- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
korktum be
bugünün sayılarınıda alıp yarın açıklamıyormuyuz?
Şimdide poker_face geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korktum be
Teşekkürler canım ben yarın Listedemiyim![]()
korktum be
Evet Kübra'cım yarın listedesin.
Canım normalde ertesin yayınlanıyor liste. Yani iki günün listesi birleştirilmiyor. Bir kaç defadır öyle yaptılar bende ses çıkartmadım. Ama normali ertesi gün yapılması. Sen bugünün listesini yap canım. Yarının listesinide gün içinde yaparsan akşama kimlere fırça çekeceğim belli olsun hemen. Çünki bu hafta paylaşım sayıları ile uyarı yapmayacağım artık. Geçen hafta uyarımı yapmıştım ama hala kurallara uymayanlar var.
Canım normalde ertesin yayınlanıyor liste. Yani iki günün listesi birleştirilmiyor. Bir kaç defadır öyle yaptılar bende ses çıkartmadım. Ama normali ertesi gün yapılması. Sen bugünün listesini yap canım. Yarının listesinide gün içinde yaparsan akşama kimlere fırça çekeceğim belli olsun hemen. Çünki bu hafta paylaşım sayıları ile uyarı yapmayacağım artık. Geçen hafta uyarımı yapmıştım ama hala kurallara uymayanlar var.
Canım Ben digital tartı aldım ama tartılmadım kilo farkı olurmu acaba şimdi bu saattede tartılmam Çünkü yanlış rakamlar olur. Eskisindenmi tartılıp söyleyecem yoksa yeni tartımdanmı kafam çok karıştı![]()
tamam canım..Yarın sabah ikisinden de tartıl canım. Duruma göre karar verelim.![]()
İyi eglenceler canımKızlar ben şimdilik çıkıyorum. Bisiklet sürmeye gidiyoruz eşimle. Gelince uğrarım yine öpüyorum hepinizi![]()
selam bayanlar bende yarın diyete başlamayı düşünüyorum 65 kiloyum ve 1,65 boyundayım hedefim 10kilo vermek tek başıma başladığım diyetlerden cabuk bıkıyorum ve devamı gelmiyor ama benimde bir grubum olursa daha rahat kilo verebilirim beni de aranıza alırmısınız ?
Selam canım ..selam bayanlar bende yarın diyete başlamayı düşünüyorum 65 kiloyum ve 1,65 boyundayım hedefim 10kilo vermek tek başıma başladığım diyetlerden cabuk bıkıyorum ve devamı gelmiyor ama benimde bir grubum olursa daha rahat kilo verebilirim beni de aranıza alırmısınız ?
Canım Ben digital tartı aldım ama tartılmadım kilo farkı olurmu acaba şimdi bu saattede tartılmam Çünkü yanlış rakamlar olur. Eskisindenmi tartılıp söyleyecem yoksa yeni tartımdanmı kafam çok karıştı![]()
Ikisiylede tartl hNgisi az gosterirse ondan devam et hehe
tamam o zaman beklerim kızlar sizin izlediğiniz bir diyet yöntemi var mı bana ne önerirsiniz?
Ahahah aklima bisi geldiii ebru saçlarını kestirdiya enaz500gr fark eder.. Kendim icin
Dusunuyordum necikarabilirim ustumden fln heheee dedim saclariiimmmmm sonra baktim bi tuyam bisiii
Hade leeen dedim
Sonra ebrununkiler geldi aklima
Oh valllaaa ekstradan eksi gelicek ebru:))
Alemsiniz Siz :)Ahahah aklima bisi geldiii ebru saçlarını kestirdiya enaz500gr fark eder.. Kendim icin
Dusunuyordum necikarabilirim ustumden fln heheee dedim saclariiimmmmm sonra baktim bi tuyam bisiii
Hade leeen dedim
Sonra ebrununkiler geldi aklima
Oh valllaaa ekstradan eksi gelicek ebru:))