benim kas oranım düşük yani yağ oranım fazla bu durumda, saol canım banada mantıklı geldi
Tabi tek etken bu da değil, kemik yapısıyla falan da alakası var yine de spora ağırlık vererek kas oranın arttığında hem tartıdakinden daha zayıf gözükürsün hem de sonraasında kilo alman daha zor olur.
HAni hep şikayet ederiz ya erkekler yiyor yiyor neden çok kilo almıyorlar.
En büyük etki kas oranı, adamların vücudunun doğuştan bile bize göre kas oranı yüksek ve kas hücreleri çook daha fazla kalori harcıyor yağ hücrelerine göre.
Mesaj yazdıkça motivasyonun artar canım
Kızım yanımda olurda güzel olmaz mı haftasonu. Kızım beni çok özlemiş bende onu çok özledim. Ama annem için onun sağlığı için bir süre için ayrılığa katlanmamız gerekiyor.
Kaç yaşında kızın ?
Nedense hep oğlun var zannediyordum.
cumartebi menüm
sabah 11:00 gibi
omlet
domates salatalık
1dilim ekmek
peynir
ara
bir avuç üzüm
akşam
taze fasülye bol salata
pazar menüm
sabah
kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 armut
öğlen
ızgara tavuk
akşam
bir kase yoğurt yedim kendimi aç hissetmiyordum
Çok güzel olmuş menün.
cumartesi ile ilgilli bişey anlatmak istiyorum.arkadaşlarla buluştuk demiştim daha önce.kızlardan biri beni 8 ay önce görmüştü.cumartesi yanına gittiğimde ilk bana döndü.inanamıyorum ne kadar zayıflamışsın,tanıyamadım dedi.o sırada eşi geldi,yengeye sor bakalım doğumdan sonra nasıl bu kadar kilo vermiş,ne dieti yapmış dedi.(kız hamile.)nasıl mutlu oldum anlatamam.resmen ayaklarım yerden kesildi.mutluluktan uçtum![]()
Ne kadar güzel bir mutluluk değil mi bu ?
Bır sure gıremeycm ..
Hatıce kaptanım ozel mesaj attım ..
Ozur dılerm kızlar bazı sorunlarm var ... Izne ayrılcm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...
Kübracım hayırdır umarım önemli bir şey değildir..