Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlım zaten bende kendi çabamla öğrendim. Hesaplama yapmak zor bişey değil zaten. Geçen hafta listemizde Reyhan ablayla ilgili bir sorun olmuştu hatırlarsan. O zamanlar kaptan Hilal, yardımcısı Melek'ti. Melek izindeydi. Hilal'de hatırlarsan kötü bişey oldu diye gelmemişti gruba. Paylaşım alanında Püsküüt uyarmış bizim takımı. Bende karar defterini hesaplamaları felan okudum. Hilal'in gelmesi zaman alacak diye elimden geldiğince yaptım. İnşallah böyle bir durum olmaz ilerde ama zaten tek yapılması gereken hesaplamayı yapıp, listeyi paylaşım alanında paylaşmak. Onun haricinde zaten takımın motivasyonunu hepimiz aynı şekilde sağlıyoruz. Zaten ben inşallah uzun bir süre burdayım. Eğer Hilal'in evlilik olayıda olursa o bir süre ayrı kalabilir. Hatta mezun bile olabilir. Anlayacağın elimizden geleni zaten grup olarak yapacağımıza inanıyorum.

Sen burdaysan endişelenecek bir durum yok zaten.Teşekkürler canım.

İnşallah çok beğenirsin gittiğiniz yeri Ayşe'cim.
Ben nasılım çok telaşlıyım ?
Sevdiceğim konuştu ailesiyle benim ikna etmem gerekli ağustosa kadar düğün işini halletmek için uğraşacağız bakalım..

Bakıyorum Ebru'cum..

Beklediğimizden çok daha ani oldu her şey birden evlilik demek de şok ediyor tabi ..

Ayşe'cim maddi konudan doğuda iyi kötü birikim yaptı zaten ben kıbrısı pahalı bir yer zannediyordum dediğin gibi o da öyle değilmiş kiralar falan nasıl öyle.
Ama düşün mayısın sonunda ancak gelecek izine haziranın 15i gibi ayrılacakmış oradan galiba temmuzun başında da kıbrısta olacakmış ki aileler tanışmıyor bile nasıl bir aceleye getirip yapacağız bilemiyoruz ki.
Yazın düğün yapacak yerler bile doludur ..
Ben okulumu donduracağım canım ..

Hoşgeldin aslıcım ..

Ebru'cum gerçekten üstüne düşünden de fazlasını yaptın şimdiye kadar ama takımın böyle olması asıl güzel olan, birisi yoksa başkası idare edebiliyor ..

Bakalım şu 15 gün içinde daha net olacak durumlar istediğim kiloya da inerim heralde ama bu dönemde fazlasını da vermek istiyorum yazın düğün olacaksa.
Eğer durumlar karışık olursa yoğun olursa mezun olur kaptanlığı da sana devrederim ben müsait oldukça gelirim.
Uff gerginim valla ..

hilalcim pahalı Tr ye göre ama abartılacak kadar değil.artık nişanlın diyeyim ben rütbesi nedir canım.inş. lojman çıkar kiralar pahalı biraz.kıbrısın tam olarak neresine çıktı.okulan geçiş yapkıbrısa yarı burs verirler fiyatlar Tr ye göre ucuz hem

MENÜM

Sabah

İki dilim tam buğday ekmeği arası sucuklu tost
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 litre su

Kızlar ben kaçıyorum artık. İnşallah şampiyon oluruz. :16:

Öpüyorum hepinizi. :54:

:56:MENÜM:56:
SABAH+ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık
Kavrulmuş soğan
Haşlanmış yumurta
1dilim de ekmek
Biraz abarttım farkındayım dün akşam 5 te yemek yemiştim çok acıkmışım.

ARA
1 elma

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Akşam arkadaşlara gideceğiz.Maçta var.Ne zaman gelirim bilmem haberiniz olsun.Gelince bel hareketi ve twester vb. yapmayı düşünüyorum bakalım artık.
:16:Görüşürüz.:16:

akşama büyük maç var inş. aslanlarım kazanacak:32:

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 litre su
Afiyet olsun Ebru güzel olmuş ama nesfite seçenek bul arada eğiştir yoksa yakında bıkacaksın.
Formamı giydim Ayşe'cim. Maç izlemeye gidiyorum. En büyük cimboooooooommmmmm :16:

Bu arada AYŞE VE EBRU FENERBAHÇE KAZANACAK.Maçsonrası GÖRÜŞÜRÜZ :60: :60: BENDE KAÇTIM GÖRÜŞÜRÜZ.
EN BÜYÜK
FENERBAHÇE :1:

Ebrucum bu aralar çok yoğunum canım. Temizlik yapmaya çalışıyorum. Çalışıyorum diyorum çünkü kızımla yapmak çok zor. Listeye de dahil olmamıştım daha ama temizliğimi bitirdiğimde yine takımda olmak yazmak isterim...

SABAH+ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık
Kavrulmuş soğan
Haşlanmış yumurta
1dilim de ekmek

ARA
1 elma

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
Yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Akşam arkadaşlara gideceğiz.Maçta var.Ne zaman gelirim bilmem haberiniz olsun.Gelince bel hareketi ve twester vb. yapmayı düşünüyorum bakalım artık.

güzel olmuş afiyet olsun cnm

Bizim kız evleniyor ha hadi bakalım.Ailenin sevdiceğinden haberi vardır sanırım.Güzelce anlaşılıp düğün yapılır inşallah.O nereliydi? Hatırlayamadım.Neyse Hilalcim düğün telaşı,yorgunluğu derken o kadar hızlı geçiyor ki.Sen her anından zevkini almaya çalış.Belki yorgunluktan,gerginliklerde olacak ama görmezden gel.Gelin olmanın tadını sonuna kadar çıkar. :16:

Ayy şaka maka evleniyorum canım semine vardı burada biliyorsun baharda evlenmeye karar vermişler ben kızın yerine stres yapıyordum ayy nasıl yetiştirecekler çok telaşlı olacak kız diye halime bak :1:
Artık gelinliklere falan bakmaya başlayayım bari ..

hilalcim pahalı Tr ye göre ama abartılacak kadar değil.artık nişanlın diyeyim ben rütbesi nedir canım.inş. lojman çıkar kiralar pahalı biraz.kıbrısın tam olarak neresine çıktı.okulan geçiş yapkıbrısa yarı burs verirler fiyatlar Tr ye göre ucuz hem

Sevindim canım ya güzel yalıdaki piyade birliğine çıktı rütbesi ast. çavuş. lojmanlar çok iyiymiş ona çok sevindim ve hiç olmazsa marinadan veriyorlarmış 8 km falanmış ama araba fiyatları da uygunmuş benzin de öyleymiş gidince araba alırız gelir gider diyoruz. Evler de denize sıfırmış sevindim.
Canım biliyorsun benim alttan derslerim var geçen dönemden o yüzden en mantıklısı sınava tekrar girmem gibi geldi.

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 litre su

Afiyet olsun Ebru'cum ..

SABAH+ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık
Kavrulmuş soğan
Haşlanmış yumurta
1dilim de ekmek

ARA
1 elma

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata

[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
[/TD]
Yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sabah dediğin gibi çok olmuş ama telafi etmişsin Hatice'cim sporun da çok güzel ..

Ayy ben menülerimi niye yazmıyorsam ..

Dün :

sabah :

- 1 bardak süt

Akşam :

- 3 köfte
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt

( Malum aşırı gergin bir gün geçirdim ancak bu kadar oldu )

Bugün :

Sabah :

- 1 bardak zero ( çok saçma oldu ama o an stresimi giderecek bir şeye ihtiyacım vardı bu konuları konuşarak uyandık.)

Akşam :

- 2 tane burger köftesi
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt

Bugün ise sabah yine aynı şekilde uyandık ama konuştuktan sonra akşam sürekli tatlı yiyesim vardı abur cubur vs.
Onları yiyemeyince başka bir şey de yemek istemedim.
Şu gerginlikle biraz menülerim saçma olabilir ama kesinlikle kilo aldıracak şeyler yemeyeceğim.
Olabilecek en kısa zamanda hedefimin de altına inmek istiyorum şöyle 51-52 olabilir.

şampiyonum cimbomummmmmmmmmmmmm

hilalcim yazdıklarım gelmemiş cnm.lojman işiniz olur o zaman yeriniz de süpermiş am okulunu kesinlikle orayı aldır ve bitir.evlenince inan zorlaşıyor ben bitirip hemen evlendim formasyonu oradan almadığıma o kdar pişmanım ki düşünemedim sonra kızım oldu derken hep erteledim az daha hiç alamayacaktım ki bizi etkilemedi o durum şükür.hem ailende daha kolay ikna olur bence araştır bir benden sana tavsiye yeni evliyken hallettin hallettin cnm 2 sene uzun bir zaman kısa görünsede neler olur neler orada devam et o yüzden.araba sart kıbrısta hatta burda alıp gidersenin çok daha iyi cnm.eşyalrınızı yüklersiniz

Son düzenleme:
şampiyonum cimcomummmmmmmmmmmmm

hilalcim yazdıklarım gelmemiş cnm.lojman işiniz olur o zaman yeriniz de süpermiş am okulunu kesinlikle orayı aldır ve bitir.evlenince inan zorlaşıyor ben bitirip hemen evlendim formasyonu oradan almadığıma o kdar pişmanım ki düşünemedim sonra kızım oldu derken hep erteledim az daha hiç alamayacaktım ki bizi etkilemedi o durum şükür.hem ailende daha kolay ikna olur bence araştır bir benden sana tavsiye yeni evliyken hallettin hallettin cnm 2 sene uzun bir zaman kısa görünsede neler olur neler orada devam et o yüzden.araba sart kıbrısta hatta burda alıp gidersenin çok daha iyi cnm.eşyalrınızı yüklersiniz

Canım alttan dersim varken geçiş olmuyor ki bu sene için mümkün değil gibi görünüyor o yüzden bir sonraki sene devam edeyim diye düşündük ama bilemedim ki şimdi, bir kaza olmadıkça zaten çocuk düşüncemiz yok ama oldu ki oluverdi ne yapacağız dimi çok haklısın.
Aileleri ikna edelim de bu konu hakkında ne yapabiliriz araştıralım.
Arabaların orada fiyatı daha uygun diye duymuş ama Ayşe'cim ben anlamadığımdan araba falan ona bıraktım söylediklerin de mantıklı aslında ama ilk önce gidip o ev işini falan halledecek ben öyle gideceğim o sırada eşya götürse biraz sonraki seferde biraz daha götürsek nasıl olur ?
Evle ilgili hiç bir şey götürmesek olur mu biz o zaman ?
Sadece kendi özel eşyalarımız onların da hepsini götürmeyiz heralde ..

Canım alttan dersim varken geçiş olmuyor ki bu sene için mümkün değil gibi görünüyor o yüzden bir sonraki sene devam edeyim diye düşündük ama bilemedim ki şimdi, bir kaza olmadıkça zaten çocuk düşüncemiz yok ama oldu ki oluverdi ne yapacağız dimi çok haklısın.
Aileleri ikna edelim de bu konu hakkında ne yapabiliriz araştıralım.
Arabaların orada fiyatı daha uygun diye duymuş ama Ayşe'cim ben anlamadığımdan araba falan ona bıraktım söylediklerin de mantıklı aslında ama ilk önce gidip o ev işini falan halledecek ben öyle gideceğim o sırada eşya götürse biraz sonraki seferde biraz daha götürsek nasıl olur ?
Evle ilgili hiç bir şey götürmesek olur mu biz o zaman ?
Sadece kendi özel eşyalarımız onların da hepsini götürmeyiz heralde ..

özel ya belki olur mutlak araştır cnm evlendikten sonra daha zor tayin görüyorsun her gittiğin yerde imkan olmuyor.araba ucuz ama almak sonra gelirken tekrar satmak sıkıntılı.özel eşyan ve mutfak eşyası götürüyorsun,halı,kilim,battaniye,yorgan vs. ne kadar çok şey götürebilirsen o kadar iyi.oradan alırım diyorsun ama fiyatlar farklı ve zaten götürdüğün halde eksik alınacak bitmiyor hiç.ayrıca ptt kargo, aspos diye geçiyor buradan da gönderiyorsun kırılmayacak eşyalrını mesala büyük parçaları posta ile gönderin.

Back
X