Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Daha yeni çıkmaya başladık .. Eski sevglm kendisi... Eskiden tanıyordm ama şimdi bilmyrm ..

bak tatlım oratak payaşımlar elbette olabilir.darda olabilir sıkıntısı olabilir ama bana yalnış gelen onun istemesi sen teklif etsen tamam da o istemiş bana biraz ters geldi.eğer bu şekil devam ederse istekleri falan o zman yalnış anlamada işe yaramaz derim.istediği para çok değildir inşalah.yinede dikkatli ol.tabi biz dıştan yorum yapacağız önemli olan senin gözlemlerin güvenin.

artıııııı ben bi bayan olarak bile erkek arkadaşımdan böyle bi istemde bulunamam. kaldıki erkek olarak hiç kadın erkek ayrmı yapmıyorum ama bu konularda ben braz geri kafalıyım. yani karizma daha önemli :34::34:

Canım sigara istemesi baştan yanlış olmuş.Hani sigarası bitmiş olsa hiç içmemesi bunu dile getirmemesi gerekir.Birde üstüne almanı istemiş.Kredi kartı olayına hiç girmemesi gerekiyormuş.Sonuçta sana güvenerek borç yapmamış.Çevresindeki arkadaşlarından,ailesinden istemeli.Senden asla istememeli diye düşünüyorum.Sen güzel bir dille şuan için paran olmadığını söyle.Bakalım zamanla tavrı nasıl olacak.Vermeni önermem.

ben kendim kaşınıyom. o baa dedi ist. yeni geldin ev yeni evlilik yeni alışana kadar çalışma dedi en azından 5-6 ay evde otur dedi nerdeeee :1::1::1::1::1: hakettim hakettim

hımm çok hassas bi konu tam olarak ne desem bilemedim. ama genel olarak senin erkek arkadaşınla olan samimiyetin ilişkinin geçmişi önemli. ama bu durumdan rahatsız olmuşsun ki paylaşma gereği duymuşsun. belkide ona bu rahatlığı sen veriyorsundur ama devamı gelecek gibi görünüyor. uygun bi dille durumu anlatabilirsin ben her zaman konunun muhattabıyla sorunu konuşmaktan yanayım. biz ne desek boş. ama yaptığını doğru bulmuyorum. sigara hadi neysede kuzeninin harcadığı kk yısen ödemek zorunda deilsinki. bence yanlış hatta bunu sana taşımasıda yanlış. ama demekki aranızda hiç su sızmıyo bu yönünden bakıldığında iyi sınırı aşmışmı aşmış bence kendisiyle uygun bi dille konuş. benim çıkaracağım sonuç bu.
Evet Bende sizin gibi düşündüğümden rahatsız oldum ama belli etmedim nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim amacı kullanmakmı benii aklıma binbirtürlüü soru getirdi bu davranışı..
Belki kötü niyetli değildir ama bunu anlayamıom ..
Tekrar bu konuyu açtığında paramın olmadğını söyleycm en uygunu bu heralde .. bana göstereceği tavırlada düşünceleri anlaşılır sanırım ... :(

artıııııı ben bi bayan olarak bile erkek arkadaşımdan böyle bi istemde bulunamam. kaldıki erkek olarak hiç kadın erkek ayrmı yapmıyorum ama bu konularda ben braz geri kafalıyım. yani karizma daha önemli :34::34: hee sen jest yapmak istersin hediye alırsın bi eksiğini görürsün karşılamak istersin o ayrı. sonuçta herkes varlıklı deil eşler çıkıyo bile olsalar birbirlrinin eksiğini kapatmalı ama istemek orası düşündürücü işte

bak tatlım oratak payaşımlar elbette olabilir.darda olabilir sıkıntısı olabilir ama bana yalnış gelen onun istemesi sen teklif etsen tamam da o istemiş bana biraz ters geldi.eğer bu şekil devam ederse istekleri falan o zman yalnış anlamada işe yaramaz derim.istediği para çok değildir inşalah.yinede dikkatli ol.tabi biz dıştan yorum yapacağız önemli olan senin gözlemlerin güvenin.

artıııııı ben bi bayan olarak bile erkek arkadaşımdan böyle bi istemde bulunamam. kaldıki erkek olarak hiç kadın erkek ayrmı yapmıyorum ama bu konularda ben braz geri kafalıyım. yani karizma daha önemli :34::34:
yani benim içinde öyle istediği para çok değil . yani önemli olan parada değil aslında bu davranış hoş değil :(

Evet Bende sizin gibi düşündüğümden rahatsız oldum ama belli etmedim nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim amacı kullanmakmı benii aklıma binbirtürlüü soru getirdi bu davranışı..
Tekrar bu konuyu açtığında paramın olmadğını söyleycm en uygunu bu heralde .. bana göstereceği tavırlada düşünceleri anlaşılır sanırım ... :(

En doğru ve sağlıklı davranış bu olur canım.Dediğin gibi göstereceği tavır çok önemli.

belki seni deneme amaçlı yapmış olabilir.ne tepki vereceksin diyerekten.ama yinede sen dediğin gibi yap bakalım sonuç ortaya çıkar zaten.

En doğru ve sağlıklı davranış bu olur canım.Dediğin gibi göstereceği tavır çok önemli.

Hayırlısı olsun artık :(

belki seni deneme amaçlı yapmış olabilir.ne tepki vereceksin diyerekten.ama yinede sen dediğin gibi yap bakalım sonuç ortaya çıkar zaten.
Deneme amaçlı yapacak biri aslında böyle güven problemi falan var. Beni test ediyor olabilir.. bende ters bir tepki vermedim ama yardım edemeyeceğimi söyleyince tavrından anlayacam artık

Teşekkür ederim kızlar .. kafama bayağı taktım bunu umarım Güzel bir sonuça bağlanır..

Selam kızlar ben geldm gecıktım ama uyumuoduuuumm :)
hoş geldin canım
offf offffff işte bunu yapmıcaktın. ben şimdi akşama pasta yemimde napim. oruç bi taraftan tatlıısızlık bi taraftan muzlu köstebek pasta bi traftan. :)))) akşama görümcecime süpriz doğum günü yapıcam bende onun pastasından yeri napim :1::1::1::1::1::1:

ben buralardayım ama toplantı vardı. bakabiliyorum sadece. ama bitti allahtan. canım ya benimde gezesim var iş yerinde zor duruyorum hemde öl bunaltıcı sıcakta yok bugün arada yağmur atıştırıyo serinliyo mis gibi kokuyo istifayı basıp gidesim var :1::1::1::1: gezip gezip yorgunluktan ölesim var. açım susuzum ama bunları yapabilirim o kadar çok istiyorum yani :)))
biri pasta yemek için bahane arıyo sanki :34:
kızlar çocuklar durmadı yazamadım.ben çıkıyorum şimdi işe gidicem hazırlanayım,akşam görüşürüz.:37:
görüşürüz :3:
Kızlar kafama takılan sorunlar var.
Size anlatsam iyi olacak..
Geçen gün erkek arkadaşımın sigarası yoktu ben aldım bi sigaradan birşey olmaz dedim yani açık açık istemedi benden ama aldım..
Bugünlerdede kredi kartı borcu gelmiş kuzeni harcamış sözde ve yarısını veriyormus yardım edermisin dedi..Yok diyemedim nasıl bir tavır sergileyecem bilmiyorum yardım edin ... :43:

alttada açıklamışsın en doğrusunu yaparsın canım istemesi çok yanlış zatn bencede sakin bi şekilde dile getir

Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem var :9: Bugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM :16::16:

Eşimin iş yerindeyim. Bugün iftarı dışarda açacağız. Haber vereyim merak etmeyin dedim. Geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:21:

bugünkü menüm
sabah:peynir zeytin haşlanmış yumurta salatalık 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek peynir salça 2 kaşık makarna
ara:1 elma biraz üzüm 1 bardak süt
akşam:mercimek çorbası ve kabak yemeği
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
bugün niyeyse sürekli birşeyler yemek istedi canım.böyle değildim ben...acaba reglidenmi yoksa sıkıntıdanmı.fazla kaçırdım bugün farkındayım:26:

Makarna haricinde menün güzel olmuş canım.

Menum :

Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava :(

Bidaha kaçamak olmasın lütfen bunu affettim :9:

menücan
sabah
2 dlm çavdar ekm. peynirli tost

ara orta kahve

öğle
ton balıklı salata

akşam
yağsız pişmiş döner
1 dlm ekmek
salata

ara
1 salkım üzüm (minik)

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün.

menüm
sabah:3 kaşık melemen
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek

öğlen:1 erik,1 şeftali,1 armut

ara:1 avuç beyaz leblebi

akşam:çorba
1 porsiyon kıymalı bamya
yoğurt
1 dilim kepek ekmek

su:2.5 litre
spor yok,temizlik yaptım

Gayet güzel bir menü canım. Afiyet olsun.

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata

su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş

Afiyet olsun Zeliş. Ekmeklerin normal ekmek mi?

31 temmuz mesaj sayıları
balkaymak:18
meersinli42:23
uzayım:14
bilgen35:15
yasminyaso:15
nurgulguney:13
gurbet_dmr:10
kbra23:30

Kızlar kafama takılan sorunlar var.
Size anlatsam iyi olacak..
Geçen gün erkek arkadaşımın sigarası yoktu ben aldım bi sigaradan birşey olmaz dedim yani açık açık istemedi benden ama aldım..
Bugünlerdede kredi kartı borcu gelmiş kuzeni harcamış sözde ve yarısını veriyormus yardım edermisin dedi..Yok diyemedim nasıl bir tavır sergileyecem bilmiyorum yardım edin ... :43:
hoş olmamış.kızlar yazmış nedenini,hem dün bir bugün iki.ne oluyor hemen öyle.

Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem var :9: Bugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM :16::16:

aboooooooooooo,zaten sen kuşkulanıyordun.çok sevindim çok.:32:

Eşimin iş yerindeyim. Bugün iftarı dışarda açacağız. Haber vereyim merak etmeyin dedim. Geçmişe bakayım bakabildiğim kadar:21:

hayırlı olsun canım ya çok sevindim valla.tamda kilo vermişken çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah:16:
kutlama var desene oh ne güzel valla tadını çıkartın afiyet olsun:3:

Back
X