi eglenceler cnmm

Back
X