Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

heheyt gülerim bende.o sesle mümkün değil uyuyamazsın.uyursanda ben gelir döverim seni.sana kızımı vermişim ,o ağlarken sen uyuyacan:47:her şekilde uyuyamazsın yani:33::35:

hoşgeldin örtmenim.mini mini birlerin nasıl.tanıştınız mı:16:

Istemıooomm cocugunuu gondermeee aman aman :))))))))))

heheyt gülerim bende.o sesle mümkün değil uyuyamazsın.uyursanda ben gelir döverim seni.sana kızımı vermişim ,o ağlarken sen uyuyacan:47:her şekilde uyuyamazsın yani:33::35:

hoşgeldin örtmenim.mini mini birlerin nasıl.tanıştınız mı:16:
Yok canım ya tanışamadım:50:.Bizim okul taşımalı ve sadece 1ler için taşıma yapmıyorlar.Haftaya tanışacağız.

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.
Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.Ancak eğer sağlıklı olmak ve kilo vermek istiyorsak ben tuzu büyük oranda hayatımızdan çıkarma taraftarıyım.Himalaya tuzu daha sağlıklı olabilir ancak o tuzu kullanıp kilo vereceğiz diye birşey yok.Bu biraz reklam içerikli geldi. Vücudumuzun ödem tutmasını istemiyorsak çeşidi ne olursa olsun tuzu çok az kullanmalıyız,az kullanınca vücud ödemi atar ve kilo verdik zannederiz diyerek bitiriyorum.Size kilo verme yolunuzda başarılar dilerim.

çocuğun olsa beşikmi salladın espirisi yapcaktım:52::52::52:, ayyyy ne fena:50::50:
oysaki sen bekar bi insansın, feneri kimbilir nerde söndürdün:32::32::32::32:

Yok kızz :33::33::33::33::33:

kalk o yataktan hemen !!! rihannayı düşün :P

kızım sana ne diyom ben???

Kızmasana :))
Rİhannaaa :16:
Herkese MERHABALAR:16: Ben gidip ekmek parası kazanıp geldim :1: Aranızda yeni kalkanlar mı var:60:

Hoşgeldin canım :16:
hıh veren kim zaten,o benim meleğim kimselere vermem:16:

tepe tepe kullan :1::1::1::1::1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydııııııııııııııınn kızlaaaaaaaaaaarrr :21::32::8:

bu hafta dinamik olarak başlamak istiyorum haftaya :34:

umarım herşey ama herşey güzel olur :10:
İnşallah canım :16:

Kızlar Günaaaaayyyyyydıııııııııııınnnnn:16::16::16::16::16:

Döndüm döndüm artık kaçamak yok burdayım. 1 yıl boyunca artık tatilim yooook ühühühühhü.

Eeee neler yapıyorsunuz bakim, bende bildiğiniz tatil sonrası pazartesi sendromu :))) Bugün spor ve diyete tam gaz başlayıp üstümdeki rehaveti atacağım:))
Hiç ağlama yeterince tatil yaptın :1: Tam gaz başla bakalım.

ay nurguuulll senden santim santim genisim

Kalca basen 102-101, ust bacak 60, gögüs 91, bel 78, kol 30:24::24:

yeni ölcmedim ..bu kilolardaykenölcmüsüm..biraz vereyim öyle ölceyimde fark olunca sevinirim ..simdi bi fark oldugunu sanmiyorum
Bu ilk başladığın zamanki ölçülerindi sanırım.Şimdi tekrar ölç bakalım merak ettim.Elbet değişiklik vardır.

benimde menum biraz kabarik :\

sabah
2 dilim ekmek ve melemen

ögle
1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek

aksam
minik 2 dilim pizza 1 hindi sosis

2 ltden fazla su

spor 40 dk yuruyus

afiyet olsun.

Menum

kAHWAlti
(abarttim biraz, tam bir pazar kahvaltisiydi :1:)
azcik ucundan katmer
biraz simit
3 dilim tam tahilli ekmek
biraz yesillik
zeytin peynir
domates sosu
2-3 pat kzartmasi
cok az nutella surdum ekmekcige

Oglen
yesilligi bol patates slatasi
bir bardak ayran
yarim haslanmis misir

Ara:
Bir erik

Aksam
Tavuk corbasi
2 kasik yogurt

3 lt s+3 f yc

afiyet olsun. en beğendim menü listesi türü yani tabi bu abartı olmuşta en fazladan en hafife doğru.

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
2 dilim peynr
4 zeytin
domates
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği

Ögle :
1kase yoğurt
1 bulgurlu dolma

Akşam:
4 tane mercimek köftesi
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates

Spor:
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet..

afiyet olsun. bence güzel olmuş sadece mercimek köftesi yerine sebze yemeği olabilirdi.

ben de yazıim bari menü ve sporumu da, spor konusunda gaza gelirim yapmam gerektiği konusunda :D

Kahvaltı: yarım kk peynir, birer domates-salatalık, 2 zeytin, yrm brdk çay

Ara: 10 adet üzüm

Öğle: 1 kase çorba, 5 kçk köfte, 4 süs biberi, 1 közlenmiş biber, 1 brdk ayran

Ara: 1 şeftali

Akşam: 1 dukan krep, 5 kçk köfte, birer domates-salatalık, 1 brdk ayran

Ara: 1 brdk süt

Su: 3.5 lt

SPOR:

10 dk shaking waist
30 dk bootcamp calori burn
leslie 1 mil
50 mekik

afiyet olsun.

Hoşbuldum canım.Dün sabah öncelikle kontrol için doktora gittim.Benim hormonların ayarı bozulmuş :1: Tiroid değerleri normal çıkmadı.İlacı duruma göre tekrar ayarlayacağım.
Sonrasında canım eşim sürpriz yaptı. Kültür Evi denen güzel nezih bir yere rezervasyon yaptırmış gece oraya gittik.:16:
Bide alışveriş yaptım :1:Artık alışverişyapmayı sever oldum :9:
Sen temizlik dışına ne yaptın bakalım?

Hoşbuldum canım:16: Spor yapılmış süpersin:46:

geçmiş olsun. belkide kilo vermen ondan yavaşlamış yada durmuştur.

bn saçlarımı kestrdim anneme arkaları kısalttırdım hpten arkadan erkek gibi oldu hihi :) şimdi de bakınıom öle kitap okucaktım. :D sen napıon fıstık?

aksam biraz kurtarmissin ekmekte yok..pazar menusu diymi bu canim..pazarlari boyle oluyor..bunu sik yapmadigimiz zaman sorun olmaz canim

ee nihayet yasemin...ayy bakalim oyle hemen atabilicekmisin ben daha yeni yeni atiyyorum 2 hafta olucak:) nasil gecti tatilin?
Bir an önce üzerimdeki bu serbestliği atmam lazım Ferhancım, yoksa çanlar benim için çalışıyor çan çan :))))))))))))))))))))
Tatil için bir yere gidemedik, memleketteydik. Kızımla bol bol vakit geçirdim, annem rahatsızdı onu hastaneye götürdüm, düğün derken tatil bitti. Ama dinlendim yinede, sinirlerim alınmış gibi yumuş yumuş oldum

ooooooooo hoşgeldin yasemin:71:
afiyet olsun.dünü silmek lazım.hepimiz coşnuşuz.

ooooo ben sporumu yapıp duşumuu bile aldım.

Hoşbulduk Zeynepcim :54:

Back
X