Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nasıl kilo verdim deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..
1-ramazan olsa dahi çok su içtim kızlar..2 lt mutlaka içtim..3 lt içtigim günler de oldu...
2-her gün 2 kupa yeşilçay içtim(ama yeşilçayım yaprak halde olanlardan..yani poşetçay değil)yeşilçay içmek konusunda bana esin kaynağı olan zenime teşekkürü borç bilirim
3-ekmek de yedim..ama az
tatlımı da yedim ama az
yemeğimi de yedim ama az..ne yiyeceksem bütün çeşitleri tek tabağa doldurdum..hem tabak zengin göründü gözüm doydu hem de az yemiş oldum
4- en önemlisibenimle aynı duyguları paylaşan bir takımım olduğunu bildim...

patborim melankolim ikinizde buradayken koçluk işini bağlayalım. patborim sentakımın en iyi kilo vereni melankolim sen de en çok kilo alanı, patborinin deneyimlerinden yararlanman için patborim melankoliye koçluk yaparmısın bu hafta, hergün yediklerini yaptıklarını sana yazsın. Eskisi gibi yani biliyosunuz.

teşekkürler tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tabi ki meliscim ..eğer melnkoli kabul ederse seve seve yaparım..bu gün ben koçum..belki haftaya melankoli benim koçum olur kaydirigubbakcemile5

baharcım oldukça zorlu bir gün olmuş senin için..geçmiş olsun canımcım..devlet hastaneleri öyle sonuçlar geç çıkıyorakannehir

saol canım sıra beklemeye geldi hayırlısıyla temiz çıkar umarım..

teşekkür ederim canım evet taaa bayramdan sonrasına kaldı kilo vermeme engel bi durum varsa bir an önce öğrenmek istiyorum artık taşımak istemiyorum bu fazlalıkları bedenimde..
bu arada geçmiş olsun sana da canım migren zordur ama kendini tdavi edebileceğin bi rahatsızlık daha doğrusu en iyi sen üstesinden gelebiliyosun bu hastalığa yakalanınca yaşam tarzıyla tamamen alakalı çünkü..
benim de en sevdiğim ve sıkılmadan yaptığım spor steptir ama onun da kalabalıkta tadı çıkıyo işte :)

saol canım inşallah..bu arada afiyet olsun :)

sonuçlar ancak çıkar hayatım atlamışsın,hep seni merak ettim bugün. Sonuçlar iyi çıkacak eminim.

saol melisim ilgin için çok teşekkür ederim hayatım zor bi gündü hayırlısıyla temiz çıkar inşallah dualarınızı eksik etmeyin olur mu:kedi:

kızlar takımca 2. bireyselde de patbori 3. olmuş, harikayızzzz.:lepi:
hadi haftaya biraz daha hızlanalım bu işi öğrendik başarıyoruz.

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis

ben varım bu işe inş. güzel sonuçlar alırız a.s potpori koçuuuuuummmmm benimmvereliniortakbuyrunnnnnnnnnhihoyyytkaydirigubbakcemile3

tamamdır ortiiiiiiiiiiii
yarından itibaren yediklerini alayım ben..bir de kendine hemen bir şişe bull..içini suyla doldur..ama soğuk olmasın..dik kafaya lıkır lıkır içmeye başla.hedefimiz en az 2 lt su içmek olsun

ben varım bu işe inş. güzel sonuçlar alırız a.s potpori koçuuuuuummmmm benimmvereliniortakbuyrunnnnnnnnnhihoyyytkaydirigubbakcemile3

alırız inşallah. beraber koyun kurallarınızı artık bir koçon var :hooray:

hayır canım devletteyim ben ve ilçedeyim..o yüzden geceleri genel olarak rahat geçiyor canımcım..çok şükürr:Saruboceq:

iyiymiş canım. burada çok ağır oluyor devlette nöbetler eşim hiç uyumuyor. Ama özel nispeten daha rahat ondan sordum ama orada durum biraz farklıymış, ilçe olduğu için.

melisim ben gideyim yeşilçayımı yapayım..sanırım sizde kalmamış.ben sana da ikram ederim :içelim:

ne güzel olur canım hem de poşet değil demleme,
demleme daha faydalı değil mi? ne dersiniz.

canlarım muhabbete katılmayı çok isterdim ama öyle yorgunum ki size iyi geceler demeden yatmak istemedim cevap yazabildiklerime yazdım yazamadıklarım hakkında yarın ayrıntılı konuşuruz öpüyorum şekerler hepinize iyi geceler görüşmek üzere...

teşekkürler melisciimmm şekerim , koçum potporim benim kocaman bir bardağım var tepelemesine doldurunca 400 ml yapıyo ölçtüm. ben onun üzerine 100 ml daha katıyorum göz kararı onu dikiyorum kafaya lıkır lıkır.. a.s söz şimdi gidiyorum içiyorum yatana kadar bunu 4 kere yapıcaz ,yeşil çay içtiğim hariç . kaydirigubbakcemile5

iyi geceler tatlım dinlen sen.opuyorumnanaktan

rica ederim :kedi:

patborim senin de iftara misafirlerin vardı değil mi? yaptıklarından çok yedin mi?
ben çok kaçırdım, aslında herkese verdiğimin yarısı kadar yedim ama hergün yediğimin de 2 katını yedim. Pişmanım.

kızlar ben de çıkayım yarın görevim var.
patborim melankolim size afiyet olsun çay ve sularınızda.
iyi geceler şekerlerim.
öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…