Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydin kizlarrrr

fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam

simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..

aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef

takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim

not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe

ailecek çok tatlısınız. ama ben seni uzun saçlı hayal etmiştim nedense:9::9::9::9::9:

Mesaj Sayıları ve Spor(10 EYLÜL)
$1.webp

gunaydin kizlarrrr

fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam

simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..

aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef

takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim

not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe
Ferhancım seni gördüüüüümm :)) Çok sempatik bir duruşun var:54::54::54::54: yasmin beğendi:16::16::16:
Bu arada Facebookta birbirimizi ekledik biz, senin varsa senide ekleyelim ;)

sokakbasketbolu turnuvasindan cok bahsettigim icin o zamanlar oyuzden koydum..madalyamizi görun diye :))

gezi fotolarinida secip bikac tane fotograf bölümunde bir basligim var oraya koyucam

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kepçe mercimek çorbası
1 köfte
1 ayran

ara
1 nektari
2 erik

akşam
kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
az turşu

2-3 lt su , 2 fincan yeşil çay , spor yok :(

afiyet olsunnnnnn :)

Günaydın KIZLARRRRRRRR:16::16::16::16::16::16:

Dün neler yedim neler neler, ipin ucunu kaçırmış örnek bir liste benimki, kara listeye alabilirsiniz:1::1::1::1::1::1::18::18::18::18::37::37:

Sabah: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (sabah herşey normal başlamıştı halbuki)
Öğle: 2 Lahmacun 1 ayran(öğlen içimdeki canavar uyandı ve hani bana hani bana dedi :1::1::1:)
akşam: Çiğköfte 2 adet, 1 türk kahvesi 1 çikolata :))) (akşam markete gidince çiğköfteler beni almadan gidiyor musun diye ağlarken, çikolata bacağıma yapışıp beni almadan gidersen şuracıkta kendimi intihar ederim dedi:9::9::9:)
:8::8::8::8::8::8: bundan hiç yok:17::17::17:

Cezam neyse razıyım:18::18::18::18: Yediğim acı gerçekler :30::30::30::24::24::24::24::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52:

oh oh maşalllah :D Allah arttırsın gözümüz yok :P afiyet olsun :D

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay

öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı

akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata

3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

afiyet olsun:)

selam banuuu

he heyyyttt 25 kavanoz sos yaptimmm ...dun ugrasirken gecmise bakamadim aksam...bi bakayim

ama yok gir gir samata yaptik bakmana gerek yok derseniz bakmayayim

Gunaydinlaaar :16:

Sabah sabaj bu ne enerji masallah kaynatmisda kaynatmisisiniz :9: o lahmacunlari grunce gozlerim acildi fal tasi gibi yaseminn oooh yarasin arasina maydonoz taze sogan bol
limon sikip ne gider ama yarin yapsam mi napsam:56:

Yazmayi unutmusum dunki msj sayim 9 canim sporumda tamamdir ..

ferhaaan resim eklenms sonundaaa :52::52: ark davetimi kabul edersen bende gorebilcem o gizemli hatunu :30:

Gunaydinlaaar :16:

Sabah sabaj bu ne enerji masallah kaynatmisda kaynatmisisiniz :9: o lahmacunlari grunce gozlerim acildi fal tasi gibi yaseminn oooh yarasin arasina maydonoz taze sogan bol
limon sikip ne gider ama yarin yapsam mi napsam:56:

Yazmayi unutmusum dunki msj sayim 9 canim sporumda tamamdir ..

ferhaaan resim eklenms sonundaaa :52::52: ark davetimi kabul edersen bende gorebilcem o gizemli hatunu :30:

yihaaa günaydın bebişim :P o değil de ben de bu akşam senin şu yağlamadan yapıim diorummm :D yihaaaaa :D

yihaaa günaydın bebişim :P o değil de ben de bu akşam senin şu yağlamadan yapıim diorummm :D yihaaaaa :D

yap tabi canim yap ama dukan kreplerle sarmisakli yogurt sosunu unutma iy mi :9:

utancak ne var ki ferhan, du hemen bakyim bende :1:

Back
X