Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya

aaaaa nası ya neden tartışmışki öle hemen karar alınıp gidiliyomu ya başka sebepleride varmı gitmek için.

günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.eşim dün binada 3-4 kişiyle tartışmış üstüne yürümüşler polsi falan aramış.eve geldi deli gibiydi aynı sigara içmeyen adam sigara içti sabaha kadar balkonda oturduk evi satıcam diyor.bugün köye gidicez annesiyle falan konuşacağız.sanırım yarın olamayacağım moralim çok bozuk ya

Sıkma sen canını bence inşallah düzelir biran önce sorunlar. Hayırlısı olsun hakkınızda. Satarsınız yenisini alırsınız. Takılma bu kadar. Bunda da bir hayır vardır. Yarın gelemezsen tartı işi nasıl olcak canım?
:))) kıskançlığında bu kadarı yaaaa :52::52::52: allah yardımcı oluyo yaa bence evde olanlar için daha zor çünkü bi çok çalışanın şartları eskilere göre çok çok iyi mesela ben klimalı odada otur otur oruç tutuyorum evde olanada zaman geçmiyo sıcak basıyo halsizlik çöküyo (gerçi hiç kalmadım sadece tahmin ve duyduklarım :1::1::1: )

ben dedim kötü örnek oldum siz bana uymayın dedimm hem o kadar kaçamak olmasınmı ya bi dilim baklava kan şekerim düşmüş :1::1:

bence sık sık tartılarak kendine eziyet ediyosun. bu kadar çabuk kilo verme isteğinden kaynaklanıyo ama nasıl bi iki ayda almdıysak o kadar kiloyu bi iki aydada veremeyiz hemen o yüzden haftada bi kere tartılmak psikolojin ve motivasyonun için daha sağlıklı olacaktır. sabırsızlığını anlayabiliyorum sanki her çıktığında gördüğün eksiler seni mutlu ediyo bağımlı hale geliyo ama + çıktığı zamanda bi okadar olumsuz etkiliyo işte o yüzden kendine biraz zaman tanı kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklan tartı işinide bi araç olarak kullan sadece.

Bidaha görmeyeceğim öyle kaçamaklar, anlaşıldı mı? Baştan çıkartma benim kızlarımı:47:

herkese günaydınlar selamlar merhabalar önce geçmişi okudum cevap yazdım geldim. nasılsınız inşallah. laf aramızda neslihanda uramas oldu ya tatil diye kayboldu gitti özletti valla.

Günaydın canım hoşgeldin. Zaten tatile giden biraz zor uğruyor buraya. :9:

Günaydıınn Kızlarrr balkaymakk hosgeldııın ..
Ben kubra 20. Yasına gırmedm daha fen bılgısı ogretmenlıgı 3snfm..
Branslarımız yakınmıs kpssye gırdın herhalde ıns atanırsn cnm ...

aaaaa nası ya neden tartışmışki öle hemen karar alınıp gidiliyomu ya başka sebepleride varmı gitmek için.

3 senedir var canım problem kendini bilmez 4-5 kişi var hep eşime zıt gidiyorlar eşiminde haksızlığa pek tahammülü yoktur dar kafalı adam.3-4 ay yöneticilik yaptı onunda benimde burnumdan geldi değmez dediysemde olmadı ufak tefek şeyleri hep sorun ettiler üstüne geldiler adamın her toplantıda tartıştılar en son kavgaya döndü iş.siz olmasanız yapacağımı biliyorum deyip durdu canım sıkıldı kazara biri bir şey der bişey olu işler kötüye gider diye korkuyorum.

bişe sorabilirmiyim ya ben şu kpss mantığını bi türlü anlamıyorum hadi branşının dışında bi ünirvesiteden mezun olan biri polis öğretmen felan olmakiçin yeterlim deilmi görmek istersen sınava tabi tutarsın. ama adam zaten öğretmenlik okumuş bu mesleği yapabilmek için yıllarını vermiş nasıl kpss ye sokuyosun ki bidaha varmı bu işin bi mantığı??

Sıkma sen canını bence inşallah düzelir biran önce sorunlar. Hayırlısı olsun hakkınızda. Satarsınız yenisini alırsınız. Takılma bu kadar. Bunda da bir hayır vardır. Yarın gelemezsen tartı işi nasıl olcak canım?

Bidaha görmeyeceğim öyle kaçamaklar, anlaşıldı mı? Baştan çıkartma benim kızlarımı:47:

taam :43::43::43::43:

Günaydııın erken uyandım ilk defa:)

hayatta inanmam otomatik mesajdır o :1::1::1:

sanırım taşınmamız en hayırlısı olacak böyle diken üstü durmaktansa.. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ben sıkıldım artık buradanda anteptende insanlardan nefret eder oldum birine selam verirken acaba versemmi vermesemmi diye düşünüyorum artık o derece kötü durum yani.
canım sabah tartıldım 88.geçen hafta 88.8 di bu hafta 88 ister böyle alırsın istersen izinli yazarsın sen bilirsin.büyük ihtimal yarın olamayacağım.

3 senedir var canım problem kendini bilmez 4-5 kişi var hep eşime zıt gidiyorlar eşiminde haksızlığa pek tahammülü yoktur dar kafalı adam.3-4 ay yöneticilik yaptı onunda benimde burnumdan geldi değmez dediysemde olmadı ufak tefek şeyleri hep sorun ettiler üstüne geldiler adamın her toplantıda tartıştılar en son kavgaya döndü iş.siz olmasanız yapacağımı biliyorum deyip durdu canım sıkıldı kazara biri bir şey der bişey olu işler kötüye gider diye korkuyorum.

bazen insan ne kadar beladan kaçmak istesede üstüne üstüne geliyo işte. kazasız belasız ordan kurtulmaya bakın o zaman bide erkek kavgaları kadınlarınkine benzemiyo. adamlarda takmışlar yani. eşinin siz varsınız diye bişi yapamamasıda ayrıca zoruna gidiyodur. keşke medenice bi ortak nokta bulunabilse. ama elinizden geleni zaten yaptığınızı tahmin edebiliyorum. allah yardımcınız olsun. huzur herşeyden önemli bide biz evimiz yuvamız hayatımız huzurlu olsun diye uraştıkçta hiç alakası olmayan insanlar bozabiliyo. yinede canınızı sıkmamaya çalışın.

Son düzenleme:
sanırım taşınmamız en hayırlısı olacak böyle diken üstü durmaktansa.. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ben sıkıldım artık buradanda anteptende insanlardan nefret eder oldum birine selam verirken acaba versemmi vermesemmi diye düşünüyorum artık o derece kötü durum yani.
canım sabah tartıldım 88.geçen hafta 88.8 di bu hafta 88 ister böyle alırsın istersen izinli yazarsın sen bilirsin.büyük ihtimal yarın olamayacağım.

Canım çok üzüldümm insallah düzelir herşey .. öyle sinirler hareket etmeyin bence....

bazen insan ne kadar beladan kaçmak istesede üstüne üstüne geliyo işte. kazasız belasız ordan kurtulmaya bakın o zaman bide erkek kavgaları kadınlarınkine benzemiyo. adamlarda takmışlar yani. eşinin siz varsınız diye bişi yapamamasıda ayrıca zoruna gidiyodur. keşke medenice bi ortak nokta bulunabilse. ama elinizden geleni zaten yaptığınızı tahmin edebiliyorum. allah yardımcınız olsun. huzur herşeyden önemli bide biz evimiz yuvamız hayatımız huzurlu olsun diye uraştıkçta hiç alakası olmayan insanlar bozabiliyo. yinede canınızı sıkmamaya çalışın.

aynen canım dün hatta sağ gözüm seyriyordu dedim sevineceğim eşim memurluk sınavlarına girdi birde malimüşavirlik belgesi alacak inşalalh güzel haber alacağım herhlde dedim üstüne bu olay oldu ağladım sinirimden. öyle insanlar varki ben anlatayım sen karar ver asansör parası veriyorum diye günde 10 kez yukarı inip çıkanlar çocuğu asansöre işeyip aman para veriyoruz bişey olmaz diyenler doğalgazın ne olduğunu bilmeyenler anlatsanda anlamayanlar aydata her seferinde itiraz edenler kapıya piston takıldığı halde niye takıldı deyip önüne taş koyanlar kapıcıyı istemiyouz deyip kapıcıyada yönetici seni istemiyor diyenlerçocuk bezini tuvalete atıp boruyu tıkayanlar sorsan kimseyi beğenmiyorlar yani bir sürü bir sür komik şeyler yapıyorlar koca koca insanlar ya birde böyle görgüsüzler işte.aman inşallah çıkarız hayırlısıyla her şeyde bir hayır varmış buda bizim için hayırlı olur inşalah.

günaydın arkadaşlar tartıda tam 1.500 gr fazlam var.nedenini bilmiyorum ama çıldırıcam.gece hiç kaçamak yapmadım bir bardak yeşil çay içtim.o kadar çabam boşuna gidiyor.bu arada kahvaltı yapmadım yatıcam şimdi kalkınca yerim artık.

bi bilsem canım her nöbet çıkışı umudumu yitiriyorum artık.regli olmamındamı etkisi var bilmiyorum.

görüşürüz arkadaşlar bende yatayım.bugün hiç birşey yemiycem tartıda yarın dünkü kilomu bulayım.:47::47::47:

Bendede bazen öyle ödem oluyor sanırım vücut yapısıyla ilgili bir durum..
Aç kalmak çözüm olmaz.. Yeşilçay form çayı içebilirsin ..
Bende etkili olan ödem söktürücü birşeyde var
mısır püskülü ve kiraz sapı aktardan alıp demleyebilirsin canım...
morelini bozma boşuna...

herkese günaydınlar selamlar merhabalar önce geçmişi okudum cevap yazdım geldim. nasılsınız inşallah. laf aramızda neslihanda uramas oldu ya tatil diye kayboldu gitti özletti valla.

Evet ferhanda kayıpppppp :(

Günaydııın erken uyandım ilk defa:)

Günaydın canım erken 11.30 mu oluyor tembel senii :P

Tünaydın kızlar :))

Geçmişe bakıp döneceğim dicem ama şimdi öğle yemeğine gideriz sanırsam ondan sonra döncem :1:
Hoşgeldinn canımmmm ... :)

aynen canım dün hatta sağ gözüm seyriyordu dedim sevineceğim eşim memurluk sınavlarına girdi birde malimüşavirlik belgesi alacak inşalalh güzel haber alacağım herhlde dedim üstüne bu olay oldu ağladım sinirimden. öyle insanlar varki ben anlatayım sen karar ver asansör parası veriyorum diye günde 10 kez yukarı inip çıkanlar çocuğu asansöre işeyip aman para veriyoruz bişey olmaz diyenler doğalgazın ne olduğunu bilmeyenler anlatsanda anlamayanlar aydata her seferinde itiraz edenler kapıya piston takıldığı halde niye takıldı deyip önüne taş koyanlar kapıcıyı istemiyouz deyip kapıcıyada yönetici seni istemiyor diyenlerçocuk bezini tuvalete atıp boruyu tıkayanlar sorsan kimseyi beğenmiyorlar yani bir sürü bir sür komik şeyler yapıyorlar koca koca insanlar ya birde böyle görgüsüzler işte.aman inşallah çıkarız hayırlısıyla her şeyde bir hayır varmış buda bizim için hayırlı olur inşalah.

maşallah maşallah sürüsüne bereket. siz ayak uyduramıyosanız adamlar napsın. :1::1::1: ay ne sinir bozucu şeyler daha kim bilir neler vardır hangi biriyle uğraşıp dert anlatacaksınki. kimseyi değiştiremessin. orası size göre değilmiş. ama ebrununda dediği gibi her işte bi hayır vardır. belki memurluk nedeniyle eşinin tayini çıkacak. sıkma canını hiç.

Selam kızlar...

Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu :43:

255394_480932358585010_481684773_n.jpg

Selam kızlar...

Annanem bu sabah kalp krizi geçirmiş, şu an durumu daha iyiymiş.. eğer izin alabilirsem yarın için, işten çıkınca yanına memlekete gideceğim.. Giremezsem merak etmeyin, dualarınızı da eksik etmeyin nolur.. Ben senin düğününü göremicem galiba deyip duruyordu :43:

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin. hayırlı yolculuklar şimdiden. üzme kendini düzelir inşallah. benimde annanem var ve annemden önce gelir. ona bişi olsun hiç istemem.

481087_393681504030006_881764288_n.jpg

Bir gün susmayı öğrendim.. Öyle bir sustum ki, belki sonsuza kadar... susacaktım. Çünkü susmak benim küçücük dünyamda babamla kurduğum iletişim tarzıydı. Babam akşamları eve yorgun dönerdi.Ben bütün gün evde sıkılır, onun gelişini iple çekerdim. Daha o kapıdan girer girmez boynuna atılır onunla oynamak isterdim. Babam sarılır,öper sonrada hadi odana git derdi.Yemek hazır olunca annem çağırır bu defada masada bir araya gelirdik babamla. Onlar annemle konuşurken ben araya girer,sesimi duyuramayıncada bağırırdım. Babam sinirlenir," Bütün gün insanlara kafa patlatmaktan bunaldım, birde sen kafamı ütüleme! " derdi.Annemde " Bütün gün zaten seninle uğraştım, bir çift laftamı konuşturmayacaksın babanla? " diye çıkışır beni odama gönderirdi.

Çaresiz bir şekilde boynumu bükerek odama, yani hapishaneme doğru yol alırdım. Babam arkamdan " Bizim bir odamız bile yoktu. Her şeye sahip hala ne istiyor anlamadım " diye bağırmaya devam ederdi. " Keşke benim de bir odam olmasaydı, keşke bizim evimiz bir odalı olsaydı da hep birlikte otursaydık " derdim içimden, ama yüksek sesle söylemeye cesaret edemezdim...

Yemekten sonra babam kanepeye uzanır, eline kumandayı alır televizyon izlerdi. Beni yanına çağırır biraz severdi. Onun izleyeceği önemli bir şey varsa beni adeta yerimden bile kıpırdatmazdı. Azıcık hareket edip koşup oynamaya çalışsam oda hapsim yeniden başlardı. Bir gün anladım ki susunca babamla daha iyi anlaşıyoruz!!!

Bu defa susarak yapabileceğim oyunlar geliştirmeye başladım. Önce resim yaparak başladım işe. Babam çizdiğim resimleri çok beğeniyor; " Bak böyle uslu uslu oyna işte " diyordu. Babam bazen göz ucuyla bakıyor, resimle ilgili bir şey sorsam afallıyordu. Ama bana kızarak artık beni odama göndermiyordu. " Son günlerde nede akıllandı benim oğlum " diye komşulara anlatıyordu annem halimi. Resimlerim arttıkça ortalık dağılmaya başladı. Annem " Odanı topla " diye odama kapattığında işe nereden başlayacağımı bilemiyordum. Ben bunlarla uğraşırken zaman geçiyor, ama odamı toplamayı beceremiyordum. Annem odama gelip " Bak sana resim yapmayı yasaklayacağım " dedi bir gün. Susuyor olmamı usluluk olarak değerlendiren ailem resim yapmayıda elimden alırsa ben ne yapacaktım? Bu düşüncelerle bir aile tablosu yaptım.

Babam eve gelince uygun zamanı kolladım. Her zaman ki gibi yemekler yendi, odaya geçildi. Babam oturur oturmaz çizdiğim resmi getirdim. Babam baktı. " Hım " dedi. " Çok güzel olmuş. Bu adam benim herhalde " dedi. Ben " Hayır o adam değil, bu çocuk sensin " dedim. O " Hayır bu adam benim, bu çocuk sensin, bu küçük kızda arkadaşın " dedi. Ben yine " Hayır. O büyük adam benim, bu küçük adam sensin, bu küçük kızda annem " dedim. Babam benimle uğraşmaktan vazgeçip; " Peki neden bizi küçük çizdin? " dedi. Heyecanla başladım anlatmaya. " Ben büyüp adam olacağım. İş bulup çalışacağım. Siz yaşlanıp küçüleceksiniz. Beliniz bükülecek, komşumuz Ahmet Amca ile Ayşe Teyze gibi küçücük kalacaksınız. Ben işten geldiğimde yorgun olacağım. Siz benimle konuşmaya çalıştığınızda işyerinde kafam şişmiş olacağından sizi duymayacağım bile. Siz benimle bir şeyler paylaşmak istediğinizde ' Hadi odanıza çekilinde kafa dinleyeyim ' diyeceğim. Ve birde bağıracağım ' Her şeylerini alıyorum. Sıcacık odalarıda var daha ne istiyorlar ' diye.

Annemle babamın gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Duyduklarına inanamıyorlardı...Bana sarılıp beni öyle içten bir okşayışları vardı ki sonsuza kadar konuşsam hiç bıkmadan dinleyecekler gibiydi...

Farkında olmalı insan... Kendisinin, hayatın, olayların, gidişatın farkında olmalı..

—​

çok geçmiş olsun.üzülme diyecem ama elde değil ,üzülür insan.tebdili mekanda ferahlık vardır.boşverin,satın evi yenisini alırsınız.
Selam kızlar...

çok geçmiş olsun seda,kötü düşünme,eskiler dayanıklıdır.düğününüde ,bebeğinide görür inşallah.

benim adım özlem. 26 yaşındayım. evliyim. biyoloji öğretmeniyim ama şimdilik atanmadığım için ev hanımıyım diyebiliriz... izmirde yaşıyorum... kilo alma serüvenime gelirsem,
evlenmeden önce 60-70 kilo arası gidip geliyordum hep... evlenince ilk bir yılda 15 kilo aldım...sonra bir gün kansızmıyım acaba çok halsizim diye doktora gittim meğerse troidlerim çalışmıyormuş. kilo almama bu sebep olabilirmiş... ama biz eşimle gece yemelerini de çok yapıyorduk... bir tek sebep troidler diyemem.. sonra geçen yıl diyetisyene gittim ve 10 kiloya yakın verdim... ama sonra kpss yaklaştı ve rejimi sporu herşeyi bıraktım. sanırım ocak ayından beri falan verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım... ders çalışırken yemek yapma fırsatım olmadı pek öğlenleri bisküvi ve gofretlerle akşamlarıda dışardan hazır yemek söylemekle veya sadece makarnayla geçirdik son 3 ay... az önce tartıldım 82 çıktı... birkaç gündür yürüyüş yapıyorum.. özel bir diyet yapmayı düşünmüyorum... sadece akşamları ekmeği kesicem ve hazır gıdalardan uzak durucam ve bol bol yürüycem... yengem bu yöntemle 12 kilo verdi yeniii... artık darısı bize....
Bir meslektaşımız daha geldi o zaman.Ben de sınıf öğretmeniyim.28 yaşındayım.Kpss den inşallah yüksek bir puan alırsın.Aynı zamanda sende benim gibi hipotiroidmişsin.Kilo vermekte diğer arkadaşlara göre çok yavaşım.Ama ilk defa bu kadar süre dikkat edip bu kiloları verdim.Benim için burası eşsiz biryer:16:
günaydın arkadaşlar tartıda tam 1.500 gr fazlam var.nedenini bilmiyorum ama çıldırıcam.gece hiç kaçamak yapmadım bir bardak yeşil çay içtim.o kadar çabam boşuna gidiyor.bu arada kahvaltı yapmadım yatıcam şimdi kalkınca yerim artık.
Vücudun çok ödem yapıyor sanırım.Yemiyerek biryere ulaşamazssın.Bol bol yeşilçay ve su iç.Ama asla aç kalma.
afiyet olsun hatice.fotolarda sen cidden zayıfsın.hedefine ulaştığında çok zayıf olmayacakmısın?.
Yok canım olmam.Bakma öyle resimlerde zayıf görünüyorum ama kalın bir vücudum var:1:Orantılı olduğu için göze batmıyor.Ama hiç 57 olmadım nasıl olacağını çok merak ediyorum.:44:

canım ben giderken sen kaç kiloyun... motivasyon için soruyorum...
anladım canım..teşekkürler..

teşekkür ederim mersinli, ismi neydi bu arada??
kıslar yürüyüş saatim... eura d de yol arkadaşımı izlerken koşu bandında yürüyorum.. bişey izlemessem çok sıkılıyorum çünkü... yine gelirim...
Bende koşu bandında yürürken bilgisayardan film açıyorum.Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun,çok iyi oluyor.

Valla canım insanlarla uğraşmak çok zor.Heleki anlattığın gibyseler.Uzun süredir sorun yaşayıp huzursuz oluyorsanız taşınmanız en iyisi olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Canını sıkma.

Selam kızlar...

Çok çok geçmiş olsun canım.Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Back
X