Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kimse yokken magazin yazayim bari birazz ilham perileri geldii :))

Betul PRODUCTiON gururla sunar..

Evet sayin seyirciler
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanin mutlulugunu yasiyoruz
İstemsiz olan bu ayriliktan dolayi siz degerli izleyecilerimizi yasanan ilginc olaylardan mahrum biraktigimiz icin ozur dileriz.

Simdi haberlere gecelim..

13. Takimda huzun ruzgarlari esiyor. Takimin yeni ve eglenceli simalarindan niyal kiskanclik kurbani oldu. Takimdaki sicak muhabbete kendini kaptiran ve eski sevgilileriyle mazisini ortaya aciklayinca onu gizlice forumdan takip eden kocasi kiskanclik krizine girdi. Nihal su anda goz hapsinde ve internete girmesi yasaklandi. Basinda yer alan bu haberin etkisiyle URfa'da pek cok erkegin eslerine internet yasagi koydugu bilgisine ulastik. Ne diyelim Nihal, yaktin hem kendini em de diger kadinlari:)

Gundemi sarsan bir olayi daha sizlerle paylasiyoruz. Yasadigi firtinali iliskileriyle unlu, takimin sansasyonel ismi Funda namideger Turti yine ortaligi karistirdi. Yuzundeki benlerini aldirdigi estetik cerrahi doktoruna kafayi takan turti gogus ameliyat bahanesiyle doktoru muaynehanesinde taciz ederken yakalandi. Kurumun guvenlik gorevlileri tarafindan disari cikarilan turta 'Ama ameliyatimi yaparken yuzume cok guzel bakiyordu, aramizda bir yakinlik olustu, bana umut verdi, asil suclu odur.' diye aciklama yapti. Kameralarimizi gorunce saldirganlasan turta ' Zengin kOca isteyen kizlar bu estetik doktorlarina sakin yaklasmayin hepsi benim
olacak, yolarim sizi' sozleriyle kitlelere mesajini iletti..

Ve sok bir haber daha takimin sevilen ismi ve kaptani Hilal meZun olacagini aciklayinca takimda degisik duygular olustu.
Takim uyeleri onun icin sevinrken kendileri icin derinden bir sizi hissettiler. bu olay da gundemde buyuk bir yer aldi ve uyeler bir basin toplantisi duzenleyerek ' o bizim sadece kaptanimiz degil, en kucugumuz, asik sirinemiz, sevgisinden seytan gosteremeyen biricik Hilalimizdi' aciklamasini yaptilar.
Bunun uzerine bu sevgi seline dayanamayan takim kaptani tum gemileri yakip sevdicegini terketti ve takimi olene kadar hic birakmayacagini acikladi. Terkedilerek Birden neye ugradigini sasiran damat adayi kk'ya dava actigini ve boyle forumlarin yasaklanmasi gerektigini soyledi.

Haberlerimiz burada sonlanirken hepinize sevgilerimizi gonderiyoruz.
Bizi takip edin, en son gelismelerden ilk siz haberiniz olsun..
İyi geceler..

:60: :60: cok iyi olmus ya :60:

günaydın bebeklerrrrrrrr

Erkencisin turtis ne is :32:

günaydın hanımlar.
akşam iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi.sabah sabah iyi güldüm ama muhabbetiniz harikaymış:)
hilalciğim daha önce hiç bir takımda bulunmadım canım.

22/05 MSJ SAYIMI

Betul ?
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr ?
chika ?

kızlar yerın eşim geliyor ben yokukm şimdilik bana gelen sayılar bunlar yarın alıntılayıp eksik olanlar kenidini eklerse memnun olurum ben yokum yarın çünkü iyi geceler

Ellerine saglik ayse'cim bu arada dun aksam resimlerine bakmak istedim goremedim :26:

günaydın hanımlar.
akşam iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi.sabah sabah iyi güldüm ama muhabbetiniz harikaymış:)

Gunaydin gurbet :3:

Simdilik ben gider once kahwalti sonra gunun kosturmacasi baslar hoscakalin ..:54:

GUnaydin hanimlarrr:)

Ben de gidiyim kahvalti yapayim
Ya tartilmadan duramiyorum ben her sbaah tartiluyorum
Ama beni motive ediyor
İse yaradigini gorunce daha bir kararli oluyorumm :16:

6:30tan beri napiyorsun kiz:))

Of ama ben de cok gec kalkiyorum ya
Gidip spora yazilcam bu arada artik ben
Eger 9seansina yer varsa yoksa okula yetismem zor olur
Hem erken kalkmis da olurum boylece:)

sorma tadlum yaa sabahın 6 30nda hortladım gece zombi oyunu oynadım yatmadan onun etkisi mi bilemedim :60: :60:

zombi oynadın zombi gibi oldun desene:) ben gençken yani bekarken çok severdim böyle şeyleri.üniversitedeyken bir gece kızlar uyuyorlar uykumdan uyandım maskem vardı bir tane korkunç aklıma geldi taktım onu kafama arkadaşımın birinin yatağının başına dikildim fener elimde kalkk diye seslendim kız bir baktı çıklık çığlığa bir fırladı yataktan ama ne bağırma herkes fırladı yataktan maskeyi çıkarttım ama kız hala bağırıyor altaki ev sahibimiz bile uyanmış kapıya gelmişti.tabi o gece benim maskemin sonu olmuştu kız param parça etmişti :)

Günaydın kızlar. Takip ediyorum yine ama zor yazıyorum. :9:

sorma yaa o site senin o site benim sörfingen modundayım :60:

zombi oynadın zombi gibi oldun desene:) ben gençken yani bekarken çok severdim böyle şeyleri.üniversitedeyken bir gece kızlar uyuyorlar uykumdan uyandım maskem vardı bir tane korkunç aklıma geldi taktım onu kafama arkadaşımın birinin yatağının başına dikildim fener elimde kalkk diye seslendim kız bir baktı çıklık çığlığa bir fırladı yataktan ama ne bağırma herkes fırladı yataktan maskeyi çıkarttım ama kız hala bağırıyor altaki ev sahibimiz bile uyanmış kapıya gelmişti.tabi o gece benim maskemin sonu olmuştu kız param parça etmişti :)

:60: çok iyyimiş ya şükret seni parçalamamış :60: benim okdugum yerde de sürekli elektrikler kesilirdi ilk sene kışın yurt yapan bir otelde kalıyordum kızlar yurdu gibiydi bildigin elektrik kesilince herkes giyer beyaz carsafları diger kızların odasına birbirini korkutmaya giderdi ama artık herkes alıstıgından kimse korkmuyordu birgün gene elektrik kesildi böyle giydik çarşafları koridorda yürüyoruz falan bir baktık cocugun biri bir bagrış çağrış koca adam bir kaçıyor megersem elektrikçi çağırmışlar cocuk tabi ohh kız yurdu çıtır çıtır kızlar beklerken carsaflı kızlar görünce baya bir korktu sanırsam :60: :60: zaten otelin içide bildigin eski hayeletli filmlerdeki gibiydi

Günaydın kızlar. Takip ediyorum yine ama zor yazıyorum. :9:

günaydın canumm

Son düzenleme:

:60: çok iyyimiş ya şükret seni parçalamamış :60: benim okdugum yerde de sürekli elektrikler kesilirdi ilk sene kışın yurt yapan bir otelde kalıyordum kızlar yurdu gibiydi bildigin elektrik kesilince herkes giyer beyaz carsafları diger kızların odasına birbirini korkutmaya giderdi ama artık herkes alıstıgından kimse korkmuyordu birgün gene elektrik kesildi böyle giydik çarşafları koridorda yürüyoruz falan bir baktık cocugun biri bir bagrış çağrış koca adam bir kaçıyor megersem elektrikçi çağırmışlar cocuk tabi ohh kız yurdu çıtır çıtır kızlar beklerken carsaflı kızlar görünce baya bir korktu sanırsam :60: :60: zaten otelin içide bildigin eski hayeletli filmlerdeki gibiydi

günaydın canumm

adamı glediğine geleceğine pişman ettinz yani:)artık hayal kuramaz hale gelmiştir kesin :) valla bekarken hele hele okurken insan nedense daha deli oluyor bazen diyorum ah o günlerim geri gelse diye:) biz 5 kız kalırdık bir evde tabi 5 ken olurduk 10 dışardanda arkadaşlar gelirdi eve hiç erkek girmezdi kuralcıydık.gece bazen dışarı çıkmamız gerekse ben elime alırdım bir tane sopa en önde diğerleri arkamda giderdik gideceğimz yere :)
o günlerimi hatırlattın ya bana gidesim geldi valla buralardan

günaydın canumm

Yazık olmuş yaaa çocuğa :60:

Gizli saklı iş mi çeviriyorsunuz siz:9:

KIZLAAAAAAAARRRRRRRRR HİLAL NERDE GÖRÜNMÜYOR.DÜNYADA KAPLADIĞI ALAN YOK OLMUŞ.:60::60: YETKİLİLER ENDİŞELİ :1:
Kız sen naptın ya.34 bedene sığıyorsun üstün xs offff maşallah.Çok zayıfsın ama sana kilo mu aldırsak ne :60:

:60::60: Kız 34 deme 34ü giyince çok dar oluyor 36 kabul ediyorum ben ama kalçamdaki dolgunluk duruyor o gitmesin diye daha fazla vermek istemiyorum kadının kalçalısı sonuçta dimii :60:

Kızlar yarın okul yok.EYLEM VAR.Yarın eyleme gideceğiz:72::72::72:.Eylem gündüz ama akşam geç dönebiliriz haberiniz olsun.

Aa nasıl olacak Eylem HAticee ?

:60: ay anam cocuklular ve bekarlar diye topik ikiye ayrılmıs nerdeyse ay tamam giyersiniz anacum giyinde ben giyemeyenlerde asırı kilo alanlardan yada güvenmeyenlerden kendine bahsediyorum :60:

Kız bizim o halimiz henüz bilinmiyor büyük atsana azıcık aman ben kesin hamilelik sonrası da 36-38 beden olurum diye :1:

22/05 MSJ SAYIMI

Betul ?
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr ?
chika ?

kızlar yerın eşim geliyor ben yokukm şimdilik bana gelen sayılar bunlar yarın alıntılayıp eksik olanlar kenidini eklerse memnun olurum ben yokum yarın çünkü iyi geceler

Eline sağlık canım ..

Yaa ben daha yeni geldim eve herkes gitmisss
Ne kaynatmissiniz ben yokken
Ama tesadufun bu kadari ben de kendime bugun guZel camasirlar aldiim :1::1:
Artik grupca telepatik olarak ayni seyleri dusunuyoruz herhalde :))

Ayse reaimlerin cok guzel masallah, mavi pelerin gibi olan kiyafetin de cok yakismis sana

Benim de su an belim 71 kalcam 100:(
ama hilal seni hayal edemedim oyle
Sen en bastan beri bana hep zayifmissin gibi geliyorsun

Hatice ne eylemi yapiyorsunuz?
Katilabiliyor musunuz ki eyleme ogrenciler ne olcak?
Sorusturma falan gelmesin sonra?

Bugun kimse kacamak yapmamis kizlar ne guzeell
Ben de aksam yemeginde 6 kofte yaninda 4-5 tane kozlenmis domates ve biber yedim bir de ayran

Sevgilim sen cok kuculmussun yaa fln dedi nasil mutlu oldum anlatamam:)

Ayy nasıl çamaşırlar aldınn bakalımm :27:

Kız bak göreceksin dukandan sonra nasıl eriyecek.
Ben dukana başladıktan sonra yani yaklaşık son 3.5-4 kg da öyle bir inceldim kii .
Hatırlarsan 57de kiloda ben 55ten sonra biraz daha versem iyi olacak diyordum.
Bir de bacak hareketlerine çok yüklendim tavsiye ederim bazen buraya yazmadım gece yaptığım zamanlar ama bacaklarım kopuyordu çok ciddi fazlasını gördüm.

Kimse yokken magazin yazayim bari birazz ilham perileri geldii :))

Betul PRODUCTiON gururla sunar..

Evet sayin seyirciler
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanin mutlulugunu yasiyoruz
İstemsiz olan bu ayriliktan dolayi siz degerli izleyecilerimizi yasanan ilginc olaylardan mahrum biraktigimiz icin ozur dileriz.

Simdi haberlere gecelim..

13. Takimda huzun ruzgarlari esiyor. Takimin yeni ve eglenceli simalarindan niyal kiskanclik kurbani oldu. Takimdaki sicak muhabbete kendini kaptiran ve eski sevgilileriyle mazisini ortaya aciklayinca onu gizlice forumdan takip eden kocasi kiskanclik krizine girdi. Nihal su anda goz hapsinde ve internete girmesi yasaklandi. Basinda yer alan bu haberin etkisiyle URfa'da pek cok erkegin eslerine internet yasagi koydugu bilgisine ulastik. Ne diyelim Nihal, yaktin hem kendini em de diger kadinlari:)

Gundemi sarsan bir olayi daha sizlerle paylasiyoruz. Yasadigi firtinali iliskileriyle unlu, takimin sansasyonel ismi Funda namideger Turti yine ortaligi karistirdi. Yuzundeki benlerini aldirdigi estetik cerrahi doktoruna kafayi takan turti gogus ameliyat bahanesiyle doktoru muaynehanesinde taciz ederken yakalandi. Kurumun guvenlik gorevlileri tarafindan disari cikarilan turta 'Ama ameliyatimi yaparken yuzume cok guzel bakiyordu, aramizda bir yakinlik olustu, bana umut verdi, asil suclu odur.' diye aciklama yapti. Kameralarimizi gorunce saldirganlasan turta ' Zengin kOca isteyen kizlar bu estetik doktorlarina sakin yaklasmayin hepsi benim
olacak, yolarim sizi' sozleriyle kitlelere mesajini iletti..

Ve sok bir haber daha takimin sevilen ismi ve kaptani Hilal meZun olacagini aciklayinca takimda degisik duygular olustu.
Takim uyeleri onun icin sevinrken kendileri icin derinden bir sizi hissettiler. bu olay da gundemde buyuk bir yer aldi ve uyeler bir basin toplantisi duzenleyerek ' o bizim sadece kaptanimiz degil, en kucugumuz, asik sirinemiz, sevgisinden seytan gosteremeyen biricik Hilalimizdi' aciklamasini yaptilar.
Bunun uzerine bu sevgi seline dayanamayan takim kaptani tum gemileri yakip sevdicegini terketti ve takimi olene kadar hic birakmayacagini acikladi. Terkedilerek Birden neye ugradigini sasiran damat adayi kk'ya dava actigini ve boyle forumlarin yasaklanmasi gerektigini soyledi.

Haberlerimiz burada sonlanirken hepinize sevgilerimizi gonderiyoruz.
Bizi takip edin, en son gelismelerden ilk siz haberiniz olsun..
İyi geceler..

:60::60: Ahh Betül öldürdün beni pek iyi geldi valla bugün ..
Bu arada dava açmaz bizimkisi silahını alır koşar gelir ona göre :60:

Aksam disarda oldugumdan cok aktif olamadim bugun kizzlar kusura bakmayin
Yarin aksam da disardayim artik magazinle idare edin rusvet olarak:))
Aslinda daha yazacagim bir iki sey daha vardi ama parmaklarim agridi telden bu kadar uzun yazinca:))
O yuzden renksiz fln oldu idare edin..

Devamını bekliyoruz canımm :1:
Rüşvetin de pek hora geçti ..

bu arada herkesee gönaydıııııııııııın :103: :103:
ne geregi varsa sabahın 6 30 nda uyandım yaaaaaa :27::27:

hilalim sana attıgım mail sana ulasmıyor kk'dan mesaj atıyorum o yüzden anlamadım mail kutun falan mı dolu acep?

bu arada ben izinliyim diye mesajlarımı saymıyorum kızlar ondan atmyıorum nasıl olsa önemi yok şu durumda :1:

Yok turtam tamamen boştu niye gelmedi ki acep ..

Günaydın herkese :) geçmişe baktım ve gözlerime ınanamadım hilal ablacım xs giyosun 34 beden takılıyosun maşallah da daha fazla kilo verme :)

:1: 34 demeyin kız garip hissettimm ..

günaydın hanımlar.

Tamamdır Nermincim.

GUnaydin hanimlarrr:)

Ben de gidiyim kahvalti yapayim
Ya tartilmadan duramiyorum ben her sbaah tartiluyorum
Ama beni motive ediyor
İse yaradigini gorunce daha bir kararli oluyorumm :16:

Motive ediyorsa tartıl tabiki.

sorma tadlum yaa sabahın 6 30nda hortladım gece zombi oyunu oynadım yatmadan onun etkisi mi bilemedim :60: :60:

:60::60: Allah iyiliğini versin yahuu ..

Uykudan kalkıp da spor pek zor yahuu ama erken saatte alışınca çok güzel geliyor.

günaydın canumm

Bütün deliler toplanmışız aferin bizee :60::60:

hee iyi ozman miden ağrımasında başın ağrısın bir ağrı kesici içtinmi birşeyin kalmaz :)
midem diye diye beynin midende kalmış demekki:)

Alışığım ya midemin ağrımasına :1:
Stresi biraz azaltında midem de rahatladı şükür ..
Başım da migren ağrısı olduğundan çok berbat oluyor regl döneminde oluyordu yeni başladı zaten ama normale de mi yayılıyor ne yapıyor bilemedim.

Back
X