Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haftada 1-2 az deilmi. toparlaabilecekmi o beni :))) ama denemeye değer. teşekkürederim tekrar.

geçmiş olsun. o zaman yediklerinle alakalı olabilir bi daha gözden geçir

İstersen hergün kullanabilirsin. Ben ilaca vitaminde olsa karşı olduğum için, halsiz kaldığımı hissettiğimde 1 tane alıyorum, iyi geliyor.

Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki:5:
geçmiş olsun canım.şerbet iyi geliyor mideye.sıcak suyun içine bol şeker atıp içebilirsin ama diyetteyiz.geçmezse bir doktora görün istersen.gıda zehirlenlesi olsuşsundur belki.
Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik

Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
afiyet olsun canım
Selam kızlar,

Dün annanemi eve çıkardık, çok şükür iyi şimdi.. ben de bu sabah döndüm istanbula..

Baya iş birikmiş 2 gün gelmediğim için. Müsait oldukça girmeye çalışıcamm..

Geçmişe artık akşam bakarım, kimbilir kaç sayfa olmuştur :1:

geçmiş olsun canım allah şifa versin

ebrucum senin paylaştığın yeni listeyi ben görmemişim tabi mazaretim yok benim eksikliğim daha dikkatli olurum bundan sonra.hatice geldiğinde bana islim kebabının tarifini verirmisin.

dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.

bilgisayar açıkta ben ütü yapıyorum,arada sayfayı yenileyip bakıyorum.
bilgen stres yapma,rahat ol.ben eminim başarabilirsin.

dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.

Stres yapma sakın, stres kilo alma faktörlerinden biri. Sürekli tartılma dememizin sebebi stres yapıp kilo verimini engellememek.

tartılma bacım tartılma valla sabret biraz sık dişini biliyorum bu durum diyetten daha zor daha dayanılmaz ama inan senin için. hep verdim mi acaba ümidiyle çıkıp vermediğini görmek morel bozucu hem daha en son cuma tartıldık 4 gün oldu ne kadar verebilirsinki kendine haksızlık etme nasıl olsa bizbu işi eninde sonunda başarıcaz keyfini çıkar bu sürecin eğlenceli hale getirmekte zorlaştırmakta senin elinde. hem ayrıca bak bu mücadelende yanlız deilsin. ;)

bilgisayar açıkta ben ütü yapıyorum,arada sayfayı yenileyip bakıyorum.
bilgen stres yapma,rahat ol.ben eminim başarabilirsin.

allah kolaylık versin bu sıcakta ütü yapmak her yiğidin harcı deil benim deil mesela :))))))

yine tek kaldım gelen olursa ben ev işi yapıyorum arada bakarım.oda tek kalmasın.

aman yarabbim çok hamaratsınız gerçekten hem çoluk çocuk hem ev işi hem diyet hem buraya vakit ayırıyosunuz helal olsun hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.

bide ben niye simgeleri kullanamıyorum ki bilgisi olan varmı acaba. kendimi böle ifade edemiyorum :)))) alkışlıcaktım alkışlayamıyorum.

günaydın kızlar.bugün bende regli oldum gece zaten sahurada kalkamamıştık denk geldi:)
Bencede eşinle kötü olursunuz. Ben sırf kayınvalide yüzünden (aramızda hiç bir sorun yok ama olmayacak diye de bişey yok) İzmir'e gitmeyi erteledim. İzmir'i çok seviyorum orda yaşamak istiyorum ama onlarada uzak olmak istiyorum. Bazen uzaktan bile yetebiliyorlar ki aynı şehirde yaşamaktan bile çekiniyorum ben. Sen aynı evden bahsediyorsun. Çok kötü bir durum. Benim ortancı kardeşim erkek ve evli. Evide bana iki sokak uzaklıkta ve sorsanız iki senede evine ya 2, ya 3 defa gitmişimdir oda zorlamayla. Sırf gelin rahatsız olmasın diye çok dikkat ediyorum.

akşam eşimle konuştuk daha doğrusu konuşmaya çalıştık annemle anlaşamayacak ne var diyor.ayın evin içine girince her şey değişir diyorum geleni gideni olur arada hoşlanmadığım akrablaarınız var görmek zorunda kalacağım laf söz olacak adım gbi emnim o zman sorunun alası çıkacak orrtaya diye.biraz kafası karıştı tabi ve yine ev meslesi sallantıtda kaldı anlayacağın dur bakalım zaman ne göstereek...

Ayy Nermin'cim yaaa bende defalarca Hilal'e aynı şeyi söyledim. İyiki çağırmışsın beni bu takıma diye. Sarınım burda olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız. :16:

o konuda şanlıymışım demekki:)

Menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir domates
iftar
1 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş temposuz maalesef ve dans
afiyet olsun güzel olmuş..

boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...

menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek

ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek

öğlen:1 erik,1 küçük şeftali

ara:2 avuç beyaz leblebi

akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek

su:3 litre
spor:40 d leslie
afiyet olsun güzel :)

MENÜM
SABAH

2 dilim ekmek
Yoğurtlu patlıcan
Domates,salatalık,peynir

AKŞAM
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
1 lokmalık böreğin tadına baktım.
bir parça börek yemişsin ama yinede az olmuş bence:)

menüm

sabah

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates ve peynirle tost yaptım

ara

1 salatalık

öğlen

2köfte

domates

akşam

yarım kepçe çorba

2 kaşık sebze yemeği salata

3 lt su,1 saat leslie

ne derlerse desinler.onlar kafaya taktıysa,sen 5. yıldızlı otelde ahçı olsan gene beyenmezler yemeklerini.misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
afiyet olsun su iyi içmişsin...

Menüm :
Sahur :
1 dilim peynirli pide :(((
Salatalık
Domates

İftar
1 Parça Biftek
salata

2.5 Litre Su ..

Çok yürüdüm gezdimm spordan sayılırsa: )
pide hariç güzel.çok yürüdüysen spor sayılır canım:)

benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle
2 pohaça:26:

akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt
poğaça fazla olmuş ama hastalığından diyelim afiyet olsun:)

Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki:5:

Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik

Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
geçmiş olsun canım.sıcak birşeyler iç mideni yumuşatır.menün güzel olmuş.

canım ya bir ara ben 90 ın altına düşemeyeceğim sandım takıldım kaldım sonra birden inmeye başladım sende öle olacaksın emin hiç sitres yapma menülerin gayet istikrarlı çünkü.

dünkü menüm:
sahur:peynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su

dünkü menüm:
sahur:peynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su

afiyet bal şeker olsun. ben şimdiden sana eleştirileri sölim :))) pilav yerine ekmek yeseydin daha iyiydi. bide karnıyarık yağlı ve kızartma olarak geçiyo onun haricinde pörfekt :))) sen benim menüme niye eleştiri yapmıyon herkesi yazmışın gördüm :(((( üvey evlatmıyım ben

tartılma bacım tartılma valla sabret biraz sık dişini biliyorum bu durum diyetten daha zor daha dayanılmaz ama inan senin için. hep verdim mi acaba ümidiyle çıkıp vermediğini görmek morel bozucu hem daha en son cuma tartıldık 4 gün oldu ne kadar verebilirsinki kendine haksızlık etme nasıl olsa bizbu işi eninde sonunda başarıcaz keyfini çıkar bu sürecin eğlenceli hale getirmekte zorlaştırmakta senin elinde. hem ayrıca bak bu mücadelende yanlız deilsin. ;)

allah kolaylık versin bu sıcakta ütü yapmak her yiğidin harcı deil benim deil mesela :))))))

aman yarabbim çok hamaratsınız gerçekten hem çoluk çocuk hem ev işi hem diyet hem buraya vakit ayırıyosunuz helal olsun hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.

bide ben niye simgeleri kullanamıyorum ki bilgisi olan varmı acaba. kendimi böle ifade edemiyorum :)))) alkışlıcaktım alkışlayamıyorum.

o simgeleri bende kullanamıyorum bazen alltan kopyala yapıştır yapıyorum ozman çıkıyor:)
hamarat olmayacağızda ne yapacağız mecburuz.evlenmeden önce sabah giderdim işe akşam gelirdim her şey hazır önüme gelirdi ah zavallı anacğım kızardı bize bir iş yapmıyoruz diye şimdi daha iyi anlıyorum onu ev hanımı olmak gerçekten çok zor.hergün aynı şeyler hiç değişmiyor ekstra haftada bir ütü işte o da sıcakta hiç çekilmiyor bende hasta olmuşken bugün yapayım diyorum dağ gibi yığıldılar:5:

afiyet bal şeker olsun. ben şimdiden sana eleştirileri sölim :))) pilav yerine ekmek yeseydin daha iyiydi. bide karnıyarık yağlı ve kızartma olarak geçiyo onun haricinde pörfekt :))) sen benim menüme niye eleştiri yapmıyon herkesi yazmışın gördüm :(((( üvey evlatmıyım ben

senin menünü atlamışım gözümde kaçmış dmemkki dur bakayım hemen. ben akşam yemeklerinde ekmek yiyemiyorum ya patlıcanıda çok yağda kızarmadım az zeytin yağında kızarttım ama bahane olmaz tabi:)

Back
X