Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımiyi günler arkadaşlar.bende yeni uyandım.bugün çocuklurda yok 14 aylık uyku özleminin tadına vardım.kahvaltı hazırlıycam şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
Kübra'cım boş bir vaktinde karar defterinin son güncellenen kısmını okursun canım. Sanırım daha önce okumuştun ama şimdi birde yardımcı gözüyle okursun.
Bu arada diğer üyelerinde okuması gerekiyor karar defterini. Okumayan Bilgen ve Seçil var sanırım. Kızlar sizde okursanız sevinirim.
Ayrıca paylaşım alanına arada bir bakın ve diğer üyeler neler yazmış, yaşanan sorun var mı öğrenmiş olursunuz.
Melek'cim yaaa hiçbişey anlatmıyorsun? Neler yaptın buralarda yokken? Neler yedin en çok? Dikkat ettin mi yerken?
teşekkürler benim ikinci günüm bugün,iki haftalık deneme aşamasındayım.ismim bilgen.sizde hoşgelniniz tatilden.
Ayy bebek mi düşünüyorsun İnş cok kilo almazsın bence almazsında artık sağlıklı besleniyorsun
![]()
aman sen bebek yapıcan nasıl olsa alıcan gene kiloları o yüzden ben kıskanmıyorum seni
![]()
ayy izmirde eski foçaya falan gittim ne güzel yermiş orası yaa ama dağlardan hep şehre kurtlar iniyormuş dedim kalsın siz yaşayın burda
![]()
takımda konuscak kimse yok diyoduk şimdi liste kavgası olacak sanırımbetül nereye gitti bu arada izne mi ayrıldı?
iyi günler arkadaşlar.bende yeni uyandım.bugün çocuklurda yok 14 aylık uyku özleminin tadına vardım.kahvaltı hazırlıycam şimdi.
Günaydın
turta abla hoşgeldin
bizim yine modem bozuldu salı gününe kadar giremeyebilirim cunki mobil paketim bitmek üzere
Ebru,ilk baslarda dikkat ediyordum ama zamanla saldım...
o kadar cok yiyorum ki su an
69 olmusum
neyse o kadar yemeye 1.2 az bile
ekmekler,cipsler,hamur işleri falan.. kilo almamısım cok ama yüzüm yine sivilcelendi...![]()
melek ,bilgen,turti hepiniz hoş geldiniz.ben zeynep.
çok yoruldum beee.dün gece beyazları suya basmıştım.onları yıkadım.unutmuşum elde yıkamayı.makina ne zaman düzelecek Allah bilir![]()
ebru, bence zayıf hamile kalırsan doğumdan 1 ay sonra o kiloya dönersin.ben 82 ile hamile kalmıştım.doğumdan 1 ay sonra 82 idi.doğuma 100 le gittim,bu arada
süt olsun diye agobun kazı gibi yiyince 90 oldumsu iç,süt olur bende işlemiyordu.ben normaldede çok su içerim ama tatlı yemezsem sütüm çok az oluyordu.
Kubracim yardımcılığın yardımcılığı hayırlı olsun :) bencede çok doğru karar vermişler sen çok aktifsin maşallah :)
Sende hoşgeldin. Ben Kübra :) iyiyiz biz :)Yeni aakedeşler,sizler nasılsınız bakalım?
![]()
![]()
çok yoruldum beee.dün gece beyazları suya basmıştım.onları yıkadım.unutmuşum elde yıkamayı.makina ne zaman düzelecek Allah bilir![]()
çocukken anneannem bahçeye kazan kurup beyazları kaynatırdı.tüm gün çamaşır yıkanırdı.biz ne tembeliz ya.anneannem son yıllara kadar dal gibiydi.hiç durmazdı.sabah biz kalkmadan tarlaya gidip çapa yapar sonra gelir evin işlerini yapardı.bu kadar harekete kilo olur mu insanda.ben çok üşengeçim,çok.dolayısıyla şişkoyumEvet canım yaaaaa zaten düşünüyordumda zayıflığın biraz tadını çıkartayım istiyordum. Ama hala kararsızım. Kızım 1. sınıfa başlayacak bu yıl. Biraz daha dursam mı acaba? Karar veremedim henüz. :44:
Çok güzel yerdir İzmir. Keşke kayınvalidemler orda olmasa ben şimdiye bir şekilde giderdim İzmir'e. Betül izne ayrıldı geçen hafta canım. Havadis çok bizde. Betül Konya'ya geldi görüştük. Hatta resmimiz var Betül'ün profilde. Betül'ün sevgilisinin ailesiyle Betül'ün ailesi tanıştılar. Yakında sözlenecek Betül. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Liste konusunda haklısın vallahi artık paylaşımı çok olan kalacak listede. Liste savaşı kızıştı yani
Hoşgeldin Bilgen'cim. Afiyet olsun.
Günaydın Zeliş'cim. Neden salı günü anlayamadım? Sizin modem de düzelmedi gitti.
Ohh maşallah çok az almışsın. O kadar yemeye. Sivilce kötü bişey ama. Başladın bugün dimi diyete. Akşama menü bekliyorum senden.
Suya bastım deyince aklıma Neslihan geldi. Kızı suya basıp duruyordu. Elde yıkamak çok zor dimi Zeynep'cim yaaa annelerimiz nasıl yıkıyorsa
Bende çok alacağımı sanmıyorum canım ama bakalım hayırlısı. Ben kızımı çok emziremedim zaten taş çatlasa 1 ay emmiştir. İnşallah bu kez çok emzirebilirim.
çocukken anneannem bahçeye kazan kurup beyazları kaynatırdı.tüm gün çamaşır yıkanırdı.biz ne tembeliz ya.anneannem son yıllara kadar dal gibiydi.hiç durmazdı.sabah biz kalkmadan tarlaya gidip çapa yapar sonra gelir evin işlerini yapardı.bu kadar harekete kilo olur mu insanda.ben çok üşengeçim,çok.dolayısıyla şişkoyum
sütte bence ne kadar kısmetleri varsa okadar emiyor bebişler.benimki 5 ay iyi emdi sonraki 3 ay eh işte.1 haftadır hiç emmiyor.defteri kapattı zilli.
Kaptan yarından itibaren telefondan eşlik edecem kısa bir süre ama perşembe 23:45 elazığa varış yazıyor şimdi farkettiim cuma orucuz ben sahurdan önce tartılıp yazsam olurmu acaba ?:44::44::44:
Çünkü geç uyanırım büyük ihtimall![]()
![]()
Günaydın
turta abla hoşgeldin
bizim yine modem bozuldu salı gününe kadar giremeyebilirim cunki mobil paketim bitmek üzere
Evet canım yaaaaa zaten düşünüyordumda zayıflığın biraz tadını çıkartayım istiyordum. Ama hala kararsızım. Kızım 1. sınıfa başlayacak bu yıl. Biraz daha dursam mı acaba? Karar veremedim henüz. :44:
Çok güzel yerdir İzmir. Keşke kayınvalidemler orda olmasa ben şimdiye bir şekilde giderdim İzmir'e. Betül izne ayrıldı geçen hafta canım. Havadis çok bizde. Betül Konya'ya geldi görüştük. Hatta resmimiz var Betül'ün profilde. Betül'ün sevgilisinin ailesiyle Betül'ün ailesi tanıştılar. Yakında sözlenecek Betül. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Liste konusunda haklısın vallahi artık paylaşımı çok olan kalacak listede. Liste savaşı kızıştı yani
Hoşgeldin Bilgen'cim. Afiyet olsun.
Günaydın Zeliş'cim. Neden salı günü anlayamadım? Sizin modem de düzelmedi gitti.
Ohh maşallah çok az almışsın. O kadar yemeye. Sivilce kötü bişey ama. Başladın bugün dimi diyete. Akşama menü bekliyorum senden.
Suya bastım deyince aklıma Neslihan geldi. Kızı suya basıp duruyordu. Elde yıkamak çok zor dimi Zeynep'cim yaaa annelerimiz nasıl yıkıyorsa
Bende çok alacağımı sanmıyorum canım ama bakalım hayırlısı. Ben kızımı çok emziremedim zaten taş çatlasa 1 ay emmiştir. İnşallah bu kez çok emzirebilirim.
Aynen canım bizde de öyleydi. Pazar günleri önce banyo yaptırırdı annem bizi. 3 kardeşiz. Şimdi ben bir kızı yıkamaya üşeniyorum. Sonrada çamaşırları yıkardı. Beyazlar kaynatılırdı. En az 3 defa yıkar üstüne 2 kezde durulardı. Harbiden yaaa bulaşığı makina yıkasın, çamaşırı makina yıkasın, allahtan yardımcımız yok, bide o olsa tamam ona rağmen yoruluyoruz hala.
Tamam canım sen öyle yap. Sahurda tartıl yaz buraya kilonu. Cuma günü sanırım biçoğumuz öyle yapacağız. Oruç tutmayanlarda yine sabah yaparlar bildirimlerini.