Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar. İşteyim ve hastayım. Birazdan işim bitince eve gideceğim inşallah. Geçmişin tamamını okuyamadım ama bir kısmına baktım. Müsait olmadığım için alıntı yapamıyorum. :26:

geçmiş olsun.bugün bende halsizim sinüzitten dolayı başım çok kötü ağrıyor allah şifa versin hasta olanlara çeklimiyor hiç valla

Hoşgeldin tekrar Nermin.
Başlangıç kilon ve hedef kilonu da söylersen not alayım ?

öncelikle tekrar hb. başlangıç kilom kk ya girmeden 103 tü takıma girdiğimde 97.400 dü şu an 96 hedefim 75 ok

gurbet_dmr hoşgeldin cnm aynı zamanda geçmiş olsun...

hilalcim annen ne diyor peki annen onaylıyorsa babanı ikna eder inş.

geçmiş olsun.bugün bende halsizim sinüzitten dolayı başım çok kötü ağrıyor allah şifa versin hasta olanlara çeklimiyor hiç valla

Teşekkürler Nermin'cim. Sanada geçmiş olsun. Aynen benimkide hem sinüzit, hem regl oldum. Çok kötü sancım var ve hala çalışıyorum. Seni ben davet ettim ama daha tanışma fırsatımız olmadı. Ben hemen kendimi tanıdayım. İsmim Ebru. Konya'da yaşıyorum. Evliyim ve bir tane kızım var.

Teşekkürler Nermin'cim. Sanada geçmiş olsun. Aynen benimkide hem sinüzit, hem regl oldum. Çok kötü sancım var ve hala çalışıyorum. Seni ben davet ettim ama daha tanışma fırsatımız olmadı. Ben hemen kendimi tanıdayım. İsmim Ebru. Konya'da yaşıyorum. Evliyim ve bir tane kızım var.

davetin için tekrar teşekkür ederim eğer aranıza almasaydın devam edemezdim heralde.motivasyon açısından iyi geldi bana yiyeceğim varsada engelliyorum kendimi ve spor yapmazken evin içinde koşturuyorum bisiklete biniyorum :)benimde bir kızım var ve çok yaramaz huysuz onunla ilgilenmediğimde kızıyor küsüyor ağlıyor o yüzden o uyunca yapıyorum bir çok işimi.

Ayşe'cim bu arada kıbrıstaki ünversiteyi öğrendik biraz.
Fiyatları falan makul alttan ders de sanırım problem olmuyor.
Bölümüm de var sanırım geçiş olayı olacak gibi ..
Çok güzel Hilal.İnşallah bölümünde vardır.Okulu donduracak olmana üzülüyordum.İnşallah okulda hallolursa ailen içine daha iyi olur.

Tamam Ayşe'cim ..

Annem öğrendi babama söylemeye çalışacak bakalım işin en zor olan kısmıı şimdi ..
Heyecan dorukta yani.Hadi söylesinde bize de söyle.Merak ettim valla.Bana ne oluyorsa :60: :60:

bugünkü menümü yazayım henüz akşam yemeği yemedim ama birazdan yiyeceğimide eklerim.
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği,yumurta,peynir,papatya çayı
öğlen:yarım pide (malesef misafirlikteydim yemek zorunda kaldım)
ara : 1 bardak yeşil çay
akşam: 1 tabak yağsız taze fasulye 1 kase yoğurt
ara:yeşil çay ,şekersiz çay
aktivite: 20 dakika bisiklet
15 dakika kalça,göbek,bacak hareketleri
mesaj sayım bununla beraber 7 oldu sanırım.
bugün benden bu kadar tekrar giremeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

bugünkü menümü yazayım henüz akşam yemeği yemedim ama birazdan yiyeceğimide eklerim.
bugün benden bu kadar tekrar giremeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
Afiyet olsun.Pide dışında güzel olmuş.

davetin için tekrar teşekkür ederim eğer aranıza almasaydın devam edemezdim heralde.motivasyon açısından iyi geldi bana yiyeceğim varsada engelliyorum kendimi ve spor yapmazken evin içinde koşturuyorum bisiklete biniyorum :)benimde bir kızım var ve çok yaramaz huysuz onunla ilgilenmediğimde kızıyor küsüyor ağlıyor o yüzden o uyunca yapıyorum bir çok işimi.

Şuan daha kimseyi tanımıyorsun ama emin ol tanıyınca takımımızı çok seveceksin ve aradığın motivasyonu burda bulacaksın. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.

Menün pide haricinde güzel olmuş. Bu arada günlük içtiğimiz suyuda yazıyoruz. Mesaj sayınıda özel mesaj olarak gönderiyorsun.

kızlar hiçbiriniz yoksunuz KÜSTÜM BEN SİZE:1: BU YÜZDEN SPOR YAPMAYA GİDİYORUM:60::60:
:8::8::8:

Hatice'cim ben geldim ama sen gitmişsin :9:

Özlem'cim aşağıda görüyorum seni. Yoktun uzun zamandır. Ne var ne yok nasıl gidiyor? (Bu arada umarım hatırlamışsındır beni :9:)

Ayşe'cim bu arada kıbrıstaki ünversiteyi öğrendik biraz.
Fiyatları falan makul alttan ders de sanırım problem olmuyor.
Bölümüm de var sanırım geçiş olayı olacak gibi ..

Buna çok sevindim Hilal'cim o zaman bence evlenmeniz için önünüzde hiç bir engel olmayacak. Yani ailen okul konusunu gündeme getiremeyecek.

ebrucum geçmiş olsun canım

Çok teşekkürler canım yaaaa. Boğazım ağrımaya başladı, bütün vücudum kırılıyor. Umarım kriptik tonsillit olmam çünki yatak döşek yatırıyor. Bide ürezine regl oldum. Şuan bile çok kötüyüm ama dayanmaya çalışıyorum.

Bugun pek bir sakinmis burasi
Ebrucum gecmis olsun
Bende de basladi bogaz agrisi ya faranjit gibi
Bu mevsimde pek olmazdi aslinda ama anlamadim..

Bugun pek bir sakinmis burasi
Ebrucum gecmis olsun
Bende de basladi bogaz agrisi ya faranjit gibi
Bu mevsimde pek olmazdi aslinda ama anlamadim..

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun. Ben biraz bağırdım şampiyon olduğumuz akşam, çok geç uyudum, hava soğuktu gece. Ertesi gün kalkıp erkenden başka bir şehire gittim. Hava değişikliğiyle birleşince böyle oldu canım. Mevsimde çok düzensiz. Bir sıcak bir soğuk. Sağlam olanlar dikkat etsin kendine.

Bir ben varim galiba spor yapmayan
Bravo size
Ben de mekiklerimi cekeyim bir baslangic olsun:))

Bende son günlerde yapmıyorum merak etme tek değilsin.:26:

Back
X