nasıl kilo verdim deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..
1-ramazan olsa dahi çok su içtim kızlar..2 lt mutlaka içtim..3 lt içtigim günler de oldu...
2-her gün 2 kupa yeşilçay içtim(ama yeşilçayım yaprak halde olanlardan..yani poşetçay değil)yeşilçay içmek konusunda bana esin kaynağı olan zenime teşekkürü borç bilirim
3-ekmek de yedim..ama az
tatlımı da yedim ama az
yemeğimi de yedim ama az..ne yiyeceksem bütün çeşitleri tek tabağa doldurdum..hem tabak zengin göründü gözüm doydu hem de az yemiş oldum
4- en önemlisibenimle aynı duyguları paylaşan bir takımım olduğunu bildim...
patborim melankolim ikinizde buradayken koçluk işini bağlayalım. patborim sentakımın en iyi kilo vereni melankolim sen de en çok kilo alanı, patborinin deneyimlerinden yararlanman için patborim melankoliye koçluk yaparmısın bu hafta, hergün yediklerini yaptıklarını sana yazsın. Eskisi gibi yani biliyosunuz.
tabi ki meliscim ..eğer melnkoli kabul ederse seve seve yaparım..bu gün ben koçum..belki haftaya melankoli benim koçum olur kaydirigubbakcemile5
shapoholiccim özelde mi nöbetçisin bugün devlette mi, rahat oluyor mu nöbetler?
baharcım oldukça zorlu bir gün olmuş senin için..geçmiş olsun canımcım..devlet hastaneleri öyle sonuçlar geç çıkıyorakannehir
çok geçmiş olsun canım benim, ama fakülte hastanesindede yaptırsan 10 gün öncesinde alamazdın sonuçlarını, endokrinoloji testleri beklemesi gerekiyor ve malesef uzun sürüyor... çok geçmiş olsun tekrardan dilerim sonuçların iyi gelirde birdaha bu zahmetleri çekmezsin...
migren malesef var, bugün daha iyiyim ama , sana ve tüm dostlara teşekkür ederim...
kızlar spordan geldim, bugün plates yerine step yaptık o kadar çok terledim ki... halim vahim... resmen dilim dışardaydı spordayken, o kadar sigara içersem olacağı budur dedim ama spordan çıkınca hemen elim sigaramı aradı(
tüm gün koşuşturmayla geçti topiğe uğrayamadım ama neyseki çok şey kaçırmamışım,baharcım neyseki atlattın en azından şimdi tahilil sonuçlarını beklemeye kaldı hayırlısıyla inş. hiçbir şey çıkmaz.bu akşam iftarda ne yediğimi yazayım;yarım kepçe çorba,bir kaşık pilav yanına da sebzeli fırında 3 köfte bir bardak ayranla,birazdan yeşil çayımı yapıcam ve bikaç bardak içicem ilerleyen saatlerde bana eşlik edecek biri olur dimiyerimseniben
sonuçlar ancak çıkar hayatım atlamışsın,hep seni merak ettim bugün. Sonuçlar iyi çıkacak eminim.
kızlar takımca 2. bireyselde de patbori 3. olmuş, harikayızzzz.:lepi:
hadi haftaya biraz daha hızlanalım bu işi öğrendik başarıyoruz.
ben varım bu işe inş. güzel sonuçlar alırız a.s potpori koçuuuuuummmmm benimmvereliniortakbuyrunnnnnnnnnhihoyyytkaydirigubbakcemile3
ben varım bu işe inş. güzel sonuçlar alırız a.s potpori koçuuuuuummmmm benimmvereliniortakbuyrunnnnnnnnnhihoyyytkaydirigubbakcemile3
hayır canım devletteyim ben ve ilçedeyim..o yüzden geceleri genel olarak rahat geçiyor canımcım..çok şükürr:Saruboceq:
melisim ben gideyim yeşilçayımı yapayım..sanırım sizde kalmamış.ben sana da ikram ederim :içelim:
canlarım muhabbete katılmayı çok isterdim ama öyle yorgunum ki size iyi geceler demeden yatmak istemedim cevap yazabildiklerime yazdım yazamadıklarım hakkında yarın ayrıntılı konuşuruz öpüyorum şekerler hepinize iyi geceler görüşmek üzere...
teşekkürler melisciimmm şekerim , koçum potporim benim kocaman bir bardağım var tepelemesine doldurunca 400 ml yapıyo ölçtüm. ben onun üzerine 100 ml daha katıyorum göz kararı onu dikiyorum kafaya lıkır lıkır.. a.s söz şimdi gidiyorum içiyorum yatana kadar bunu 4 kere yapıcaz ,yeşil çay içtiğim hariç . kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?