Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugünkü menüm

sabah: 1 adet dukan krep
1 yumurta
peynir
zeytin

öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe

akşam
patatesten havuçlarım :52::52::52::52::52: ben yaptım :1: :1:

$IMG01247-20120428-1809.webp

1 bardak da zero

spor : 2,5 saat

[/I][/B]

Çok güzel afiyet olsun Reyhan abla, bu arada ben kitabı okumadım önemli alıntılar olursa bize de yazar mısın ?
Kabızlık için yeşil çay iç bence bir de gıji bery sorunu direk çözüyor.

:1::1:[/QUOTE]

tabi ablacım yazarım..bi de gojiyi aktardan, kuruyemişçilerden aldık diyenleri okudum.sen nerden alıyosun kuşum..internetten sevmiyoum alışverişi pek illa alıcam malı görücem ellicem ben..:1:

Turtam çok güzel olmuş patates hem cıs hem miktarı çok fazla ..

ya hilalim ben de öyle biliyordum da gecen gün saba tümere ibrahimsaraçoğlu çıktı işte biri sordu diyette patates olayını oda dediki en büyük yanlışlardan biri patates yememektir diyetteyken dedi 1 tane haslanmıs patates mutlaka yiyin dedi daha acıkladı da acıkladı işte ondan yapuverdinm bende zaten evde bişi yoktu üşendim çıkmayada :60:

[/I][/B]

tabi ablacım yazarım..bi de gojiyi aktardan, kuruyemişçilerden aldık diyenleri okudum.sen nerden alıyosun kuşum..internetten sevmiyoum alışverişi pek illa alıcam malı görücem ellicem ben..:1:

Ben de aktardan aldım Reyhan abla yalnız biraz fazla pahalı o yüzden çok kullanmıyorum :1:

ya hilalim ben de öyle biliyordum da gecen gün saba tümere ibrahimsaraçoğlu çıktı işte biri sordu diyette patates olayını oda dediki en büyük yanlışlardan biri patates yememektir diyetteyken dedi 1 tane haslanmıs patates mutlaka yiyin dedi daha acıkladı da acıkladı işte ondan yapuverdinm bende zaten evde bişi yoktu üşendim çıkmayada :60:

Açıklama olarak ne yaptı turtam bana pek inandırıcı gelmedi ?

Ben de aktardan aldım Reyhan abla yalnız biraz fazla pahalı o yüzden çok kullanmıyorum :1:

Açıklama olarak ne yaptı turtam bana pek inandırıcı gelmedi ?

hahah aklımda olsa yazardımda o an icin cok mantıklı geldi bana cünkü mesela oda bezelyeden uzak durun dedi kan şekerini bir anda yükseltiyor falan dedi de dur bulurum ben onu koyuveririm buraya birazdan vardır internette mutlaka yaw.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan sosisli yumurta

Öğle :

- 1 dukan cheesecake

Ara :

- Limonlu maden suyu

Akşam :

- Dukan tavuk iskender

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay

Spor :

- YArım saat yürüyüş
Afiyet olsun dukancı Hial :9:Senin menülere laf yok artık.
MENÜM

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara

Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay
Suyu 2 litreye tamamlarım.
Afiyet olsun Ebrucum.Bu hafta çok kilo vermek için haftaya çok kararlı başladın ama sanki az yemişsin:44:
dukan diyeti kitabını aldım okumaya başladım kızlar
bugün dışarıda işlerim vardı yeni geldim.
menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )
sade probiyotik yoğurda tatlandırıcı ve tarçın katıp yedim:)

nescafe,form çay.bol su
kabızlık başladı ben de yaa:( öyle olmasına rağmen bu sabah 400 gr daha eksideydim:)
Güzel olmuş öğretmenim.:9:Afiyet olsun.

benim de bugünkü menüm

1 yumurta
peynir
zeytin

öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe

akşam

Eki Görüntüle 402004

1 bardak da zero

Turtam afiyet olsun.2,5 saat sporu nasıl yaptın. valla bravo.Bu süre içinde neler yapıyorsun????:44:

MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
Yok

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
Yemeğin üstüne çayımızı içerken eşimi tavlada 5-3 bir güzel YENDİM :60:Keyfim iyice yerine geldi.:9::9:Tabii ki eşimin moreli bozuldu :60::60:

MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
Yok

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
Yemeğin üstüne çayımızı içerken eşimi tavlada 5-3 bir güzel YENDİM :60:Keyfim iyice yerine geldi.:9::9:Tabii ki eşimin moreli bozuldu :60::60:

Afiyet olsun canım. Tavla için tebrikler. Bende çok severim tavla oynamayı. Biz genelde eşimle PES oynarız. Ben kazandığımda çok sinir oluyor. :9:

Geçen gün burda birisi daha yazmıştı patatesle ilgili. Hatırladın mı Hilal. Hatta sen demiştin patates kısmına bayıldım diye. Eğer doğruysa ben bayram ederim patates için. Çünkü çok seviyorum ama yiyemiyordum.

menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )

nescafe,form çay.bol su
kabızlık başladı ben de yaa:( öyle olmasına rağmen bu sabah 400 gr daha eksideydim:)

Afiyet olsun ablacım. Çok güzel olmuş menün. Kabızlığın nedeni sanırım proteinle beslenmenle alakalı.

tatlım ii güzel de bence çok az yiyorsun.bünyeyi buna alıştırmak kötü bence..ee sonra nolcak?

3. bir öğün daha yapsam sanki çok yemiş gibi olacaktım. O yüzden yemedim. Bazen bunlar bile çokmuş gibi geliyor ama sanırım psikolojik.

benim de bugünkü menüm

1 yumurta
peynir
zeytin

öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe

akşam

Eki Görüntüle 402004

1 bardak da zero

Afiyet olsun Turti'cim güzel olmuş menün.

turkbayragi.gif
CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

turkbayragi.gif
20 NİSAN - 27 NİSAN
turkbayragi.gif

:nazar: BİRİNCİ :nazar: 4.TAKIM :65::65::65:
:nazar: İKİNCİ :nazar: 8. TAKIM :46::46::46:
:nazar: ÜÇÜNCÜ :nazar: 13. TAKIM :81::81::81:

TAKIMIMI KOCAMAN TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMMM:16:

turkbayragi.gif
CUMA zayiflama YARIŞMASI 254. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

turkbayragi.gif
20 NİSAN - 27 NİSAN
turkbayragi.gif

:nazar: BİRİNCİ :nazar: 4.TAKIM :65::65::65:
:nazar: İKİNCİ :nazar: 8. TAKIM :46::46::46:
:nazar: ÜÇÜNCÜ :nazar: 13. TAKIM :81::81::81:

TAKIMIMI KOCAMAN TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMMM:16:

takımın motivasyonu gayet ii.haftaya daha da üstlerde olacağımıza inanıyorum kızlar..

Afiyet olsun canım. Tavla için tebrikler. Bende çok severim tavla oynamayı. Biz genelde eşimle PES oynarız. Ben kazandığımda çok sinir oluyor. :9:

Geçen gün burda birisi daha yazmıştı patatesle ilgili. Hatırladın mı Hilal. Hatta sen demiştin patates kısmına bayıldım diye. Eğer doğruysa ben bayram ederim patates için. Çünkü çok seviyorum ama yiyemiyordum.

Afiyet olsun ablacım. Çok güzel olmuş menün. Kabızlığın nedeni sanırım proteinle beslenmenle alakalı.

saol canım..bu arada melek kimdi?daha isimleri nickleri ezberleyemedim ben:53:

3. bir öğün daha yapsam sanki çok yemiş gibi olacaktım. O yüzden yemedim. Bazen bunlar bile çokmuş gibi geliyor ama sanırım psikolojik.
kaç kiloydun sen canım?

Afiyet olsun Turti'cim güzel olmuş menün.

MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
Yok

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran

afiyet olsun canım patlıcan salatası istedi ..yarın ps günüm olcak ben de yapayım bari:46:
Afiyet olsun dukancı Hial :9:Senin menülere laf yok artık.

Afiyet olsun Ebrucum.Bu hafta çok kilo vermek için haftaya çok kararlı başladın ama sanki az yemişsin:44:

Güzel olmuş öğretmenim.:9:Afiyet olsun.

B]
saol tatlım..

Son düzenleme:
afiyet olsun canım patlıcan salatası istedi ..yarın ps günüm olcak ben de yapayım bari:46:saol tatlım..
Yap Reyhan öğretmenim.Valla mangaldan daha çok patlıcan salatasını(bizde mancı derler) SEVİYORUM.
Reyhan öğretmenim bu sene 1. sınıfları okutuyordunuz sanırım.Ben şuan 4. sınıfları okutuyorum.Seneye sınıfıma ben mi gireceğim yoksa 1. sınıf mı alacağım hala muallaktayız.Birde çocukların yaşı düştü.1. sınıfta işimiz çok zor :44: Sizce neler olacak ???

Yap Reyhan öğretmenim.Valla mangaldan daha çok patlıcan salatasını(bizde mancı derler) SEVİYORUM.
Reyhan öğretmenim bu sene 1. sınıfları okutuyordunuz sanırım.Ben şuan 4. sınıfları okutuyorum.Seneye sınıfıma ben mi gireceğim yoksa 1. sınıf mı alacağım hala muallaktayız.Birde çocukların yaşı düştü.1. sınıfta işimiz çok zor :44: Sizce neler olacak ???

aa meslekdaş mıyız senle canım ..sevindimm..ya adın neydi gülüm senin..bi haftaya ezberlicem adlarınızı söz..
ben birleri okutuyorum.kızımda bire gidiyo.o yan sınıfta.bu sene hep miniklerle işim anlıcaan..
valla durmadan yeni duyumlar geliyo.tam ne olcak bilmiyoz ki.tatilimizi de 1 aya indirceklermiş.seminer koycaklarmış sistemle ilgili.bizim okul ortaokul olcakmış büyük ihtimal.
5 yaşla 6 yaş çocuklar ayrı sınıflara alınıp sonraki sınıflarda karıştırılıcakmış..mış mış..
ya ben ne diyim bu hükümete..çocuk oyuncağı gibi oynuyo her sistemle.

menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )

nescafe,form çay.bol su

az önce bi öğün daha yaptım.şöyle ki;
-hindi füme 3-4 parça(migrostan aldım.%1 yağ oranı var.polonezi tavsiye ediyolardı dukancılar.bu migrosun kendi ürünü ve polonezle aynı yağ oranına sahip fiyatı da ona göre daha uygundu.tabi yazdığı yağ oranı ne kadar gerçekçidir bilemiyorum.)
-1 bardak light tuzsuz ayran
-light kaşar 2 parça

aa meslekdaş mıyız senle canım ..sevindimm..ya adın neydi gülüm senin..bi haftaya ezberlicem adlarınızı söz..
ben birleri okutuyorum.kızımda bire gidiyo.o yan sınıfta.bu sene hep miniklerle işim anlıcaan..
valla durmadan yeni duyumlar geliyo.tam ne olcak bilmiyoz ki.tatilimizi de 1 aya indirceklermiş.seminer koycaklarmış sistemle ilgili.bizim okul ortaokul olcakmış büyük ihtimal.
5 yaşla 6 yaş çocuklar ayrı sınıflara alınıp sonraki sınıflarda karıştırılıcakmış..mış mış..
ya ben ne diyim bu hükümete..çocuk oyuncağı gibi oynuyo her sistemle.
İsmim Hatice.
Evet Reyhan öğretmenim her gelen yeni birşeyle karşımıza çıkıyor.Bide bakanların açıklamaları hayret verici. neymiş Avrupa ülkelerinde şuan getirdikleri sistem varmış.İlkönce okulların hepsinin donanımını altyapısını bir tamamlayın ondan sonra işe kalkışın.Önce kabul ediyorlar sonra altını dolduracağız diyorlar.Biz de çocuklarda deneme tahtası olduk.Üniversitede öğrendiklerimle okula gelince olan sistem birbirinden farklıydı.Ki bu yıl 6. yılım bitiyor.Siz uzun yıllardır çalışıyormuşsunuz.3 yıl doğuda da çalıştım.O kadar çok problem sorun varken yenisi ekleniyor.Memeleketimizde en kötü yapı sanırım Milli eğitim.Şuan söylenenler mantıklı gelmiyor.Aslında en büük problem medyaya yansıyanlar.Başlangıçta bilgilendirilsek,sistemi yenilikleri iyice öğrensek bu kadar problem olmayacak veya önyargılı olmayacağız. Hayırlısı olsun bakalım

Son düzenleme:
MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
Yok

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran

çok güzel olmuş canım afiyet olsun tavla için de tebrikler:1:

MENÜM

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara

Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 fincan yeşil çay
Suyu 2 litreye tamamlarım.
afiyet olsun ebrucum güzel olmuş bugün diğer günlere oranla az yemişsin
menümü yazayım bari

sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta

ara
küçük paket light süt

öğle (15.30 gibi)

2 adet fırında alabalık

ara
(tatlı yaptım kendime )

nescafe,form çay.bol su
afiyet olsun reyhan abla güzel olmuş

benim de bugünkü menüm

1 yumurta
peynir
zeytin

öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe

akşam

Eki Görüntüle 402004

1 bardak da zero

afiyet olsun canım spor içinde tebrikler:46:

netimde problem var kızlar gidip duruyor sinir oldum

menüm

sabah
1 dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta

akşam

dukan beğendi

2 tane dukan kek

netimde problem var kızlar gidip duruyor sinir oldum

menüm

sabah
1 dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta

akşam

dukan beğendi

2 tane dukan kek
Güzel olmuş Ayşe.Hilalin dukan tatlılarından sonra senin de dukan kekine lafım yok.Afiyet şeker olsun:9:

Back
X