Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler meliscim,ALLAH rahatlık versin,sanada kolay gelsin shopcum,iki bardak yeşil çay içtim iftardan sonra bu arada iftarda da bir kepçe çorba kıtır ekmekle bir kaşık pilav ve yanında bir kaşık türlü ve bol salata ve yarım şeftali,sancım var biraz yatıcam bende,shopcum meliscim iyi gecelera.s

selam şekerler...bu gece nöbetçiyim..geçmişi bir okuyayım geleyim hemen

canım ne nöbeti bu sen ne iş yapıyorsun merak ettim çok açıklayıcı değil yazan.

iyi geceler meliscim,ALLAH rahatlık versin,sanada kolay gelsin shopcum,iki bardak yeşil çay içtim iftardan sonra bu arada iftarda da bir kepçe çorba kıtır ekmekle bir kaşık pilav ve yanında bir kaşık türlü ve bol salata ve yarım şeftali,sancım var biraz yatıcam bende,shopcum meliscim iyi gecelera.s

sana da iyi geceler tatlı rüyalar tatlım.

eşini kesin öylealıştırma hatta biraz becerikli bir eş bul .Bwnim eşim yokluğumu hiç aratmaz benim kadar güzel yemek yapar, ütü, temizlik herşey gelir elinden ama isteyince.
canım bepanten, silverdin bir çok yanık merhemi var. Senin elinde ne var? nöbetçi eczane aramak zor bu saatte.

silverdin kullandım canım evdekide çok az kalmış bugün bi cilt doktoruna gösterip etkili bir merhem yazmasını rica edicem çünkü kızgın yağ sıçradığı için açıkçası korktum iz kalmasından..herkes karnına sıçratmayı nasıl becerdin diyor ama koşturunca mutfakta dikkat edemiyorsun ki neren açıkta kalmış ne kadar mesafede durayım hesaba katmadan patttt diye patlıyo işte :1shok:
eş konusuna gelince çok haklısın canım çalışan bir bayanın eşi mutlaka yardımcı olmalı yoksa bu kervan tek kişiyle zor yürür kanısındayım yerimseniben

kızlar ben geldim..tatil bitti ve ben hiç kilo veremedim ama almadımda...puan diyetine kaldığım yerden devam...sizin kilolar ne durumda..gitmiştir inş. kilolar..

bu arada 40 dakikalık yürüyüşümü yaptım ve bugündne sonra menümü yazıcam hep..hatalarım olursa uyarın beni tatlı arkadaşlarımvereliniortak
sabah 1.5 dilim ekmek 3 zeytin az beyaz peynir yarım domates ve salatalık şekersiz çay
ara 1 şeftali sonra 1 büyük dilim karpuz ve az önce hurma yedim..
yemek yemediğim için hatalıyım ama ortam müsait diilcokacimcoook
kızlar hurmanın zayıflamada tok tutucu özelliği oldugunu duymuştum ama bir defada kaç tane yemeliyiz acaba?4 çoıkmu sizce?

doğum günün kutlu osun :))
canlarım iş yerinde pc bozuldu, geçmişi okudum ama cevap yazamıyorum şimdi akşama cezamı yerine getirip cevaplar vereceğim :))

doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu ,zayıf, sağlıklı senelere..

doğum günün kutlu oslunc anım...nice nice mutlu senelereeopuyorumnanaktan

canlarım çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara inşallah umarım bu tombiş olarak geçirdiğim son doğum günüm olur seneye fit bir vücutla şık bir kıyafetle girmek istiyorum yeni yaşıma opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim..tatil bitti ve ben hiç kilo veremedim ama almadımda...puan diyetine kaldığım yerden devam...sizin kilolar ne durumda..gitmiştir inş. kilolar..

bu arada hoşgeldin canım veremesende almaman da bence çok güzel çünkü bir çoğumuz tatilde kilo alıp dönüyoruz :kedi:

bu arada 40 dakikalık yürüyüşümü yaptım ve bugündne sonra menümü yazıcam hep..hatalarım olursa uyarın beni tatlı arkadaşlarımvereliniortak
sabah 1.5 dilim ekmek 3 zeytin az beyaz peynir yarım domates ve salatalık şekersiz çay
ara 1 şeftali sonra 1 büyük dilim karpuz ve az önce hurma yedim..
yemek yemediğim için hatalıyım ama ortam müsait diilcokacimcoook
kızlar hurmanın zayıflamada tok tutucu özelliği oldugunu duymuştum ama bir defada kaç tane yemeliyiz acaba?4 çoıkmu sizce?

canım yürüyüşlerin düzenli gidiyor yediklerin de gayet normal hurma konusunda da adetini bilmiyorum ama genelde iftar menülerinde hep 2 adet yazıyor çok tatlı olduğu için fazla tüketmemekte yarar var sanırım yerimseniben

canlarım çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara inşallah umarım bu tombiş olarak geçirdiğim son doğum günüm olur seneye fit bir vücutla şık bir kıyafetle girmek istiyorum yeni yaşıma opuyorumnanaktan

ufffff süper bir dilk bu bahar...aynı dua yı kendim içinde diliyorum...daha dogrusu bütün akımdaki arkadaşlarım için:hooray:

bhr 87 doğum günün kutlu olsun canım...tüm güzellikler seni bulsun...

meliscim kızının doğumgünü fotolarına baktım...çok güzel bir kutlama olmuş.anlaşılan..herşey pembiş pembişşş...maşallah melis de çok büyümüş...çok olgun bakıyor cadı...
sana garanti veriyorum 2.yaş günü çook çok daha eğlenceli olacak...
kızın ve ailenle birlikte mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle

bu arada hoşgeldin canım veremesende almaman da bence çok güzel çünkü bir çoğumuz tatilde kilo alıp dönüyoruz :kedi:
hoşbulduk canım..evet almadan döndüm tatilden ama keşke 15 günde 1 kilo falan verseydim ama nerde hele de adana imkansız..içli köfteler, kömbeler...:roflol:

ufffff süper bir dilk bu bahar...aynı dua yı kendim içinde diliyorum...daha dogrusu bütün akımdaki arkadaşlarım için:hooray:

ben de tüm takım arkadaşlarım ve kendim için çok istiyorum bunu elbet bir gün de olacak eminim zemuszemus

bhr 87 doğum günün kutlu olsun canım...tüm güzellikler seni bulsun...

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım..evet almadan döndüm tatilden ama keşke 15 günde 1 kilo falan verseydim ama nerde hele de adana imkansız..içli köfteler, kömbeler...:roflol:

ooooo bi de adanaya gidip bunları yiyip döndüysen almadığın için daha da çok sevinmelisin canım yaaa alkisalkisalkis

iyileşebildim sonunda..ve diyetime başladım bile sabah zayıflatan içecekten içtim.1 saat sonra yeşil elma yedim küçüğünden.yarım saat öncede yine küçüğünden 1 domates yedim şimdi biraz daha atıştırcam ve yürüyüşe çıkıcamm

kızlar iyi akşamlar eve henüz geldim, spor salonu ile anlaştım artık pazartesi çarşamba cuma spora gidiyorum. plates yapacağım ilk bir ay sonrasında fıtness ve plates olarak devam edecek.
gelelim bugün yediklerime iş yerinde çok yoğunduum sabah yağsız bir tost yaptım kendime ve üzümle yedim gün içinde 3 tane elma yedim ve 3 bardak yeşil çay yaptı içtim akşam ne mi yedim boşverin sormayın bile diyetisyenimin aklına uyup canımın çektiğinden azıcık yedim. normalde ben 4 lavaşta tantuni yerim ee diyetteyim ya ve arkadaşımın gelişi şerefine bir tane tantüni yedim :((

bu kaçamaklar bu ara arttı farkındayım ama birdaha benden kaçamak lafı duymayacaksınız...

öğle yemeğimi yemeye fırsat bile bulamadım haliyle çok açtım ve o tantüniyi yedim...

meliscim aşam bakacağım geçmiş sayfalara ve kilo verenleri alanları çıkartacağım analiz bu geceye kadar hazır olacak :))

arkadaşlar herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meliscim aşam bakacağım geçmiş sayfalara ve kilo verenleri alanları çıkartacağım analiz bu geceye kadar hazır olacak :))

vayyyy ben vicdanlıyım bak bir daha ki cezayı daha katı bir ceza düşüncem ben yaw

Back
X