Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım ben yarın Listedemiyim :1:

Evet Kübra'cım yarın listedesin. :34:

korktum be

bugünün sayılarınıda alıp yarın açıklamıyormuyuz?

Canım normalde ertesin yayınlanıyor liste. Yani iki günün listesi birleştirilmiyor. Bir kaç defadır öyle yaptılar bende ses çıkartmadım. Ama normali ertesi gün yapılması. Sen bugünün listesini yap canım. Yarının listesinide gün içinde yaparsan akşama kimlere fırça çekeceğim belli olsun hemen. Çünki bu hafta paylaşım sayıları ile uyarı yapmayacağım artık. Geçen hafta uyarımı yapmıştım ama hala kurallara uymayanlar var.

Canım normalde ertesin yayınlanıyor liste. Yani iki günün listesi birleştirilmiyor. Bir kaç defadır öyle yaptılar bende ses çıkartmadım. Ama normali ertesi gün yapılması. Sen bugünün listesini yap canım. Yarının listesinide gün içinde yaparsan akşama kimlere fırça çekeceğim belli olsun hemen. Çünki bu hafta paylaşım sayıları ile uyarı yapmayacağım artık. Geçen hafta uyarımı yapmıştım ama hala kurallara uymayanlar var.

Canım Ben digital tartı aldım ama tartılmadım kilo farkı olurmu acaba şimdi bu saattede tartılmam Çünkü yanlış rakamlar olur. Eskisindenmi tartılıp söyleyecem yoksa yeni tartımdanmı kafam çok karıştı :28:

oldu o zaman ben elimdeki isimleri yazıyorum o zaman
LAydLiNe:25
Mersinli42:11
Kbra23:24
Pia:16
UZAYIM:6
Nesdii 28:11
Akashha:7

Canım Ben digital tartı aldım ama tartılmadım kilo farkı olurmu acaba şimdi bu saattede tartılmam Çünkü yanlış rakamlar olur. Eskisindenmi tartılıp söyleyecem yoksa yeni tartımdanmı kafam çok karıştı :28:

Yarın sabah ikisinden de tartıl canım. Duruma göre karar verelim. :34:

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Bisiklet sürmeye gidiyoruz eşimle. Gelince uğrarım yine öpüyorum hepinizi :16:

selam bayanlar bende yarın diyete başlamayı düşünüyorum 65 kiloyum ve 1,65 boyundayım hedefim 10kilo vermek tek başıma başladığım diyetlerden cabuk bıkıyorum ve devamı gelmiyor ama benimde bir grubum olursa daha rahat kilo verebilirim beni de aranıza alırmısınız ?

selam bayanlar bende yarın diyete başlamayı düşünüyorum 65 kiloyum ve 1,65 boyundayım hedefim 10kilo vermek tek başıma başladığım diyetlerden cabuk bıkıyorum ve devamı gelmiyor ama benimde bir grubum olursa daha rahat kilo verebilirim beni de aranıza alırmısınız ?

canım o konuya kaptan karar veriyor.o da şimdi yok.kaçırdın.

Selam canım ..
Grup motivasyon artıyor her yönden daha rahat kilo verilmesini sağlıyor ama takım kaptanımızın bunu cevaplaması lazım bilmiyorum .. 1 2 saat sonra burda olur

:34:

karnım ağrıyoooooooooooooo :(

neden billmiyorum mesaj sayımı atıp çıkıyorum herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

Ikisiylede tartl hNgisi az gosterirse ondan devam et hehe

Nasil gorduysek oyle yapiyoruz canim 1ay olucak neredeyse..hep 2gun birlestirip yayinlandi

Ay bende evde mahsur kaldim..tv yok net yok..kizlar rahat takilsi diye pustum bikenara
Canim sikiliyooooo

Yarin olsun cabuk

Bide ben hep erken bildiriyorum cunku ac kalkiyorum..aslin10 11 benim wc saatim :)))

Osaate bekleyebilsem baya fark eder gibi geliyor
Bakalim yarn ola vak vak *heheheeee bi dizi karakteri vardi hep ata sözlerini yanlis söylerdi:))
O geldi aklıma

tamam o zaman beklerim kızlar sizin izlediğiniz bir diyet yöntemi var mı bana ne önerirsiniz?

Selam Şimdilik kimsenin özel bir programı yok..kendimize göre yiyor sonra yorumlar yapıyoruz canım
Ama ben enazindan kalori sayarak fln bir program yapicam kendime
Çünkü çok az veriyorum

Ahahah aklima bisi geldiii ebru saçlarını kestirdiya enaz500gr fark eder.. Kendim icin
Dusunuyordum necikarabilirim ustumden fln heheee dedim saclariiimmmmm sonra baktim bi tuyam bisiii
Hade leeen dedim
Sonra ebrununkiler geldi aklima
Oh valllaaa ekstradan eksi gelicek ebru:))

Ahahah aklima bisi geldiii ebru saçlarını kestirdiya enaz500gr fark eder.. Kendim icin
Dusunuyordum necikarabilirim ustumden fln heheee dedim saclariiimmmmm sonra baktim bi tuyam bisiii
Hade leeen dedim

doğru,o saçlar kimbilir kaç gramdı:27:

Hade leeen dedim
Alemsiniz Siz :)
Bende size katılıyorum saçlarımı kazıtayım :33::33:

Back
X