Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydin kizlarrrr

fotograf fotograf dedinizzzzzzz
baktim daha fazla kacamiycam

simdi resimler cekip koydum taze taze...ay ne sinirsinizzz yaaaaa..he neolucak simdi:))) hatice geldi gordu gordu:))) sonra kaparim yine
bikacta gözüme carpan bisiler koydum..pc yeni ya hic bisi yok icinde ..ordan burdan bisi gecirmekte cok zor geliyor..

aslinda buyuk bi süpriz yapicaktim bulamadim malesef

takma dislerim vardi cesit cesit ..inanilmaz komik ve korkunc oluyo takinca..bulamadim malesef:) ucuz siyirdin yine hatice..onlari bulsaydim sadece onlarla cekilip koyucaktim

not: ben kimseyi görmedim ama herkes gormus birbirini ben kubracim ve banucumun disinda görmedim..bende görmek istiyorum o halde bu bbbiiiiirrrrrr
iikkkkkiiiiiii hatice öyle gunes gözlüklerle havali havali resmi kabul etmiyorum ben..sana uyuzluk kocabi gözluk takilip cekilcektimde ..gicik degilim kizim ben sen gibi hehe
kızın ,oğlun,sen hepiniz çok hoşsunuz.kilolu falanda örünmüyorsun hiç.

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay

öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı

akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata

3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
afiyet olsun,tahinli çörek kaçamak:1:
Herkese Merhaba ben geldim:16: Okulumuza 5 öğretmen daha atandı ve 5ide bayan :1: Bayanlar çoğunlukta olunca müdür yardımcısı öğretmenler odası yazısının üstüne BAYAN ÖĞRETMENLER ODASI YAZDI :60: Yaz kış erkekler gelemiyor yazık :1:
hayırlı olsun.inşallah iyi anlaşırsınız.
Evet canım, Kaloriyi hesaplıyor, spor yaptıysan ne kadar kalori harcayabileceğini söylüyor. Bak resmini ekledim
Eki Görüntüle 507951

çok güzelmiş,inceleyim hemen.

Saatler kötüymiş canım.Okuldaki yiyecekler sağlıksız ama 3 gibi yersen çok erken olur.6-7 arası yemeğini mecburen okulda yiyeceksin.Yemek çıkmıyor mu?En azından yemek seçerdin.Ne yapsan acaba???KızlAR SİZİN AKLINIZA BİRŞEY GELİYOR MU??

Not aldım canım.

Ne makarnacı çıktınız yahu:1:

Nice yıllara.Çok yoğunsun çok.

Akşam bildiğin gibi olmamış.Bugün dengelemeye çalış canım.

Afiyet olsun canım.

Yaptırda paylaş :1:

Valla benimde canım lahmacun çekti,şöyle soğanda olacak,birazda limon sıktın mı oh oh.Üstünede çikolata tam olmuş.Biz bu gidişle kilo veremeyip alacağız:53:

Kolay gelsin canım.

Bozma sakın.Jillian seni aldığın kilolar için seni bin pişman eder zaten:1:

Canım sonunda resimlerini gördüm gayet hoş ve genç duruyorsun.Birde 3 çocuk annesisin maşallah:nazar:.Benim resimlerim hem gözlüklü denk gelmiş ne yazık ki.Facete gözlüksüzde var yoksa hiç havalı falan değilimdir.Öyle denk gelmiş.Hani gözlerimde renkli ve güzeldir yani taaammm mı?

Tahinli çörek ve tatlı olmamış canım.

Ellerine sağlık canım.Bir Kübra yok:44:.

METAL Mİ:53: Neyse en sonunda kendini bulmuşsun :60::60:

Sapıtmak yoooooooooooookkkkkkk..Şurda cumaya 3 gün kaldı.

eski resimlerimde hep metal isareti yapardim :)))) simdi gene yapiyodum ki dur naaaaapiyosun dedim..öyleydim valla hemde en fecisinden..hala takili kaldigim parcalar ve gruplar vardir..onlar vazgecilmez..

ama benim facebookum yokkkiiii:( ne renk gözlerin:52: benimde aslinda cok koyu yesil gibi kahve degil aslinda

hemmmmm bikere ben zaten genciiiimmmmmmmmmmmm :4::22: :))

Evet canım, Kaloriyi hesaplıyor, spor yaptıysan ne kadar kalori harcayabileceğini söylüyor. Bak resmini ekledim
Eki Görüntüle 507951

bende indirmistim bunu tele sonra kullanmadim kaldi..peki internet sitesinin adi aynimi..simdi hangi siteden bahsediyosunuz?

kızın ,oğlun,sen hepiniz çok hoşsunuz.kilolu falanda örünmüyorsun hiç.

afiyet olsun,tahinli çörek kaçamak:1:

hayırlı olsun.inşallah iyi anlaşırsınız.

çok güzelmiş,inceleyim hemen.

tesekkur ederim canim o senin hoslugun ama baya tombili sikmisim..hele bazilarinda göbek cikmis kizimi tutarken..ama valla yok o kadar ya :))) bakalim 7 kilo verince yeniden cekinir koyarim bakalim ne kadar fark olucak

sahi haticeeee o pala biyigi senin icin yaptimmmmm

yaşasın dukan krebe uyarlanan kayseri yağlaması :D midem bayram etti yemin ederim :D
Afiyet şeker olsun.Yağ olmasın kas olsun :9:

Heheheehe benimki 15 gündür bayram ediyo bayramdan beri, olması gereken düzene girdim. Yalnız şunu farkettim, istediğim herşeyi yedim ama yinede kilo verdim. Diyeti kafama takmamamdan olabilir mi :16::16:
Evet ya psikolojide etkili bence.Sürekli kafaya takmak iyi değil ama takıyoruz:27:

ne güzel, kafaya takmamak önemli bencede. bide fazla hareket etmiş olabilirsin koşuşturmacada verdiriyor.

bencede moral cok etkili ..ben regl oldugumda bi agresif olurum.. 6 hafta burdan ayri kaldigimda hic kilo almadim 1 fln vedim hic dikkat etmedigim halde..son hafta evdeydim ve regl olmustum kafayi siyirmis gibiydim geri aldim +1 ekliyerek birde...inanilir gibi degil..bu insan metobalizmasi cok mucizevi bisey cok sasirtiyor yasadigimiz bu degisimler..hem ruhsal , hem bedensel

eski resimlerimde hep metal isareti yapardim :)))) simdi gene yapiyodum ki dur naaaaapiyosun dedim..öyleydim valla hemde en fecisinden..hala takili kaldigim parcalar ve gruplar vardir..onlar vazgecilmez..

ama benim facebookum yokkkiiii:( ne renk gözlerin:52: benimde aslinda cok koyu yesil gibi kahve degil aslinda

hemmmmm bikere ben zaten genciiiimmmmmmmmmmmm :4::22: :))

bende indirmistim bunu tele sonra kullanmadim kaldi..peki internet sitesinin adi aynimi..simdi hangi siteden bahsediyosunuz?

tesekkur ederim canim o senin hoslugun ama baya tombili sikmisim..hele bazilarinda göbek cikmis kizimi tutarken..ama valla yok o kadar ya :))) bakalim 7 kilo verince yeniden cekinir koyarim bakalim ne kadar fark olucak

sahi haticeeee o pala biyigi senin icin yaptimmmmm
Gözlerim ela yeşil arası.Bazen tamamen yeşil görünüyor bazen ela.Sanırım giysinin rengide etkiliyor.Senin kide güzelmiş koyu yeşil ama kahverengi değil :60: Bende bıyıkları görünce acaba kaç yıldır bıyıkları aldırmıyor diye düşündüm :1:

niye guldun kizzz..oyle gorunuyorya fotoda ondan kahve degil dedim di:) he benimde öyle iste ..icinden yesil halkalar geciyo:)

Back
X