Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım senin bayramlığın hangisi tatlım...ikisi de çokk şık ayırt edemedim canım:nazar:

shocum en son foto(ceket-etek)... biraz daha mevsimlik olanı... teşekkür ederim canım... şimdi bende seninkini merak ettim :))
bu arada dombikim daha vermem gereken çok kilo var hedefim 60 olsada ben 58i görmek istiyorum :((

dün çok yakın bi arkadaşımın hamile haberini aldım çoook mutlu oldum 7 aydır istiyorlardı... şimdi bu kiloların üzerine bende mi düşünsem demeye başladım :(( hemen vermek istiyorum şu kiloları artık yaaa

tabi biraz önce vermete hayır var artık bizlerde teyze olmanın tadnı şurda bi doyasıya yaşayalım demi elinizi çabulk tutun yoksa ben başlayacam çalışmalara hehehehe

shocum en son foto(ceket-etek)... biraz daha mevsimlik olanı... teşekkür ederim canım... şimdi bende seninkini merak ettim :))
bu arada dombikim daha vermem gereken çok kilo var hedefim 60 olsada ben 58i görmek istiyorum :((

canım bayramda güzelce giyineyim süsleneyeim püsleneyim..eklicem bayram fotolarını..meliscim öyle demişti..

tabi biraz önce vermete hayır var artık bizlerde teyze olmanın tadnı şurda bi doyasıya yaşayalım demi elinizi çabulk tutun yoksa ben başlayacam çalışmalara hehehehe

verelim şu kiloları artık sende ikinci ile bize eşlik edersin... maşallah kızın kocaman olmuş yeni bi bebiş de fena olmaz hani :)

biraz geç oldu ama herkese günaydınnnn

iftara misafirler vardı tüm günüm evle uğraşmakla geçti hiç bakamadım neler olmuş diye,benim de yazayım iftarda yediklerimi;yarım kepçe çorba,az sulu köfte çok az da pilav ve yanıda nohut salata ve bikaç tane tulumba tatlısı:kedi:(dayanamadım)yeşil çayımı içtim ve içmeye devam ediyorum yatamadan suyumuda 2lt olarak içicem,sanırırm bugün biraz çok yedim ama hepsinden çok az yedim,yarında davetliyiz ailecek inş. çok az yiyerek geceyi tamamlarım...

bizim takım tatlıya dayanamıyo zaten cnm sen de yediklerini azar azar yemişsin tartıya yansıyacağını sanmam opuyorumnanaktan

merhaba kızlar off kızım yeni uyudu tükendim yani ne huzursuzdu sormayın sürekli ağladı.
sorun hep babada el kadar çocuğu alıp sokak sokak gezelim diyor durmuyor çocuk ne ö.sonra uyukusunu doğru düzgün uyuyor ne yemeğini hakkıyla yiyor. nöbetten geldi sabah insan biraz durur dinlenir değilmi gezelim gezelim gezelim. Sabah uyukusunu zor uyuttum ona kalırsa onu da dışarıda uyusun, yazık çocuğa yaa, deli etti beni.
iftarım güzeldi: yarım kase çorba, 1 ıspanaklı krep, 1 tavuklu mantarlı güveç (çok küçüktü 3 yk. ancak almıştı), salata.
ama sonrasında ne su içebildim ne çay şimdi ne içsem kardır. Yarın işe gideceğim dersler başlıyor.
bu dönem oldukça yoğun ders programım.
offff yani.

canım belki senin derslerin başlayınca fazla vakit bulamayacağınız için yaz bitmeden değerlendirmek istiyodur eşinde zaten havalar bozmaya başladı artık istese de o kadar gezemez heralde bir de sen de işe başlayacaksın olan çocuğun uyku düzenine olmuş ama o da toparlar sanırım sıkma canını :1hug:

günaydın kızlar..dün pek kimseler uğramamış..pazar olduğu için sanırım..
benim canım sıkıldı sabah sabah..1 kilo almış görünüyorum..nasıl oldu anlamadım.
sahurda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin yedim...
malesef dün ancak 1 lt su içtim

arkadaşlarında dediği gibi ödemdir canım tuzu fazla tüketiyorsan ister istemez böyle oluyo işte :olmaz:

günaydın kızlar günaydın akşamları giremiyoorum kusura bakmayın ah be canı mbende bugün 1 kilo almış görünüyorum ama büyük ihtimal ödemdir o takma kafanı kızlar canım çok sıkkın kayınvalimle ipler kopmak üzere sabrediyorum cumaya az kaldı dua edin bana allah bana sabır versin:gitme::sinifsinif:

canım sabret azcık daha belki senin sabrını görünce o da sesini çıkarmamaya başlar sen böyle bahsettikçe benim iyice gözüm korkmaya başladı kayınvalidelerden :1shok:

dosbacım canım bende hafta sonu alışverişteydim ve dua ede ede gittim alışverişe allahım nolursun güzel bişiyler bulayım die...veee çok severek bir kombin oluşturdum..çok mutluyum..çünkü göbeğim hiç belli olmuyorrrkaydirigubbakcemile2

senin adına sevindim canım söylemiştik zaten bulursun diye artık her kıyafetin her bedenini bulmak çok kolay zaten senin de bulunmayacak bir bedende kıyafet aramadığın ortada opuyorumnanaktan

yok hayatım asistan da değildi bu 45 yaş üstü bi hemşire ilk iki kere denedi sağ kolumdan kan gelmiyo işte sonuncu da bu sefer alıcam dedi ben de bişeyden anlıyodur diye müsade ettim sonuncu da becerdi almayı kanı ama olan koluma oldu dün gece sabit şekilde uyumaya çalıştım o yüzden kaç kere uyandım kolumun üstüne yatınca felaket bi ağrı oluyodu dün davul gibi sert ve şişti resmen bugün daha ii gibi morlukları saymazsak tabi..
yağışlara gelince gerçekten çok can sıkıcı bir durum ben de haberleri izleyemez oldum duygusal olmayan insanı bile duygulandıracak nitelikte berbat görüntüler ve bunların hepsi yanlış yapılandırmadan kaynaklanıyo kimler sorumludur o kadarını bilemem ama o kişiler evlerinde rahat ederken millet serfefil oldu Allah herkesin yardımcısı olsun ve bir daha yaşatmasın böyle büyük afetler sizler de yağış uyarısı verildiğinde çıkmamaya özen gösterin canım koskoca otobüsleri bile önüne alıp götürüyo sular :gitme:
tatlıya benim de aşırı düşkünlüğüm var zaten şu tatlıları ve hamur işlerini hayatımızdan tamamen çıkarsak ne kilo vermekte zorlanacağız ne de korumakta neyse dozunu ayarladıktan sonra çok da sorun olacağını düşünmüyorum..
bu arada canım bir derdin bir sıkıntın olduğunda paylaşmak istersen tabi ki yaz sıkılmak da ne demek elimizden birşey gelirse yaparız senin içini rahatlatmak için destek oluruz hayatım neden içine atasın ki burda kardeş gibi olduk tüm sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ben evdekilere arkadaşlarıma bile sizinle paylaştığım kadar anlatıp dertleşmedim bu hastalık mevzularını sakın öyle sıkarım falan diye düşünme olur mu:1hug:
canım inşallah bu sıkıcı durumları tekrar yaşamazsın.
bu tatlılar bizi dobiş yapıyor ama yinde vazgeçemiyoruz.ne onla ne onsuz.bende çok fazla tüketmemeye çalışıyorum.ama yemeden duramıyorum.azda olsa yicem illaki.
çok sağol hayatım.paylaşmaya çalışıyorum ama hem kendimi hem sizi sıkmamak adına herşeyi yazmıyım diyorum.ama içinden çıkamadığım konularımı yazarım tabi hayatım fikirleriniz benim için önemli.
bende öyleyim bhrcım burda yazmadıklarımı inanın başka biriylede paylaşmıyorum. sizler benim sırdaşımsınız. tekrar sağol canım benim. :1hug:

günaydın adcımm..ohh ne güzel haftasonu bir atraksiyon yapacaksınız..bol bol eğlenin..biz evde geçiriyoruz haftasonunu...gidecek kimsemiz yok yakınlarda..dışarı çıksak ile gitmemiz gerekecek..en iisi evde pineklemek..oğlumla boll bol oyunlar oynamak.....
canım bizimkiler çok özlüyorlar torunlarını.bizede değişiklik oluyor işte, bu havada pek çıkmak istemiyordum ama 2 haftadır sööz verdik gidemedik.giderken hava iyiydi dönüşte fırtına yağmur başladı.eve zor attık kendimizi.bu hafta oğlum bana kalmadı malesef anane ve dedesi bize bırakmadılar. aslında iyi oldu bizde eşimle alışverişe gittik eşim sağolsun güzel kıyafetler aldı bana.bayrama bol resim çektirip paylaşıcam inşallah sizinle.

kızlar ö.sonra sınava giderken inanılmaz yağmur başladı neyseki arabayladım. Adcım senin yazını yeni okudum arabayla çıkm demişsin daha önce okusaydım düşünürdüm ama iyi olmuş arabayla gitmem arabadan indim 1 mt. sonra kapı var oraya gidene kadar sırılsıklam oldum. Gelen bütün öğrencilerde öyle, herkes çorabını çıkardı malum henüz bot giyilmiyor daha baharlık ayakkabılar, herkes zatürre olacağız diye söyleniyordu. İl merkezinde kırmızı alarm var ama sınavı ertelemiyorlar. Tabi hem ntrafik felç ist.da, herkes sınava geç kaldı ama sadece 15 dk. geç gelenbleri alabiliyoruz gerisi geri gitti. yazık yani çocuklara hem de tek dersleri kalmış.
Şimdi biraz hafifledi ama hava çok kapalı.
Baharcım ankarada öyleymiş, kazasız atlatırız inşallah.

hayatım ne oldu sana neden moralin bozuk? çalışıyorsun da artık, sıkma canını bitanem. Paylaş bizimle istersen konuştukça hafifler sıkıntılar.
Kaliteli yerden birşeyler alınca çok para veriyor insan ama çok uzun süre giyiyorsun. Ama bazen diyorumki en ucuzundan alacağım bir yıllık olsun insan giy giy bıkıyor. Bir paltom var 5 yıl oldu yeni gibi bıktım bıktım atsan atılmaz satsan satılmaz. Ama bu yıl istemiyorum onu. Eşime de söyledim birine ver diyor maaşım kadar para vermiştim nasıl kıyayım. En iyisi sezonluk almak değişik değişik giyip seneye yenilemek bir daha. Diyorum ama yapamıyorum :bbo:
canım arabayla gittim ama yakın ama biraz sapa otobüsle gidilmez bizim evden oraya çift vasıta yapmam lazımdı. Tkasiyle gitmem lazımdı. Zaten para kazanmaya gidiorum harcamayım dedim yollarda. neyse sorunsuz gittim geldim biraz dur kalk yaptım o kadar.

ne güzel annenlere gidiyorsun. Ben de annemlere gideceğim eşim nöbetçi annem anneanneme gidecekti ya plan değişti tek değiliz iftarda delikafadulden
ilk torunları mı adcım, ne kadar seviyorlar değil mi ben de annemle babamıizliyorum sürekli. öpmeye koklamaya doyamıyorlar nasıl bir sevgidir bu kıskanıyorum bazen ama kötükedihüso :kedi:
aman meliscim dikkatli olun neolur hayatım.
canım ben arada duygusal krizlere giriyorum.normalde aşırı duygusal ve herşeye kafa takan bir insanım.üstüste kötü haberler duyunca birkaç gün kendime gelemiyorum. alıştım artık kendime.idare ediyorum.
ben genelde uygun şeyler alıyorum ama ihtiyacım olduğu için pahalısınıda almak zorunda kalabiliyorum. haklısın aynı şeyleri giy giy sıkılıyor insan.benn pahalı ama yeni duran ve giymekten bıktığım eşyalarımı saklıyorum.ileriki senelerde muhakkak arıyorum çünkü. keşke vermeseydim dediğim anlar oluyor.en iyisimi dursun biryerde.
2.torunları meliscim. ecrinimiz var ilk olarak hayatımın prensesi.2.5 yaşına gircek 1 ay sonra ama o almanyada. çok özlüyoruz.biz yakınız ayda birde olsun gidebiliyoruz.ama prenses senede bir geliyor gerçi toplasan oğlumdan daha çok görüyorlar onu çünkü epey kalıyolar. torun işte yinede doyamıyorlar.

günaydın kızlar günaydın akşamları giremiyoorum kusura bakmayın ah be canı mbende bugün 1 kilo almış görünüyorum ama büyük ihtimal ödemdir o takma kafanı kızlar canım çok sıkkın kayınvalimle ipler kopmak üzere sabrediyorum cumaya az kaldı dua edin bana allah bana sabır versin:gitme::sinifsinif:
offf off sıkma canını güzelim yaaa...yokmuş gibi davran en iyisi..o gittiğinde neler yapacağını planla..kafan biraz dağılır..

selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...[/QUOTE
dosbacım canım bende hafta sonu alışverişteydim ve dua ede ede gittim alışverişe allahım nolursun güzel bişiyler bulayım die...veee çok severek bir kombin oluşturdum..çok mutluyum..çünkü göbeğim hiç belli olmuyorrrkaydirigubbakcemile2
ohhh ohh cadılar yapın bakalım alıverişleri..ama fotolarınızı da koyun ona göreee....

canım bayramda güzelce giyineyim süsleneyeim püsleneyim..eklicem bayram fotolarını..meliscim öyle demişti..
bekliyoruz sabırsızlıkla

bayram fotolarından bahsediyo r herkes bayram gelmiş neyime anam anam garip anam kan damlar yüreğime anam anam garip anam çokmu dramatik oldu kızlar bayramda bişey giymeyi düşünmüyorum bayramlar artık bana göre değil kimsem yok ancak birkaç kişi gelirse geliyor kimselere gitmez zaten kociş her bayram içim sızlar oyüzden 7 yıldır nerdeyse bayramın adını unuttum kaynanama gidilir buyıl diretecem gitmeyecem diye şimdiden onunda sıkıntısı üzerimde

bide yediklerimi yazayam sabah 1 adet kayısı 3 fındık
birkaç 3tane bisküvi
öğlen yarım tabakdan az makarna doates soslu 1 adet tavuk 2dilim ekmek 1 kase çorba çokmu oldu sanki ne

bayram fotolarından bahsediyo r herkes bayram gelmiş neyime anam anam garip anam kan damlar yüreğime anam anam garip anam çokmu dramatik oldu kızlar bayramda bişey giymeyi düşünmüyorum bayramlar artık bana göre değil kimsem yok ancak birkaç kişi gelirse geliyor kimselere gitmez zaten kociş her bayram içim sızlar oyüzden 7 yıldır nerdeyse bayramın adını unuttum kaynanama gidilir buyıl diretecem gitmeyecem diye şimdiden onunda sıkıntısı üzerimde

canım benim öyle düşünme lütfenn..bak benimde kendi ailem yok,bunun hüznü oluyor insanın üzerinde ama hayat devam ediyor ,bak senin kızında var hem ,onun için bile çok daha neşeli geçirmeye çalış bayramları..hem biz varız yalnız değilsinŞeniz

shocum teşekkür ederim yok ya dram olsun biraz istedim alıştım artık 8 yıldır yalnız bayramlara
neşse kızlar bu cumaya kadar yarından geçerli elma diyetine başlıyorum yarın oruçta tutmaya çalışacam kızım yarın okula başlıyor fotoğraflarını koyarım buraya

günaydın değil artık tünaydın kızlar:))) geç kalktım bugün ama gece hiç uyuyamadım sahurdan sonra uyudum oda ara raa hep uyanarak,sahurda gecenin telafisi için sadece bir bardak süt ve 1,5 orta boy şeftali yedim ve tabi 1 lt den fazla su içtim ama bana sorun wc yolları aşındıkaydirigubbakcemile3

dün akşam üstünde bugüne 10 sayfa oku oku bitmedi bugün biraz kaçırdım galiba yada kaçırmadım bilemiyorum evet elma diyetini yapmak istiyorum ama ramazandan sonra planlıyorum rahat yiyebileceğim ve kayın validemin olmadığı bir zamanda 1 hafta yapmayı planlıyorum kızlar sizlere hayırlı iftarla ben sezonu kapattım bu sene ramazan bana yaramadı ağzımın içi çok kötü yaralar oldu sürekli tansiyon sorunu yaşadım ve kan şekerim düştü o yüzden bıraktım kızım yarın formasını alıor salı günü okula başlayacak çok heyecanlıyım
nedir bu valideden çektiğin,biranönce gitsinde rahatla azcık yaw.canım sağlığını etkiliyorsa tutma tabiki,ayrıca hayırlısolsun hayatım.Allah zihin açıklığı versin inşallah.dilerim anasına babasına-vatanına milletine hayırlı evlat olur. :Saruboceq:

aaaa kimsecikler yok :((
şişko dosbayı görmek istiyorsanız foto ekledim kızlar... hiç fotojenik değilimdir bu yüzden sevmem fotolarımı ama foto çekmeyi severim :))
bunlar yeni halim sadece biri birazcık eski (71 kiloyum orda )
belki bi ara 59 kilo olan halimi de eklerim
dosbacım anladığım kadarıyla abartılı bir kilon yok. çokta güzelsin hayatım.kızma ama hayatım ya kıyafetler yada resimlerdeki duruş seni sanki biraz kilolu göstermiş. :asigim: gerçi çokda dikkatli bakamadım ama. :tomato:

merhaba kızlar off kızım yeni uyudu tükendim yani ne huzursuzdu sormayın sürekli ağladı.
sorun hep babada el kadar çocuğu alıp sokak sokak gezelim diyor durmuyor çocuk ne ö.sonra uyukusunu doğru düzgün uyuyor ne yemeğini hakkıyla yiyor. nöbetten geldi sabah insan biraz durur dinlenir değilmi gezelim gezelim gezelim. Sabah uyukusunu zor uyuttum ona kalırsa onu da dışarıda uyusun, yazık çocuğa yaa, deli etti beni.
iftarım güzeldi: yarım kase çorba, 1 ıspanaklı krep, 1 tavuklu mantarlı güveç (çok küçüktü 3 yk. ancak almıştı), salata.
ama sonrasında ne su içebildim ne çay şimdi ne içsem kardır. Yarın işe gideceğim dersler başlıyor.
bu dönem oldukça yoğun ders programım.
offff yani.
varya biz bayanlar çok alemiz.gezdirse niye gezdiriyorsun.gezdirmese ilgilenmiyorsun diye kızarız. :oklava: öyle ama suç yine bizde değil onlarda melisim.ya çok abartırlar yada hiç önemsemezler orta kararları olmuyor hiçbirzaman. :mymeka: ama haklısın o uyku düzeni bozulunca düzelesiye kadar sıkıntı çekiyoruz.aşırı huysuz oluyorlar,yemek yemek istemiyorlar,gezmek olsunda başka birşey olmasın bu şekerlere. alan memnun satan memnun bizi düşünen yok olan bize oluyor. :hulya:
bu arada şu çeşit kreplerine hayran oluyorum valla canım çekiyor bende yapayım diyorum. cokacimcoook

oh ne güzel hayatım.sevindim gerçekten. e artık bir foto koyarsın yerimseniben

evet çok dramatik oldu melzeyitim böyle yazıpda üzme beni. yaşadığın bütün bayramlardan daha güzel bir bayram yaşarsın inşallah hayatım ailenle birlikte.
bide yediklerimi yazayam sabah 1 adet kayısı 3 fındık
birkaç 3tane bisküvi
öğlen yarım tabakdan az makarna doates soslu 1 adet tavuk 2dilim ekmek 1 kase çorba çokmu oldu sanki ne
canım aslında çok değil yediklerin sadece 2 dilim ekmek göze batıyor. :uhm:
shocum teşekkür ederim yok ya dram olsun biraz istedim alıştım artık 8 yıldır yalnız bayramlara
neyse kızlar bu cumaya kadar yarından geçerli elma diyetine başlıyorum yarın oruçta tutmaya çalışacam kızım yarın okula başlıyor fotoğraflarını koyarım buraya
canım oruç sana yaramamıştı,tekrar sorun olmaz dimi.inşallah güzelsonuçlar alırsın diyetinde başarılar.fotoları koyman iyi olur gerçekten.heyecanını bizde paylaşalım. :1hug:

Son düzenleme:
adcım kızar mıyım hiç... canım elbiseler ancak oluyor... bende göbek bayağı problem bi de göğüsler :kedi: yani alt beden de sorun yok üst şişko :))
inş. canım kalmayacak bu problem...
sen nasılsın nasıl gidiyor??

canım yaa böyle deme.bayramı güzelleştiren bizleriz..o sabah kalkarsın kızınla birlikte bi güzel süslenirsin..ana kız fıstık gibi olursunuz..kimse gelmezse siz gdersiniz birilerine..yada ailece yemeğe çıkarsınız..
bayramlar güzeldir melzeyitim..mutlulugu çağrıştırır

günaydın değil artık tünaydın kızlar:))) geç kalktım bugün ama gece hiç uyuyamadım sahurdan sonra uyudum oda ara raa hep uyanarak,sahurda gecenin telafisi için sadece bir bardak süt ve 1,5 orta boy şeftali yedim ve tabi 1 lt den fazla su içtim ama bana sorun wc yolları aşındıkaydirigubbakcemile3
tünaydın melankolim..yav sana koç falan gerekmiyoki..süper gidiyorsun..ben dün pek su iemedim.1 lt ancak içmişimdir..su içtikçe başımın ağrıdığını hissettim.bıraktım

bu arada herkese selam.umarım iyisinizdir kızlar.ben işyerimdeyim idareediyorum.dün zong.ta oğluşu annemlere bıraktık ve eşimle alışverişe çıktık.aslında sadece bana kot pantolon alacaktık.uzun zamandır kotum yoktu işim dolayısı ile hep kumaş giyiyorum.diğer zamanlarda eşofman takılıyorum,kot alayım değişiklik olur dedim ama kendime hiç yakıştıramadım,belkide gözüm alışmadığı için bilmiyorum ama kötü durdu.sonra mağaza çıkışında birbayan gördüm üzerinde keten kot vardı (yumuşak kotlar çizgili)ondan alayım bari dedim.1-2 yere baktım yoktu.sonunda buldum güzeloldu fena değildi.hemen aldım.sonra ereğlide beğenip 38 bedeni olmayan pantolonuda aynı mağazada 38 bedenini buldum.lcw nin malıydı. eşim dedi onuda alalım.sonra gitti kendi zevkine göre üzerime hoş bir bluz aldı.ne yalan söyliyim keyfim yerine geldi. anneme babama ve abimede hediyeler aldık.onlar benden uzakta olduğu için doğum günlerini hep es geçiyoruz diyeiçimizde kalmıştı iyi oldu. epey yoruldum ama deydi. neyse ben şimdi kaçıyorum hepinizi öpüyorum .

Back
X