Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sorma benim de en şikayetçi olduğum yer aynı.Daha önce dar bir pantalon giysem yanlarım fırlardı.Sırf toparlasın diye atlet giyerdim.Bugün giyinince baktımda eskisi gibi değil.Senle ölçülerimiz yakın seninkilerde o kadar çok değildir ki resimlerde çok göze batmıyor.Biraz daha kilo verip sıkılaşmak için spor yapmalıyız.

İnşallah çok güzel kilo vermişsindir.

teşekkürederim :1::1:

Bedenimi yazmayi unutmusum alt beden genelde 36 oluyor cnm duruma gore 38 de ust
beden S sikiyor biraz M daha rahat ..

bence bel kısmı daha kolay şekle giriyor. benim problemim basenlerden şekle sokmak daha zor bence. siz ne tür hareketler yapıyorsunuz basenler için

Ellerine saglik hatice cim ne guzel fikir oldu bu, bel calistirma onerinde cok hosuma gitti gunluk mecburi hareketlerimiz olsa bel icin twister sopa cevirme baska ne vardi ....
bunlari gunluk limite gore mecburi tutsak en az 100 olmak kaydiyla gun icinde isteyen istedigi kadar yapsin
listede kendini eksi goren aa ben yokum diyip katilir belki, tesvik edici olabilir yani ne dersinzi ..

ferdici hosgeldin yanlis hatirlamiosan sinav vercektin nasil gecti?
Rica ederim :16:.Bugün hareketlere karar verelim hergün dediğin gibi mecburi olsun.
1.twester
2.sopalı hareket
3.yan bel hareketi
eklemek istediğiniz varsa söyleyebilirsiniz.En az 100 ile başlayalım.
Bence de teşvik edici olur.Zaten listede olmayan birkaç arkadaş var onlarda istediği zaman listeye girebilir:16:

Son düzenleme:
Bedenimi yazmayi unutmusum alt beden genelde 36 oluyor cnm duruma gore 38 de ust
beden S sikiyor biraz M daha rahat ..
Tabloya ekledim canım.Eksiklikleri tamamlayalım.Bir sonraki ay eski ve yeni tabloyu beraber paylaşırım :16:
bence bel kısmı daha kolay şekle giriyor. benim problemim basenlerden şekle sokmak daha zor bence. siz ne tür hareketler yapıyorsunuz basenler için
Basen için en güzel hareket bence yürümek.

bende bel kismimi sekillendiremedim yada o bolgeye yonelik yeterli hareket yapmamisim diyelim..
basenlerim buyuk sikintiydi ama eridi cok sukur bunda bisiklet surmenin yuruyus un ve bi ara cok yaptigim bootcamp calorie burn un etken oldugunu dusunuyorum suan basenim 92
gobek ve bel kismim sikintiili ...

Rica ederim :16:.Bugün hareketlere karar verelim hergün dediğin gibi mecburi olsun.
1.twester
2.sopalı hareket
3.yan bel hareketi
Bence de teşvik edici olur.Zaten listede olmayan birkaç arkadaş var onlarda istediği zaman listeye girebilir:16:

ip atlama olabilir yan bel hareketi aynisi mi oluyor bilmiyorum duz durup diz kapaklara kadar yanlardan egilme aklima gelenler simdilik bunlar belki arkadaslarinda onerisi olur ?

ip atlama olabilir yan bel hareketi aynisi mi oluyor bilmiyorum duz durup diz kapaklara kadar yanlardan egilme aklima gelenler simdilik bunlar belki arkadaslarinda onerisi olur ?
Evet yan bel hareketi öyle yapılıyor ama 2 sağa 2 sola iniliyor.Daha etkili oluyor.Evet bakalım başka ne fikirler gelecek.

çok güzel bi fikir. iyi oldu böle cuma günü kilo paylaşımı için yediklerimize dikkat ederken (etmiyo gibi görünüyorum ama normalde çok daha fazla yiyorum paylaşımın beni dizginlemiş hali :1::1: ) şimdide ölçü paylaşımı için spor yapıcaz çok güzel oldu aklına sağlık.

kolay gelsin sınavların nasıl geçti

Ellerine saglik hatice cim ne guzel fikir oldu bu, bel calistirma onerinde cok hosuma gitti gunluk mecburi hareketlerimiz olsa bel icin twister sopa cevirme baska ne vardi ....
bunlari gunluk limite gore mecburi tutsak en az 100 olmak kaydiyla gun icinde isteyen istedigi kadar yapsin
listede kendini eksi goren aa ben yokum diyip katilir belki, tesvik edici olabilir yani ne dersinzi ..

ferdici hosgeldin yanlis hatirlamiosan sinav vercektin nasil gecti?
sınavım idare eder şekilde geçtii kızlarrr

inşş geçerim

evet haklısın sanki böle bel kısmındaki yağlar bıngıl bıngıl ya daha kolay şekle girer erir gibi ama bazenler taş gibi hak veriyorum sana bu konuda.

niye kimse yok yaaa :((( patronum bi işi halloldu diye herkese baklava aldı kişi başına 5 tane düşüyo bide kola bende hakkımı diğer arkadaşlara verdim keşkem bi dene yiyebilseydim yaa :43::43::43:

1.twester
2.sopalı hareket
3.yan bel hareketi

sorular ve cevap anahtarlarını aof açıkladı not aldıysan cevaplarını yada hatırlıyorsan bence bak iyi kötü notunu hesaplıyosun. ben sınava giriş evrağımın üzerine cevaplarımı yazdım iki gün öncede baktım notumu biliyorum :1::1::1:

öyle bi sınırdayım kii 47 alsam geçicem 45 alsam kalıcammm:9:

bide cvpların hiçbiri hatırlamamm tek sorunum bu iştee
ders çalışırken de öyle bi konuyu bitirim haftaya 1 cümlesinii bile hatırlamam:43::43:
önceden böle deildimm:43:

öyle bi sınırdayım kii 47 alsam geçicem 45 alsam kalıcammm:9:

bide cvpların hiçbiri hatırlamamm tek sorunum bu iştee
ders çalışırken de öyle bi konuyu bitirim haftaya 1 cümlesinii bile hatırlamam:43::43:
önceden böle deildimm:43:

allah allah. ama insan ders çalışırken sınavdayken falan sanki hiç bişi öğrenmemiş bişi bilmiyomuş gibi hissediyor ama sonuçlar iyi geliyor. çalıştıysan geçersin. merak etme

sürekli bişeyler içme isteği duyuyorum sizdede öylemi acaba psikolojik olarak bişiler içmenin beni tok tutacağınamı inanıyorum ama tutuyo :1::1::1: soda, süt, su, yeşilçay, çay, kahve, ayran

Son düzenleme:
niye kimse yok yaaa :((( patronum bi işi halloldu diye herkese baklava aldı kişi başına 5 tane düşüyo bide kola bende hakkımı diğer arkadaşlara verdim keşkem bi dene yiyebilseydim yaa :43::43::43:
İyi ki yememişsin sonra pişman olurdun.

sürekli bişeyler içme isteği duyuyorum sizdede öylemi acaba psikolojik olarak bişiler içmenin beni tok tutacağınamı inanıyorum ama tutuyo :1::1::1: soda, süt, su, yeşilçay, çay, kahve, ayran
Aynen.Bende su şişemi yanımda tutuyorum sürekli su,kahve,çay tüketiyorum.İyi geliyor.

Back
X