Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bugünkü menüm
sabah: 1 adet dukan krep
1 yumurta
peynir
zeytin
öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe
akşam
patatesten havuçlarımben yaptım
![]()
Eki Görüntüle 402004
1 bardak da zero
spor : 2,5 saat
Turtam çok güzel olmuş patates hem cıs hem miktarı çok fazla ..
[/I][/B]
tabi ablacım yazarım..bi de gojiyi aktardan, kuruyemişçilerden aldık diyenleri okudum.sen nerden alıyosun kuşum..internetten sevmiyoum alışverişi pek illa alıcam malı görücem ellicem ben..![]()
ya hilalim ben de öyle biliyordum da gecen gün saba tümere ibrahimsaraçoğlu çıktı işte biri sordu diyette patates olayını oda dediki en büyük yanlışlardan biri patates yememektir diyetteyken dedi 1 tane haslanmıs patates mutlaka yiyin dedi daha acıkladı da acıkladı işte ondan yapuverdinm bende zaten evde bişi yoktu üşendim çıkmayada![]()
Ben de aktardan aldım Reyhan abla yalnız biraz fazla pahalı o yüzden çok kullanmıyorum
Açıklama olarak ne yaptı turtam bana pek inandırıcı gelmedi ?
hahah aklımda olsa yazardımda o an icin cok mantıklı geldi bana cünkü mesela oda bezelyeden uzak durun dedi kan şekerini bir anda yükseltiyor falan dedi de dur bulurum ben onu koyuveririm buraya birazdan vardır internette mutlaka yaw.
Afiyet olsun dukancı HialMenümü yazayım ..
Sabah :
- 2 yumurtadan sosisli yumurta
Öğle :
- 1 dukan cheesecake
Ara :
- Limonlu maden suyu
Akşam :
- Dukan tavuk iskender
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
Spor :
- YArım saat yürüyüş
Afiyet olsun Ebrucum.Bu hafta çok kilo vermek için haftaya çok kararlı başladın ama sanki az yemişsin:44:MENÜM
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 fincan yeşil çay
Suyu 2 litreye tamamlarım.
Güzel olmuş öğretmenim.dukan diyeti kitabını aldım okumaya başladım kızlar
bugün dışarıda işlerim vardı yeni geldim.
menümü yazayım bari
sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta
ara
küçük paket light süt
öğle (15.30 gibi)
2 adet fırında alabalık
ara
(tatlı yaptım kendime )
sade probiyotik yoğurda tatlandırıcı ve tarçın katıp yedim:)
nescafe,form çay.bol su
kabızlık başladı ben de yaaöyle olmasına rağmen bu sabah 400 gr daha eksideydim:)
Turtam afiyet olsun.2,5 saat sporu nasıl yaptın. valla bravo.Bu süre içinde neler yapıyorsun????:44:benim de bugünkü menüm
1 yumurta
peynir
zeytin
öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe
akşam
![]()
Eki Görüntüle 402004
1 bardak da zero
MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
Yok
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
Yemeğin üstüne çayımızı içerken eşimi tavlada 5-3 bir güzel YENDİMKeyfim iyice yerine geldi.
Tabii ki eşimin moreli bozuldu
ya hilalim ben de öyle biliyordum da gecen gün saba tümere ibrahimsaraçoğlu çıktı işte biri sordu diyette patates olayını oda dediki en büyük yanlışlardan biri patates yememektir diyetteyken dedi 1 tane haslanmıs patates mutlaka yiyin dedi daha acıkladı da acıkladı işte ondan yapuverdinm bende zaten evde bişi yoktu üşendim çıkmayada![]()
dukan diyeti kitabını aldım okumaya başladım kızlar
menümü yazayım bari
sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta
ara
küçük paket light süt
öğle (15.30 gibi)
2 adet fırında alabalık
ara
(tatlı yaptım kendime )
nescafe,form çay.bol su
kabızlık başladı ben de yaaöyle olmasına rağmen bu sabah 400 gr daha eksideydim:)
tatlım ii güzel de bence çok az yiyorsun.bünyeyi buna alıştırmak kötü bence..ee sonra nolcak?
benim de bugünkü menüm
1 yumurta
peynir
zeytin
öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe
akşam
![]()
Eki Görüntüle 402004
1 bardak da zero
BİRİNCİ
4.TAKIM
İKİNCİ
8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ
13. TAKIM :81::81::81:
TAKIMIMI KOCAMAN TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMMM
Afiyet olsun canım. Tavla için tebrikler. Bende çok severim tavla oynamayı. Biz genelde eşimle PES oynarız. Ben kazandığımda çok sinir oluyor.
Geçen gün burda birisi daha yazmıştı patatesle ilgili. Hatırladın mı Hilal. Hatta sen demiştin patates kısmına bayıldım diye. Eğer doğruysa ben bayram ederim patates için. Çünkü çok seviyorum ama yiyemiyordum.
Afiyet olsun ablacım. Çok güzel olmuş menün. Kabızlığın nedeni sanırım proteinle beslenmenle alakalı.
saol canım..bu arada melek kimdi?daha isimleri nickleri ezberleyemedim ben
3. bir öğün daha yapsam sanki çok yemiş gibi olacaktım. O yüzden yemedim. Bazen bunlar bile çokmuş gibi geliyor ama sanırım psikolojik.
kaç kiloydun sen canım?
Afiyet olsun Turti'cim güzel olmuş menün.
MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
Yok
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
Yemeğin üstüne çayımızı içerken eşimi tavlada 5-3 bir güzel YENDİMKeyfim iyice yerine geldi.
Afiyet olsun dukancı HialSenin menülere laf yok artık.
Afiyet olsun Ebrucum.Bu hafta çok kilo vermek için haftaya çok kararlı başladın ama sanki az yemişsin:44:
Güzel olmuş öğretmenim.Afiyet olsun.
B]saol tatlım..
Yap Reyhan öğretmenim.Valla mangaldan daha çok patlıcan salatasını(bizde mancı derler) SEVİYORUM.afiyet olsun canım patlıcan salatası istedi ..yarın ps günüm olcak ben de yapayım barisaol tatlım..
Yap Reyhan öğretmenim.Valla mangaldan daha çok patlıcan salatasını(bizde mancı derler) SEVİYORUM.
Reyhan öğretmenim bu sene 1. sınıfları okutuyordunuz sanırım.Ben şuan 4. sınıfları okutuyorum.Seneye sınıfıma ben mi gireceğim yoksa 1. sınıf mı alacağım hala muallaktayız.Birde çocukların yaşı düştü.1. sınıfta işimiz çok zor :44: Sizce neler olacak ???
dukan diyeti kitabını aldım okumaya başladım kızlar
menümü yazayım bari
sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta
ara
küçük paket light süt
öğle (15.30 gibi)
2 adet fırında alabalık
ara
(tatlı yaptım kendime )
nescafe,form çay.bol su
İsmim Hatice.aa meslekdaş mıyız senle canım ..sevindimm..ya adın neydi gülüm senin..bi haftaya ezberlicem adlarınızı söz..
ben birleri okutuyorum.kızımda bire gidiyo.o yan sınıfta.bu sene hep miniklerle işim anlıcaan..
valla durmadan yeni duyumlar geliyo.tam ne olcak bilmiyoz ki.tatilimizi de 1 aya indirceklermiş.seminer koycaklarmış sistemle ilgili.bizim okul ortaokul olcakmış büyük ihtimal.
5 yaşla 6 yaş çocuklar ayrı sınıflara alınıp sonraki sınıflarda karıştırılıcakmış..mış mış..
ya ben ne diyim bu hükümete..çocuk oyuncağı gibi oynuyo her sistemle.
MENÜM
SABAH
Melemen
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
Yok
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Izgara tavuk
Patlıcan salatası
Ayran
afiyet olsun ebrucum güzel olmuş bugün diğer günlere oranla az yemişsinMENÜM
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Azıcık beyaz leblebi
1 tane portakal
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 fincan yeşil çay
Suyu 2 litreye tamamlarım.
afiyet olsun reyhan abla güzel olmuşdukan diyeti kitabını aldım okumaya başladım kızlar
menümü yazayım bari
sabah
1 dukan pogaça
peynir, 1 haş.yumurta
ara
küçük paket light süt
öğle (15.30 gibi)
2 adet fırında alabalık
ara
(tatlı yaptım kendime )
nescafe,form çay.bol su
benim de bugünkü menüm
1 yumurta
peynir
zeytin
öğlen
az ceviz
1 bardak sütlü nescafe
akşam
![]()
Eki Görüntüle 402004
1 bardak da zero
Güzel olmuş Ayşe.Hilalin dukan tatlılarından sonra senin de dukan kekine lafım yok.Afiyet şeker olsunnetimde problem var kızlar gidip duruyor sinir oldum
menüm
sabah
1 dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta
akşam
dukan beğendi
2 tane dukan kek