yapmaya çalıştım ama bozdum sanırım listeyii...
melis: 59.5
acıbiber :62.5
melzeyit:77.3
dosba :67.3
patbori: 74.5
zenim: 71
bhr: 80.3
ad1:52.0
shopaholic:72.5
TinqiwinqyxD:76.5
ben 5.takımdan chocolategirl...
şeker kızlar...siz ne şekersiniz böyle,ne güzel şeyler yazıyorsunuz,okudum hepsini.çok sevdim sizleri...
hep beraber derece yapalım bu hafta inşallah ...diyeceğim ama ben ramazan dolayısıyla çevrimdışıyım kaydirigubbakcemile3
hepinize öpücükler yolluyorum
çok teşekkür ederim zenimcim..nasıl gidiyor doğum gününe az kaldı sanırımmcanımcım...hedefimiz 65 di dimi?
ya ben geldim bugün niye kimseler yok bu arada benim mens dönemim tekrar başaldı yada ara kanama ama hiç olmazdı biraz canımsıkıldı akşama kadar oruç tut akşm eve geldim hasta gibiydim ama emin olamadım ama yemekten gelince kesin dedim bu arada melankoli nerelerdesin canım cumadan cumaya oda çok nadir görüyorum yanlışım varsa özürdilerim
canım benim kısa vadede değil ama uzun vadede hedefine ulaşacağından eminim..çok azimlisin..o kırmızı ebisenin içinde zarif,zayıf ve sexi bir zenim olacak...ya sorma canım ya(
ömrümde ilk kez kendime verdiğim sözü tutamayacağım(
benim ilk hedefim 57 idi sonra 60 olsun dedim ama 65 de olabilir derken iyice zora girdi.
eğer diyetisyene gitmeseydim kesin olurdu ama sağlığımı kaybederdim... önümde 25 gün var yaklaşık sanırım ben 67-68 falan olacağım(
ama yeni yıla kesinlikle 57 olmuş olacağım... ve yıl başında kendime 34 beden kıpkırmızı minicik bir elbise alacağım :))
buarada doğumgünüm için çok hoş bir elbise buldum sanırım 40 beden olarakta olsa alacağım hoş şuan 40 beden hala hayal ama benim için...
olsun şekercim her gün yapıyorsun bu gün de olmasın opuyorumnanaktanbugün yürüyüş yapamadım(
canım hiç çekmedi...
heeeee hepimiz aynıyızzzzzz yavvvvv..zenim carfurda çok ucuzdu um ama eşime söylemiyorum beni çiğ çiğ yer valla bugün yemekte bir savcımız vardı adam çok güzel bir söz söyledi kadına bu ülkeyi veden dünyayı dünyayı versen ayı ayı versen güneşi güneşi versen bütün kainatı ister dedi tam beni tarif etti çok güldüm
ya cidden dizileri izleyip izleyip depresyona giriyoruzzzya kızlar ben bu yıl dizi izlemeyeceğim ya, her dizide bir dram moralim bozuluyor vallahi... ama diziyi izlerken kendime söz verdim 1,5lt su içeceğim dedim ve bir bardak kaldı sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?