Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama ben bunun espirisini bilmiyorumm :26:

Çok iyi olmuş Ebru'cum tam olmasa da bitki çayları suyun yerini baya tutuyor.

Yalan dünya dizisinde Çağatay diye bir karakter var. Adam sürekli yağ oranından bahsediyor. O yüzden söyledim :9:

ay inşallah.. su hafta sonunuda atlatsam tmmdr.buarada bu haftasonu deyince 2 hafta sonra okula dönüyorum... Allahımmm yine müdür yine o koridorlarrrr
Sende öğretmen miydin?

Ama ben bunun espirisini bilmiyorumm :26:

Çok iyi olmuş Ebru'cum tam olmasa da bitki çayları suyun yerini baya tutuyor.
YALAN DÜNYA dizisinden bir replik Hilalcim.

Ölçtür canım bakalım ne çıkacak.Karşılaştırırız.13 TAKIM OLARAK YAĞ ORANI ÖLÇTÜRMEYE GİDELİM :60::60: Bakalım ne kadar YAĞLI bir grubuz :60::60:

Ben ölçtürdüm hastanede. Ama sonuç kağıdımda hastanede kaldı.

Ölçtür canım bakalım ne çıkacak.Karşılaştırırız.13 TAKIM OLARAK YAĞ ORANI ÖLÇTÜRMEYE GİDELİM :60::60: Bakalım ne kadar YAĞLI bir grubuz :60::60:

Bakalım bakalım ..
Benim yanlış hatırlamıyorsam temmuzda falan %21di.

Yalan dünya dizisinde Çağatay diye bir karakter var. Adam sürekli yağ oranından bahsediyor. O yüzden söyledim :9:

:60: Aklımdan geçmedi değil yalan dünyadan olacağı ..

Ben ölçtürdüm hastanede. Ama sonuç kağıdımda hastanede kaldı.

Profesyonel aletler bence güvenilir ama ben tartımdan ölçüyorum tam değeri vermeyebilir fakat yine de doğru olduğunu düşünüyorum çünkü şey yaptım mesela sabah denedim sonra 1 - 1.5 litre su içip bir şey yemeden tekrar ölçtüm su oranı azıcık bir şey yükseliyor.
Yağ oranınını ne kadar gösteriyor?

HAtice'cim temmuzda 21di.
Şimdi aylardır ölçmüyorum en son ne zaman baktım onu da hatırlamıyorum ama 18 küsürleri görmüştüm bir ara ..

Bende son sayfayı okuyamıyorum. Sinir oluyorum böyle olunca :47:

Cidden merak ettim ya kaç acaba şimdi hiç ölçmek gelmemişti son zamanlarda aklıma cuma yazarım tüm bilgileri belki de yarım.
Hee dimi ama dukana uygun olsun yağ oranım diye uğraşıyorum :1:

Kızlar ben çıkayım artık, biraz dinleneyim yoksa aşkım beni feci dinlendirecek. Öpüyorum hepinizi :16:

Back
X