selam kızlar herkese günaydın.a.s. öğlen oldu amma farketmez. bugün biraz temizlik yaptım o yüzden giremedim nete. herkesler iyidir umarım. arada kaçamaklar olmuş.neyse yapan bizler üzülen bizler.yapcak bişey yok.

klava: ben bugün sabah diyet dışında birşey yedim bir paket form bisküvi yedim. iyi geldi valla. nefsimi bi güzel oturttu yerine. :icecream: bugün sabah tartıldım kızlar evet benden 1 kilo gitti. :teytey: ne yalan söyliyim 300 gr alıp vermekten çok çok iyi . sevinçliyim, mutluyum umutluyum.yarın akşama kadar 1 kilo daha gider diye düşünüyorum. yani günde 500 gr veriyorum gibi. şuan 54 düm. yani doğum öncesi kiloma geldim. alkisalkisalkis :teytey: dilerim önümüzdeki haftada yapabilirim. darısı tüm arkadaşlarımın başına. bu arada hayatım boyunca ilk dün 4 lt su içtim. :dance: öğleye kadar 2 lt bitirmeye çalışıyorum,sonrası geliyor zaten. bugünde 2 lt suyumu bitirdim. isteyince içebiliyormuşum valla. hazır su almamızda işe yaradı tabi.bizim burda çeşme dolu diye onlardan dolduruyorduk.ama acılık vardı sularda eşime söyledim hazır su almaya başladığımızdan beri iyi su içiyorum. umarım böyle devam eder.