• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim moooonuuuumm

Sabah
1 yumurta ,1 kase yulaf gevregi

Ara
Yarim armut

Ogle
1 kase corba,1 tabak broccoli&tavuk

Ara
Yarim dilim ekmeke recel (cok tatli stmati canim)

Aksam
1ilim epekli ekmek,Az karisik sebze ( ok karisiki yani icinde yok otu hic begbedim)

Spor sadece zorunlu hareketleri yaptim

Hatice yine gelmedi hala kocaciginn gonlunumu yapiyoki hehe
çok güzel beslenmişsin canım ,kararında herşey.

Menü yazıp çıkacam .. :)

Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir
çok tahıllı ekmek 1 dilimm

ögle 3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara:
nescafe ( 2si bir arada)

Akşam ( 21:00da ..
2 dolma :(

Hem pirinç hem bulgr vardı bgn menümde memnun değilm :(

Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet

sporlarında menünde güzel canım ,dolmayı sade yemişsin bence sorun yok ,su miktarın ne kadar?

sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armut :ssz: bugün biraz gıcık olmuş değil mi :52: şuana kadar 3.5 lt.

Benim moooonuuuumm

Sabah

Ara
Yarim armut

Ogle

Ara

Aksam
1ilim epekli ekmek,Az karisik sebze ( ok karisiki yani icinde yok otu hic begbedim)

afiyet olsun.haticede var bu ara bişeyler:1:

Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir

1 kase yoğurt

ara:
nescafe ( 2si bir arada)

Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet
afiyet olsun.menüm iyi korkma orti.

sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armut :ssz: bugün biraz gıcık olmuş değil mi :52: şuana kadar 3.5 lt.
kızartma ,puding ...baya çok olmuş:53:afiyet olsun.

sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey:43:

Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir

1 kase yoğurt

ara:
nescafe ( 2si bir arada)

Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet

Abartli degil canim bencede onun yerinede ekmek yok..acmi dolasicaksin hic kilo veremezsin o zaman

Ogle yemegini atlai aksamda kizartmaya yuklenmissin canim...dedigin gibi gicik olmus hehe

sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey:43:

Canim daha bugun carsamba ve sabah 2 gun var hem regl oldugun ilk gunlerde fazla cikmadigina dua et
Su bikac gun sabredersen benc cuma zda olsa eksi cikarsin..ben reglimde sapitiyorum da..
Bizim evde yaz kis dondurma yenir dondurma manyagi bir aileyiz en kucugunden en buyugune hehe bi duzineyiz ya
Iste bu hafta kac defa dondurma red ettigimi ger cevirdiggimi bi bilsenizzz ve benim nasil bi dobdurma canavari oldugumu bilseniz tebrik edersiniz beni:51:

Dunden bir diyalog ( kizim ve ben)
- kim dondurma istiyo
- ( oglum) beeeeennn:52:
-anne?
- yok ben istemiyorum
- dondurma?
- istemiyorum
- sen? Dondurma?
- aaaaaa evet istemiyoruuuummmmmm
-:26:
-

Yavru ceylandan kuzuya

Yavru ceylandan kuzuya ......... Tamam

Sporunu yaptin mi? ........... Tamam

Abartli degil canim bencede onun yerinede ekmek yok..acmi dolasicaksin hic kilo veremezsin o zaman

Ogle yemegini atlai aksamda kizartmaya yuklenmissin canim...dedigin gibi gicik olmus hehe

Canim daha bugun carsamba ve sabah 2 gun var hem regl oldugun ilk gunlerde fazla cikmadigina dua et
Su bikac gun sabredersen benc cuma zda olsa eksi cikarsin..ben reglimde sapitiyorum da..
Bizim evde yaz kis dondurma yenir dondurma manyagi bir aileyiz en kucugunden en buyugune hehe bi duzineyiz ya
Iste bu hafta kac defa dondurma red ettigimi ger cevirdiggimi bi bilsenizzz ve benim nasil bi dobdurma canavari oldugumu bilseniz tebrik edersiniz beni:51:

- kim dondurma istiyo
-anne?
- yok ben istemiyorum
- dondurma?
- istemiyorum
- sen? Dondurma?
-
kıyamam,sık dişini verme canını.hedefe ulaşınca yersin.

Yavru ceylandan kuzuya

Yavru ceylandan kuzuya ......... Tamam

Sporunu yaptin mi? ........... Tamam

zillinin uyumasını bekliyorum.uyuyunca başlıcam hemen:34:

günaydın sabah sabah kimsecikler yokken menümü paylaşayım:9::9::9:

sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne salça bal domates salatalık
çay

öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi

arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur

2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18::17::17:)
2 tane sosyete mantısı:17:
1 parça kek:18:

akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisi:56::56: neyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir:34:, hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence:56::56::56:)

bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum:20::20::20::20:

Evet arada olur ama cooook uzun aradaarda,,hem alskanligimida degistiricem

Ben simdi yapalyim..snra cikicam evden ..halledeyim hazir sakinen ev:15:

Gorusuruz canimmm:5:

Regl dendir, sıkma tatlı canını:54:

Gunaydin bebelerrr

Günaydın :)) Baya koca bebek oluyoz ya hadi öle olsun:9::9::9:

günaydın yavru ceylan.

Günaydın Zeynep:34: Ooooooo yavru ceylanlar bebeler wuuuuuuuuuuuuuu:35::35::35::35:

sabah
3 dilim kepek ekmeği
çay

öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi

arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur

2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18::17::17:)

akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisi:56::56: neyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir:34:, hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence:56::56::56:)

bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum:20::20::20::20:

Başakcım içimden bir ses daha yok muydu diyorrrr :9::9::9::9::9::9::9::9: Kekler kısırlar mantılarrrrr :60: Bu arada kuru üzüm çok kalorili yerine kuru erik yiyebilirsin 2 tane :34:

Günaydın Kızlarrrr:3::3::3::3::3::3::3:

Dünkü menümmm

Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates

Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar

Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay

Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.

Su 2 lt
Spor yok:17::17::17:

Öpüldünüz:54::54:

MERHABALAR:16: 2 gündür kaçaktım:27:.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım .. :16:

kıyamammmmmm
Afiyet olsun canım :16:

Afiyet olsun ..
artık hep spor yapıosn kıskandım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bnm canımda makarna istyrrrrrrrrrrrr:1:

geçen hafta o kadar aldığımı görünce feci azmettim haticeninde dediği gibi bi ileri iki geri yapıyordum. aslını sorarsan zaten mezun felan olmakta istemiyorumda en azından ilerisi için morel bozucu bıktırıcı bi durum olmasın göstermelikte olsa biraz verip onu korumam lazım. ben ramazandan önce falanda baya yapıyordum özellikle yürüyüş ama şimdi eve 6,15 de varıyorum yemek hazır olsa bile ısıt ye üzerini değiş 7 yi buluyo hazmetmeyi bekle derken hava kararıyo çıkamıyorum yürüyüşe.

Bende oyle biliyorum ..ama bilgi krliligi diyede bisey var:)) ayri ayri degerlendimli;))

Aayyyyneenn
Bir arkadasim eskiden bacim derdi uyuz olurdum demeeee bana derdim simdi bende oa bacim demeye basladim hehe

Hehe evet ayagima koyuyorum yukari asagi agirlik yapiyoya:) kesimlikle oyle bn kitap okumayi cok severim evimizde sus esyasi yoktur neredeyse ama koca bi kitapligimiz var..onlarda kitap delisi

Afiyet olsun canim..frikandali bende anlamadim..tavuk frikadelle gibi fln yoksa belcikaya has biseymi

Ayyyyy nurgul valla bak ikna edemezseeeennn. Imajin zedelenicek:)) iknaaaa ettttttt

Ben biliyorum artik :))) tam dedigin gibi tahmin ediyorum seni..cok samimiyim canim:16:

evet evet vetttt

Gecmis osun caniiiiimmmmmm menunde guzel..acil sifalarrrr:16::21:

. Nazar degiyormus nerdeysee ;)

Afiyet olsunnn cok guzeeell..enginarda. Cok guzel hazirmiyi kendinmi yaptin

bende bugun gec yedim ..disardaydim..ama ooeee yiyemedim hatta ben kotuydu yemegim

yok edemedim ya daha doğrusu etmedim diyelim akşam tam eve gitmiştim beni aradı motorsikletinin kayışı kopmuş allahtan bi kazaya sebebiyet vermemiş. gelip beni alırmısın dedi sonra baktım moreli falan baya bozuk hiç açmadım konuyu. :(((

Benim moooonuuuumm

Sabah

Ara
Yarim armut

Ogle

Ara

Aksam

sende benim gibi brokoliyi seviyosun galiba yine görmüştüm menünde bende salatasını veya çorbasını yapıcam zaman haşlarken yarısını yemiş oluyorum hihhihihiiii. afiyet olsun menün güzel olmuş. armutun yarısı noldu :)))

Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir

1 kase yoğurt

ara:
nescafe ( 2si bir arada)

Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet

afiyet olsun bence çok olmamış. geç olması biraz olmamış o kadar. ama geç yatıyosun sen dengelemiştir. bide ben sende hiç meyve görmüyormuyum banamı öyle geliyor.

afiyet olsun. biraz fazla olmuş. bide menünü alt alta yazabilirmisin böyle okuması ve anlaması zor oluyo yada sabah öğle akşam başlıkları farklı olsun. aslında yine baktım da akşama kadar gayet iyi gitmiş 4 dilim ekmek kızartma ve puding fazla olmuş ama şerbetli tatlılardansa sütlü tatlılar çok çok daha iyi. spor yaptınmı

Gunaydin bebelerrr

günaydıınnn ferhancım :16::16:

- kim dondurma istiyo
-anne?
- yok ben istemiyorum
- dondurma?
- istemiyorum
- sen? Dondurma?
-

seninle gurur duyuyorum :46::46::46::46::46::46::46:

Gunaydinlarr...:16:

Basak menun hiiicc olmamis valla, tam bir kalori patlamasi yasamissin bugun cok dikakt et cumaya biraz toparlarsin belki :30:

yaso menun guzel olms , afiyet olsun ..

Günaydın Kızlar

Bugun dersler baslıyor

Okula gıdecemmm cok heyecanlıyım :1: :1:

Acaba sınıftakıler bendekı degısımı farkedecekmı :)
Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşekler:60::27:

Kim hatice miiiii ppehhhhh ben ona bir el ense bir kol geri cevirme bi celme hehe sonra "tamam ferhan buyuksun ferhan" kizim siska o:)) pppffffff desek ucucak biz evelallah guclu kuvvetliyiz....mmm sey neyse fazla cosmiyim
Eee evet ne diyorduk..dun benimde aklima geldi tshortum bol gelince keske daha onceden cekilseydim..dogumdan sonra dugmeleri kavsmayan bir gomlegm simdi cok guzel hafifte bol geliyor...o zaman cekilseydim bile gozle gorulur fark olucakta...simdide6 kilo az degil...mide kalmadida benimde iste ortada asidigim bi can simidim var onu yok edicez...ama hemen bugun cekinicem

Gelince kulaklarini cekeriz..giremiycekse bile rapor versin gitsin dimi? Ins bisey yoktur
Büyüksün FERHAN:9::9:

Tabe kizim 2 tane abim var benim onlarin arasinda yasam mucadelesi vermis tum dovus tekniklerini alayli ogrenmis biriyim ben..

Haha hatice okusa deli bu der" hihi ferhancim hihi oyle oyle" der
Evet dun sendeki farkida gorunce...ama dar gelen daha cok seyim var en cok belli olanlarla cekilwyim bende

1erkek 1 kadin baslamis ona bakiyorum btaraftan:4:
Delisin ama seviyoruz sizi:16:İyiki varsınız:16:

ferhancım enginarı sormuştun cevap vermeyi unuttum. nerdeee ben yapıcam sabah kahvaltısını ve öğle yemeklerini hep dışarda yiyorum maalesef. çok nadir evden yemek getirdiğim yada yılda bir.

sen hep böle yapıyosun sonra cuma tartıya gelince çatır çatır veriyosun yine öle olur bozma morelini hem bi haftada verme yani nolur :37::37::37:

sabah
3 dilim kepek ekmeği
çay

öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi

arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur

akşam
2 kaşık melemen

ortim benim ya maşallah :1::1::1: hepsi afiyet olsun da hadi kısırı felanda sevmem ama o kahveyi bensiz nasıl içtin yaaa :)))))

Günaydın Kızlarrrr:3::3::3::3::3::3::3:

Dünkü menümmm

Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates

Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar

Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay

Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.

Su 2 lt
Spor yok:17::17::17:

Öpüldünüz:54::54:

günaydın yasmincim :1::1: senin yemek yeme stilin benimkine çok benziyo ama spor yap spor. afiyet olsun.

MERHABALAR:16: 2 gündür kaçaktım:27:.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.

tanışıyomuyus :37::37:

geri dönüşüm yaptım ve çok ilginç bir sonuçla karşılaştım. sizinle paylaşmak istiyorum.

10 temmuzda guruplara katılmaya karar vermişim 59,8 le başlamışım takıma alınıncaya kadar 59,3 olmuşum ilk hafta ve ondan sonraki haftalarda listedeki durumum.

20 temmuz 58
03 ağustos 56,8
10 ağustos 55,9
17 ağustos 56,1
31 ağustos 56,1
7 eylül 56,5
14 eylül 56,2
21 eylül 56,8

kısacası başlangıçta çok iyi kilo vermişim ama 56 lara takılı kalmışım.

Son düzenleme:
Back
X