Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende Gidip Kendime giyinecek birşeyler seçeyim :( zayıf olsam rahat giyinirdim pff :43:
oy oy canım benim.Ne giyersen giy sen çok güzel bir kızsın.Bu azimle kısa bir sürede tüm kilolarını da vereceksiz zaten.Hadi süslen püslen bakalım.Görüşürüz.

oy oy canım benim.Ne giyersen giy sen çok güzel bir kızsın.Bu azimle kısa bir sürede tüm kilolarını da vereceksiz zaten.Hadi süslen püslen bakalım.Görüşürüz.
Çok Teşekkür ederim canım inşallah öyle olacak ...
Görüşürüz :16:
Mesaj sayıları bana atılıyor kızlar unutana ceza veririm öpüldünüz

banada arkaddaşlık yollamış,eklemedim ama.hiç bir yere yazmamış,dün kaydolmuş.sakat bence...

zeliş,sen 4 aydır mı burdasın?ayda 1.5 yapar bu :53:
evet öyle maalesef :5:

Seccil kızma öyle hemen canım .. Motivasyon önemli bence ... bizde burda onu sağlamaya çalışıyoruz yardımlaşıyorz yorum yapıyoruz :)

Çok ilginç ya.. Boşver canımmm . Takmaya değmez ama hırs yapmaya değer. Manken gibi olacaz bak gör :P

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ..

Çok iyi kalpliyim çok safım yada inş başıma kötü şeyler gelmez bunun yüzündenn ya engel olamyrm hep evt diyorm orti :18:

Ay öyle diyip korkutma benii daha çok var .. Ögrenmeye çalışıyorum bakıyorum hep canım ..
evet 13.takımın bütün üyeleri manken olicek :32:
1.olamadık mı .. Takıma ceza verilsin :37::37::37:
evet ilk geldiğim hafta çilek yediğim için yaptığım sporun 2 katını vermişlerdi bana ölmüştüm yorgunluktan şimdide verilsin :1:

Ebrucum daha burda bir yere gitmiyor.Hala kaptan o:16:Ben spor yapmayı seviyorum ne kadar şimdi yapamasamda.Hep beraber birbirimizi motive ederk yaparız.Çok güzel olur.Cezalarda güzel oluyor:1:
bende spor yapmayı çok seviyorum aslında ama bi süre alışma devresi geçirmem lazım

bu mesajı görünce sok oldum iki haftada 1 kilo verdim son haftada kilo verememiş olabilirim ramazan ayı sıkıntılı oluyor ama bana enteresan gelen herkes listeye girebiliyor ben neden giremiyorum ekmek arası çikolata mı yemem lazımdı yoksa üstüne kilo mu almam gerekiyordu

canım bu hafta 100 gr aldım ve listeye girdim.benim seni uyarmamdaki amaç verdiğin kiloları tekrar almaman için.herkesin metabolizması bir değil.sen çok hızlı verirsin ben yavaş veririm.bu şekilde yazman biraz kırıcı olmuş ama kilo verme isteğinden dolayı tebrik ederim seni.

Son düzenleme:
slm iyi akşamlar arkadaşlar geçmişi okudum ama çok fazla alıntı yapamadım.takım olarak 2 olmuşuz herkesi tebrik ederim.

9. takımdan bir transfer almıssınız :1:
olacagı buydu zaten :9:

kilo verenleride tebrik ederim :46:

ayy ben tebrik etmeyi unuttum kübracım ve hatice ablatebrik ediyorum sizi görevlerinizi en iyi şekilde yapacağınızdan eminim :16:

bu mesajı görünce sok oldum iki haftada 1 kilo verdim son haftada kilo verememiş olabilirim ramazan ayı sıkıntılı oluyor ama bana enteresan gelen herkes listeye girebiliyor ben neden giremiyorum ekmek arası çikolata mı yemem lazımdı yoksa üstüne kilo mu almam gerekiyordu

Seçil'cim Hatice sana güzel ve uygun bir şekilde cevap vermiş. Listeye alınmama sebebin vermiş olduğun kilodan değil. Daha öncede anlattım bunu ben sana. Bir hafta daha menülerini kontrol edececeğim ve istediğim düzende olmazsa maalesef listeye yine giremeyeceksin. Sadece ben değil takımdaki herkes senin menülere aynı yorumları yapıyor. Aç kalınarak zayıflanmaz. Sana bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ve hala senin takıma tam olarak adapte olmadığını görüyorum. Nurgül gerekli açıklamayı yapmış. Nurgül senden önce takıma geldi ve ben onu takıma almadım. Yılmadı, bıkmadı, usanmadı. 9. takımdan çağırdılar. Burda diğer takımların nasıl olduğunu Nurgül daha iyi bilir hepinizden daha çok gezdi takımları. 13. takımın kıymetini bilin derim sadece. Neyse Nurgül sonunda listeye girmeyi hakkettiği için girdi. Geçmişi okursan bir çok konuda da onu uyardım hatta senden daha sert uyarılar yaptım. Alınmaca, darılmaca, gücenmece yok. Yaa burdaki duruma ayak uyduracaksın, olmadı daha rahat istediğin gibi beslendiğin takımlar var onlardan birisine gireceksin. Karar senin. Takımda kalmak istemezsen tekrardan katılmak isteyenlerin topiğine yaz. Başka bir takım çağırır seni. Yada menülerini düzelt. Takımda kal. Tercih senin.

mell333 ün kim olduğunu bilen varmı. bugün kayıt olmuş arkadaşlık isteği gönderdi kimsiniz diye mesaj attım cevap gelmedi. profil inceleme listesinde kübra ile mersinli42 vardı kim biliyomusunuz yoksa silicem

Benide eklemiş kabul etmedim. :44:

Bende Gidip Kendime giyinecek birşeyler seçeyim :( zayıf olsam rahat giyinirdim pff :43:

Dün akşam bende eşime onu söyledim. Zayıf olmanın en güzeli canın ne isterse onu giyebilmen. İlerde daha iyi anlayacaksın söylemek istediğimi. Onumu bunumu giysem diye düşünmemek çok güzel bir duygu.

Seçil'cim Hatice sana güzel ve uygun bir şekilde cevap vermiş. Listeye alınmama sebebin vermiş olduğun kilodan değil. Daha öncede anlattım bunu ben sana. Bir hafta daha menülerini kontrol edececeğim ve istediğim düzende olmazsa maalesef listeye yine giremeyeceksin. Sadece ben değil takımdaki herkes senin menülere aynı yorumları yapıyor. Aç kalınarak zayıflanmaz. Sana bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ve hala senin takıma tam olarak adapte olmadığını görüyorum. Nurgül gerekli açıklamayı yapmış. Nurgül senden önce takıma geldi ve ben onu takıma almadım. Yılmadı, bıkmadı, usanmadı. 9. takımdan çağırdılar. Burda diğer takımların nasıl olduğunu Nurgül daha iyi bilir hepinizden daha çok gezdi takımları. 13. takımın kıymetini bilin derim sadece. Neyse Nurgül sonunda listeye girmeyi hakkettiği için girdi. Geçmişi okursan bir çok konuda da onu uyardım hatta senden daha sert uyarılar yaptım. Alınmaca, darılmaca, gücenmece yok. Yaa burdaki duruma ayak uyduracaksın, olmadı daha rahat istediğin gibi beslendiğin takımlar var onlardan birisine gireceksin. Karar senin. Takımda kalmak istemezsen tekrardan katılmak isteyenlerin topiğine yaz. Başka bir takım çağırır seni. Yada menülerini düzelt. Takımda kal. Tercih senin.

Benide eklemiş kabul etmedim. :44:

Dün akşam bende eşime onu söyledim. Zayıf olmanın en güzeli canın ne isterse onu giyebilmen. İlerde daha iyi anlayacaksın söylemek istediğimi. Onumu bunumu giysem diye düşünmemek çok güzel bir duygu.

Evet canımm gercekten oyle ıns o gunlerı gorecemm ya :)
ayy ben tebrik etmeyi unuttum kübracım ve hatice ablatebrik ediyorum sizi görevlerinizi en iyi şekilde yapacağınızdan eminim :16:

Cok tesekkurler cnmmmm :)

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
1 bardak meyve suyu :17:

su :2.5 litre