Canim cocuk 5 yasinda daha pisikologlarin sordugu sorulara verdigi cevaplardan inanmslar yoksa 8 yasinda olsaymis egitim aldiklari icin inanmayip delil gerekebilrmis fln fln ...dusunebiliyormusun..3 cocukta ayni seyianlatinca evine fln baskin yapilmis ozel esyalari alinmis..iclerinden birsey cikarsa ne ala yoksa yapacak birsey yokmus..adam serbest suanda..bende tesadüf ugradim o kisiye girgiryaarken hian durdu ve anlatti yasafiklarini ..gunerdir uyuyamadigini soyledi..,ben bile 3 4 gun kabus gördum dilim tutuldu neredeyse..ama sayet birsey bulunup cezalandirilmazsa allah kimseye yasatmasin amaaaaaaaa ben onun cezaini keicek insanlar bulurdum..bukadar acik soyluyorum ne dusunurseniz dusunun ben birini hulur adami anadindan dogduguna pisman ettirirdim.. 1dk tereddüt etmeden
ayy ne biçim insanlar bunlar yaaa, içim bir kötü oldu. Hayvan yapmaz bunların yaptığını. bende senin gibi Ferhan yaptığını yanına bırakmazdım şerefsizin eşşek sudan gelene kkadar yer misin yemez misin yaptırırdım, kanun hiçbişey yapmıyor