canim bende artik psikoloji diye bisey kalmadi zaten orasi kesinde burda türk psikolog bulamiyorumki ,almana hem almancam yetmez hem kültür farki bi getirisi olmaz,bi dönem psikiyatrise gittim ilac aldim 6 ay suan biraktim ilaci daha iyiyim yada öyle oldugumu saniyorum

kac gündür kafamin icnde kendi kendimle konusup duruyorum söylemek isteyipde söyleyemediklerimi söylüyorum ama söyleemk istedigim kisiye söylemedikce bi yarari olmuyo gerci söylesemde ollmuyoya ayni seyleri konusmaktan yoruldum ne istegim ne gücüm var zaten bazen bosveriyorum ozaman hersey iyi ama iste böyle dönem dönem geliyolar bana,birgün bi patlama yasiycam ama bakalim ne zaman..bide söyle birsey var ben kendime dert ettigim seyleri ,kendime dert ettigim icin cok kiziyorum kendime hafife aliyorum niye takiyosun diyorum bide bu sekilde kavga ediyorum kendimle oysa herkes kendi yasadigini bilir,kime sorsan en kötüsünü o yasiyodur ama bunu beynime anlatamiyorum bi türlü he tabi bide aile faktörü var aileden birne anlatsam verecekleri cevabi biliyorum``rahatmi batti`` bu yüzdende bastiriyorum bazi seyleri..bir dokun bin ah isit oldu canim kusura bakma :)
canim burasi süper bi takim,sizinle hic bi ilgisi yok ama sizi böyle gördükce kendimden utaniyorum orasida ayri tabi..