kesinlikle öyle ..hatirliyorum sporla diyetle gecirdigim bir haftada hic vermedigim zamanlar oluyo..ama ben neredeyse 4 yildir düzenli diyet yapmadim..biraz alinca dikkat ediyordum bikac hafta ..kilo almamaya özen gösteriyodum..65 e kadar hep normal guzel gorundugumu hissettigim icin :))) önemsemiyordum pek ama bebegim olunca 75 te kalinca pacalar tutustu..67 ye kadar 8 kiloyu verirken hic zorlanmadim bak..hemen anlamadan gitti..simdi gram gram..ama 60 olmadan hatta inis cikis payi icin 58 kadar düsmek istiyorum..buyuk konusak istemiyorum ama hayatimda hic bir isi yarim birakmadim:)
bu hafta maşallahımız var.hepimizi tebrik ediyorum.vücut anlaşılması zor bir organizma.bazen debeleniriz,gram oynamaz,bazende amaaaan dersin bakmışın uçmuş gitmiş kilolar.
hic duymadim öyle bisitee hemen bakayimm
yaa kızlar bence kalori sayım yöntemini uygulamak çoook zor !
bir süre yapabilir insan ama bir süre sonra sıkılacakatır , çünkü zararlı , yenilmemesi gereken ya da kısıtlı tüketmemiz gereken yiyecekleri biliyoruz artık!
benim düşünceme göre diyet sırasında bile herşeyden yemeliyiz ama zararlı şeyleri kıstlı , az miktarlarda yemeliyiz.
zaten böyle yaparsak vücut rahat oluyor , kıtlığa girmiyor , sen de rahat oluyorsun canının çektiği şeyden 1-2 lokma , bazen yarım porsiyon yiyorsun ama sonraki öğün yada günde bunu dengelemen gerekli !..
bu benim düşüncem :)
yoksa diyet uzun sürmez zaten :)